Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 May 2022
20:48 uur

Twee inbraken op Kleine Hemmenweg

Het Belang van Limburg

23/02/2020 - 21:05

Voorbije weekend werden op de Kleine Hemmenweg twee inbraken vastgesteld. Op een locatie lijkt niets gestolen en bij de tweede inbraak verdween een som geld.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Twee fietsers botsen in Zonhoven (22/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Twee fietsers kwamen dinsdag om 9.15 uur met elkaar in botsing op de Kleine Hemmenweg in Zonhoven. Alfons G. (65) uit Houthalen-Helchteren raakte lichtgewond.
  [naar artikel]
 2. Automobilist vlucht na aanrijding met gewonde (28/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Twee voertuigen kwamen vrijdag om 0.15 uur met elkaar in botsing op de Kleine Hemmenweg in Zonhoven. Een van de twee automobilisten reed na de aanrijding zonder te stoppen voort. Bij het ongeval raakte Mary D. (20) uit Zonhoven lichtgewond.
  [naar artikel]
 3. Twee inbraken in Zonhoven (01/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Dinsdag zijn bij de politie twee inbraken in Zonhoven gemeld: in de Kleine Zouwstraat en de Hasseltse Beverzakstraat. Op het eerste adres zijn onder andere een laptop, een gsm en een handtas verdwenen. In de Beverzakstraat werd een zonnehemel buitgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 4. Ongeval (19/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij een ongeval in de Kleine Hemmenweg in Zonhoven zijn drie gewonden gevallen: Gwenny V. (39), Seppe B. (11) en Lien B. (8), allen uit Zonhoven. Het ongeval gebeurde donderdagavond rond 18 uur. Twee auto’s botsten.
  [naar artikel]
 5. Twee inbraken en twee inbraakpogingen in centrum (22/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn afgelopen weekend twee inbraken en twee inbraakpogingen in het centrum gemeld. De inbraken gebeurden op de Gorsemweg en in de Zoutstraat. De buit zijn juwelen en cosmetica. De inbraakpoging werden in de Tichelrijstraat en op Brukskensweg vastgesteld. (mm)
  [naar artikel]
 6. Na reeks inbraken in woningen slaan dieven nu zeven keer toe in industriepark (03/11/2017 - Het Nieuwsblad)
  Na meerdere kleine inbraken in appartementen en woningen afgelopen weekend, hebben inbrekers het nu gemunt op bedrijven. In de nacht van woensdag op donderdag gebeurden in het industriepark zeven inbraken.
  [naar artikel]
 7. Inbraken op Maatheide (10/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Maandag zijn bij de politie twee inbraken en een inbraakpoging op Maatheide gemeld. Op het eerste adres werd een deur beschadigd. Daar raakten de dieven niet binnen. Even verderop werd een raam van een bedrijf geforceerd. Er is een kleine som geld verdwenen. Tenslotte werd uit een werfkeet een tas met materiaal gestolen. (mm)
  [naar artikel]
 8. Oproep tot waakzaamheid na inbraken (02/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Koning Leopoldlaan in Lommel zijn donderdag twee inbraken in huizen vastgesteld. De afgelopen dagen waren er nog meer inbraken in de stad. De politie roept op tot waakzaamheid.
  [naar artikel]
 9. Twee aanrijdingen in Zonhovense straat: fietsers allebei lichtgewond (07/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op de Kleine Hemmenweg is afgelopen weekend tot twee keer toe een fietser aangereden. Vrijdag rond 22.30 uur raakte fietser Dennis R. (41) uit Zonhoven er lichtgewond na een botsing met een auto. Zaterdag rond 12.45 werd Lucienne B. (61) uit Houthalen-Helchteren aangereden in de straat. Ook zij raakte lichtgewond.
  [naar artikel]
 10. Nog meer inbraken (24/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Dorpsstraat in Pelt is in vier kelders van een flatgebouw ingebroken. Ook in de Houtmolenstraat was er een inbraak in een ondergrondse stalling. Daar werden twee fietsen gestolen. De kans bestaat dat het nog gaat om inbraken van de dief die uit het ziekenhuis kon ontsnappen. Er waren maandag meerdere inbraken in die buurt.
  [naar artikel]
 11. Inbraak in auto en inbraakpoging in Zonhoven (28/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagochtend is bij de politie een inbraak in een auto op de Houthalenseweg gemeld. Dieven hadden er een ruit verbrijzeld om dan de gps te stelen. Nog in Zonhoven werd op de Kleine Hemmenweg een inbraakpoging in een gebouw ontdekt. Daar waren er braaksporen op twee deuren. De daders raakten niet binnen. (mm)
  [naar artikel]
 12. Geen buit bij twee inbraken in Kwaadmechelen (05/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Woensdag zijn bij de politie twee inbraken in Kwaadmechelen gemeld: in de Nieuwstraat en in de Gerhoevenstraat. Telkens werd een ruit verbrijzeld om binnen te geraken en werden alle kamers doorzocht. Op het eerste gezicht lijkt er bij geen enkele van de inbraken iets te zijn meegenomen. 
  [naar artikel]
 13. Fietser (77) uit Zonhoven overleden week na val op rotonde (24/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  De 77-jarige Guido Keyers uit Zonhoven is bezweken aan de verwondingen die hij donderdag 17 juni opliep bij een val op de ovonde aan de Kleine Hemmenweg in Zonhoven.
  [naar artikel]
 14. Voetganger gewond in Zonhoven (10/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op de ovonde van de Kleine Hemmenweg is zaterdag rond 14 uur een voetganger door een auto geraakt. Een persoon raakte gewond. (mm)
  [naar artikel]
 15. Twee inbraken in Beringen (18/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Afgelopen weekend zijn in de Kraaienboswijk twee inbraken gebeurd. De dieven forceerden telkens een raam. Wat er precies werd gestolen, moet uit een inventaris blijken. (mm)
  [naar artikel]
 16. Twee inbraken in Meldert (25/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagvoormiddag zijn bij de politie twee inbraken op de Meldertsebaan gemeld. Dieven drongen binnen in de lokalen van het ontmoetingscentrum en de chiro. Wat er werd gestolen is niet bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 17. Twee inbraken (02/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  In het stadscentrum van Tongeren zijn twee inbraken gepleegd. In De Tieckenstraat forceerden de inbrekers de voordeur. Ze stalen er juwelen. Bij een inbraak in een huis in de Moerenstraat is de buit nog niet bekend.
  [naar artikel]
 18. Vier inbraken in Peer (21/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  De politie is een onderzoek gestart naar een reeks inbraken in Peer die vrijdagavond werden vastgesteld. Dieven sloegen twee keer toe in de Bokterstraat. Telkens werd daar een ruit verbrijzeld met een zwaar voorwerp. Op het eerste gezicht zijn daar geld, juwelen, een sporttas, sportschoenen en een tablet verdwenen. Op twee adressen in Kleine-Brogel (Straatveld en Martensstraat) zijn juwelen weg. Ook daar werd een ruit aan diggelen geslagen. (mm)
  [naar artikel]
 19. Fietsster gewond na aanrijding met val (15/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Fietsster Liezl V. (20) uit Zonhoven kwam vrijdag om 11.15 uur ten val toen ze in de Kleine Hemmenweg tegen een lichte vrachtwagen botsten. Ze raakte hierdoor gewond.
  [naar artikel]
 20. Tiener gewond bij kop-staartbotsing in Zonhoven (13/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Jitse K. (16) uit Houthalen-Helchteren liep woensdag om 8.15 uur verwondingen op bij een kop-staartbotsing op de kleine Hemmenweg in Zonhoven. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 21. Nog twee arrestaties in onderzoek naar inbraak bij Walter Grootaers (20/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De politie heeft deze week nog twee mensen opgepakt die verdacht worden van hun medewerking aan de bende die in heel land inbraken pleegde in residentiële wijken. De twee voorzagen de uitvoerders van de inbraken van gsm’s en simkaartjes.
  [naar artikel]
 22. Twee inbraken in Hoeselt (28/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn dinsdag twee inbraken in de Catsbeekstraat gemeld. Omdat de bewoners nog niet konden worden ondervraagd, is het onduidelijk wat er werd gestolen. De feiten werden door een buur ontdekt. (mm)
  [naar artikel]
 23. Twee inbraken in Heusden (19/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn vrijdagvoormiddag twee inbraken in Heusden gemeld: op de Oudstrijderslaan en in de Brugstraat. Wat er werd gestolen, is nog niet bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 24. Twee inbraken in Winterslag (27/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn maandag twee inbraken in de Vennestraat in Winterslag gemeld. Er werd geld, een gsm, een tablet en een gouden halsketting buitgemaakt.
  [naar artikel]
 25. Twee inbraken in Banneuxwijk (18/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de Banneuxwijk zijn zondagavond twee inbraken vastgesteld, beiden op de Eksterlaan. Enkel in een woning werd er buitgemaakt, namelijk een som geld. (mm)
  [naar artikel]
 26. Twee inbraken in Hamont (17/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn zondagvoormiddag twee inbraken in huizen gemeld. Dat in de Erkstraat en op de Lozenweg in Hamont. Wat er werd gestolen, is niet bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 27. Twee inbraken in Tongeren (10/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagavond zijn in Tongeren twee inbraken vastgesteld: in de Sacramentstraat in het centrum en in de Waterstraat in Millen. Wat er werd gestolen, is niet bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 28. Twee inbraken in Zepperen (07/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Donderdag zijn bij de politie twee inbraken in de Terwouwenstraat in Zepperen gemeld. De buit bestaat onder meer uit geld en een camera. (mm)
  [naar artikel]
 29. Twee inbraken in appartementen in Genk (13/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn woensdagavond twee inbraken in appartementen gemeld: op de Europalaan en op de Dieplaan. De buit bestaat uit juwelen en geld. (mm)
  [naar artikel]
 30. Twee inbraken in Duras (10/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn donderdagavond twee inbraken in de Grote Vinnestraat in Duras gemeld. Op het eerste gezicht werd er niets gestolen. (mm)
  [naar artikel]
 31. Twee inbraken in Waardestraat (26/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Waardestraat zijn woensdagochtend twee inbraken vastgesteld. Uit een container is op het eerste gezicht niets gestolen. En ook in een gebouw namen de inbrekers niks mee.
  [naar artikel]
 32. Twee mannen in de cel voor 40 inbraken aan de Westkust (24/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Twee mannen zitten in de cel op verdenking van ongeveer 40 inbraken, vooral in kelders en ondergrondse garages. Dat meldt de politie van de zone...
  [naar artikel]
 33. Twee inbraken in Heeserbergen (24/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn maandagavond twee inbraken gemeld op Heeserbergen: in de Jan Frans Willemsstraat en de Frederik van Eedenstraat. Wat er werd gestolen, is niet bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 34. Bewakingscamera filmt ‘dansende’ dief (17/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De politie is op zoek naar twee dieven die inbraken in de Carrefour Express in Astene bij Deinze. De twee hebben veel schade aangericht voor een kleine buit.
  [naar artikel]
 35. Twee inbraken in Sint-Truiden (30/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn woensdag twee inbraken gemeld: in de Kortenbosstraat en de Schoolstraat. Enkel in de Schoolstraat werd iets gestolen: geld.  
  [naar artikel]
 36. Twee inbraken in Achel (12/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdagavond zijn bij de politie twee inbraken in Achel gemeld. De feiten gebeurden op de Generaal Dempseylaan en de Schutterijstraat. Wat er werd gestolen, is niet bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 37. Twee inbraken in appartementen in Alken (16/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Woensdagavond zijn bij de politie twee inbraken in de Stationsstraat gemeld. Rond 22 uur bleek dat dieven via een raam aan de achterkant een appartement waren binnengedrongen. Op het eerste gezicht werd daar niets gestolen.
  [naar artikel]
 38. Twee inbraken met buit vastgesteld (26/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politie van Heusden-Zolder stelde maandag twee inbraken vast. Zowel in de Driesstraat als Rode Kruisstraat konden de daders het huis doorzoeken en onder meer fotocamera’s en geld stelen.
  [naar artikel]
 39. Twee inbraken in voertuigen in Sint-Truiden (27/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn dinsdagochtend twee inbraken in voertuigen gemeld: op de Oude Borgwormseweg en Brustem-Dorp. Uit de eerste lichte vrachtwagen werd werkmateriaal gestolen.
  [naar artikel]
 40. Twee inbraken op Industrieweg in Herk (20/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn vrijdagochtend twee inbraken op de Industrieweg gemeld. De dieven raakten telkens binnen in het gebouw. Op het eerste gezicht werd er wel geen buit gemaakt.
  [naar artikel]
 41. 77-jarige fietser geraakt door auto in Zonhoven (17/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op de Kleine Hemmenweg zijn donderdag rond 9.15 uur een auto en een fietser gebotst. Guido K. (77) uit Zonhoven raakte gewond.
  [naar artikel]
 42. 77-jarige fietser gewond na val op rotonde in Zonhoven (17/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  De 77-jarige Guido K. uit Zonhoven is donderdagochtend met zijn fiets gevallen op de Ovonde ter hoogte van de Kleine Hemmenweg. De man raakte gewond.
  [naar artikel]
 43. Twee inbraken op Boseind (31/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdag even voor 1 uur zijn op Boseind twee inbraken vastgesteld. De feiten gebeurden op Ter Biest en op de Krekelweg. De woningen werden volledig doorzocht. Of er niets werd gestolen, is niet bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 44. Twee inbraken in Kiewit (05/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdag zijn bij de politie twee inbraken in Kiewit gemeld: in de Zwartvennestraat en de Zavelvennestraat. Op het eerste adres werd een raam geforceerd om dan de woning te doorzoeken. De buit bestaat uit geld en juwelen.
  [naar artikel]
 45. Twee inbraken in Pelt (14/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Zondagavond zijn bij de politie twee inbraken gemeld. In de Distelstraat in Boseind (Neerpelt) en op de Jenverbeslaan in Holheide (Overpelt). Telkens werd braak op het raam gepleegd. De buit bestaat onder meer uit geld en juwelen. 
  [naar artikel]
 46. Twee inbraken ontdekt in Testelt (28/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Donderdagavond zijn twee inbraken ontdekt in de Leemstraat en de Nieuwe Mechelsebaan in Testelt. In beide woningen is de buit nog niet bekend. Op camerabeelden van een buurman waren twee verdachten te zien. De politie voert verder onderzoek.  
  [naar artikel]
 47. Twee inbraken vastgesteld (05/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie stelden ze zondag twee inbraken in Gingelom vast. Het eerste feit gebeurde in de Bronstraat. De buit is niet bekend. Op Oude Katsei ging het om een woninginbraak, maar er is geen buit. (ppn)
  [naar artikel]
 48. Twee inbraken in Lozen (15/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Donderdag zijn bij de politie twee inbraken in Lozen gemeld. In de Spilstraat maakten de indringers juwelen buit. Uit het huis in de Leemskuilestraat is geld verdwenen. In de Schuttersstraat in het centrum werd nog een inbraakpoging vastgesteld. (mm)
  [naar artikel]
 49. Twee inbraken en inbraakpoging in Merem (05/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn donderdagochtend twee inbraken en een inbraakpoging in Merem gemeld. De inbraken gebeurden in de Kerfakkerstraat en Merem. In het eerste huis werd de deur van de veranda geforceerd. Op de Merem - waar ook de poging werd vastgesteld - werd een zijdeur geforceerd. De inbrekers namen onder meer een handtas mee. Die werd later op het terras teruggevonden. Het geld was uit de portefeuille genomen. (mm)
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy