Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

09 August 2022
04:04 uur

Toyota Landcruiser gestolen in Lille

Het Belang van Limburg

03/08/2020 - 20:54

In Sint-Huibrechts-Lille is maandagochtend een auto gestolen. De Toyota Landcruiser stond op de oprit van de eigenaars.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Inbrekers stelen Landcruiser en materiaal van dierenarts: “Ik vertrouw mijn automatische poort niet meer” (31/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Dieven hebben maandagnacht de Toyota landcruiser gestolen van dierenarts Jan Stevens in Balen. De wagen stond achter een omheining, maar de inbrekers slaagden erin de elektrische poort aan zijn woning te openen. De gestolen wagen is even later nog in Lommel gespot.
  [naar artikel]
 2. Inbrekers stelen Landcruiser en materiaal van dierenarts: “Ik vertrouw mijn automatische poort niet meer” (30/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Dieven hebben maandagnacht de Toyota landcruiser gestolen van dierenarts Jan Stevens in Balen. De wagen stond achter een omheining, maar de inbrekers slaagden erin de elektrische poort aan zijn woning te openen.
  [naar artikel]
 3. Auto gestolen (01/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Op Allerheiligen is een auto gestolen in de Hasseltsepoort in Bilzen. Het gaat om een grijze Toyota Landcruiser.
  [naar artikel]
 4. Voertuig gestolen in Meeuwen (06/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij een bedrijf op de Genkerbaan in Meeuwen is zaterdag een Toyota Landcruiser gestolen. (mm)
  [naar artikel]
 5. Man rijdt drie maanden na diefstal rond met gestolen Toyota (17/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De raadkamer in Turnhout heeft de aanhouding bevestigd van een 35-jarige man. Hij werd aangetroffen aan het stuur van een gestolen Toyota. Het voertuig was drie maanden geleden gestolen.
  [naar artikel]
 6. Inbrekers gaan met auto en materiaal van dierenarts aan de haal: "Mijn elektrische poort vertrouw ik alleszins niet meer" (31/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  Dieven hebben maandagnacht de Toyota landcruiser gestolen van dierenarts Jan Stevens in Balen. De wagen stond achter een omheining, maar de inbrekers slaagden erin de elektrische poort aan zijn woning te openen.
  [naar artikel]
 7. Toyota gestolen in Kiewit (20/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op de Europalaan in Kiewit hebben dieven een Toyota gestolen op de oprit van een woning. Dat is donderdag rond 20 uur vastgesteld.
  [naar artikel]
 8. Auto gestolen in Deinze ... om boot te stelen in Gent (08/07/2017 - Het Nieuwsblad)
  Dieven zijn donderdagnacht aan de haal gegaan met een boot uit de jachthaven aan de Snepkaai in Gent. Om hun buit te vervoeren, stalen de dieven waarschijnlijk eerder een Toyota Landcruiser in Deinze. De slachtoffers van de twee diefstallen legden zelf de link en konden de hand leggen op camerabeelden nadat beide diefstallen massaal werden gedeeld op Facebook.
  [naar artikel]
 9. Deze auto gaat het vaakst meer dan 300.000 kilometer mee (03/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Uit een Amerikaans onderzoek onder meer dan 15,8 miljoen auto's is gebleken dat de Toyota LandCruiser de meeste kans maakt om 200.000 mijl (322.000...
  [naar artikel]
 10. Toyota Land Cruiser gestolen voor huis in Kattenbos (05/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op de Knapenhoef in Kattenbos is vrijdagochtend een Toyota Land Cruiser gestolen. Die stond voor een huis. De eigenaar merkte de diefstal rond 6.45 uur op. Op bewakingsbeelden zou te zien zijn hoe het voertuig rond 3.30 uur werd gestolen.
  [naar artikel]
 11. Gereedschap gestolen uit schuur in Sint-Huibrechts-Lille (01/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdag rond 3 uur is in de Jos Verlindenstraat in Sint-Huibrechts-Lille een diefstal vastgesteld. Uit een schuur werden allerlei elektrische toestellen gestolen. (mm)
  [naar artikel]
 12. Motorfiets gestolen in Sint-Huibrechts-Lille (02/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Uit een schuur in de Jos Verlindenstraat in Sint-Huibrechts-Lille is een motorfiets van het merk Honda gestolen. De feiten werden woensdag bij de politie gemeld.  
  [naar artikel]
 13. Auto gestolen in Sint-Huibrechts-Lille (07/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op de Fierkens-Heikant in Sint-Huibrechts-Lille is zondagmiddag een auto gestolen. De auto - die te koop stond - was onder een carport geparkeerd. De diefstal gebeurde toen de eigenares even weg was. (mm)
  [naar artikel]
 14. Toyota Prius gestolen (08/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Onbekenden stalen donderdag in de vroege ochtend een Toyota Prius die op de oprit van een woning op Locht geparkeerd stond.
  [naar artikel]
 15. Twee trailmotoren gestolen in Sint-Huibrechts-Lille (27/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Jos Verlindenstraat in Sint-Huibrechts-Lille zijn twee trailmotoren gestolen. De feiten werden maandagnamiddag vastgesteld. De dieven waren het huis binnengedrongen om bij de buit te geraken.
  [naar artikel]
 16. Autodieven in Zemst hebben het gemunt op Toyota's (21/04/2021 - VRT NWS)
  De politie van Zemst is een onderzoek gestart naar enkele autodiefstallen aan het station van Weerde. Opvallend is dat de gestolen wagens allemaal van het merk Toyota zijn.
  [naar artikel]
 17. Laptop en juwelen gestolen in Sint-Huibrechts-Lille (27/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op de Korte Dijk in Sint-Huibrechts-Lille is zondagnamiddag ingebroken in een huis. Een laptop en juwelen werden gestolen.
  [naar artikel]
 18. Brusselse politie waarschuwt: Toyota's opvallend populair roofgoed (21/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Toyota's zijn volgens de politie in Brussel zeer populair bij dieven. Een criminele bende heeft er al vele tientallen gestolen door de sleutels te...
  [naar artikel]
 19. Kabels gestolen (19/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Lindestraat in Sint-Huibrechts-Lille hebben dieven stroomkabels gestolen op een werf. De daders hadden de toegangspoort tot het terrein opengebroken.
  [naar artikel]
 20. Toyota-eigenaars met contactloze sleutel zijn alsmaar vaker slachtoffer van slimme autodiefstallen (09/07/2020 - VRT NWS)
  Afgelopen maand werden in Leuven vier auto’s gestolen door middel van "keyless theft". Dat is een systeem waarbij auto’s geopend kunnen worden via afstandsbediening en waarbij geen sleutel nodig is. De wagens die gestolen werden, zijn allemaal van het merk Toyota. In de regio rond Brussel werden nog 10 gelijkaardige diefstallen vastgesteld.
  [naar artikel]
 21. Auto gestolen in Zonhoven (18/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op de Grote Hellekensweg is vrijdagavond een auto gestolen. De Toyota stond op de oprit van een huis. (mm)
  [naar artikel]
 22. Auto gestolen (18/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op Heide in Lommel is zondag een auto gestolen. Het ging om een Toyota Land Cruiser.
  [naar artikel]
 23. De Leeuw, Feryn en Burgelman klimmen naar vijfde stek in Dakar Classic (09/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Fransen Serge Mogno en Florent Drulhon (Landcruiser) hebben zondag de leiding genomen in de Dakar Classic. Hun landgenoten Arnaud en Adeline  Euvrard (Mercedes) volgen als tweede op 77 punten. De Spanjaarden Juan Roura Iglesias en Miguel Angel Valencia Posada (Toyota) zijn derde op 156 punten.
  [naar artikel]
 24. Plaatselijke voetbalclubs in Lille fuseren tot KVC Lille United (21/10/2020 - VRT NWS)
  In Lille gaan de twee voetbalclubs KFC Lille en VC Poederlee volgend jaar fuseren tot KVC Lille United. Er komt een volledig nieuwe infrastructuur in Poederlee, waar de nieuwe club vanaf het volgende seizoen zal spelen. "We zullen nog wel voetballen met beide elftallen", zegt Jef Proost, voorzitter van KFC Lille.
  [naar artikel]
 25. Multimedia gestolen in Sint-Huibrechts-Lille (09/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Kompenstraat in Sint-Huibrechts-Lille hebben inbrekers afgelopen weekend toegeslagen. Ze maakten multimedia buit.
  [naar artikel]
 26. Krasbiljetten gestolen in Sint-Huibrechts-Lille (13/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij een inbraak op de Kaulillerweg in Sint-Huibrechts-Lille hebben dieven krasbiljetten meegenomen. Dat is zondag rond 21 uur vastgesteld.
  [naar artikel]
 27. Overstekend wild zorgt voor verkeersellende (12/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Overstekend wild was donderdagavond de oorzaak van een ongeval in de Brugstraat in Rotem. Een Toyota Landcruiser moest er uitwijken voor dieren en belandde op z’n dak in de gracht. Twee personen, Gipsy D.G. (21) en haar broer Bruce D.G. (17) uit Maaseik, werden voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. Ook op de Weg naar Zwartberg in Houthalen moest de brandweer gisteravond ook een doodgereden everzwijn gaan ophalen. (mm)
  [naar artikel]
 28. Koen Wauters vertrokken richting Dakar 2022: “Verrassend dat ik hier sta? Ook voor mij, hoor” (28/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Koen Wauters (54) en Pascal Feryn nemen begin volgend jaar deel aan de Dakar-rally. Met hun Toyota Landcruiser zijn ze ingeschreven in de Classic Dakar, waar de nadruk op regelmaat en navigatie ligt. Vandaag stapte de frontzanger van Clouseau en presentator op het vliegtuig. “Dit is het juiste moment om nog eens mee te doen.”
  [naar artikel]
 29. Miljardenschikking over roestende Toyota's in VS (13/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Autobouwer Toyota is een schikking van 3,4 miljard dollar overeengekomen met eigenaars van roestende Toyota's in Amerika. Een groep
  [naar artikel]
 30. Toyota en Suzuki willen gaan samenwerken (12/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  De Japanse autobouwers Toyota en Suzuki onderzoeken de mogelijkheid om samen te werken op het gebied van onderzoek en ontwikkeling. Dat meldt Toyota in een persbericht.
  [naar artikel]
 31. In één nacht inbraken bij zes verenigingen: "Veel schade voor 15 euro buit” (14/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Dieven hadden het donderdag duidelijk gemunt op verenigingen in Neerpelt en Hamont-Achel, Ze braken binnen in liefst zes lokalen. Ze forceerden deuren en ramen bij de scouts van Boseind en in Sint-Huibrechts-Lille bij de KSA en voetbalclub Sparta Lille. In Hamont werd KFC Hamont 99 geviseerd, net zoals de jeugdlokalen in de Molenstraat. Vaak was de schade groter dan de buit, behalve bij KSA Roeland Lille. Hier werd 400 euro en duur geluidsmateriaal gestolen.
  [naar artikel]
 32. Europees hoofdkantoor van Toyota houdt halt in Willebroek (28/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Op het bedrijfsterrein De Hulst komt het hoofdkwartier van Toyota Material Handling België én dat van Europa. Onder hetzelfde dak. Het terrein waarop Toyota weldra bouwt, heeft een oppervlakte van 20.500 vierkante meter.
  [naar artikel]
 33. Foutloze Meunier graait met PSG volle buit mee bij Lille (28/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het was ooit een topper van jewelste, maar vandaag is de verplaatsing naar Lille voor Paris Saint-Germain eerder een formaliteit. Lille,
  [naar artikel]
 34. ‘Kindje Jezus’ gestolen uit stal in Pelt (03/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  In Sint-Huibrechts-Lille is de kribbe in de kerststal leeg. Op nieuwjaarsnacht werd het kindje Jezus gestolen. Koster Pierre Plessers doet een oproep om de pop alsnog terug te brengen.
  [naar artikel]
 35. Toyota heeft zelfrijdende primeur in Brussel (11/07/2019 - De Tijd)
  18:26 Sinds gisteren rijdt een Toyota Lexus LS autonoom rond in de Brusselse Wetstraat en Belliardstraat. Toyota waagt zich zo als eerste met een zelfrijdende auto in het Brusselse stadsverkeer.
  [naar artikel]
 36. Toyota prikt terug naar Weyts: ‘De nieuwe Toyota Corolla. Minder uitstoot, meer standing’ (25/02/2020 - De Morgen)
  De opvallende uitspraak van N-VA-kopstuk Ben Weyts, die vorige week had laten verstaan dat hij als minister moet beschikken over een wagen met “enige standing” - en dus best niet over een auto van het type Toyota ‘Corollo’ (sic) - is ook de automaker zelf niet ontgaan. In een paginagrote advertentie in Het Laatste Nieuws steekt Toyota terug.
  [naar artikel]
 37. Voetbalclubs KFC Lille en VC Poederlee smelten samen tot KVC Lille United (20/10/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Voetbalclubs KFC Lille en VC Poederlee smelten in het seizoen 2021-2022 samen tot de nieuwe fusieclub KVC Lille United. Het kloppend hart van de nieuwe club ligt aan het Heggestadion in Poederlee waar een gloednieuwe accommodatie verschijnt. “Dit is een historisch akkoord. We kunnen nu ook het sportcentrum aan Balsakker in Lille verder uitbouwen met een zwembad”, zegt burgemeester Marleen Peeters (N-VA).
  [naar artikel]
 38. Kris Meeke maakt na ontslag bij Citroën comeback in WK rally bij Toyota (17/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Kris Meeke maakt in 2019 deel uit van het Toyota Team en wordt teamgenoot van Ott Tänak en Jari Matti Latvala. Dat maakte Toyota woensdag bekend via een persbericht. Net als dit seizoen neemt ook volgend seizoen Toyota met drie wagens deel aan het WK Rally.
  [naar artikel]
 39. Aandeelhouders nemen duurzaamheidsbeleid Toyota op de korrel (14/06/2022 - Express)
  De Japanse autobouwer Toyota wordt door een aantal grote Europese pensioenfondsen op de korrel genomen. Toyota wordt daarbij geviseerd omdat het bedrijf zich volgens hen blijft verzetten tegen een radicale overstap naar een volledig elektrische aandrijving. Verwacht wordt dat het dispuut tijdens de komende algemene vergadering van aandeelhouders bij Toyota tot een krachtmeting zou kunnen […]
  [naar artikel]
 40. Hoe onverslijtbaar zijn populaire Toyota Corolla en concurrenten? Chauffeur zweert bij Japanners en Koreanen, testbank bij Audi (24/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik kom zelden een gestrande Toyota Corolla tegen langs de kant van de weg”, zei pechverhelper (en Toyota-fan) Benny Heuvinck maandag in de krant. Klopt de mythe dat je een Toyota Corolla haast niet kapot krijgt? Welke wagens staan in de lijstjes van betrouwbaarste merken? Wat gebeurt er als ze 100.000 kilometer moeten presteren op een testbank? We zochten het uit.
  [naar artikel]
 41. Ogier, Evans en Rovanperä rijden voor Toyota in 2020 (27/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Toyota Gazoo Racing maakte vandaag zijn line-up voor volgend seizoen bekend. Het gerucht dat Sébastien Ogier naar Toyota zou trekken, werd...
  [naar artikel]
 42. Noord-Franse politie arresteert tienjarige bestuurder na achtervolging in gestolen auto (03/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een tienjarige jongen is dinsdag in Marquette-lez-Lille, een gemeente in het Noorderdepartement, aangehouden nadat hij na een politieachtervolging achter het stuur van een gestolen auto was aangetroffen. Dat meldt de departementale directie openbare veiligheid (DDSP) woensdag.
  [naar artikel]
 43. Waarom Toyota in volle coronacrisis winst boekt (10/08/2020 - Knack)
  Terwijl de meeste constructeurs zware verliezen lijden, boekte Toyota tijdens het tweede kwartaal een winst van 110 miljoen euro en dat ondanks een terugloop van de operationele winst met 98 procent. Wat maakt Toyota tot voorbeeld voor zijn concurrenten?
  [naar artikel]
 44. Toyota roept in België 8.000 wagens terug na problemen met airbags (28/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Japanse autobouwer Toyota roept wereldwijd nog eens 1,17 miljoen wagens terug wegens mogelijk defecte airbags van de Japanse toeleverancier Takata. Dat heeft Toyota woensdag bekendgemaakt. In België gaat het om 8.000 wagens, zo is vernomen bij de woordvoerder van Toyota Belgium. “Bij ons betreft het de modellen Corolla, Yaris en Auris”, klinkt het.
  [naar artikel]
 45. Toyota roept in België 8.000 wagens terug na problemen met airbags (28/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De Japanse autobouwer Toyota roept wereldwijd nog eens 1,17 miljoen wagens terug wegens mogelijk defecte airbags van de Japanse toeleverancier Takata. Dat heeft Toyota woensdag bekendgemaakt. In België gaat het om 8.000 wagens, zo is vernomen bij de woordvoerder van Toyota Belgium. “Bij ons betreft het de modellen Corolla, Yaris en Auris”, klinkt het.
  [naar artikel]
 46. Toyota ‘liegt’ over nieuwe Supra, klanten vinden het geweldig (03/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Toyota ‘liegt’ volgens diverse automedia over het vermogen van de nieuwe, 340 pk Toyota Supra. Op de rollenbank heeft het model namelijk meermaals...
  [naar artikel]
 47. Toyota-fans dienen Ben Weyts (N-VA) van antwoord (21/02/2020 - De Morgen)
  ‘Ik denk dat je als minister, die in contact treedt met regeringsleiders, staatshoofden en top-CEO’s, toch nog ‘enige standing’ mag hebben.’ En een ‘Toyota Corollo’ (sic), daar is Vlaams viceminister-president Ben Weyts (N-VA) duidelijk over, heeft die standing niet. Wat vinden verstokte Toyota-rijders daarvan?
  [naar artikel]
 48. Neuville is achtste in shakedown Rally van Zweden (13/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Kalle Rovanperä (Toyota Yaris WRC) was donderdagvoormiddag de snelste in de shakedown van de rally van Zweden. De 19 jarige Fin was 3,5 seconden sneller dan teamgenoot Sébastien Ogier (Toyota Yaris WRC). Elfyn Evans (Toyota Yaris WRC) volgde als derde op 3,6 seconden en maakte zo het Toyota-podium compleet. Thierry Neuville (Hyundai i20 Coupe WRC) reed de achtste tijd.
  [naar artikel]
 49. Na 15 jaar is de Toyota Camry Hybrid terug, maar enkel als hybride (26/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Na ruim vijftien jaar afwezigheid maakt de Toyota Camry zijn comeback in Europa. Hij doet dat alleen als hybride, want een diesel heeft in de wereld van Toyota geen plaats meer.Guido Cloostermans
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy