Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

23 October 2021
23:43 uur

Man met pijl en boog schiet voorbijgangers neer in Noorwegen: ‘Minstens vier doden’, politie onderzoekt terreurmotief

De Morgen

13/10/2021 - 22:25

Een man heeft in de stad Kongsberg ten westen van hoofdstad Oslo verschillende slachtoffers neergeschoten met een pijl en boog. Daarbij zijn ook doden gevallen, zegt de politie, volgens Noorse media zijn er minstens vier dodelijke slachtoffers. Een verdachte is opgepakt, het centrum van de stad is afgezet. De politie onderzoekt of het om een terreurdaad gaat.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Man met pijl en boog schiet willekeurig voorbijgangers neer in Noorwegen: ‘Meerdere doden en gewonden’ (13/10/2021 - De Morgen)
  Volgens de Noorse politie heeft een man in een stad ten westen van de hoofdstad Oslo verschillende slachtoffers gemaakt met een pijl en boog. Daarbij zijn ook doden gevallen, zegt de politie. Een verdachte is opgepakt.
  [naar artikel]
 2. Minstens vier doden na aanval met pijl en boog in Noorwegen: “We onderzoeken of het om terreur gaat” (13/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn minstens vier doden gevallen bij een aanval met pijl en boog in de Noorse stad Kongsberg. Dat meldt de openbare omroep NRK op basis van betrouwbare bronnen. De dader sloeg op verschillende plekken toe. Drie kwartier nadat hij zijn moordende raid gestart was, kon hij aangehouden worden. De politie zal nu onderzoeken of er sprake is van terrorisme, laat een woordvoerster op een persconferentie weten.
  [naar artikel]
 3. 5 doden en 2 gewonden na aanval met pijl en boog in Noorwegen (14/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: 5 doden en 2 gewonden na aanval met pijl en boog in Noorwegen Vijf mensen zijn woensdag om het leven gekomen en twee mensen geraakten gewond na een pijl-en-boogaanval in de Noorse stad Kongsberg. Volgens Noorse politie is de vermoedelijke dader een Deense man van 37. Hij werd ter plaatse aangehouden. De twee gewonden liggen op intensieve zorgen in het ziekenhuis, maar zouden niet levensbedreigend gewond moeten raken, […] Lees dit artikel: 5 doden en 2 gewonden na aanval met pijl en boog in Noorwegen
  [naar artikel]
 4. Minstens vier doden na aanval met pijl en boog in Noorwegen, agent in de rug geschoten: “We onderzoeken of het om terreur gaat” (13/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn minstens vier doden gevallen bij een aanval met pijl en boog in de Noorse stad Kongsberg. Dat meldt de openbare omroep NRK op basis van betrouwbare bronnen. Een agent werd in de rug geschoten, stellen lokale media. De dader sloeg op verschillende plekken toe. Ruim een half uur nadat hij zijn moordende raid gestart was, kon hij aangehouden worden. De politie zal nu onderzoeken of er sprake is van terrorisme, laat een woordvoerster op een persconferentie weten.
  [naar artikel]
 5. Verschillende doden na aanval met pijl en boog in Noorwegen, politie sluit terreur niet uit (13/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn verschillende doden gevallen bij een aanval met pijl en boog in het Noorse dorp Kongsberg. De dader, die op verschillende plekken toesloeg, kon aangehouden worden.
  [naar artikel]
 6. Australiër schiet dief neer met pijl en boog (07/11/2016 - De Morgen)
  http://dmphotoprovider2.demorgen-cdn.be/photo/australier-schiet-dief-neer-met-pijl-en-boog/mruw6lzxgiztmojrge4c6rsxf43dimq/87d05f7633a279f260efd1b176767be5da701ad76c96ff8ea98f843806432e21/fitwidth_642x0_72369118.jpg
  [naar artikel]
 7. Vijf doden en twee gewonden bij pijl-en-boogaanval in Noorwegen (14/10/2021 - De Morgen)
  Bij een aanval met een pijl en boog in de Zuid-Noorse stad Kongsberg zijn zeker vijf doden gevallen. Dat meldt de Noorse politie. Twee anderen raakten gewond. Volgens Noorse media werd een agent in zijn rug geschoten. De verdachte is aangehouden en de politie onderzoekt of het om een terreurdaad gaat.
  [naar artikel]
 8. Minstens vijf doden na aanval met pijl en boog in Noorwegen, agent in de rug geschoten: “We onderzoeken of het om terreur gaat” (13/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn minstens vijf doden gevallen bij een aanval met pijl en boog in de Noorse stad Kongsberg. Dat meldt de openbare omroep NRK op basis van betrouwbare bronnen. Een agent in burger werd ook in de rug geschoten, stellen lokale media. De dader sloeg op verschillende plekken toe. Ruim een half uur nadat hij zijn moordende raid gestart was, kon hij aangehouden worden. De politie zal nu onderzoeken of er sprake is van terrorisme, laat een woordvoerster op een persconferentie weten.
  [naar artikel]
 9. Op moordtocht met pijl en boog (14/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een boogschutter heeft in het Noorse stadje Kongsberg meerdere slachtoffers gemaakt, er vielen zeker vijf doden. De politie onderzoekt of het om een daad van terrorisme gaat, en wordt over heel Noorwegen bewapend.
  [naar artikel]
 10. Dierenbeul schiet poedel neer met pijl en boog en dumpt hem in vuilnisbak (08/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In China is schokkend beeldmateriaal opgedoken van een man die op straat met pijl en boog een poedel neerschiet terwijl het beestje op de stoep...
  [naar artikel]
 11. 37-jarige Deen opgepakt na pijl-en-boogaanval in Noorwegen: 5 doden en 2 gewonden (14/10/2021 - De Morgen)
  De Noorse politie heeft gisteravond een 37-jarige Deense man opgepakt voor de aanval met pijl en boog in de Zuid-Noorse stad Kongsberg. Daarbij kwamen vijf mensen om het leven. Twee anderen, onder wie een politieagent in burger, raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt nog of er sprake is van terrorisme.
  [naar artikel]
 12. Deense man opgepakt voor aanval met pijl en boog in Noorwegen die al vijf doden eiste: “We onderzoeken of het om terreur gaat” (14/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Noorse politie heeft gisteravond een 37-jarige Deense man opgepakt voor de aanval met pijl en boog in de Zuid-Noorse stad Kongsberg. Daarbij kwamen vijf mensen om het leven. Twee anderen, onder wie een politieagent in burger, raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht. Volgens lokale media werd de politieagent in de rug geschoten. Het motief van de man is nog niet duidelijk, de politie onderzoekt nog of er sprake is van terrorisme.
  [naar artikel]
 13. Verschillende doden na aanval met pijl en boog in Noorwegen (13/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn verschillende doden gevallen bij een aanval met pijl en boog in de Noorse stad Kongsberg. De dader sloeg op verschillende plekken toe. Drie kwartier nadat hij zijn moordende raid gestart was, kon hij aangehouden worden.
  [naar artikel]
 14. Vijf doden en twee gewonden bij pijl-en-boogaanval in Noorwegen, Deen opgepakt (14/10/2021 - De Morgen)
  De Noorse politie heeft gisteravond een 37-jarige Deense man opgepakt voor de aanval met pijl en boog in de Zuid-Noorse stad Kongsberg, waarbij vijf mensen om het leven kwamen. Twee anderen, onder wie een politieagent, raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht. Het motief van de man is nog niet duidelijk, de politie onderzoekt of het om een terreurdaad gaat.
  [naar artikel]
 15. Vijf doden en twee gewonden bij pijl-en-boogaanval in Noorwegen, 37-jarige Deen opgepakt (14/10/2021 - De Morgen)
  De Noorse politie heeft gisteravond een 37-jarige Deense man opgepakt voor de aanval met pijl en boog in de Zuid-Noorse stad Kongsberg, waarbij vijf mensen om het leven kwamen. Twee anderen, onder wie een politieagent, raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht. Het motief van de man is nog niet duidelijk, de politie onderzoekt of het om een terreurdaad gaat.
  [naar artikel]
 16. Vijf doden na aanval met pijl en boog in Noorwegen, agent in de rug geschoten: “We onderzoeken of het om terreur gaat” (13/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn vijf doden en twee gewonden gevallen bij een aanval met pijl en boog in de Noorse stad Kongsberg. Dat maakte de politie bekend. Een agent in burger werd volgens lokale media in de rug geschoten. De dader sloeg op verschillende plekken toe. Ruim een half uur nadat hij zijn moordende raid gestart was, kon hij aangehouden worden. De politie zal nu onderzoeken of er sprake is van terrorisme, laat een woordvoerster op een persconferentie weten.
  [naar artikel]
 17. Man in Noorse supermarkt schiet slachtoffers neer met pijl en boog: verschillende doden en gewonden (13/10/2021 - VRT NWS)
  In het stadje Kongsberg, ten westen van de Noorse hoofdstad Oslo, heeft vanavond een man verschillende mensen neergeschoten, mogelijk met een kruisboog. De politie bevestigt dat er verschillende doden en gewonden zijn.
  [naar artikel]
 18. Verdachte van aanval met pijl en boog in Noorwegen had zich bekeerd tot islam (14/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  De verdachte van de aanval met pijl en boog woensdagavond in Kongsberg, in het zuiden van Noorwegen, had zich bekeerd tot de islam. Dat heeft de politie donderdag laten weten.
  [naar artikel]
 19. Australiër schiet dief neer met pijl en boog (07/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Australische politie is op zoek naar een inbreker met een opvallende verwonding. Een boze huiseigenaar schoot de crimineel tijdens een
  [naar artikel]
 20. Dit weten we al over de dodelijke raid met pijl en boog in Kongsberg in Noorwegen (14/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een Deense dertiger heeft in het centrum van een Noors stadje vijf mensen met pijl en boog om het leven gebracht. Twee anderen, waaronder een politieagent, vechten in het ziekenhuis nog voor hun leven. De verdachte is opgepakt en was geen onbekende voor de politie. Dit is wat we al weten.
  [naar artikel]
 21. Vlaamse boogjager na aanslag in Noorwegen: “Niet eenvoudig om iemand te doden met pijl en boog” (14/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Een terroristische aanslag met pijl en boog, zoals woensdag in de Noorse stad Kongsberg, is vrij uniek en zeker niet eenvoudig. Dat zegt een Vlaams expert die er vrij zeker van is dat de dader van dichtbij heeft geschoten.
  [naar artikel]
 22. Vlaamse boogjager na dodelijke aanslag in Noorwegen: “Niet eenvoudig om iemand te doden met pijl en boog” (14/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  Een terroristische aanslag met pijl en boog, zoals woensdag in de Noorse stad Kongsberg, is vrij uniek en zeker niet eenvoudig. Dat zegt een Vlaams expert die er vrij zeker van is dat de dader van dichtbij heeft geschoten.
  [naar artikel]
 23. Aanslag Noorwegen: slachtoffers volgens Noorse politie omgebracht met steekwapen en niet met pijl en boog (18/10/2021 - VRT NWS)
  De 5 slachtoffers van de aanslag vorige week in het Noorse stadje Kongsberg zijn volgens de politie allen met een steekwapen om het leven gebracht. De verdachte, een Deense man, schoot ook met pijl en boog zoals eerder vermeld, maar kon daarmee alleen enkele mensen verwonden.
  [naar artikel]
 24. Man doodt meerdere mensen met pijl en boog in Noorwegen (13/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een man heeft meerdere mensen doodgeschoten met pijl en boog in Noorse stad Kongsberg. Dat meldt persbureau Reuters.
  [naar artikel]
 25. Aanvaller aanslag Noorwegen vermoordde slachtoffers met steekwapen, niet met pijl en boog (18/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De vijf slachtoffers die vorige week overleden in een terroristische aanslag in de Noorse stad Kongsberg, werden niet vermoord met pijl en boog - zoals lang werd verondersteld - maar met een steekwapen. Dat meldt de Noorse politie maandag.
  [naar artikel]
 26. Dertiger doodt vijf mensen met pijl en boog in Noorwegen: dit weten we al (14/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Een Deense dertiger heeft in het centrum van een Noors stadje vijf mensen met pijl en boog om het leven gebracht. Twee anderen, onder wie een politieagent, vechten in het ziekenhuis nog voor hun leven. De verdachte is opgepakt en was geen onbekende voor de politie. Dit is wat we al weten.
  [naar artikel]
 27. Vermoedelijke dader van aanval in Noorwegen was bekeerd tot islam en mogelijk geradicaliseerd (14/10/2021 - De Morgen)
  De Deense dader (37) van de aanval met pijl en boog waarbij gisteren in Noorwegen vijf doden en twee gewonden vielen, had zich bekeerd tot de islam en was geradicaliseerd. De aanslag lijkt volgens de politie een terroristische daad te zijn. De vermoedelijke dader is opgepakt en heeft zich bereid verklaard om met de politie samen te werken.
  [naar artikel]
 28. Man doodt meerdere mensen met pijl en boog in Noorwegen, dader aangehouden (13/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  In de Noorse stad Kongsberg heeft een man meerdere mensen doodgeschoten met pijl en boog. Dat meldt persbureau Reuters. De vermoedelijke dader is aangehouden.
  [naar artikel]
 29. Vermoedelijke dader van aanval in Noorwegen was bekeerd tot islam en mogelijk geradicaliseerd (14/10/2021 - De Morgen)
  De Deense dader (37) van de aanval met pijl en boog waarbij gisteren in Noorwegen vijf doden en twee gewonden vielen, had zich bekeerd tot de islam en was geradicaliseerd. Een terreurdaad wordt dus niet uitgesloten. De vermoedelijke dader is opgepakt en heeft zich bereid verklaard om met de politie samen te werken.
  [naar artikel]
 30. “Jacht met pijl en boog verbieden? Dat is net diervriendelijker” (24/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  MaasmechelenWallonië wil jagen met pijl en boog verbieden. In Vlaanderen mag dat al langer niet meer. Zonde, vindt Frank Siedentopf. De Maasmechelse voorzitter van de Belgian Bow Hunting Federation ziet enkel voordelen in de jacht met pijl en boog: “Het is diervriendelijker, uitdagender en we kunnen helpen de everzwijnenplaag te bestrijden.”
  [naar artikel]
 31. Pijl en boog levert ALF-activiste celstraf op (08/11/2016 - De Standaard)
  Voormalig Animal Liberation Front-activiste Anja Hermans (36) uit Beveren is voor de zoveelste keer veroordeeld. Ditmaal werd ze betrapt in het bezit van een pijl en boog.
  [naar artikel]
 32. Pijl-en-boogmoorden Noorwegen: “Mentale gezondheid dader wordt nu onderzocht” (15/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “De man die woensdag in het Noorse Kongsberg met pijl en boog vijf mensen heeft gedood, is overgedragen aan een medische instelling”, zo heeft procureur Ann Iren Svane Mathiassen vrijdag gemeld.
  [naar artikel]
 33. Politie Amsterdam onderzoekt alle scenario’s, sluit ook terreurmotief niet uit (31/08/2018 - Metro)
  Het is voorlopig nog onduidelijk wat de aanleiding was voor de steekpartij vandaag in het station Amsterdam Centraal. De Nederlandse politie houdt alle scenario’s open en sluit ook een mogelijk terroristisch motief niet uit. De politie schoot de man die mogelijk twee mensen heeft neergestoken, neer. De verdachte is naar het ziekenhuis gebracht en aangehouden. Ook de twee slachtoffers worden in een ziekenhuis behandeld. Hun verwondingen lijken mee te vallen, luidt het. Het incident deed zich voor rond het middaguur. Volgens de politie liep de man in de westbuis van het CS. “Er is op enig moment tumult ontstaan. Daarbij heeft deze man twee mensen gestoken. Vervolgens liep hij weg, met het mes in zijn hand. De politiemensen hebben hem daarop neergeschoten.” Het station werd afgesloten omdat de rugzak van de man moest worden onderzocht. Er zaten, zo bleek later, geen verdachte spullen in. Bron: Belga   Het bericht Politie Amsterdam onderzoekt alle scenario’s, sluit ook terreurmotief niet uit verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 34. Twee explosies aan luchthaven Kaboel: ‘Minstens 13 doden, onder wie ook kinderen’ (26/08/2021 - De Morgen)
  Aan de luchthaven van de Afghaanse hoofdstad Kaboel hebben zich donderdag minstens 2 explosies voorgedaan. Dat bevestigt de woordvoerder van het Pentagon, John Kirby. Volgens Amerikaanse officiële bronnen gaat het om een zelfmoordaanslag. Het is nog niet duidelijk hoeveel doden er zijn gevallen, verschillende media berichtten over ‘minstens 13 dodelijke slachtoffers’.
  [naar artikel]
 35. Belgische boogjagers pleiten voor erkenning: “Pijl en boog ideaal om populatie everzwijnen te beheren” (17/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  “In Wallonië is boogjagen of jagen met pijl en boog toegelaten, in Vlaanderen nog steeds niet en dat is jammer”, zegt Luc Krols (51), voorzitter van de Belgian Bow­hunting Federation (BFF). “Wij pleiten voor de erkenning van de boog als jacht- én als bestrijdingsmiddel. Gezien de opmars van everzwijnen in onze regio is het een veilig en diervriendelijk middel om in te zetten.”
  [naar artikel]
 36. Politie schiet man met mes neer in Duitse Gelsenkirchen (06/01/2020 - Metro)
  De Duitse politie onderzoekt een incident in de stad Gelsenkirchen waarbij een man die gewapend was met een mes, gisteravond werd doodgeschoten door de politie. Er wordt onderzocht of het om een mogelijke terroristische aanval ging, zo zegt een woordvoerder van de politie vandaag aan dpa. De aanvaller werd gisteravond neergeschoten door een 23-jarige kandidaat-politieofficier. De 37-jarige aanvaller had blijkbaar de auto van de politie aangevallen, aldus politiewoordvoerder Christopher Grauwinkel. De aanvaller had ook een mes in de hand. De man werd herhaaldelijk aangemaand om het wapen neer te leggen, maar toen hij dat niet deed vuurde de 23-jarige politieman een dodelijk schot af. De politie heeft ooggetuigen opgeroepen om zich te melden. Bron: Belga   Het bericht Politie schiet man met mes neer in Duitse Gelsenkirchen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 37. Man (42) die politie beschoot met pijl en boog, kampt met psychische problemen: “Hij herinnert zich niet veel meer” (19/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Jurgen V. (42), de man uit Tielt die vorige week de politie beschoot met pijl en boog en zich daarna urenlang verschanste in z'n woning, blijft een maand langer in de cel voor poging tot moord. De veertiger werd intussen opgenomen in de psychiatrische afdeling van de Gentse gevangenis. “Overmatig alcoholgebruik zorgde ervoor dat hij niet meer wist wat hij deed”, zegt zijn advocate.
  [naar artikel]
 38. Dolle schutter schiet vier toevallige voorbijgangers dood nabij Moskou (10/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Minstens vier mensen zijn omgekomen bij een schietpartij in het Russische dorp Kratovo, ten zuid-oosten van Moskou. De dader barricadeerde
  [naar artikel]
 39. Pijl en boog kost ALF-activiste Anja Hermans celstraf (08/11/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Voormalig Animal Liberation Front-activiste Anja Hermans (36) uit Beveren is voor de zoveelste keer veroordeeld. Ditmaal werd ze betrapt in het bezit van een pijl en boog.
  [naar artikel]
 40. Man die in Noorwegen 5 mensen doodschoot met pijl en boog had zich bekeerd tot de islam (14/10/2021 - VRT NWS)
  De man die gisteren vijf mensen doodschoot in het Noorse stadje Kongsberg, had zich bekeerd tot de islam. Dat heeft de Noorse politie bekendgemaakt. De politie kende de man en had er in het verleden al contact mee gehad net omdat gevreesd werd dat hij aan het radicaliseren was. Maar de politie benadrukt dat het motief voor de moorden nog altijd onderzocht wordt.
  [naar artikel]
 41. Pijl en boog kost ALF-activiste Anja Hermans celstraf (08/11/2016 - Het Nieuwsblad)
  Voormalig Animal Liberation Front-activiste Anja Hermans (36, foto) uit Beveren is voor de zoveelste keer veroordeeld. Ditmaal werd ze betrapt in het bezit van een pijl en boog.
  [naar artikel]
 42. Politie zoekt wie duif neerschoot met pijl en boog in Heule (29/04/2021 - VRT NWS)
  De politie van Kortrijk zoekt de persoon die in deelgemeente Heule een duif heeft neergeschoten met een pijl. Een dierenarts kon de vogel redden.
  [naar artikel]
 43. Politie schiet man dood die voorbijgangers aanvalt met mes aan Londen Bridge (29/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Aan London Bridge, in het centrum van de Britse hoofdstad, is vrijdagmiddag een man neergeschoten door de politie. Hij viel voorbijgangers aan met een mes. Er zijn meerdere gewonden gevallen.
  [naar artikel]
 44. LIVE: Man roept 'Allah Akbar' en steekt voorbijgangers neer in Parijs: een dode en meerdere gewonden (13/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een man met een mes is vanavond passanten te lijf gegaan in Parijs. Er zijn volgens de politie twee doden gevallen en vier gewonden. Eén van de...
  [naar artikel]
 45. Twee legertanks botsen in Noorwegen: vier soldaten gewond (03/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In Noorwegen zijn bij manoeuvres in het kader van ‘Trident Juncture’, de grootste NAVO-oefening sinds de Koude Oorlog, vier Zweedse soldaten gewond...
  [naar artikel]
 46. Twee explosies aan luchthaven Kaboel: ‘Meerdere doden’ (26/08/2021 - De Morgen)
  Aan de luchthaven van de Afghaanse hoofdstad Kaboel hebben zich donderdag minstens 2 explosies voorgedaan. Dat bevestigt de woordvoerder van het Pentagon, John Kirby. Volgens Amerikaanse officiële bronnen gaat het om een zelfmoordaanslag. Het is nog niet duidelijk hoeveel doden er zijn gevallen, verschillende media berichtten over ‘minstens 13 dodelijke slachtoffers’.
  [naar artikel]
 47. Onderzoek in Zonhoven naar illegale everzwijnjacht met pijl-en-boog (28/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  zonhovenDe Cel Natuurinspectie van het Agentschap voor Natuur & Bos (ANB) start een onderzoek na een melding over illegale jacht met pijl-en-boog. Een Zonhovenaar betrapte twee mannen met een handboog terwijl ze vermoedelijk jacht maakten op everzwijnen in het natuurgebied van de Slangebeekbron.
  [naar artikel]
 48. Jager zwaargewond na aanval van beer die hij neerschoot met pijl en boog (29/08/2018 - Metro)
  Een Amerikaanse jager is zwaargewond geraakt na een aanval van een zwarte beer. De man had de beer nochtans neergeschoten met pijl en boog, maar een inschattingsfout kostte hem bijna het leven. Van eind augustus tot begin september is het in de San Bernardino Mountains in Californië enkel toegelaten om met pijl en boog op beren te jagen. Het gebruik van vuurwapens is verboden. Ondanks dat beeraanvallen zeer uitzonderlijk zijn, raakte een jager vrijdag zwaargewond. Samen met twee vrienden was hij op zoek naar een zwarte beer. Grote fout Volgens een van hen maakte het slachtoffer een grote fout. Nadat hij de beer met pijl en boog had neergeschoten, ging de jager er te snel van uit dat het dier al dood was. Toen hij het roofdier benaderde, viel het de man aan. Hij overleefde de aanval, maar over zijn huidige situatie is niets bekend. De beer stierf alsnog aan zijn verwondingen. De twee andere jagers raakten niet gewond. Lees ook : Beer eet hapje pizza mee op restaurant Het bericht Jager zwaargewond na aanval van beer die hij neerschoot met pijl en boog verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 49. Jager gedood door hert waarop hij met pijl en boog had geschoten (02/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een jager uit de VS is gedood door een groot hert dat hij zelf had beschoten met pijl en boog. Het dier raakte gewond, maar kon vluchten. Toen de...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.