12/04/2019 - 17:34
"Geen omschrijving gevonden."

1. Buffalo! Buffalo! (13/04/2019 - De Morgen)

2. Lang heeft Perbet niet moeten wachten op zijn eerste goal voor de Buffalo's (08/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

Hein Vanhaezebrouck wilde er dit seizoen maar wat graag een spits met een neus voor doelpunten bij, en die heeft hij in de gedaante van Jérémy [naar artikel]

3. Buffalo’s geven mensen met lager inkomen tachtig procent korting (28/07/2016 - Het Nieuwsblad)

Mensen met een lager inkomen zullen komend voetbalseizoen (2016-17) tickets kunnen kopen voor KAA Gent aan een korting van 80 procent. De Buffalo’s stellen voor elke thuismatch een beperkt aantal tickets ter beschikking. [naar artikel]

4. Buffalo's bouwen tegen Hagi's jonkies eerste feestje: 5-0! (28/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

Hein Vanhaezebrouck kan volgende week met een gerust hart naar Roemenië trekken. Zijn spelers maakten al in de heenmatch komaf met het onbekende [naar artikel]

5. Kortrijk ontfutselt Buffalo’s al meteen eerste punten (31/07/2016 - Het Belang van Limburg)

AA Gent heeft zijn eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen niet winnend kunnen afsluiten. Op het veld van KV Kortrijk kwam het eerst op achterstand na een knap doelpunt van Ouali, maar Neto kopte vlak na rust de gelijkmaker tegen de touwen. Verder kwamen de Buffalo’s niet meer in wat een wel zeer middelmatige partij was. [naar artikel]

6. Ingevallen Perbet verlost Buffalo's in blessuretijd (07/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent heeft in extremis zijn eerste overwinning van het seizoen op zijn conto geschreven in de Jupiler Pro League. Een doelpunt van de [naar artikel]

7. Buffalo's staan na rust op uit de dood en keren 0-1 om in 4-2 zege (21/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Gent heeft een 4-1 zege geboekt tegen de rode lantaarn. Bij rust stond het nog 0-1 achter door een doelpunt van Daems. In de tweede helft zette [naar artikel]

8. Niet bang zijn, Club Brugge: ook Buffalo's waren vorig jaar 'niet klaar' voor de CL (23/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Nog exact drie weken en de eerste speeldag van de Champions League staat voor de deur. Al lijkt Club daar op dit moment absoluut niet klaar voor. [naar artikel]

9. Buffalo's legen defensieve problemen Anderlecht pijnlijk bloot, maar moeten wachten op blessuretijd voor puntje (28/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent heeft in extremis een punt gepakt op bezoek bij Anderlecht. De ingevallen Asare - terug na lang blessureleed - knalde diep in de [naar artikel]