De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Komiek Arjen Lubach scoort met cynische kerstparodie

Het Laatste Nieuws

23/11/2020 - 11:41

Hoe gaan de feestdagen er dit jaar uitzien als er maar weinig mensen op bezoek mogen komen en iedereen afstand moet houden? De Nederlandse komiek Arjen Lubach van tv-programma Zondag met Lubach heeft wel een idee hoe we nog dat echte kerstgevoel krijgen: met een zelfgemaakte kerstreclame.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Komiek Arjen Lubach neemt internet beet met 'Westeros', een "spin-off van Game of Thrones" (04/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het Nederlandse satirische programma Zondag met Lubach heeft het nieuwe seizoen afgetrapt met een anoniem viraal filmpje. Presentator Arjen
  [naar artikel]
 2. Komiek Arjen Lubach neemt internet beet met 'Westeros', een "spin-off van Game of Thrones" (04/09/2017 - De Morgen)
  Het Nederlandse satirische programma Zondag met Lubach heeft het nieuwe seizoen afgetrapt met een anoniem viraal filmpje. Presentator Arjen Lubach openbaarde deze middag dat zijn Zondag met Lubach achter de wereldwijde viral van Game of Thrones zat, die de afgelopen dagen op internet vele miljoenen keren werd gedeeld.
  [naar artikel]
 3. Arjen Lubach stopt met ‘Zondag met Lubach’ (19/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Presentator, theatermaker en schrijver Arjen Lubach gaat stoppen met zijn Zondag met Lubach (ZML). Dat kondigt hij aan in zijn boek Stoorzender, dat woensdag verschijnt. Een belangrijke reden voor zijn besluit is dat Lubach op het hoogtepunt met het programma wil stoppen.
  [naar artikel]
 4. Arjen Lubach gaat stoppen met succesprogramma ‘Zondag met Lubach’ (19/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse presentator, theatermaker en schrijver Arjen Lubach gaat stoppen met zijn succesprogramma ‘Zondag met Lubach’. Dat kondigt hij aan...
  [naar artikel]
 5. Arjen Lubach gaat viraal met referendum in Rusland: “Willen jullie geannexeerd worden door Nederland?” (22/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse presentator Arjen Lubach gaat viraal met een opvallend stukje televisie uit zijn succesprogramma ‘De Avondshow met Arjen Lubach’. Doodleuk een referendum in een ander land organiseren? Als Poetin dat kan, kan Nederland dat ook! En dus organiseert Lubach ook even een referendum in Rusland; of ze daar niet door Nederland geannexeerd willen worden? Rusland behoort eigenlijk altijd al toe aan de Nederlanders. Ja toch?
  [naar artikel]
 6. Einde ‘Zondag met Lubach’ in zicht: vijf virale momenten op een rijtje (19/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Dit najaar is ‘Zondag met Lubach’ nog gewoon op het kleine scherm te bekijken, maar Arjen Lubach (40) kondigde wel aan dat het einde van zijn...
  [naar artikel]
 7. Arjen Lubach reageert op verlies in ‘De slimste mens’ (24/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlander Arjen Lubach (52) vindt zijn verlies van donderdagavond in ‘De Slimste Mens’ niet erg. Over professor en internist Geert Meyfroid (50), die de titel voor Lubachs neus wegkaapte, schreef Lubach op Instagram: “Geert is niet alleen bizar goed in dit spel, maar ook nog eens een heel leuke gast!”
  [naar artikel]
 8. "Stoppen op het hoogtepunt": Arjen Lubach kondigt einde van satirische show op Nederlandse tv aan (19/08/2020 - VRT NWS)
  De Nederlandse presentator Arjen Lubach gaat een punt zetten achter zijn populaire satirische talkshow "Zondag met Lubach" op de VPRO. Eerst start wel nog één seizoen in september, waarin hij de politiek in binnen- en buitenland door de mangel blijft halen. Dat vertelde hij in "De wereld vandaag" op Radio 1, tijdens een gesprek naar aanleiding van zijn nieuwe boek "Stoorzender".
  [naar artikel]
 9. Satirisch programma ‘Zondag met Lubach’ steekt de draak met ons land: “België is gewoon stuk” (09/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het satirische programma ‘Zondag met Lubach’ heeft gisterenavond aandacht besteed aan ons land. Presentator Arjen Lubach greep de aanslepende...
  [naar artikel]
 10. Arjen Lubach reageert op verlies in ‘De Slimste Mens’: “En nu weer naar de intensive care met al je kennis, mafkees” (24/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlander Arjen Lubach (52) vindt zijn verlies van donderdagavond in ‘De Slimste Mens’ niet erg. Over professor en internist Geert Meyfroidt (50), die de titel voor Lubachs neus wegkaapte, schreef Lubach op Instagram: “Geert is niet alleen bizar goed in dit spel, maar ook nog eens een heel leuke gast!”
  [naar artikel]
 11. De federale formatie, de zaak-Delphine Boël en het Nederlands van Elio Di Dupo: Arjen Lubach haalt België door de mangel (08/03/2020 - VRT NWS)
  In Nederland heeft het satirische programma "Zondag met Lubach" met gastheer Arjen Lubach een uitzending aan België gewijd. Daarin steekt hij de draak met de aanslepende federale formatie, maar ook met het Nederlands van oud-premier Elio Di Rupo (PS), de flater van oud-premier Yves Leterme (CD&V) die ooit de Marseillaise in plaats van de Brabançonne zong en de vele regeringen in ons land. Tegelijk draagt hij een opmerkelijke oplossing voor alle problemen aan.
  [naar artikel]
 12. Nederlands populairste satiricus is terug op tv (13/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Fans van de betere satire kunnen vanaf zondag weer terecht bij Arjen Lubach (39). Na een jaar afwezigheid maakt die op de Nederlandse tv z’n rentree met kijkcijferhit ‘Zondag Met Lubach’.
  [naar artikel]
 13. Satirisch programma ‘Zondag met Lubach’ steekt de draak met ons land: ‘België is gewoon stuk’ (09/03/2020 - De Morgen)
  Ons land was gisteravond kop van Jut in het satirische Nederlandse programma Zondag met Lubach. ‘Ik maak me grote zorgen over onze zuiderburen’, begon presentator Arjen Lubach, waarna hij de aanslepende regeringsvorming aangreep om stevig de draak te steken met België.
  [naar artikel]
 14. Tinnituspatiënt Arjen Lubach haalt uit naar de aanpak tegen gehoorschade: “Vooral bij jongeren gaat het steeds vaker mis” (27/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Arjen Lubach (43) haalde woensdagavond in zijn programma ‘De Avondshow’ hard uit naar de manier waarop er in Nederland wordt omgegaan met het aanpakken van gehoorschade. De presentator, die zelf al acht jaar aan tinnitus lijdt, vindt dat clubs en kroegen meer hun verantwoordelijkheid moeten nemen om het aantal Nederlanders met gehoorschade terug te schroeven. “Vooral bij jongeren gaat het steeds vaker mis”, beklaagt Lubach zich in het tien minuten durende item.
  [naar artikel]
 15. Nederland lacht met België: "Op uur meer medailles dan zij in 94 jaar" (13/02/2018 - Sporza)
  In "Zondag met Lubach" steekt presentator Arjen Lubach de draak met de Belgen. "Zelfs het Romeinse Rijk staat boven ze op de medaillespiegel."
  [naar artikel]
 16. "You've got Trump Towers, we've got Lee Towers": Arjen Lubach verwelkomt Trump (23/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De makers van het satirische tv-programma 'Zondag met Lubach' stellen hun land Nederland met een heerlijk fimpje alvast even voor aan de nieuwe
  [naar artikel]
 17. VIDEO. Nederland stelt zich voor aan Trump in zijn eigen woorden (23/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Nu Donald Trump officieel de Amerikaanse president is, beseffen ze in Nederland dat ze hem best te vriend houden. Daarom heeft het satirische programma ‘Zondag met Lubach’ een introductievideo gemaakt voor Trump. “Op een manier die hem wellicht het meest zal aanspreken”, aldus presentator Arjen Lubach.
  [naar artikel]
 18. VIDEO. Nederland stelt zich voor aan Trump in zijn eigen woorden (23/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Nu Donald Trump officieel de Amerikaanse president is, beseffen ze in Nederland dat ze hem best te vriend houden. Daarom heeft het satirische programma ‘Zondag met Lubach’ een introductievideo gemaakt voor Trump. “Op een manier die hem wellicht het meest zal aanspreken”, aldus presentator Arjen Lubach.
  [naar artikel]
 19. ‘De avondshow’: Arjen Lubach had dit al veel eerder moeten doen (26/03/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 20. ‘De avondshow’ met Arjen Lubach brengt een oud sentiment terug: VPRO-nijd (26/03/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 21. Nederlandse talkshowhost Arjan Lubach scoort samen met Merol een coronahit (14/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het is weer raak voor de makers van het Nederlandse satirische programma ‘Zondag met Lubach’. Nadat de poging van honderd BN’ers om een coronalied...
  [naar artikel]
 22. De rechterhand van Arjen Lubach: ‘Als wij iets aankaarten, zijn we niet bezig met de vraag hoe de minister zal reageren’ (22/06/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 23. ‘Willen jullie geannexeerd worden door Nederland?’: Arjen Lubach gaat viraal met referendum in Rusland (22/09/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 24. Nederlandse tv-presentator maakt op brandhout van dieetmythes (26/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  De Nederlandse presentator Arjen Lubach heeft in zijn show ‘Zondag met Lubach’ brandhout gemaakt van allerlei dieetmythes en gezondheidsgoeroe's en dat dat op onnavolgbare, humoristische wijze. Vooral de twee blogsters van het populaire The Green Happiness krijgen er stevig van langs. Ook in de Nederlandse pers werd al heftig gereageerd op de "onzin" die de twee diëtistes verkondigen.
  [naar artikel]
 25. Arjen Lubach: "geen kinderen krijgen is de effectiefste methode om milieuvriendelijk te leven" (28/02/2018 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/uc3jOxgWX_GOL2ejYsKmFGZ0NKA/diocontent/106704838/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90
  [naar artikel]
 26. Nederlands filmpje steekt op heerlijke wijze de draak met Donald Trump (24/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een filmpje uit de satirische latenightshow van Arjen Lubach, een Nederlandse schrijver, cabaretier en tv-presentator, gaat in sneltempo de wereld rond.
  [naar artikel]
 27. Lannoo wordt uitgever van Arjen Lubach (11/01/2021 - De Tijd)
  18:13 De West-Vlaamse uitgeverij Lannoo neemt Park Uitgevers over, een Nederlandse uitgever van voornamelijk non-fictieboeken.
  [naar artikel]
 28. Een filmpjesronde om van te snoepen en veel struikelblokken: makers schakelden een versnelling hoger in ‘De slimste mens’ (16/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Als je me weg wil, fluister je maar aan je redactie om een Franse vraag te bedenken. Dat wordt dan un moment triste”, zo maakte Nederlander Arjen Lubach, die het klappen van de ‘Slimste mens’-zweep heel goed kent, duidelijk aan presentator Erik Van Looy. Lubach won het tv-spelletje in 2012 namelijk al in eigen land. Een vraag in het Frans bleef uiteindelijk uit, maar de makers van de Vlaamse oerversie maakten het de drie finalisten absoluut niet gemakkelijk.
  [naar artikel]
 29. Mysterieuze trailer van 'moderne' Game of Thrones blijkt stunt van Nederlandse tv-show (04/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het Nederlandse satirische programma Zondag met Lubach heeft het nieuwe seizoen afgetrapt met een anoniem viraal filmpje. Presentator Arjen
  [naar artikel]
 30. Deze medekandidaat zou Geert Meyfroidt als eerste reanimeren in ‘De slimste mens’ (22/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Vanavond is het de halve finale van ‘De slimste mens ter wereld’. Aan zet zijn Geert Meyfroidt, Arjen Lubach en Gloria Monserez. Met Meyfroidt is er altijd een dokter in de zaal, maar daardoor dringt de vraag zich op: als zowel Gloria als Arjen op hetzelfde moment iets krijgen, wie zal hij dan het eerste redden? Met het oog op de finale zou hij wel eens tactisch uit de hoek kunnen komen.
