Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

29 May 2022
13:10 uur

IN KAART. Besmettingen stijgen nog overal, aan Vlaamse kant vooral in Limburg. Bekijk hier de situatie in uw regio

Het Laatste Nieuws

01/04/2021 - 10:31

Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus blijft verder stijgen, zij het de voorbije dagen wat minder snel. De kaart van ons land kleurt daardoor weer iets minder rood. In Vlaanderen komt de stijging alleen in Limburg nog boven 25 procent uit. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. IN KAART. Besmettingen blijven stijgen in alle provincies, behalve in Limburg. Bekijk hier de situatie in uw regio (01/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus blijft stijgen. Toch kleurt de kaart van ons land nu iets minder rood. Limburg tekent zelfs een daling op. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 2. IN KAART. Besmettingen stijgen weer overal in ons land. Bekijk hier de situatie in uw regio (16/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus blijft verder stijgen. De kaart van ons land kleurt daardoor weer bijna helemaal rood. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 3. IN KAART. Besmettingen stijgen weer overal fors in ons land. Bekijk hier de situatie in uw regio (18/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus blijft fors verder stijgen. De kaart van ons land kleurt daardoor weer rood. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 4. KAART. Coronabesmettingen stijgen overal: zo is de situatie in jouw gemeente (19/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  De besmettingscijfers en ziekenhuisopnames gaan opnieuw de hoogte in, maar niet overal gaat de stijging even snel. Vooral in West-Vlaanderen en Limburg werden afgelopen week fors meer besmettingen genoteerd. Bekijk hier hoe de situatie in jouw gemeente is.
  [naar artikel]
 5. IN KAART. Besmettingen stijgen nu minder fel. Bekijk hier de situatie in uw regio (30/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus blijft verder stijgen, zij het de voorbije dagen wat minder snel. De kaart van ons land kleurt daardoor weer iets minder rood. In Vlaanderen komt de stijging alleen in Limburg nog boven 30 procent uit. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 6. IN KAART. Besmettingen stijgen weer minder fel, zelfs daling in Limburg. Bekijk hier de situatie in uw regio (02/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De stijging van het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus vertraagt verder. De kaart van ons land kleurt daardoor nu iets minder rood. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 7. IN KAART. Besmettingen stijgen weer overal in ons land, behalve in Waals-Brabant. Bekijk hier de situatie in uw regio (15/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus blijft verder stijgen. De kaart van ons land kleurt daardoor weer bijna helemaal rood. Alleen Waals-Brabant kent nog een daling. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 8. IN KAART. Besmettingen stijgen in alle Vlaamse provincies, in Limburg zelfs met meer dan een kwart. Bekijk hier de situatie in uw regio (24/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal coronabesmettingen in ons land neemt weer toe. Vooral in Vlaanderen zien we nu stijgingen: Limburg registreert het grootste aantal nieuwe infecties met Covid-19 ten opzichte van de week ervoor, terwijl in Wallonië nog een aantal dalingen worden opgetekend. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 9. IN KAART. Besmettingen dalen in alle Vlaamse provincies, behalve in Limburg. Bekijk hier de situatie in uw regio (07/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus daalt weer licht. De kaart van ons land kleurt nu veel groener. Alleen Limburg, Henegouwen, Namen en Brussel tekenen nog stijgingen op, elders dalen de besmettingen weer. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 10. IN KAART. Besmettingen nemen overal af, in Vlaanderen het meest in Limburg. Bekijk hier de situatie in uw regio (17/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De coronacijfers in ons land blijven in dalende lijn gaan. In ons taalgebied tekenen Limburg en Oost-Vlaanderen de grootste dalingen op van het dagelijkse aantal nieuwe besmettingen. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 11. IN KAART. Besmettingen stijgen in alle provincies, enkel Brussel noteert kleine daling. Bekijk hier de situatie in uw regio (30/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus in ons land blijft stijgen. Vooral in Wallonië zien we nu stijgingen, met de provincie Luxemburg als uitschieter. In Vlaanderen noteert Limburg nog steeds de felste stijging. In het Brussels Gewest is dan weer een daling waar te nemen. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 12. IN KAART. Besmettingen stijgen weer in West-Vlaanderen, Limburg en Namen. Bekijk hier de situatie in uw regio (10/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus daalt verder. De kaart van ons land kleurt daardoor nog altijd groener dan vorige week. Maar Limburg, Namen, en nu ook weer West-Vlaanderen tekenen wel stijgingen op. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 13. IN KAART. Stijgingen nieuwe besmettingen in onze provincies gaan van minder dan 20 tot meer dan 50 procent. Bekijk hier de situatie in uw regio (28/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus blijft fors verder stijgen, zij het de voorbije dagen wat minder snel. De kaart van ons land kleurt daardoor weer iets minder rood. In Vlaanderen stijgen de besmettingen in Limburg wel nog met meer dan 40 procent en in Wallonië in Namen zelfs met meer dan 50 procent. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 14. IN KAART. Besmettingen nemen nog altijd het meest af in Limburg. Bekijk hier de situatie in uw regio (18/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De coronacijfers in ons land blijven in dalende lijn gaan. In ons taalgebied noteert Limburg afgetekend de grootste daling op van het dagelijkse aantal nieuwe besmettingen. Aan de andere kant van de taalgrens tekent Waals-Brabant een lichte stijging op. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 15. IN KAART. Besmettingen stijgen met meer dan 60 procent in sommige provincies. Bekijk hier de situatie in uw regio (22/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus blijft fors verder stijgen. De kaart van ons land kleurt daardoor alsmaar roder. In Vlaanderen stijgen de besmettingen in sommige provincies met meer dan 40 procent, in Wallonië zelfs met meer dan 60 procent. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 16. IN KAART. Besmettingen stijgen met meer dan 50 procent in sommige provincies. Bekijk hier de situatie in uw regio (26/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus blijft fors verder stijgen. De kaart van ons land kleurt daardoor nog steeds erg rood. In Vlaanderen stijgen de besmettingen in sommige provincies met 40 procent en meer, in Wallonië zelfs met meer dan 50 procent. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 17. IN KAART. Besmettingen stijgen met meer dan 60 procent in sommige provincies. Bekijk hier de situatie in uw regio (22/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus blijft fors verder stijgen. De kaart van ons land kleurt daardoor alsmaar roder. In Vlaanderen stijgen de besmettingen in sommige provincies met meer dan 40 procent, in Wallonië zelfs met meer dan 60 procent. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 18. IN KAART. Besmettingen stijgen in bijna alle provincies, in Limburg zelfs met meer dan een kwart. Bekijk hier de situatie in uw regio (25/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal coronabesmettingen en ziekenhuisopnames in ons land neemt weer toe. Vooral in Vlaanderen zien we nu stijgingen: Limburg registreert het grootste aantal nieuwe infecties met Covid-19 ten opzichte van de week ervoor, terwijl in Wallonië nog een aantal dalingen worden opgetekend. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 19. IN KAART. Besmettingen stijgen het sterkst in Vlaams-Brabant en Namen. Bekijk hier de situatie in uw regio (25/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus stijgt weer. Op de kaart worden steeds meer provincies steeds roder ingekleurd. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 20. IN KAART. Besmettingen dalen weer in 4 provincies, het felst in Limburg. Bekijk hier de situatie in uw regio (03/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De stijging van het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus vertraagt verder. De kaart van ons land kleurt daardoor nu minder rood en al wat groener. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 21. IN KAART. Besmettingen stijgen in alle provincies, enkel Brussel noteert kleine daling. Bekijk hier de situatie in uw regio (30/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus in ons land blijft stijgen. In alle provincies zijn er nu stijgingen, met forse uitschieters in Limburg, Luxemburg en Waals-Brabant. In het Brussels Gewest zien we dan weer een kleine daling. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 22. IN KAART. Besmettingen stijgen fors in alle provincies. Bekijk hier de situatie in uw regio (26/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus stijgt weer. Op de kaart worden steeds meer provincies steeds roder ingekleurd. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 23. IN KAART. Besmettingen stijgen boven de taalgrens het meest in Oost-Vlaanderen. Bekijk hier de situatie in uw regio (19/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus blijft fors verder stijgen. De kaart van ons land kleurt daardoor alsmaar roder. Boven de taalgrens is de stijging het grootst in Oost-Vlaanderen. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 24. IN KAART. Besmettingen stijgen vooral in Limburg, ziekenhuisopnames in Oost- en West-Vlaanderen. Bekijk hier de situatie in uw regio (25/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal coronabesmettingen en ziekenhuisopnames in ons land neemt weer toe. Vooral in Vlaanderen zien we nu stijgingen: Limburg registreert het grootste aantal nieuwe infecties met Covid-19 ten opzichte van de week ervoor. De ziekenhuisopnames tonen dan weer vooral stijgingen in Oost- en West-Vlaanderen. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 25. IN KAART. Besmettingen stijgen vooral in Waalse provincies, stabieler beeld in Vlaanderen. Bekijk hier de situatie in uw regio (02/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus in ons land blijft stijgen. In bijna alle provincies zijn er nu stijgingen, met forse uitschieters in Luxemburg, Waals-Brabant en Henegouwen. In Vlaanderen wordt de grootste stijging in Vlaams-Brabant opgetekend. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 26. IN KAART. Alleen Limburg kleurt nog rood in Vlaanderen. Bekijk hier de situatie in uw regio (30/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus blijft verder stijgen, zij het de voorbije dagen wat minder snel. De kaart van ons land kleurt daardoor weer iets minder rood. In Vlaanderen komt de stijging alleen in Limburg nog boven 30 procent uit. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 27. IN KAART. Besmettingen dalen opnieuw in drie Vlaamse provincies. Bekijk hier de situatie in uw regio (03/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus blijft verder stijgen, zij het de voorbije dagen telkens minder snel. De kaart van ons land kleurt daardoor weer iets minder rood. In drie provincies daalt het dagelijkse aantal nieuwe besmettingen opnieuw. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 28. IN KAART. Besmettingen dalen opnieuw in drie Vlaamse provincies. Bekijk hier de situatie in uw regio (03/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus blijft verder stijgen, zij het de voorbije dagen telkens minder snel. De kaart van ons land kleurt daardoor weer iets minder rood. In drie provincies daalt het dagelijkse aantal nieuwe besmettingen opnieuw. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 29. IN KAART. Besmettingen stijgen vooral fors in Limburg, meeste ziekenhuisopnames in Oost- en West-Vlaanderen. Bekijk hier de situatie in uw regio (28/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal coronabesmettingen en ziekenhuisopnames in ons land neemt weer toe. Vooral in Vlaanderen zien we nu stijgingen met dubbele besmettingscijfers: Limburg registreert het grootste aantal nieuwe infecties met Covid-19 ten opzichte van de week ervoor. De ziekenhuisopnames tonen dan weer vooral stijgingen in Oost- en West-Vlaanderen. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 30. IN KAART. Besmettingen dalen in alle provincies, het sterkst in Limburg. Bekijk hier de situatie in uw regio (15/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus blijft dalen. In alle provincies zakken de cijfers nu: de kaart kleurt helemaal groen. Limburg tekent nog altijd de grootste daling op met bijna 38 procent. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 31. IN KAART. Besmettingen nemen vooral toe in Oost-Vlaanderen, ook in andere provincies bijna geen dalingen meer. Bekijk hier de situatie in uw regio (21/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De daling van het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus is gestopt Op de kaart worden de provincies steeds minder fel groen ingekleurd, en in sommige regio's zijn al opnieuw stijgingen te zien. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 32. IN KAART. Besmettingen dalen in bijna alle Vlaamse provincies, enkel Limburg kleurt nog lichtrood. Bekijk hier de situatie in uw regio (05/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus is voor het eerst sinds begin maart weer licht aan het dalen. De kaart van ons land kleurt daardoor weer iets minder rood. In Vlaanderen kleuren alle provincies groen, enkel Limburg noteert nog een stijging van het aantal besmettingen. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 33. IN KAART. Besmettingen dalen in bijna alle Vlaamse provincies, enkel Limburg kleurt nog lichtrood. Bekijk hier de situatie in uw regio (05/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus is voor het eerst sinds begin maart weer licht aan het dalen. De kaart van ons land kleurt daardoor weer iets minder rood. In Vlaanderen kleuren alle provincies groen, enkel Limburg noteert nog een stijging van het aantal besmettingen. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 34. IN KAART. Besmettingen stijgen met bijna 30 procent in Antwerpen. Bekijk hier de situatie in uw regio (21/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het gemiddeld aantal nieuwe coronabesmettingen stijgt al een tijdje opnieuw, en dan vooral in Vlaanderen, waar er weliswaar nog altijd meer wordt getest. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 35. IN KAART. Grootste stijgingen in West-Vlaanderen en Limburg, Luik nadert piek van april. Bekijk hier de situatie in uw regio (21/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het gemiddeld aantal nieuwe coronabesmettingen in België blijft stijgen, net als de ziekenhuisopnames. Deze grafieken en kaart tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 36. IN KAART. Besmettingen stabiliseren stilaan in aantal provincies. Bekijk hier de situatie in uw regio (02/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus blijft verder stijgen, zij het de voorbije dagen telkens minder snel. De kaart van ons land kleurt daardoor weer iets minder rood. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 37. IN KAART. Besmettingen dalen in bijna alle Vlaamse provincies, enkel Limburg kleurt nog rood. Bekijk hier de situatie in uw regio (04/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus is voor het eerst sinds begin maart weer licht aan het dalen. De kaart van ons land kleurt daardoor weer iets minder rood. In Vlaanderen kleuren alle provincies groen, enkel Limburg noteert nog een stijging van het aantal besmettingen. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 38. IN KAART. Besmettingen dalen in bijna alle Vlaamse provincies, enkel Limburg kleurt nog rood. Bekijk hier de situatie in uw regio (04/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus is voor het eerst sinds begin maart weer licht aan het dalen. De kaart van ons land kleurt daardoor weer iets minder rood. In Vlaanderen kleuren alle provincies groen, enkel Limburg noteert nog een stijging van het aantal besmettingen. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 39. IN KAART. Besmettingen stijgen fors in Waalse provincies, sterkste daling nu in Limburg. Bekijk hier de situatie in uw regio (05/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus in ons land blijft stijgen. In alle Waalse provincies zijn er nu stijgingen, met forse uitschieters in Waals-Brabant, Luxemburg en Henegouwen. Vlaanderen noteert lichte dalingen in Antwerpen en Oost-Vlaanderen. De grootste stijging wordt er in Vlaams-Brabant opgetekend. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 40. IN KAART. Besmettingen dalen nu overal, behalve in Namen en het meest in Limburg. Bekijk hier de situatie in uw regio (12/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus blijft dalen. Over de provincies heen worden de verschillen wat kleiner. Alleen Namen noteert nog een sterke stijging van meer dan 18 procent, terwijl in alle andere provincies de cijfers zakken. Limburg tekent de grootste daling op met bijna 32 procent. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 41. IN KAART. Ook Vlaamse ziekenhuizen naderen piek eerste golf, grootste stijging besmettingen in West- en Oost-Vlaanderen. Bekijk hier de situatie in uw regio (30/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het gemiddeld aantal nieuwe coronabesmettingen in België blijft sterk stijgen, net als de ziekenhuisopnames. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 42. IN KAART. Besmettingen en ziekenhuisopnames stabiliseren en stijgen zelfs licht in sommige Vlaamse provincies. Bekijk hier de situatie in uw regio (17/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het gemiddeld aantal nieuwe coronabesmettingen in België blijft dalen, maar die daling lijkt stilaan wel te vertragen. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 43. IN KAART. Nu ook stevige stijging in Brussel, besmettingen stijgen met bijna 30 procent in Antwerpen. Bekijk hier de situatie in uw regio (20/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het gemiddeld aantal nieuwe coronabesmettingen stijgt opnieuw, en dan vooral in Vlaanderen, waar er weliswaar nog altijd meer wordt getest. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 44. IN KAART. Besmettingen dalen in bijna alle Vlaamse provincies, enkel in Limburg nog kleine stijging. Bekijk hier de situatie in uw regio (06/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus in ons land is licht aan het dalen. In Vlaanderen kleuren alle provincies groen, enkel Limburg noteert nog een kleine stijging van het aantal besmettingen. De druk op de ziekenhuizen blijft momenteel wel groot. Het aantal nieuwe ziekenhuisopnames blijft stijgen, maar het tempo vertraagt. Het aantal patiënten op intensieve zorg blijft fors toenemen. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 45. IN KAART. Besmettingen dalen bijna overal, behalve in Oost-Vlaanderen, Brussel en Namen. Bekijk hier de situatie in uw regio (10/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus stijgt niet meer. Over de provincies heen zijn er grote verschillen, met een stijging van meer dan 20 procent in Namen, en een daling van bijna 30 procent in Limburg. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 46. IN KAART. Besmettingen stijgen weer in helft van provincies. Bekijk hier de situatie in uw regio (11/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus daalt nog erg lichtjes. De kaart van ons land kleurt daardoor groener dan vorige week. Maar in de helft van de provincies tekent zich toch weer een stijging af. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 47. IN KAART. Besmettingen stijgen enkel nog licht in Brussel. Bekijk hier de situatie in uw regio (29/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De coronacijfers in ons land blijven in dalende lijn gaan. De kaart van België kleurt weer grotendeels groen, zij het iets minder in het centrum en in West-Vlaanderen. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 48. IN KAART. Besmettingen stijgen met meer dan 25 procent in provincie Antwerpen, bekijk hier de situatie in uw regio (18/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het gemiddeld aantal nieuwe coronabesmettingen stijgt opnieuw, en dan vooral in Vlaanderen, waar er weliswaar nog altijd meer wordt getest. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]
 49. IN KAART. Besmettingen dalen nu in alle provincies. Bekijk hier de situatie in uw regio (14/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus blijft dalen. In alle provincies zakken de cijfers nu: de kaart kleurt weer groen. Limburg tekent nog altijd de grootste daling op met ruim 37 procent. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy