Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

29 May 2022
13:41 uur

Huiszoekingen in onderzoek federaal parket naar ‘Dubai Papers’

Het Belang van Limburg

01/04/2021 - 18:28

In het onderzoek van het federaal parket over de zogenaamde ‘Dubai Papers’, een systeem van fiscale fraude en witwassen rond de prins Henri de Croÿ, zijn donderdag twee huiszoekingen uitgevoerd. Dat meldt het federaal parket.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Huiszoekingen in onderzoek federaal parket naar 'Dubai Papers’ (01/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In het onderzoek van het federaal parket over de zogenaamde ‘Dubai Papers’, een systeem van fiscale fraude en witwassen rond de prins Henri de Croÿ, zijn vandaag twee huiszoekingen uitgevoerd. Dat meldt het federaal parket. “Ze vonden plaats in de woningen van twee personen van wie vermoed wordt dat ze een rol van ‘facilitator hebben gespeeld binnen de organisatie”, klinkt het.
  [naar artikel]
 2. Huiszoekingen in onderzoek naar Dubai Papers-witwascircuit (01/04/2021 - De Tijd)
  20:48 Het gerecht heeft twee huiszoekingen uitgevoerd in een onderzoek dat begon na de Dubai Papers-onthullingen over het zwartgeldnetwerk rond de Belgische prins Henri de Croÿ.
  [naar artikel]
 3. Huiszoekingen bij Belfius in onderzoek Panama Papers (05/12/2017 - VRT NWS)
  Vanmorgen zijn er huiszoekingen gebeurd in het hoofdkantoor van de bank Belfius in het onderzoek in de nasleep van het schandaal van de Panama Papers. Dat schrijft De Tijd en bevestigt het parket aan VRT NWS. 
  [naar artikel]
 4. Federaal parket opent onderzoek in zaak Panama Papers na klacht Ecolo (27/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het federaal parket heeft een onderzoek geopend naar mogelijk schuldig verzuim bij de overheid om grote fiscale fraude aan te pakken. Dat heeft
  [naar artikel]
 5. Federaal parket bevestigt acht arrestaties in onderzoek naar terrorisme (05/03/2018 - Metro)
  Het federaal parket bevestigt vandaag dat in totaal acht personen meegenomen zijn voor verhoor in het kader van een onderzoek naar terrorisme. De federale gerechtelijke politie van Brussel voerde gisterochtend zeven huiszoekingen uit in Sint-Jans-Molenbeek, Geraardsbergen en Mechelen. Er zijn geen explosieven aangetroffen, aldus het federaal parket in een persbericht. De huiszoekingen gebeurden op vraag van een Brusselse onderzoeksrechter gespecialiseerd in terrorisme. “Dit dossier staat volledig los van de dossiers betreffende de aanslagen te Parijs van 13 november 2015 of Brussel/Zaventem van 22 maart 2016”, klinkt het. Het federaal parket zegt nog dat in het belang van het onderzoek, geen verdere inlichtingen of details kunnen worden gegeven. bron: Belga
  [naar artikel]
 6. Huiszoekingen bij Parti Populaire in onderzoek naar misbruik EU-subsidies (14/11/2017 - Knack)
  Het federaal parket heeft vorige week woensdag huiszoekingen laten uitvoeren in de woning van advocaat Mischaël Modrikamen en op de zetel van zijn partij, de Parti Populaire (PP), die op hetzelfde adres gevestigd is. Dat meldt de RTBF en het nieuws wordt bevestigd door het federaal parket. Het gaat om een onderzoek naar misbruik van Europese subsidies.
