Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 October 2021
22:27 uur

Diependaele waarschuwt dat aanpassen fiscale regeling co-ouderschap niet ‘in een vingerknip’ kan

De Standaard

12/10/2021 - 18:49

De Vlaamse Belastingdienst (Vlabel) onderzoekt hoe de fiscale regels rond de onroerende voorheffing beter rekening kunnen houden met co-ouderschap. Voor sommige zaken berust het voordeel nog enkel bij de ouder waarbij het kind is gedomicilieerd. De regels aanpassen zal wel nog enige tijd in beslag nemen, waarschuwt Vlaams minister van Financiën Matthias Diependaele (N-VA).


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE STANDAARD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. ‘Het is blijkbaar: ‘Ik wil een kind’ en niet ‘Wat wil een kind?’’: controverse rond tv-show over co-ouderschap (07/10/2021 - De Morgen)
  Het nieuwe VTM-programma Ik wil een kind, waarin Dina Tersago wensouders zoekt die kiezen voor zogenaamd bewust co-ouderschap, is nog niet op antenne, maar zorgt nu al voor controverse. ‘Een kind krijgen is nog iets anders dan een huis kopen of een partner vinden.’
  [naar artikel]
 2. Vragen bij nieuw tv-programma over bewust co-ouderschap: ‘Het is blijkbaar: ‘Ik wil een kind’ en niet ‘Wat wil een kind?’’ (07/10/2021 - De Morgen)
  Het nieuwe VTM-programma Ik wil een kind, waarin Dina Tersago wensouders zoekt die kiezen voor zogenaamd bewust co-ouderschap, is nog niet op antenne, maar zorgt nu al voor controverse. ‘Een kind krijgen is nog iets anders dan een huis kopen of een partner vinden.’
  [naar artikel]
 3. Fiscaal ‘gunstregime’? Belgische clubs vinden steun in wetenschappelijke studie: “Dringend nuance nodig in het debat” (08/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Alle regeringspartijen behalve MR willen het fiscale en parafiscale ‘gunstregime’ voor topsporters aanpassen. Jaarlijks vloeit zo’n 90 miljoen naar RSZ-voordelen, en 110 naar de niet-doorstorting van de bedrijfsvoorheffing. Dat stoot op veel kritiek, maar dat er fiscale gunstregimes bestaan is lang niet abnormaal in Europa, wijst onderzoek van de UAntwerpen en UHasselt uit. “Bovendien gaat het geld hier naar de jeugdwerking, en in het buitenland veel minder.”
  [naar artikel]
 4. Diependaele verlengt aantal fiscale termijnen met twee maanden (20/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Vlaams minister van Financiën Matthias Diependaele (N-VA) verlengt een aantal fiscale termijnen als gevolg van het coronavirus. Verschillende...
  [naar artikel]
 5. VTM-zoektocht naar wensouders krijgt politieke tegenwind: ‘Kind krijgen is nog iets anders dan huis kopen’ (07/10/2021 - De Standaard)
  Vanuit de politiek komen er kritische reacties op ‘Ik Wil Een Kind’, een nieuw programma waarin VTM op zoek gaat naar wensouders die zich aanmelden voor co-ouderschap. Zo wijst Vlaams minister van Jeugd en Media Benjamin Dalle het format af: hij vreest dat de zoektocht naar wensouders ‘niet thuishoort in een entertainmentprogramma’.
  [naar artikel]
 6. Ex-partners fiscaal gediscrimineerd bij co-ouderschap (13/04/2019 - De Morgen)
  Ex-partners met een co-ouderschapsregeling worden niet op een gelijke manier behandeld bij de toekenning van sociale en fiscale voordelen. Dat zegt oppositiepartij sp.a en fiscale experts bevestigen. Maar een oplossing? Die is nog niet voor morgen.
  [naar artikel]
 7. Verblijfsco-ouderschap: 'Een kind is geen ''goed'' dat je moet verdelen' (11/03/2020 - Knack)
  De poging om na een echtscheiding verblijfsco-ouderschap te promoten heeft gefaald, zegt Christine Van Roy in Knack. De familierechter ontdekte ook grote regionale verschillen in de toekenning van de regeling door haar collega's.
  [naar artikel]
 8. ‘Dit is klassenjustitie’: bakkersbedrijf koopt fraudeproces af en brengt afkoopsom in als fiscale aftrekpost (08/08/2021 - De Morgen)
  Een bakkersbedrijf uit Tielt ontliep in 2012 aan een proces rond een fiscale miljoenenfraude door via de afkoopwet 6,3 miljoen te betalen aan het Gentse parket. Daarna bracht het hiervan 3,9 miljoen in zijn belastingaangifte in als aftrekbare ‘beroepskost’. En dat mag, zegt het Gentse hof van beroep.
  [naar artikel]
 9. N-VA wil ziekteverlofregeling voor parlementsleden aanpassen (26/09/2018 - Knack)
  Als het van N-VA afhangt, moet de ziekteverlofregeling van parlementsleden gelijkgeschakeld worden met de regeling voor andere Vlamingen. 'Nu is er nog maar één beroepsgroep over die wel een volledig loon krijgt uitbetaald tijdens ziekte en dat zijn we zelf', aldus N-VA-fractieleider Matthias Diependaele.
  [naar artikel]
 10. Geldexpert Paul D’Hoore over ‘Pandora Papers’: “Belastingen ontwijken in buitenland was ‘nationale sport’, nu alleen nog voor grootste vermogens” (04/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ondanks alle maatregelen om constructies in belastingparadijzen tegen te gaan, blijven Belgen die gebruiken. Dat blijkt ook uit de ‘Pandora Papers’, waarin sprake is van 1.200 Belgen met fiscale constructies in belastingparadijzen. “Er bestaat een heel legioen van fiscale adviseurs die als absolute opdracht hebben om mensen te helpen zo weinig mogelijk belastingen te betalen op een legale manier", zegt geldexpert Paul D’Hoore bij VTM Nieuws.
  [naar artikel]
 11. Mama schrijft neer wat co-ouderschap echt met haar doet (02/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Rosie Dutton uit het Australische Tamworth en haar ex-man hebben het co-ouderschap over hun dochter, maar dat is niet altijd even makkelijk. In een bericht op Facebook pent ze eerlijk neer wat de regeling echt met haar doet.
  [naar artikel]
 12. Fiscale regeling voor investeerders van failliete Corsan (25/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Johan Van Overtveldt (N-VA) heeft een regeling uitgewerkt om het leed van de investeerders, die miljoenen gaven aan het failliete Antwerpse filmbedrijf, te verzachten. Maar die regeling is niet nuttig voor iedereen, schrijft De Standaard.
  [naar artikel]
 13. Minister Diependaele waarschuwt voor nieuwe phishingmail (23/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vlaams minister van Financiën en Begroting Matthias Diependaele waarschuwt voor een nieuwe phishingmail die momenteel circuleert. De mail lijkt op het eerste gezicht afkomstig van de Vlaamse overheid en lijkt te gaan over een een teruggave van belastingen, maar het gaat over een poging tot oplichting, waarschuwt de N-VA-minister.
  [naar artikel]
 14. Amper 65 op 100.000 bedrijfswagens ingeleverd: ‘cash for car’-regeling kan werknemers niet overtuigen (21/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De ‘cash for car’-regeling, waarbij werknemers hun bedrijfswagen kunnen inruilen voor een licht belaste vergoeding, kan maar weinig mensen...
  [naar artikel]
 15. Matthias Diependaele (N-VA): “Op 31 december loopt fiscale regularisatie definitief af” (15/12/2020 - Het Nieuwsblad)
  Vlaams minister van Financiën Matthias Diependaele (N-VA) hamert erop dat de fiscale regularisatie op het einde van het jaar definitief afloopt. “Wie ‘vergeten’ is belastingen te betalen op een erfenis of op een onderhandse schenking waarvan de schenker binnen de drie jaar overleed, heeft nog tot 31 december om met de fiscus in het reine te komen”, zegt hij. “Tegen dan moeten alle aanvragen binnen zijn.”
  [naar artikel]
 16. Twee interessante fiscale dossiers op tafel van begrotingsgesprekken (06/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Twee interessante fiscale dossiers op tafel van begrotingsgesprekken Bij de fiscale korting voor de topsporters focust men op het profvoetbal, maar het geldt wel voor alle topsporten, dus ook voor ‘mindere’ verdieners. In totaal gaat het om een heel pakket aan minderopbrengsten voor de staat dat zo’n 200 miljoen euro zou bedragen. Dat moet op de schop, niet in het minst omdat, zeker […] Lees dit artikel: Twee interessante fiscale dossiers op tafel van begrotingsgesprekken
  [naar artikel]
 17. ‘Geen nieuwe fiscale koterijen bouwen voor co-ouderschap’ (15/05/2017 - De Standaard)
  Ex-partners die in een co-ouderschapsregeling zitten, worden niet op een gelijke manier behandeld bij de toekenning van sociale en fiscale voordelen, hekelt de SP.A. ‘Nochtans zijn daar relatief eenvoudige oplossingen voor’, reageert fiscaal expert Michel Maus.
  [naar artikel]
 18. ‘Behind The Mask’ volgt Libelle tijdens zware repetities: “Ik moest bijna m’n songtekst aanpassen” (26/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In een nieuwe aflevering van ‘Behind The Mask’ vertelt Dina Tersago (41) op VTM GO hoe ze de voorbereidingen op ‘The Masked Singer’ beleefd heeft....
  [naar artikel]
 19. Biden waarschuwt terroristen: de vergelding is op komst (27/08/2021 - De Morgen)
  De Amerikaanse president Joe Biden waarschuwt de aanslagplegers die verantwoordelijk zijn voor alle doden bij het vliegveld in Kaboel: ‘Wij vergeven niet, wij vergeten niet. We zullen je opjagen en je laten boeten.’ Als de evacuaties voorbij zijn, beloofde Biden in een toespraak in het Witte Huis, zullen de Amerikanen de zelfmoordaanslagen van terreurgroep IS vergelden, ‘op ons eigen moment’.
  [naar artikel]
 20. Voor liefhebbers van natuur, reality en misdaad: nieuwe streamingdienst Dplay gelanceerd (22/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Wie niet naar ‘Thuis’ of ‘Familie’ maar liever onbeperkt naar ‘House Hunters’, ‘Mythbusters’ of ‘Say Yes To The Dress’ wil kijken, kan een...
  [naar artikel]
 21. Tessa Dixson is vastberaden om (internationaal) door te breken, maar: “Ik zal me nooit aanpassen om populairder te worden” (12/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ze won vorig jaar ‘De Nieuwe Lichting’ van Studio Brussel, bracht met ‘Genesis’ vlak voor de coronacrisis haar debuutalbum uit en staat te...
  [naar artikel]
 22. Politieke partijen sluiten Twitter-deal: nieuwe regeling over fiscale en RSZ-voordelen in de sport (19/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Nadat N-VA nu ook zijn standpunt bepaald heeft in verband met de RSZ- en fiscale voordelen voor de sportclubs, lijkt er snel schot te komen in dit dossier. Zo sloten SP.A, Open VLD, N-VA en CD&V – nota bene via Twitter – vanochtend al een deal om samen te werken aan een nieuwe regeling.
  [naar artikel]
 23. ‘Er is veel liefde tussen deze ouders, alleen geen amoureuze’: co-ouders getuigen (07/10/2021 - De Morgen)
  Geen liefdesrelatie, wél samen een kind krijgen en opvoeden. Dat is bewust co-ouderschap, een gezinsvorm die centraal staat in een nieuw tv-programma waarvoor VTM op zoek is naar wensouders. ‘Het komt vaak voor, maar bleef tot nog toe onder de radar.’
  [naar artikel]
 24. Waarom je kroost plots Hollands spreekt (14/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Doei’ in plaats van ‘dag’, ‘etui’ in plaats van ‘pennenzak’, ‘trek’ in plaats van ‘honger’. In heel wat Vlaamse huiskamers horen ouders hun...
  [naar artikel]
 25. Keuzestress bij De Kreuners: welke hits krijgen ze te horen in ‘The best of’? (31/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  ‘Ik wil je’, ‘Layla’, ‘Zo jong’, ‘Zij heeft stijl’, ‘Nu of nooit’ … Het is alsof ‘The best of’ op het lijf van De Kreuners geschreven werd. Dus bijt de roedel grijze wolven van Walter Grootaers (66) gelijk de spits af in de nieuwe muzikale loftrompet van VTM. In een lege AB brengen collega’s als Bart Peeters en André Hazes hulde. “We wilden Bart destijds als drummer, maar hij mocht niet van zijn moeder.”
  [naar artikel]
 26. Geen koppel, toch een kind samen: ‘Er is liefde, alleen geen amoureuze’ (07/10/2021 - De Morgen)
  Geen liefdesrelatie, wél samen een kind krijgen en opvoeden. Dat is bewust co-ouderschap, een gezinsvorm die centraal staat in een nieuw tv-programma waarvoor VTM op zoek is naar wensouders. ‘Het komt vaak voor, maar bleef tot nog toe onder de radar.’
  [naar artikel]
 27. ‘Herteken de belastingen. Dat is eerlijker, democratischer en beter voor de economie’ (29/07/2021 - De Morgen)
  In de reeks ‘De Verbeteraars’ inventariseert De Morgen vernieuwende ideeën om de samenleving te doen vooruitgaan. Vandaag: econoom Kevin Spiritus (Erasmus School of Economics). Gedaan met het doolhof aan belastingaftrekken, fiscale uitwijkmogelijkheden en loonoptimalisaties. Als het van Spiritus afhangt, wordt ons belastingsysteem grondig hertekend. ‘Wie meer verdient, moet meer bijdragen.’
  [naar artikel]
 28. 🌩 KMI waarschuwt voor ‘code geel’: waar kan het straks onweren in ons land? (07/08/2021 - De Morgen)
  Het KMI waarschuwt voor ‘code geel’ tussen 14 en 22 uur. In het hele land is er na de middag kans op fellere buien, met lokaal onweer.
  [naar artikel]
 29. In zijn Legokamer kwam David uit ‘Lego Masters’ er langzaam weer bovenop: “Maar besef dat ik nooit helemaal van burn-out zal herstellen” (16/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In een vingerknip sloeg z’n stemming om, van opgewekt naar extreem neerslachtig. En toch negeerde ‘Lego Masters’-deelnemer David Vanhee (43) de...
  [naar artikel]
 30. Van ‘Batgirl’ tot ‘The Flash’ en ‘The Batman’: bekijk hier de eerste beelden van de nieuwste DC-reeksen (17/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  DC Comics en Warner Bros. hielden zaterdag hun tweede jaarlijkse ‘Fandome’ en onthulden heel wat nieuwe trailers voor films en shows die eraan komen. Fans kregen onder meer een blik op ‘The Batman’, ‘The Flash’, ‘Peacemaker’ en ‘Black Adam’. Ook de Belgische regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah waren aanwezig om te spreken over hun reeks ‘Batgirl’. Een overzicht van het grootste nieuws dat is gevallen.
  [naar artikel]
 31. Sandrine André waarschuwt ‘Familie’-kijkers: “Corona zal voor foutjes in de soap zorgen” (30/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het is niet echt ‘business as usual’ op de set van ‘Familie’. Sinds de herstart van de opnames na een coronapauze van bijna drie maanden gelden er...
  [naar artikel]
 32. Biden waarschuwt terroristen: ‘Wij zullen jullie niet vergeten’ (27/08/2021 - De Morgen)
  De Amerikaanse president Joe Biden waarschuwt de verantwoordelijken voor de dodelijke aanslag aan de luchthaven van Kaboel, waarbij ook Amerikaanse militairen omkwamen. ‘Wij zullen jullie niet vergeven, wij zullen jullie niet vergeten, wij zullen jullie laten betalen’, zei de president in een toespraak vanuit het Witte Huis.
  [naar artikel]
 33. N-VA waarschuwt voor fiscale pensioenval (06/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  N-VA gaat niet akkoord met het voorstel van staatssecretaris Philippe De Backer (Open Vld) over de uitbreiding van flexi-jobs voor gepensioneerden in de horeca. Kamerlid Zuhal Demir waarschuwt voor “een versterking van de fiscale pensioenval”. De coalitiepartner ziet wel graten in een versoepeling van de overuren in de sector.
  [naar artikel]
 34. N-VA waarschuwt voor fiscale pensioenval (06/02/2017 - De Standaard)
  N-VA gaat niet akkoord met het voorstel van staatssecretaris Philippe De Backer (Open Vld) over de uitbreiding van flexi-jobs voor gepensioneerden in de horeca. Kamerlid Zuhal Demir waarschuwt voor “een versterking van de fiscale pensioenval'. De coalitiepartner ziet wel graten in een versoepeling van de overuren in de sector.
  [naar artikel]
 35. N-VA waarschuwt voor fiscale pensioenval (06/02/2017 - Het Nieuwsblad)
  N-VA gaat niet akkoord met het voorstel van staatssecretaris Philippe De Backer (Open Vld) over de uitbreiding van flexi-jobs voor gepensioneerden in de horeca. Kamerlid Zuhal Demir waarschuwt voor “een versterking van de fiscale pensioenval”. De coalitiepartner ziet wel graten in een versoepeling van de overuren in de sector.
  [naar artikel]
 36. Politieke partijen sluiten Twitter-deal om samen te werken aan nieuwe regeling over fiscale en RSZ-voordelen in de sport (19/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  Nadat N-VA nu ook zijn standpunt bepaald heeft in verband met de RSZ- en fiscale voordelen voor de sportclubs, lijkt er snel schot te komen in dit dossier. Zo sloten SP.A, Open VLD, N-VA en CD&V – nota bene via Twitter – vanochtend al een deal om samen te werken aan een nieuwe regeling.
  [naar artikel]
 37. ‘That ‘70s Show’ krijgt spin-off getiteld ‘That ‘90s Show’ (08/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De makers van ‘That ‘70s Show’ zijn druk in de weer met een vervolg voor de populaire reeks. Op vraag van Netflix werd ‘That ‘90s Show’ in het leven geroepen. Al zeker twee leden van de originele cast zullen terugkeren.
  [naar artikel]
 38. Elke avond laat gaan slapen is niet onschuldig: experte waarschuwt voor gevolgen van het ‘uitgestelde slaapfasesyndroom’ (02/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Nog één keer snoozen en ik sta écht op’. Of ’s avonds: ‘nog één aflevering en dan ga ik slapen’. Klinkt dit jou bekend in de oren? Dan heb je misschien wel last van het uitgestelde slaapfasesyndroom, ofwel delayed sleep phase syndrome (DSPS). Slaapexpert Annelies Smolders: “DSPS is genetisch bepaald, maar je kan er wel iets aan doen.”
  [naar artikel]
 39. Streamz breidt kinderaanbod uit met onder andere ‘K3', ‘Plop’, ‘Mega Mindy’ en ‘Samson & Gert’ (30/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor de jonge kijkers en fans van Studio 100 en Ketnet. Vanaf midden september kan je op Streamz kijken naar ‘K3', ‘Plop’, ‘Maya de Bij’, ‘Bumba’, ‘Mega Mindy’ en ‘Samson & Gert’. Het platform gaat een nieuwe samenwerking aan met Studio 100 en Ketnet, waardoor abonnees nu ook kunnen genieten van nationale kinderreeksen.
  [naar artikel]
 40. "Verblijfsregister co-ouderschap verdient meer aandacht" (18/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Wesley Jeunen (N-VA) bracht op de voorbije gemeenteraad in Beringen de noodzaak van een verblijfsregister co-ouderschap onder de aandacht. Het verblijfsregister is bedoeld voor kinderen van gescheiden ouders waarbij door onderling overleg of door beslissing van de Rechtbank een week-week-regeling wordt bepaald.
  [naar artikel]
 41. Pukkelpop en Tomorrowland zijn niet alleen: ‘Voorschotten’ eventsector kosten belastingbetaler miljoenen (27/08/2021 - De Morgen)
  Steun voor massaevenementen tijdens de piek van de coronacrisis en subsidies voor bedrijfsfeestjes: de financiële regeling waarmee de Vlaamse regering de evenementensector door de pandemie wilde loodsen, roept vragen op over de overheidsfinanciën. ‘Deze factuur gaat nog decennia mee.’
  [naar artikel]
 42. ‘Voorschotten’ voor eventsector roepen vragen op: ‘Deze factuur gaat nog decennia mee’ (27/08/2021 - De Morgen)
  Steun voor massaevenementen tijdens de piek van de coronacrisis en subsidies voor bedrijfsfeestjes: de financiële regeling waarmee de Vlaamse regering de evenementensector door de pandemie wilde loodsen, roept vragen op over de overheidsfinanciën. ‘Deze factuur gaat nog decennia mee.’
  [naar artikel]
 43. Saartje Vandendriessche duikt het bos in en tóch nog ‘Kampioenen’ op de buis: dit zie je dit najaar op Eén en Canvas (17/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf 30 augustus luiden Eén en Canvas het najaar in, en dat betekent ook een opfrissing van hun tv-planning. Van oude bekenden zoals ‘Taboe’, ‘Reizen Waes’, ‘Het Huis’ en ‘Undercover’ tot nieuwe pareltjes zoals ‘Onder Vuur’ (met Louis Talpe) en ‘Onverwacht’ (met Stephanie Planckaert): dit zie je binnenkort bij de openbare omroep - en jawel, de ‘Kampioenen’ keren zelfs (een beetje) terug.
  [naar artikel]
 44. Vlaamse tv-zenders proberen de meubelen te redden: zover reiken de gevolgen van corona op uw scherm (25/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Blokken’, ‘Thuis’ en ‘Familie’ gaan wellicht vervroegd in zomerstop. ‘Boer Zkt. Vrouw’ trekt niet langer de wereld rond. En wie weet zien we de...
  [naar artikel]
 45. Zover reiken de gevolgen van corona op uw scherm: Vlaamse tv-zenders proberen de meubelen te redden (25/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Blokken’, ‘Thuis’ en ‘Familie’ gaan wellicht vervroegd in zomerstop. ‘Boer Zkt. Vrouw’ trekt niet langer de wereld rond. En wie weet zien we de...
  [naar artikel]
 46. ‘The Green Knight’ meer ‘Alice in Wonderland’ dan ‘King Arthur’ (09/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Fans van ‘Ivanhoe’ moeten niet meteen naar ‘The Green Knight’ hollen. Deze rolprent staat veel dichter bij een bizarre droom dan bij een heroïsch harnassenspektakel. Toch heeft de film veel te bieden.
  [naar artikel]
 47. Geachte lezer (of mogen we ‘hee jij daar’ zeggen?): wat je wel en niet moet doen bij zakelijke mails (23/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ze bestaan: mensen die een zakelijke mail afsluiten met ‘warme groetjes’, ‘hartelijks’ of zelfs een ‘X’. ‘Lekker persoonlijk’, vindt de een. Een...
  [naar artikel]
 48. KMI waarschuwt vanavond, vannacht en morgen voor hevige rukwinden (25/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het KMI waarschuwt vanavond en komende nacht met ‘code geel’ voor rukwinden. Aan de kust geldt zelfs ‘code oranje’. De rukwinden plaatselijk voor...
  [naar artikel]
 49. Aandelen geërfd tijdens coronacrisis? Fiscale regeling versoepeld (06/05/2020 - Express)
  Als u een aandelenpakket geërfd heeft en de waarde van die aandelen zag kelderen door de coronacrisis, is er goed... The post Aandelen geërfd tijdens coronacrisis? Fiscale regeling versoepeld appeared first on Business AM.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.