  [naar artikel]
 31. 25.000 Nederlanders van plan om Facebook buiten te gooien (10/04/2018 - De Tijd)
  14:52 De anti-Facebookactie van de Nederlandse tv-presentator Arjen Lubach heeft al 25.000 mensen ervan overtuigd te stoppen met Facebook. Ruim 62.000 anderen zijn geïnteresseerd, leert een blik op de actie...
  [naar artikel]
 32. 'Wie een streek uithaalt, pakken we aan' (07/04/2019 - De Morgen)
  Bedrijven en politici doen het in hun broek voor hem en zijn filmpjes worden honderd-duizenden keren bekeken. Arjen Lubach bewijst op de Nederlandse tv dat niet alleen Amerikanen scherpe satire kunnen maken. Jan Debackere
  [naar artikel]
 33. Onwetendheid over Apollo 11 en een nipte overwinning in ‘De slimste mens’ (21/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Arjen Lubach en Geert Meyfroidt stomen lekker door richting finale, maar Gloria Monserez en Merol kunnen hen natuurlijk nog de overwinning ontfutselen.
  [naar artikel]
 34. Gert en James schieten kandidaat ter hulp en uitzonderlijk veel humor: dit was 'De Slimste Mens’ (17/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hij had zich goed voorbereid, maar hij was eigenlijk niet echt een partij voor ‘Slimste Mens’-geweld Merol-Lubach. Al had hij toch even de overwinning haast op zak. Niet dus. Niks aan te doen voor Dorian Liveyns, sinds afgelopen zomer echtgenoot van James Cooke. Zelfs aandoenlijke steun en aanmoedigingen van Cooke konden hem -net- niet redden. Wat volgde was een lief ‘I Love You’ vanuit de coulissen geroepen. Arjen Lubach was alweer de winnaar.
  [naar artikel]
 35. De ravissante kerstjurk van Ella Leyers en een zenuwslopend finalespel: dit was ‘De slimste mens’ (22/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Twee seconden. Dat was de tijd die Gloria Monserez te weinig had na het allerlaatste filmfragment. Zo kon ze zich net niet rechtstreeks plaatsen voor de grote finale. Tot overmaat van ramp verspeelde ze in haar finale tegen Arjen Lubach de extra kans om toch die eindstrijd te halen. Ze vergat over Serena Williams namelijk te zeggen dat ze ‘de nummer één’ was in het tennis en een zus heeft met de voornaam Venus. Brute pech heet dat. De Nederlanders Merol en Lubach gaan dus voor de eindzege. Enkel intensivist Geert Meyfroidt kan daar een stokje voor steken.
  [naar artikel]
 36. De slimste mens krijgt ook Duitse versie (11/03/2022 - De Standaard)
  De slimste mens, de quiz die in Vlaanderen en Nederland al jaren een kijkcijferhit is, gaat naar Duitsland. Dat heeft presentator Erik van Looy bekendgemaakt in het Nederlandse televisieprogramma De avondshow met Arjen Lubach.
  [naar artikel]
 37. België heeft van Nederland niets te leren, meneer Lubach (11/03/2020 - De Morgen)
  Frederik De Backer zet deze week de blik op oneindig. Vandaag: Zondag met Lubach op NPO3.
  [naar artikel]
 38. ‘De Slimste Mens’ krijgt ook Duitse versie (11/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De Slimste Mens, de quiz die in Vlaanderen en Nederland al jaren een kijkcijferhit is, gaat naar Duitsland. Dat heeft presentator Erik van Looy bekendgemaakt in het Nederlandse televisieprogramma De Avondshow met Arjen Lubach.
  [naar artikel]
 39. De rechterhand van Arjen Lubach: ‘Andere redacties vallen uit elkaar omdat de één voor zijn solocarrière wil gaan en de ander zijn beste grappen voor zichzelf houdt’ (22/06/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 40. De Slimste Mens krijgt ook Duitse versie (11/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Slimste Mens, de quiz die in Vlaanderen en Nederland al jaren een kijkcijferhit is, gaat naar Duitsland. Dat heeft Erik van Looy, die het programma sinds 2004 in België presenteert, bekendgemaakt in het Nederlandse televisieprogramma De Avondshow met Arjen Lubach.
  [naar artikel]
 41. In ‘De slimste mens’ trekken ze zonder problemen van de gang bang naar de slagerij (15/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Met een Nederlander in de jury en twee spelers van boven de Moerdijk: het werd een behoorlijk oranje aflevering van De slimste mens ter wereld. Met Arjen Lubach maakte een voormalige winnaar van de Hollandse Slimste mens trouwens zijn entree.
  [naar artikel]
 42. Kandidaten ‘De slimste mens ter wereld’ liggen niet wakker van chlamydia: “Bezoek van tante Lydia” (18/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Nederlanders blijven de plak zwaaien. Zowel Merol als Arjen Lubach zien we straks terug in de finaleweken. Met de groeten van tante Lydia Chlamydia. Wie dat is, vertelde multitalent Jaouad Alloul.
  [naar artikel]
 43. Een waterkoker die de vraag stelt en een zeer nipte overwinning: dit was ‘De slimste mens’ (22/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  De terugkeerders hebben het in de laatste finaleweek niet onder de markt. Na Anthony Nti en Lisbeth Imbo, moest ook Gloria Monserez naar huis. De speler in de finale van donderdag zijn meteen bekend. Geert Meyfroidt moet de Vlaamse eer hoog houden tegen twee Nederlanders, Arjen Lubach en Merol
  [naar artikel]
 44. ‘Zondag met Lubach’ gaat nog een seizoen door, met dank aan corona (23/10/2020 - De Morgen)
  Goed nieuws voor fans van Zondag met Lubach. Er komt volgend voorjaar dan toch nog één extra seizoen van het populaire VPRO-programma. Dat laat de redactie weten.
  [naar artikel]
 45. Honderdste aflevering voor Nederlandse satire ‘Zondag met Lubach’ (19/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het Nederlandse satirische VPRO-programma ‘Zondag met Lubach’, dat ook in ons land graag bekeken wordt via YouTube, is toe aan zijn honderdste...
  [naar artikel]
 46. “Es ist passiert”: ‘De slimste mens’ verkocht aan Duitsland (11/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘De slimste mens’, de kennisquiz die in Vlaanderen al jaren een kijkcijferhit is, gaat naar Duitsland. Dat vertelde quizmaster Erik van Looy, die het programma sinds 2004 presenteert, in het Nederlandse programma ‘De Avondshow met Arjen Lubach’.
  [naar artikel]
 47. Es ist passiert: ‘De slimste mens’ is verkocht aan Duitsland, en een Oostenrijker zal presenteren (11/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘De slimste mens’, de kennisquiz die in Vlaanderen al jaren een kijkcijferhit is, gaat naar Duitsland. Dat vertelde quizmaster Erik van Looy, die het programma sinds 2004 presenteert, in het Nederlandse programma ‘De Avondshow met Arjen Lubach’.
  [naar artikel]
 48. Nederlandse tv-presentator scoort opnieuw met hilarisch filmpje over Amerika (09/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse tv-presentator Arjan Lubach heeft gisteren hard uitgehaald naar Amerikanen en hun liefde voor vuurwapens. Zijn humoristische filmpje...
  [naar artikel]
 49. Nederlandse tv-presentator scoort opnieuw met hilarisch filmpje over Amerika (09/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse tv-presentator Arjan Lubach heeft gisteren hard uitgehaald naar Amerikanen en hun liefde voor vuurwapens. Zijn humoristische filmpje...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy