Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

De restaurant-etiquette: wat kan wel en wat kan niet als je uit eten gaat?

19/04/2019 - 13:54
"Uit eten gaan een feest? Het zal wel. Maar wat doe je als de wijn je niet bevalt? En kan telefoneren aan tafel eigenlijk? Tijd voor een portie restaurant-etiquette. Wij vroegen wat mag, wat moet en wat je vooral beter niet doet aan vier door de wol geverfde horecaprofessionals."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Wat doet Evi Hanssen op vakantie? "Eten, eten en nog eens eten" (23/07/2018 - Het Laatste Nieuws)

Tijdens de vakantieperiode legt VTM elke week een bekend gezicht op de rooster. Deze week is het de beurt aan Evi Hanssen. Zij vertelt wat vakantie... [naar artikel]


2. Alles over ons nieuw eetgedrag: wat eten we nu meer, wat eten we minder, van welke voeding hebben we straks teveel, en van wat te weinig? (15/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

We gaan minder naar de supermarkt. Normaal twee à drie keer per week. Nu nog één keer. Maar we kopen veel meer. Met een boodschappenlijstje voor de... [naar artikel]


3. Alles over ons nieuw eetgedrag: wat eten we nu meer, wat eten we minder, van welke voeding hebben we straks te veel, en van wat te weinig? (15/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

We gaan minder naar de supermarkt. Normaal twee à drie keer per week. Nu nog één keer. Maar we kopen veel meer. Met een boodschappenlijstje voor de... [naar artikel]


4. “Als je ergens gaat eten en je weet na een maand niet meer wat het menu was, dan is het niet de moeite”: 10 vragen over eten aan Piet Huysentruyt (31/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

In de jaren 90 was hij zelf een trendsetter, maar bij welke vernieuwende chefs wil HLN-chef Piet Huysentruyt (60) vandaag zelf graag gaan eten? Wat zijn zijn favoriete producten? En als je hele dagen achter een fornuis staat, kook je thuis dan soms nog? Wekelijks gaan we op zoek naar de foodie achter de chef en dus schotelen we Piet onze ‘10 vragen aan een sterrenchef’ voor: “Ik heb tegen veel schenen geschopt in de culinaire wereld, dat zou ik nu niet meer doen.” [naar artikel]


5. Rustdag in de Vuelta: eten, eten en nog eens eten (30/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Na tien loodzware dagen in de Ronde van Spanje mogen de renners vandaag genieten van een welverdiende rustdag. Voor velen de uitgelezen kans om [naar artikel]


6. De Belg aan tafel: wat eten we (en wat zouden we moeten eten)? (09/04/2019 - Knack)

Knack neemt het eetgedrag van de Belg onder de loep. Wat eten we en hoe goed is dat voor ons? We bundelen het bestaande onderzoek. [naar artikel]


7. HLN Eten gaat op zoek naar de lekkerste steak-friet van Vlaanderen met ‘De Steak van Stijn’: “Sfeer en eten versterken elkaar" (30/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een krokante korst, liefst onder 36 euro en met in ossenwit gebakken frietjes: zo eet arbeidseconoom Stijn Baert zijn steak-friet het liefst. Waar hij die bij voorkeur bestelt, lees je vanaf deze maand niét meer op zijn Instagram-account, wel bij HLN Eten. Als HLN-foodie zet Stijn de queeste naar de perfecte steak-friet verder via een handige restokaart, waarin je alle adressen en recensies van de biefstuk kan raadplegen voor je zelf ergens reserveert. Waar zal hij op letten? [naar artikel]


8. Gewoon eten wat je wilt? Steeds meer experts hangen het nieuwe ‘intuïtieve eten’ aan (16/01/2022 - De Morgen)

Steeds meer experts hangen het nieuwe ‘intuïtieve eten’ aan. Laat je eetgedrag niet meer bepalen door wat je mág eten, maar door wat je wílt eten. ‘Na drie dagen vette bewerkte voeding snak je vanzelf naar salade.’ [naar artikel]


9. Gewoon eten wat je wilt op ‘anti-dieetdag’? Steeds meer experts hangen het nieuwe ‘intuïtieve eten’ aan (06/05/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!