  [naar artikel]
 7. Acht huiszoekingen in onderzoek naar Syrië-strijders (25/09/2017 - Metro)
  De Brusselse federale gerechtelijke politie heeft vanochtend acht huiszoekingen uitgevoerd in een terrorismedossier. Dat meldt de krant La Dernière Heure en het nieuws wordt bevestigd door het federaal parket. Volgens het federaal parket kaderen de huiszoekingen in een onderzoek naar een groep Syrië-strijders die al in 2014 vertrokken naar het conflictgebied. In La Dernière Heure klinkt het dat de speurders specifiek op zoek waren naar Samir El Yaakoubi, een inwoner van Sint-Jans-Molenbeek. Vijf huiszoekingen vonden plaats in Sint-Jans-Molenbeek, één in Jette, één in Asse en één in Anderlecht. Bij die huiszoekingen zouden een hoop spullen in beslag genomen zijn, maar het is nog niet duidelijk of er ook iemand is opgepakt. bron: Belga
  [naar artikel]
 8. Federaal parket opent onderzoek in zaak Panama Papers na klacht Ecolo (27/08/2016 - De Morgen)
  http://dmphotoprovider0.demorgen-cdn.be/photo/federaal-parket-opent-onderzoek-in-zaak-panama-papers-na-klacht-ecolo/mruw6lzwhe4tknrxhe2s6rsxf43dimq/8841deb8374cb0e6bb58e2283d1faa42f218c4dd43f289e4ce2f7e45cb73dc7d/fitwidth_642x0_69956795.jpg?v=pV5B2pZ
  [naar artikel]
 9. Mogi Bayat opgepakt in federaal onderzoek, ook huiszoekingen bij Club Brugge en Anderlecht (10/10/2018 - Knack)
  Voetbalmakelaar Mogi Bayat is woensdagochtend opgepakt in een onderzoek van het federaal parket. Dat melden enkele media en wordt bevestigd door het federaal parket.
  [naar artikel]
 10. Huiszoekingen in onderzoek naar kunstgalerie, nog geen mensen in verdenking gesteld (28/06/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het federaal parket bevestigt dat er midden juni huiszoekingen zijn uitgevoerd in de kunstgalerie Phoenix Ancient Art, in de Brusselse Regentschapsstraat, en op vier andere adressen, in een onderzoek naar witwassen, valsheid in geschrifte en criminele organisatie.
  [naar artikel]
 11. Federaal parket opent onderzoek naar cyberaanval Belnet (05/05/2021 - Het Nieuwsblad)
  Het federaal parket zal een gerechtelijk onderzoek openen naar de cyberaanval op het netwerk van de internetprovider Belnet. Dat bevestigt Eric Van Duysse, woordvoerder van het federaal parket. Er is klacht neergelegd bij de computer crime unit en op basis daarvan zal er een dossier geopend worden bij het federaal parket. Dat onderzoek zal ook moeten uitwijzen of er geen gegevens gestolen zijn.
  [naar artikel]
 12. Nieuwe verdachte aangehouden na reeks huiszoekingen in verband met aanslagen Brussel (11/10/2017 - Het Nieuwsblad)
  Na de reeks huiszoekingen die maandag zijn uitgevoerd in het onderzoek naar de aanslagen in Brussel en Zaventem, is één man onder aanhoudingsbevel geplaatst. Het gaat om Brahim T., de uitbater van een doe-het-zelfzaak op de Stalingradlaan in Brussel. Dat melden verschillende media en het nieuws van de aanhouding wordt bevestigd door het federaal parket. Dat federaal parket geeft echter geen verdere commentaar.
  [naar artikel]
 13. Iraakse vluchtelingen opgepakt in terrorisme-onderzoek federaal parket (19/07/2016 - De Standaard)
  In een onderzoek van het federaal parket zijn maandag een reeks huiszoekingen uitgevoerd in Charleroi en Roeselare. Dat meldt de krant La Dernière Heure dinsdag. Volgens de krant zijn daarbij tien Iraakse vluchtelingen opgepakt die banden zouden hebben met terreurbeweging ISIS. Het federaal parket nuanceert.
  [naar artikel]
 14. Huiszoekingen voor omkoperij in tenniswereld (05/06/2018 - De Standaard)
  Het federaal parket heeft 21 huiszoekingen verricht in een internationaal onderzoek naar matchfixing in het tennis. 13 mensen opgepakt voor verhoor.
  [naar artikel]
 15. Acht huiszoekingen in onderzoek naar Syriëstrijders (25/09/2017 - De Standaard)
  De Brusselse federale gerechtelijke politie heeft maandagochtend acht huiszoekingen uitgevoerd in een terrorismedossier. Dat bevestigt het federaal parket.
  [naar artikel]
 16. Parket spoort georganiseerde sociale dumping op in West-Vlaamse bouwsector (12/06/2018 - De Standaard)
  Het federaal parket heeft vandaag 17 huiszoekingen gedaan in een onderzoek naar een criminele organisatie. De bende zou zich schuldig gemaakt hebben aan ernstige vormen van sociale dumping in de bouwsector. Dat meldt het federaal parket.
  [naar artikel]
 17. Huiszoekingen in militaire kazernes en bij militairen thuis in onderzoek naar extreemrechtse boodschappen (03/11/2021 - VRT NWS)
  In drie militaire kazernes en bij acht privéwoningen zijn huiszoekingen uitgevoerd in het kader van een onderzoek naar mogelijk aanzetten tot terreurdaden. Dat melden verschillende Franstalige media en dat bevestigt het federaal parket.
  [naar artikel]
 18. Niemand aangehouden na huiszoekingen in terreurdossier (07/06/2017 - De Standaard)
  De twaalf mensen die dinsdag waren opgepakt bij een reeks huiszoekingen in het onderzoek naar de terreuraanslagen in Brussels Airport en het metrostation Maalbeek, zijn na verhoor vrijgelaten. Dat meldt het federaal parket.
  [naar artikel]
 19. Huiszoekingen in onderzoek naar illegaal wapenbezit (29/11/2017 - Het Nieuwsblad)
  Politiediensten zijn woensdagochtend binnengevallen op een twintigtal plaatsen in Brussel en de rest van het land. Ze waren op zoek naar illegale wapens. Resultaten van de huiszoekingen worden later vandaag bekendgemaakt, zegt het federaal parket.
  [naar artikel]
 20. 28 huiszoekingen in onderzoek naar financiering terreurgroepen: "Geld doorgesluisd naar IS, Al Qaeda en Boko Haram" (10/02/2021 - VRT NWS)
  Het federaal parket heeft vorige week woensdag maar liefst 28 huiszoekingen uitgevoerd in een onderzoek naar mogelijke financiering van terreurgroepen. De huiszoekingen vonden vooral plaats in West-Vlaanderen, bij Tsjetsjeense moslims. Ze worden ervan verdacht onder het mom van goede doelen geld te hebben doorgesluisd.
  [naar artikel]
 21. 21 huiszoekingen in internationaal onderzoek naar matchfixing in het tennis (05/06/2018 - De Morgen)
  Het federaal parket heeft 21 huiszoekingen verricht in een internationaal onderzoek naar matchfixing in het tennis. 13 mensen opgepakt voor verhoor. 
  [naar artikel]
 22. Huiszoekingen in federaal parlement in onderzoek naar moord op Patrice Lumumba (20/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Speurders van het federaal parket hebben dinsdag een huiszoeking uitgevoerd in het federaal parlement, in het onderzoek naar de moord op de voormalige Congolese premier Patrice Lumumba in 1961. Dat meldt Le Soir en het nieuws wordt bevestigd door het federaal parket. Een aantal documenten van de parlementaire commissie Lumumba, die in 2001 haar werkzaamheden afrondde, zijn in beslag genomen. De kamer van inbeschuldigingstelling moet nu beslissen of het gerecht kennis mag nemen van de getuigenissen die toen achter gesloten deuren zijn afgelegd.
  [naar artikel]
 23. Huiszoekingen in federaal parlement in onderzoek naar moord op Patrice Lumumba (20/01/2022 - Het Nieuwsblad)
  Speurders van het federaal parket hebben dinsdag een huiszoeking uitgevoerd in het federaal parlement, in het onderzoek naar de moord op de voormalige Congolese premier Patrice Lumumba in 1961. Dat meldt Le Soir en het nieuws wordt bevestigd door het federaal parket. Een aantal documenten van de parlementaire commissie Lumumba, die in 2001 haar werkzaamheden afrondde, zijn in beslag genomen. De kamer van inbeschuldigingstelling moet nu beslissen of het gerecht kennis mag nemen van de getuigenissen die toen achter gesloten deuren zijn afgelegd.
  [naar artikel]
 24. Drie personen aangehouden voor witwassen via inruilen bitcoins (31/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Na huiszoekingen in België en Nederland vorige week zijn drie mensen aangehouden en in verdenking gesteld wegens witwassen. De huiszoekingen kaderen in een lopend onderzoek van het federaal parket, dat is opgestart na vaststellingen dat op het internet diensten werden aangeboden om de virtuele munt bitcoin in te ruilen tegen cash of omgekeerd. Dat meldt het federaal parket maandag.
  [naar artikel]
 25. Onderzoek naar fiscale fraude en mogelijke matchfixing: 44 huiszoekingen (10/10/2018 - Metro)
  Het onderzoek van het federaal parket waarin woensdag Mogi Bayat, Dejan Veljkovic, Herman Van Holsbeeck, Ivan Leko en twee scheidsrechters zijn opgepakt, is een onderzoek naar fiscale fraude, witwassen en mogelijke matchfixing. Dat meldt het federaal parket in een persbericht. Over het hele land werden 44 huiszoekingen verricht. “Sommige spelersmakelaars zouden, onafhankelijk van elkaar, verrichtingen opgezet hebben waardoor commissies bij spelerstransfers, verloningen van spelers en trainers, en andere betalingen verborgen worden voor de Belgische overheid en voor andere betrokkenen bij de transacties”, klinkt het. “Tijdens het onderzoek doken aanwijzingen op van mogelijke beïnvloeding van wedstrijden in het competitieseizoen 2017-2018. Het gerechtelijk onderzoek heeft betrekking op activiteiten in het kader van een criminele organisatie, witwas en private corruptie.” bron: Belga Het bericht Onderzoek naar fiscale fraude en mogelijke matchfixing: 44 huiszoekingen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 26. Reeks huiszoekingen in terrorisme-onderzoek (06/03/2017 - De Standaard)
  De federale gerechtelijke politie van Brussel en Nijvel heeft afgelopen zaterdag een reeks huiszoekingen gehouden in een terrorisme-onderzoek. Dat meldt het federaal parket.
  [naar artikel]
 27. Huiszoekingen onder meer in kazerne Sint-Truiden in onderzoek naar extreem rechts (03/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Er zijn woensdagochtend elf huiszoekingen uitgevoerd in Belgische militaire kazernes en bij verschillende militairen of hun familieleden thuis. Dat wordt door het federaal parket bevestigd aan onze redactie.
  [naar artikel]
 28. Opnieuw huiszoekingen in het Brusselse: vijf personen meegenomen (21/04/2017 - De Standaard)
  In het kader van een onderzoek naar terrorisme van het federaal parket zijn in de nacht van donderdag vier huiszoekingen uitgevoerd door de federale gerechtelijke politie van Brussel in Sint-Jans-Molenbeek (2), Roosdaal en Ganshoren.
  [naar artikel]
 29. Opnieuw huiszoekingen in het Brusselse: vijf personen meegenomen (21/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  In het kader van een onderzoek naar terrorisme van het federaal parket zijn in de nacht van donderdag vier huiszoekingen uitgevoerd door de federale gerechtelijke politie van Brussel in Sint-Jans-Molenbeek (2), Roosdaal en Ganshoren.
  [naar artikel]
 30. Opnieuw huiszoekingen in het Brusselse: vijf personen meegenomen (21/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  In het kader van een onderzoek naar terrorisme van het federaal parket zijn in de nacht van donderdag vier huiszoekingen uitgevoerd door de federale gerechtelijke politie van Brussel in Sint-Jans-Molenbeek (2), Roosdaal en Ganshoren.
  [naar artikel]
 31. Panama Papers: huiszoekingen bij Belfius (05/12/2017 - Knack)
  Gespecialiseerde financiële speurders hebben vandaag in opdracht van de Brusselse onderzoeksrechter Michel Claise een huiszoeking uitgevoerd in de Brusselse Rogiertoren, waar zich de hoofdzetel van Belfius bevindt. Dat bevestigt de woordvoerster van het Brusselse parket, Ine Van Wymersch. De centrale antifraudedienst van de federale politie (CDGEFID) voert al langer onderzoek naar de Panama Papers.
  [naar artikel]
 32. Dertig huiszoekingen en 25 arrestaties in onderzoek naar fraude met steunmaatregelen (15/12/2020 - De Standaard)
  In een gerechtelijk onderzoek naar ernstige en georganiseerde sociale fraude met zogenaamde ‘corona’-werkloosheidsuitkeringen, zijn dinsdag dertig huiszoekingen uitgevoerd, hoofdzakelijk in het Brusselse gewest en de provincie Henegouwen. Daarbij werden 25 personen opgepakt en meegenomen voor verhoor. Dat meldt de RBTF en wordt bevestigd door het federaal parket.
  [naar artikel]
 33. Reeks huiszoekingen op zoek naar wapenopslagplaats in onderzoek naar terreuraanslagen in Brussel (06/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  De federale gerechtelijke politie (FGP) van Brussel heeft dinsdag een reeks huiszoekingen uitgevoerd in het onderzoek naar de terreuraanslagen in Brussels Airport en het metrostation Maalbeek op 22 maart 2016. Dat meldt de krant La Dernière Heure en het nieuws wordt bevestigd door het federaal parket. Het gaat in totaal om veertien huiszoekingen, waarvan er acht plaatsvonden in de Brusselse gemeente Schaarbeek. De politie pakte twaalf personen op die in de loop van de dag en avond zullen worden verhoord.
  [naar artikel]
 34. Brussels parket onderzoekt Panama Papers (09/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het parket van Brussel voert een onderzoek naar de Panama Papers, de miljoenen documenten die bijna een jaar geleden uitlekten bij het Panamese
  [naar artikel]
 35. Opnieuw huiszoekingen in onderzoek naar verkopers van materiaal voor cannabisteelt (02/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdag zijn opnieuw vier huiszoekingen uitgevoerd in een onderzoek naar een reeks winkels die gespecialiseerd materiaal aanbieden voor cannabisteelt. Dat meldt het federaal parket. Drie personen werden meegenomen voor verhoor.
  [naar artikel]
 36. Opnieuw huiszoekingen in het Brusselse: vijf personen meegenomen (21/04/2017 - Het Nieuwsblad)
  In het kader van een onderzoek naar terrorisme van het federaal parket zijn in de nacht van donderdag vijf huiszoekingen uitgevoerd door de federale gerechtelijke politie van Brussel in Sint-Jans-Molenbeek (2), Roosdaal en Ganshoren.
  [naar artikel]
 37. Onderzoek naar overstromingen: parket doet huiszoekingen bij KMI (16/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  In het onderzoek naar de overstromingen heeft het parket van Luik donderdag huiszoekingen uitgevoerd bij het KMI en het Crisiscentrum. Dat meldt de Waalse zender RTBF.
  [naar artikel]
 38. Onderzoek naar overstromingen: parket doet huiszoekingen bij KMI (16/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  In het onderzoek naar de overstromingen heeft het parket van Luik donderdag huiszoekingen uitgevoerd bij het KMI en het Crisiscentrum. Dat meldt de Waalse zender RTBF.
  [naar artikel]
 39. Onderzoek naar overstromingen: parket doet huiszoekingen bij KMI (16/08/2021 - Het Nieuwsblad)
  In het onderzoek naar de overstromingen heeft het parket van Luik donderdag huiszoekingen uitgevoerd bij het KMI en het Crisiscentrum. Dat meldt de Waalse zender RTBF.
  [naar artikel]
 40. Huiszoeking in trainingscentrum RSC Anderlecht in witwasonderzoek (24/04/2019 - Metro)
  Speurders van de federale politie zijn deze voormiddag binnengevallen in het trainingscentrum van voetbalclub RSC Anderlecht. Dat meldt Het Laatste Nieuws en het nieuws wordt bevestigd door het federaal parket. Ook in Laken en Schaarbeek worden huiszoekingen uitgevoerd. Volgens het federaal parket gaat het om een gerechtelijk onderzoek naar witwaspraktijken en het opzetten van een criminele organisatie, waarbij vooral spelersmakelaars geviseerd worden. Het dossier staat wel los van ‘Operatie Zero’, het onderzoek dat in oktober 2018 leidde tot huiszoekingen en arrestaties in het voetbalmilieu. bron: Belga Het bericht Huiszoeking in trainingscentrum RSC Anderlecht in witwasonderzoek verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 41. Brussels parket onderzoekt Panama Papers (09/03/2017 - Knack)
  Het parket van Brussel voert een onderzoek naar de Panama Papers, de miljoenen documenten die bijna een jaar geleden uitlekten bij het Panamese advocatenkantoor Mossack Fonseca.
  [naar artikel]
 42. 64 arrestaties na meer dan honderd huiszoekingen in onderzoek naar drugsorganisatie (26/10/2021 - De Morgen)
  In Brussel is deze ochtend een enorme politieactie uitgerold. Honderden agenten vielen binnen op 114 locaties, in de hoofdstad en daarbuiten. Het zou gaan over een groot onderzoek naar cocaïnehandel, die onder meer dankzij de uitgelezen berichten van Sky ECC-telefoons in kaart gebracht werd. Bij die huiszoekingen zijn 64 mensen gearresteerd. Dat melden het federaal parket en de federale politie.
  [naar artikel]
 43. Huiszoekingen bij eersteklassers: Mogi Bayat opgepakt, Leko en Van Holsbeeck verhoord (10/10/2018 - Knack)
  Voetbalmakelaar Mogi Bayat is woensdagochtend opgepakt in een onderzoek van het federaal parket. Dat bevestigt het parket zelf. Volgens verschillende bronnen zijn er huiszoekingen bij eersteklasseclubs, waaronder Club Brugge en Anderlecht.
  [naar artikel]
 44. Verschillende huiszoekingen België en Nederland in onderzoek naar internationale wapenhandel (21/12/2016 - Het Nieuwsblad)
  Bij verschillende huiszoekingen in nederland en België zijn twee mensen opgepakt. Deze kaderen in een onderzoek naar “inbreuken op de wapenwetgeving en internationale wapenhandel”, dat meldt het Federaal Parket.
  [naar artikel]
 45. 28 huiszoekingen in onderzoek naar financiering van terrorisme (10/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  In een groot onderzoek naar het financieren van terrorisme hebben vorige week woensdag 28 huiszoekingen plaatsgevonden, hoofdzakelijk in West-Vlaanderen. Dat meldt het federaal parket. De invallen vonden plaats bij Tsjetsjeense islamisten, van wie vermoed wordt dat ze onder het mom van inzamelingen voor het goede doel geld bijeenbrachten, dat dan naar verschillende terroristische organisaties werd gestuurd. Voorlopig werd niemand onder aanhoudingsbevel geplaatst.
  [naar artikel]
 46. 28 huiszoekingen in onderzoek naar financiering van terrorisme (10/02/2021 - Het Nieuwsblad)
  In een groot onderzoek naar het financieren van terrorisme hebben vorige week woensdag 28 huiszoekingen plaatsgevonden, hoofdzakelijk in West-Vlaanderen. Dat meldt het federaal parket. De invallen vonden plaats bij Tsjetsjeense islamisten, van wie vermoed wordt dat ze onder het mom van inzamelingen voor het goede doel geld bijeenbrachten, dat dan naar verschillende terroristische organisaties werd gestuurd. Voorlopig werd niemand onder aanhoudingsbevel geplaatst.
  [naar artikel]
 47. 200-tal huiszoekingen aan de gang in heel het land in kader van groot drugsonderzoek (09/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Verspreid over het hele land vinden vanochtend een 200-tal huiszoekingen plaats in het kader van een groot drugsonderzoek. Dat heeft het Antwerpse parket bevestigd aan onze redactie. Het federaal parket coördineert het onderzoek en zou er later over communiceren.
  [naar artikel]
 48. 200-tal huiszoekingen aan de gang in heel het land in kader van groot drugsonderzoek (09/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Verspreid over het hele land vinden vanochtend een 200-tal huiszoekingen plaats in het kader van een groot drugsonderzoek. Dat heeft het Antwerpse parket bevestigd aan onze redactie. Het federaal parket coördineert het onderzoek en zou er later over communiceren.
  [naar artikel]
 49. Huiszoekingen in het voetbal: wat we weten (10/10/2018 - Knack)
  Het federaal parket zegt dat het gaat om een onderzoek naar fiscale fraude, witwassen en mogelijke matchfixing.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy