Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

22 September 2021
21:44 uur

Dit zijn de hebbedingen die Apple vanavond (waarschijnlijk) zal onthullen

Knack

14/09/2021 - 05:57

Apple houdt dinsdagavond onze tijd een digitaal event dat grotendeels in het teken zal staan van de nieuwe iPhone 13-reeks. Insiders verwachten ook de aankondiging van de Apple Watch Series 7 en misschien ook wel nieuwe AirPods.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP KNACK

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Dit zijn de hebbedingen die Apple dinsdag (waarschijnlijk) zal onthullen (13/09/2021 - Knack)
  Apple houdt dinsdagavond onze tijd een digitaal event dat grotendeels in het teken zal staan van de nieuwe iPhone 13-reeks. Insiders verwachten ook de aankondiging van de Apple Watch Series 7 en misschien ook wel nieuwe AirPods.
  [naar artikel]
 2. Apple introduceert eerste laptops met zelfontworpen chips (10/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Na een aankondiging in juni van de overstap naar zelfontworpen chips voor zijn computers, staat Apple nu op het punt om de eerste modellen te onthullen. De Amerikaanse techreus houdt vandaag een onlinepresentatie, alweer de derde dit najaar, waar zeer waarschijnlijk een aantal Macbook-laptops met zogeheten ARM-chips wordt gepresenteerd. Tot nu toe maakte Apple gebruik van chips van Intel.
  [naar artikel]
 3. Apple onthult nieuwe iPhones op 12 september (30/08/2018 - Het Nieuwsblad)
  Technologiereus Apple zal wellicht op 12 september zijn nieuwste iPhones onthullen. Het bedrijf maakte bekend dat op die dag het Apple-event zal plaatsvinden. Apple doet dit in thuisstad Cupertino in het Steve Jobs Theater op de Apple-campus, vernoemd naar de medeoprichter van het bedrijf.
  [naar artikel]
 4. Apple bevestigt productshow op 14 september (07/09/2021 - De Tijd)
  18:40 De techreus Apple heeft de geruchten bevestigd over een evenement volgende week dinsdag. Apple-watchers verwachten dat het bedrijf een nieuwe lijn iPhones zal onthullen.
  [naar artikel]
 5. "Apple gaat nieuwe iPhones live onthullen op Twitter" (30/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Apple zal op 12 september de nieuwe iPhones onthullen. Die presentatie wordt - voor het eerst - live gestreamd op Twitter. Dat meldde techsite BGR...
  [naar artikel]
 6. Apple stelt vanavond nieuwe iPhones voor: dit kunnen we verwachten (12/09/2018 - VRT NWS)
  Vandaag klokslag 19 uur is het zover. Apple CEO Tim Cook zal het podium in het Steve Jobs Theater betreden om niet 1, maar 3 iPhones voor te stellen. Er zal zeer waarschijnlijk veel geschreven en gezegd worden over de nieuwste toestellen van Apple, maar feit is dat de lancering van de iPhones, editie 2018, minder "buzz" zal veroorzaken. 
  [naar artikel]
 7. Deze nieuwe snufjes presenteert Apple vanavond (04/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Apple-liefhebbers opgelet: vanavond trapt de iPhone-fabrikant in het Californische San Jose zijn jaarlijkse conferentie voor softwareontwikkelaars...
  [naar artikel]
 8. Deze nieuwe snufjes presenteert Apple vanavond (04/06/2018 - De Morgen)
  Vanavond trapt de Apple in het Californische San Jose zijn jaarlijkse conferentie voor softwareontwikkelaars weer af. Daar hoort natuurlijk ook de aankondiging van allerlei nieuwe innovaties en wellicht ook gadgets bij. We zetten acht verwachtingen voor vanavond op een rij.
  [naar artikel]
 9. Wat we al weten over de nieuwe iPhone 12 die Apple vanavond voorstelt (13/10/2020 - De Morgen)
  Vanavond om 19 uur stelt Apple naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe iPhones voor. Opnieuw virtueel, want u weet wel. Traditioneel lekt er op voorhand informatie uit over de kersverse toestellen, al kan Apple op de dag zelf nog altijd verrassend uit de hoek komen. Dit is wat iPhone-watchers verwachten.
  [naar artikel]
 10. "Apple komt met zes nieuwe watches" (21/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Apple zal volgende maand waarschijnlijk zes nieuwe versies van de Apple Watch presenteren. De Franse techsite Consomac vond de modellen in een...
  [naar artikel]
 11. Apple wil eigen 5G-antenne maken, maar is dat wel een goed idee? (18/02/2020 - Express)
  Apple zou bezig zijn met het ontwikkelen van een zelfgemaakte antenne voor toekomstige iPhones die compatibel zijn met 5G. Dat schrijft de website Fast Company op basis van anonieme bronnen binnen Apple. Volgens hen is het bedrijf niet tevreden met de 5G-antenne van Qualcomm. In het nieuws: Meer dan waarschijnlijk brengt Apple dit najaar een […] The post Apple wil eigen 5G-antenne maken, maar is dat wel een goed idee? appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 12. Apple lanceert nieuwe toestellen: een Apple Watch die je leven wil redden en een budget-iPhone (12/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Op de tonen van ‘Mission Impossible’ begon het Apple Event vanavond met een promovideo waarin een medewerkster van Apple in ware spionnenfilmstijl CEO Tim Cook de afstandsbediening van zijn keynote presentatie blijkt te brengen. De ultieme anticlimax, om van daar uit de spanning weer op te bouwen. “We gaan ons 2 miljardste iOs-toestel voorstellen.”
  [naar artikel]
 13. Wat we al weten over de nieuwe iPhone 12 die Apple vanavond voorstelt (13/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond om 19 uur stelt Apple naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe iPhones voor. Opnieuw virtueel, want u weet wel. Traditioneel lekt er op...
  [naar artikel]
 14. Maker Fortnite beschuldigt Apple van machtsmisbruik, belangrijkste (tech)rechtszaak in jaren (03/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Epic Games, de maker van schietspel Fortnite, en Apple staan tegenover elkaar in de rechtszaal. Vandaag begint in de Verenigde Staten een proces dat waarschijnlijk weken zal duren. De gamesontwikkelaar beschuldigt Apple ervan misbruik te maken van zijn machtspositie door te eisen dat apps het betalingssysteem van Apple gebruiken en 30 procent van alle opbrengsten afdragen.
  [naar artikel]
 15. Eerste apparaten met ARM-chip van Apple zelf én andere voorspellingen voor WWDC vanavond (22/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond vindt de ontwikkelaarsconferentie WWDC van Apple plaats. Enkel online door de coronapandemie. Traditiegetrouw kondigt de techgigant dan...
  [naar artikel]
 16. Eerste Macs met ARM-chip van Apple zelf én andere voorspellingen voor WWDC vanavond (22/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond vindt de ontwikkelaarsconferentie WWDC van Apple plaats. Enkel online door de coronapandemie, maar hier live te volgen op HLN.be vanaf 19...
  [naar artikel]
 17. Apple stelt 3 nieuwe iPhones voor (13/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Apple heeft vanavond zijn nieuwe iPhones gepresenteerd. De reguliere smartphones heten iPhone 8 en 8 Plus. Daarnaast stelde Apple voor het eerst
  [naar artikel]
 18. WWDC 2020: Alles wat u moeten weten over de hoogmis van Apple vanavond (22/06/2020 - Express)
  De 31ste Wordwide Developers Conference (WWDC) van Apple van avond belooft een uitzonderlijke editie te worden. Door de coronapandemie gaat het jaarlijkse massa-evenement... The post WWDC 2020: Alles wat u moeten weten over de hoogmis van Apple vanavond appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 19. Apple lanceert nieuwe toestellen: een horloge die je leven wil redden en een budget-iPhone (12/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op de tonen van ‘Mission Impossible’ begon het Apple Event vanavond met een promovideo waarin een medewerkster van Apple in ware spionnenfilmstijl CEO Tim Cook de afstandsbediening van zijn keynote presentatie blijkt te brengen. De ultieme anticlimax, om van daar uit de spanning weer op te bouwen. “We gaan ons 2 miljardste iOs-toestel voorstellen.”
  [naar artikel]
 20. Apple Watch voegt deze handige functie van Google opnieuw toe (11/09/2020 - Metro)
  Goed nieuws voor de mensen met een Apple Watch die graag navigatie hebben op hun horloge. Zij kunnen weer genieten van Google Maps, dat enkele jaren niet meer beschikbaar was op de Apple Watch. In 2017 haalde Google hun populaire navigatie-app Google Maps (voor Apple Watch) om onbekende redenen uit de App Store. Daardoor was Google Maps jarenlang niet meer te gebruiken op de Apple Watch. Vanaf nu ondersteunt de Google Maps-app de Apple Watch opnieuw. Geen kaarten Google Maps toont op de Apple Watch geen kaarten, maar enkel route-aanwijzingen, in tegenstelling tot de eigen kaartenapp van Apple die wél kaarten laat zien. Om een locatie in te voeren op Google Maps moet je wel verbinding maken met je iPhone. Nieuw model Het kan enkele weken duren voor Google Maps weer te zien is op je Apple Watch, want nog niet alle gebruikers beschikken over de nieuwste update. Volgende week dinsdag zou Apple overigens de nieuwe Apple Watch Series 6 onthullen. Apple Lees ook: Experts roepen Android-gebruikers op om deze populaire app te verwijderen Het bericht Apple Watch voegt deze handige functie van Google opnieuw toe verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 21. Apple lanceert nieuwe iPhones en smartwatch met electrocardiogram (12/09/2018 - VRT NWS)
  In een afgeladen Steve Jobs Theater in Cupertino, Californië, heeft Apple vanavond drie nieuwe iPhones gelanceerd. Maar het grote nieuws kwam vooral van de Apple Watch Series 4. Die wordt geleverd met een app die de smartwatch tot een electrocardiogram (ECG) omtovert. Volgens Apple is dit een primeur die bovendien de goedkeuring kreeg van de Food and Drug Administration (FDA), de Amerikaanse geneesmiddelenwaakhond.
  [naar artikel]
 22. Ook al stelt iPhone 11 teleur, Apple-klanten zitten in een digitale kooi (10/09/2019 - De Morgen)
  Vanavond om 19 uur onze tijd stelt Apple zijn nieuwe iPhone voor. Die zal qua design en functies haast niets verschillen van zijn voorgangers. Toch zullen veel Apple-gebruikers nooit overschakelen op een Samsung of Huawei. Niet uit vrije wil. Wel omdat ze meer dan ooit opgesloten raken in Apples ecosysteem.
  [naar artikel]
 23. Terwijl de nieuwe iPhone 11 ontgoochelt, bouwt Apple een digitale kooi rond zijn klanten (10/09/2019 - De Morgen)
  Vanavond om 19 uur onze tijd stelt Apple zijn nieuwe iPhone voor. Die zal qua design en functies haast niets verschillen van zijn voorgangers. Toch zullen veel Apple-gebruikers nooit overschakelen op een Samsung of Huawei. Niet uit vrije wil. Wel omdat ze meer dan ooit opgesloten raken in Apples ecosysteem.
  [naar artikel]
 24. Dit verandert er vannacht op jouw iPhone (19/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Apple lanceert vanavond de volgende versie van haar mobiele besturingssysteem: iOS 13. Volgens Apple zou de update enkele innovaties met zich...
  [naar artikel]
 25. Apple verlaagt plots omzetverwachtingen en wijst naar economische spanningen tussen China en VS (02/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Technologiereus Apple heeft vanavond zijn verwachtingen voor de omzet in het eind december afgesloten eerste kwartaal van het gebroken boekjaar...
  [naar artikel]
 26. Apple beschuldigd van gestolen tech in Apple Watch (10/01/2020 - Express)
  Techreus Apple wordt door een bedrijf dat signaaltechnologie maakt, beschuldigd van het stelen van geheime informatie. Masimo, een bedrijf dat monitoring ontwikkelt voor medische toepassingen, claimt dat Apple onder andere bepaalde personeelsleden gekaapt heeft. Zo zouden ze bedrijfsgeheimen meegekregen hebben. Het snelstgroeiende segment van Apple op dit moment, is dat van Apple Watch, Apple TV […] The post Apple beschuldigd van gestolen tech in Apple Watch appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 27. Van Ierland tot Jersey: Apples uitgekiende belastingsstrategie (06/11/2017 - Knack)
  Ook na het opdoeken van zijn oorspronkelijke belastingroute via Ierland, bleef Apple zoeken naar manieren om zo weinig mogelijk belastingen te betalen. Dat onthullen de Paradise Papers.
  [naar artikel]
 28. Dit is de iPhone 12: beelden nieuwe smartphones Apple enkele uren voor voorstelling al gelekt (13/10/2020 - De Morgen)
  Vanavond om 19 uur stelt Apple de nieuwe iPhones voor. Opnieuw virtueel, want u weet wel. Traditioneel lekt er op voorhand informatie uit over de kersverse toestellen, al kan Apple vandaag ook nog altijd verrassend uit de hoek komen. Toch zijn de beelden van de nieuwste smartphones al gelekt.
  [naar artikel]
 29. Batterijproblemen met je Apple Watch Series 5/SE? Apple herstelt het gratis (16/02/2021 - Express)
  Er zouden problemen zijn opgedoken bij een kleine groep gebruikers met een Apple Watch Series 5 of Apple Watch SE om hun smartwatch op te laden. Het probleem doet zich voor nadat de Apple Watch op spaarstand is gezet. Wie last heeft van dit probleem kan zijn toestel gratis laten herstellen. In het nieuws: Apple […] The post Batterijproblemen met je Apple Watch Series 5/SE? Apple herstelt het gratis appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 30. “Apple werkt aan opvouwbare iPad” (08/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Apple wil over een paar jaar een opvouwbare iPhone op de markt brengen, maar waarschijnlijk komt het bedrijf eerst met een opvouwbare iPad. Dat...
  [naar artikel]
 31. Eindelijk uit de schaduw (09/04/2019 - De Morgen)
  Als de voortekenen niet bedriegen, stelt topman Tim Cook vanavond Apple's langverwachte iWatch voor. Dat zou het eerste echt nieuwe product sinds de dood van Steve Jobs zijn. Hoe zijn Cook en Apple sindsdien gevaren?
  [naar artikel]
 32. Apple mikt (alweer) op uw tv (10/04/2019 - De Morgen)
  Zelfs Apple ervaart moeilijkheden om televisie naar zijn hand te zetten. Het bedrijf probeert al jaren met matig succes de woonkamer binnen te dringen, maar vanaf vanavond moet daar echt verandering in komen.
  [naar artikel]
 33. LIVE. Eerste blik op de nieuwe smartphones van Apple: de iPhone Xs en Xs Max (12/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Naar jaarlijkse gewoonte stelt Apple vanavond zijn nieuwste creaties voor met een keynote in Californië. Onder andere worden drie nieuwe iPhones...
  [naar artikel]
 34. Waarom je de volgende Apple Watch wél zal willen kopen (15/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Apple maakt zich op voor de lancering van de nieuwe Apple Watch. De eerste Apple Watch bleek geen inslaand succes, maar Apple veranderde snel het
  [naar artikel]
 35. Meesterdesigner zegt Apple vaarwel (28/06/2019 - De Tijd)
  23:03 Jonathan ‘Jony’ Ive, hét creatieve brein van Apple, trekt de deur in Apple Park in Californië achter zich dicht. De man die samen met Steve Jobs van Apple een succesvol techbedrijf maakte, start zijn ...
  [naar artikel]
 36. Zit jij te wachten op de nieuwe diensten van Apple?  (27/03/2019 - VRT NWS)
  Maandag kregen consumenten een resem nieuwe diensten erbij: Apple TV Plus, Apple News Plus, de Apple Arcade, en zelfs de Apple (krediet) Card. Digitaal strateeg Frederik De Bosschere laat zijn licht schijnen op de nieuwe strategie van het Amerikaanse technologiebedrijf.
  [naar artikel]
 37. Binnenkijken bij Chantal: een herenhuis vol hebbedingen (19/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Chantal houdt van hebbedingen. Het interieur van haar herenhuis is dan ook een mix van oud en nieuw, van alles wat ze toevallig tegenkwam tijdens reizen en bezoekjes aan vintagewinkels.
  [naar artikel]
 38. NINA tipt: de leukste hebbedingen voor in huis (29/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  We kondigden eerder al aan dat & Other Stories ook hebbedingen voor in huis, geschenken en reistoebehoren gaat verkopen binnen hun nieuwe 'Gift
  [naar artikel]
 39. NINA tipt: de leukste hebbedingen voor in huis (29/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  We kondigden eerder al aan dat & Other Stories ook hebbedingen voor in huis, geschenken en reistoebehoren gaat verkopen binnen hun nieuwe 'Gift
  [naar artikel]
 40. Terwijl de nieuwe iPhone 11 ontgoochelt, bouwt Apple een digitale kooi rond zijn klanten (10/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond om 19 uur onze tijd stelt Apple zijn nieuwe iPhone voor. Die zal qua design en functies haast niets verschillen van zijn voorgangers. Toch...
  [naar artikel]
 41. Begeerde ingenieur verkiest Ford boven Apple (08/09/2021 - De Tijd)
  17:23 Een aardverschuiving bij Apple. Dat Doug Field zijn job als ontwikkelaar van de geheime Apple Car opgeeft, was nog te overzien. Maar dat hij Apple inruilt voor de oerautomaker Ford komt hard aan.
  [naar artikel]
 42. Apple repareert vanaf nu ook uw verouderde toestellen (02/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Met ‘Repair Vintage Apple Products Pilot’ wil Apple de periode waarbinnen consumenten hun Apple-product kunnen laten repareren, verlengen. De...
  [naar artikel]
 43. Dat wordt kiezen: de nieuwste smartphone of het milieu? (13/10/2020 - De Standaard)
  Apple kondigt vanavond zijn nieuwste iPhone aan. Alles wijst erop dat het toestel zónder lader of oortjes zal geleverd worden. Volgens Apple is dat een ecologische zet, bedoeld om de elektronische afvalberg te verkleinen. Want die groeit onrustwekkend snel.
  [naar artikel]
 44. Apple stopt bloedzuurstofsensor in nieuwe Apple Watch (15/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Apple heeft twee nieuwe Apple Watches gepresenteerd. Zo is er de nieuwe Apple Watch Series 6 en een goedkope variant van het slimme klokje. Die...
  [naar artikel]
 45. Apple investeert 3 miljard euro in Kia om Apple Car te maken (03/02/2021 - Express)
  Apple gaat 3,6 miljard dollar (bijna 3 miljard euro) investeren in de Koreaanse autobouwer Kia Motors om een elektrische wagen te bouwen. Het is de bedoeling dat de wagens in 2024 van de band rollen. Apple wordt al langer met Kia in verband gebracht voor het ontwikkelen van hun ‘Apple Car’. Eerst werd het bedrijf […] The post Apple investeert 3 miljard euro in Kia om Apple Car te maken appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 46. Apple traceert Iphones die gestolen werden uit Apple Stores (04/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Apple beveiligt zijn Iphones in zijn winkels met een speciaal tracking-systeem. Wie een Iphone steelt in een van de Apple Stores, krijgt een...
  [naar artikel]
 47. Wil de echte iPhone X nu opstaan? (12/09/2018 - De Tijd)
  11:12 Apple pakt vanavond naar verwachting weer uit met nieuwe iPhones. Al wordt ‘nieuw’ een steeds relatiever begrip in smartphoneland. Sinds Apple een jaar geleden de iPhone X onthulde, lijkt het gros van...
  [naar artikel]
 48. LIVE. Onthult Apple vanavond een eigen streamingdienst? Volg het hier (25/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag licht Apple wellicht de sluier van een eigen streamingdienst met films en series. Met de dienst zou de Amerikaanse elektronicagigant de...
  [naar artikel]
 49. Huawei en OnePlus bewijzen: de tijden van Apple versus Samsung zijn voorbij (08/11/2018 - De Morgen)
  Wie een jaar geleden aan een smartphone dacht, zag waarschijnlijk een iPhone of een Samsung voor zich. Anno 2018 verkoopt Huawei wereldwijd meer telefoons dan Apple en heeft OnePlus zich in een luttele vijf jaar ontwikkeld tot grote speler op de wereldmarkt. De topmodellen die de twee Chinese merken deze maand uitbrachten, de Huawei Mate 20 Pro en OnePlus 6T, maken definitief duidelijk dat de tijd van Apple versus Samsung voorbij is.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.