Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

01 December 2021
08:10 uur

Interpol verkiest generaal Ahmed Nasser Al-Raisi als voorzitter, ondanks beschuldigingen van foltering

Express

25/11/2021 - 12:08

Lees dit artikel: Interpol verkiest generaal Ahmed Nasser Al-Raisi als voorzitter, ondanks beschuldigingen van foltering Generaal Ahmed Nasser Al-Raisi, hoofd van de veiligheidstroepen in de Verenigde Arabische Emiraten, wordt beschuldigd van foltering en willekeurige detentie van tegenstanders van het regime in de Emiraten. De beschuldigingen houden hem echter niet tegen om tot voorzitter van Interpol te worden verkozen. De internationale politieorganisatie Interpol heeft een nieuwe voorzitter: generaal Ahmed Nasser Al-Raisi. […] Lees dit artikel: Interpol verkiest generaal Ahmed Nasser Al-Raisi als voorzitter, ondanks beschuldigingen van foltering


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Generaal Ahmed Naser al-Raisi is nieuwe voorzitter Interpol, en dat is niet onomstreden na beschuldigingen van marteling (25/11/2021 - VRT NWS)
  De omstreden majoor-generaal Ahmed Naser al-Raisi uit de Verenigde Arabische Emiraten is vandaag in Istanboel, Turkije, verkozen tot nieuwe voorzitter van Interpol. Dat meldt de internationale politiedienst op Twitter. Zijn kanditatuur lokte eerder al veel reacties uit, want al-Raisi wordt in verschillende landen beschuldigd van marteling en schending van mensenrechten.
  [naar artikel]
 2. Beschuldigd van marteling maar wel kans om Interpol-baas te worden: kandidatuur generaal al-Raisi onder vuur (23/11/2021 - VRT NWS)
  Politici, mensenrechtenorganisaties en voormalige buitenlandse gedetineerden maken zich zorgen over de kandidaat-voorzitter van de Internationale Politieorganisatie (Interpol). De kandidaat in kwestie, generaal-majoor Ahmed Naser al-Raisi, wordt beschuldigd van marteling en mensenrechtenschending in de Verenigde Arabische Emiraten. De lidstaten van Interpol zitten de komende drie dagen bij elkaar om een nieuwe voorzitter te kiezen. Al-Raisi is momenteel een grote kanshebber.
  [naar artikel]
 3. Interpol krijgt controversiële nieuwe topman (25/11/2021 - De Tijd)
  12:32 Interpol krijgt een omstreden nieuwe topman. Ahmed Naser Al-Raisi, die beschuldigd wordt van foltering, is donderdag verkozen om de wereldwijde politieorganisatie te leiden.
  [naar artikel]
 4. Interpol kiest omstreden generaal als nieuwe baas: beschuldigd van martelingen (25/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De omstreden generaal Ahmed Naser al-Raisi is verkozen tot de nieuwe baas van de internationale politieorganisatie Interpol. Hij wordt beschuldigd van martelingen in de Verenigde Arabische Emiraten (VEA), waar hij de veiligheidstroepen leidt.
  [naar artikel]
 5. Kandidaat-topman Interpol beschuldigd van marteling (23/11/2021 - De Tijd)
  17:44 De grootste kanshebber om de nieuwe baas van de internationale politieorganisatie Interpol te worden, Ahmed Naser Al-Raisi, wordt beschuldigd van marteling.
  [naar artikel]
 6. Palestijnen mogen toetreden tot Interpol ondanks Israëlisch verzet (27/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Interpol heeft het Palestijnse verzoek om lid te worden van het internationale politieorgaan Interpol goedgekeurd, ondanks verzet van Israël.
  [naar artikel]
 7. Interpol waarschuwt voor namaak en diefstal van coronavaccins (02/12/2020 - Het Nieuwsblad)
  Interpol waarschuwt voor de risico’s van wereldwijde criminaliteit in verband met coronavirusvaccins. “Terwijl regeringen zich voorbereiden om vaccins uit te rollen, zijn criminele organisaties van plan om bevoorradingslijnen te infiltreren of te verstoren”, zei de secretaris-generaal van Interpol, Jürgen Stock, woensdag.
  [naar artikel]
 8. Chinese topman van Interpol plots spoorloos verdwenen (06/10/2018 - De Morgen)
  De voorzitter van Interpol, de Chinees Meng Hongwei, wordt vermist. Van de 64-jarige Meng, die op het Interpol-hoofdkwartier in Lyon werkt, is niets meer vernomen nadat hij vorige zaterdag naar China vloog.
  [naar artikel]
 9. Wie en waar is Meng Hongwei, de "vermiste" voorzitter van Interpol? (07/10/2018 - VRT NWS)
  Zowel de internationale politiedienst Interpol als het Franse gerecht willen uitleg van China over waar zich Interpol-voorzitter Meng Hongwei bevindt. Peking heeft nog niet gereageerd in deze toch erg vreemde verdwijningszaak. Mogelijk is er een internationale rel op komst.
  [naar artikel]
 10. Revolte in Marokkaanse Rif woedt verder: “Ze hebben Nasser gemarteld, maar hij is niet kapot te krijgen” (20/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Sinds eind mei zit Nasser Zafzafi, het gezicht van de revolte in de Marokkaanse Rif, in de gevangenis in Casablanca. “Ontvoerd”, zegt zijn vader Ahmed. Maar het protest in de Rif is nog niet dood.
  [naar artikel]
 11. Interpol vraag China officieel om uitleg over vermiste voorzitter (06/10/2018 - De Tijd)
  18:17 Interpol heeft de Chinese autoriteiten officieel om informatie gevraagd over zijn vermiste voorzitter Meng Hongwei.
  [naar artikel]
 12. Interpol vraag China officieel om uitleg over vermiste voorzitter (06/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Interpol heeft de Chinese autoriteiten officieel om informatie gevraagd over zijn vermiste voorzitter Meng Hongwei. Die reisde een week geleden van...
  [naar artikel]
 13. Ahmed Laaouej verkozen tot voorzitter van Brusselse PS-federatie (19/10/2019 - Metro)
  Kamerfractieleider en burgemeester van Koekelberg Ahmed Laaouej is zaterdag verkozen tot de nieuwe voorzitter van de Brusselse PS-federatie. Hij kreeg 52,5 procent van de stemmen. Laaouej volgt in de functie Laurette Onkelinx op. Hij haalde het zaterdag van de enige andere kandidaat: de voorzitter van het Brussels parlement Rachid Madrane. bron: Belga Het bericht Ahmed Laaouej verkozen tot voorzitter van Brusselse PS-federatie verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 14. Interpol keurt lidmaatschap Palestina toe ondanks protest Israël (27/09/2017 - Knack)
  Palestina is vandaag lig geworden van de internationale politiedienst Interpol. Dat heeft de organisatie bekend gemaakt via Twitter.
  [naar artikel]
 15. Interpol keurt lidmaatschap Palestina goed ondanks protest Israël (27/09/2017 - Knack)
  Palestina is vandaag lig geworden van de internationale politiedienst Interpol. Dat heeft de organisatie bekend gemaakt via Twitter.
  [naar artikel]
 16. Chinese voorzitter van Interpol Meng Hongwei is vermist (05/10/2018 - VRT NWS)
  Het Franse gerecht is een onderzoek gestart naar de verdwijning van Meng Hongwei, de voorzitter van de internationale politiedienst Interpol. Meng zou niet teruggekeerd zijn van een bezoek aan zijn thuisland.
  [naar artikel]
 17. Voorzitter Jan Vertonghen blijft aan de macht ondanks beschuldigingen van corruptie (29/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Luis Filipe Vieira is herkozen als voorzitter van de Portugese topclub Benfica, zo maakte de club woensdagnacht bekend. De 71-jarige zakenman begint er aan een zesde mandaat, ondanks de reeks juridische geschillen waarvoor hij zich binnenkort voor de rechtbank moet verantwoorden.
  [naar artikel]
 18. Rusland klaagt over inmenging bij verkiezing Interpol-voorzitter: 'Amerikanen doen dit altijd' (21/11/2018 - Knack)
  De Russische nederlaag bij de verkiezing van een nieuwe voorzitter van de internationale politie-organisatie Interpol, is een gevolg van de 'felle druk' die onder meer door de Verenigde Staten werd uitgeoefend tegen de Russische kandidaat. Dat klaagt het Kremlin woensdag aan.
  [naar artikel]
 19. Peking bevestigt aanhouding topman Interpol (07/10/2018 - De Tijd)
  20:36 Er loopt een onderzoek naar de Chinese voorzitter van Interpol voor het schenden van de wetgeving. Dat heeft de anticorruptiewaakhond van de Chinese overheid zondag gezegd.
  [naar artikel]
 20. China bevestigt arrestatie Interpol-topman (07/10/2018 - Knack)
  Er loopt een onderzoek naar de Chinese voorzitter van Interpol voor het schenden van de wetgeving. Dat heeft de anticorruptiewaakhond van de Chinese overheid zondag gezegd.
  [naar artikel]
 21. Vermiste Chinese Interpol-baas biedt ontslag aan (07/10/2018 - Metro)
  Meng Hongwei, de voorzitter van Interpol die sinds 25 september vermist is, heeft zijn ontslag aangeboden. Dat meldt Interpol zondag in een mededeling. Het ontslag gaat in met onmiddellijke ingang, zo meldt Interpol. Vicevoorzitter Kim Jong Jang van Zuid-Korea wordt waarnemend voorzitter. Tijdens de Algemene Vergadering van Interpol, die plaatsvindt van 18 tot 21 november, zal een nieuwe voorzitter verkozen worden voor de laatste twee jaar van het huidige mandaat. Meng Hongwei is een voormalige Chinese minister. Hij werd in november 2016 verkozen tot voorzitter van Interpol. Het was zijn echtgenote die zijn verdwijning signaleerde aan de Franse autoriteiten. De 64-jarige man woont in Lyon met zijn vrouw en kinderen, en vertrok op 25 september naar China. Sindsdien had niemand nog iets van hem vernomen. Zondag meldde de anticorruptiewaakhond van de Chinese overheid echter dat Meng het onderwerp uitmaakt van een onderzoek naar schendingen van wetgeving. Volgens verschillende media werd hij gearresteerd toen hij in september in China arriveerde. Mengs echtgenote had zondag nog verklaard dat ze vreesde dat haar man gevaar liep. bron: Belga Het bericht Vermiste Chinese Interpol-baas biedt ontslag aan verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 22. Echtgenote van vermiste Chinese Interpol-voorzitter denkt dat hij in gevaar is (07/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De echtgenote van Meng Hongwei, de Chinese Interpol-voorzitter die al sinds 25 september vermist is, denkt dat haar man in gevaar is. Ze heeft de...
  [naar artikel]
 23. PSG-voorzitter Nasser Al-Khelaïfi in verdenking gesteld van “actieve corruptie” in poging WK atletiek binnen te halen (23/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Nasser Al-Khelaïfi, voorzitter van de Franse topclub Paris Saint-Germain, wordt verdacht van “actieve corruptie” in het onderzoek naar de kandidatuur van Doha voor het WK atletiek. Dat meldt het Franse persbureau AFP donderdag.
  [naar artikel]
 24. PSG-voorzitter Al-Khelaifi krijgt ondanks protest plaatsje in UEFA-bestuur (07/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Nasser Al-Khelaïfi, voorzitter van Paris Saint-Germain, heeft een plaats gekregen in het uitvoerend comité van de UEFA. De 55 landen die bij de Europese voetbalbond zijn aangesloten, gaven daar donderdag op een congres in Rome toestemming voor.
  [naar artikel]
 25. PSG-bons Nasser Al-Khelaïfi volgt Andrea Agnelli op als president van European Club Association (21/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Nasser Al-Khelaïfi, de grote baas van Paris Saint-Germain, is woensdag verkozen tot nieuwe voorzitter van de European Club Association (ECA). Hij neemt de plaats in van Juventus-voorzitter Andrea Agnelli, een van de sterke mannen achter de verguisde Super League.
  [naar artikel]
 26. Interpol vraag China officieel om uitleg over vermiste voorzitter (06/10/2018 - Knack)
  Interpol heeft de Chinese autoriteiten officieel om informatie gevraagd over zijn vermiste voorzitter Meng Hongwei. Die reisde een week geleden van Parijs, waar de politieorganisatie is gevestigd, naar China en sindsdien heeft zijn familie niets meer van hem vernomen. Het Franse gerecht is een onderzoek gestart.
  [naar artikel]
 27. Sjoemelde PSG-voorzitter met tv-rechten? Zwitserse gerecht start onderzoek (12/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het Zwitserse gerecht heeft een onderzoek geopend naar Nasser Al-Khelaïfi, de voorzitter van de Franse topclub Paris Saint-Germain, en Jérôme Valcke, de voormalige secretaris-generaal van Wereldvoetbalbond FIFA. De speurders verdenken beide mannen van gesjoemel bij de verkoop van tv-rechten voor het WK voetbal. Al-Khalaifi is ook directeur van het Qatarese mediabedrijf beIN Media.
  [naar artikel]
 28. Vrouw van vermiste Interpol-baas: “Zijn arrestatie is politiek gemotiveerd” (28/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De vrouw van Meng Hongwei, de voormalige voorzitter van Interpol, zegt dat de arrestatie van haar man door de Chinese autoriteiten “politiek...
  [naar artikel]
 29. Zuid-Koreaan wordt nieuwe voorzitter Interpol, Russische kandidaat haalt het niet (21/11/2018 - VRT NWS)
  De Zuid-Koreaan Kim Jong-yang is verkozen tot voorzitter van Interpol voor een periode van twee jaar, dat meldt de internationale politiedienst op Twitter. Hij haalde het van de Russische kandidaat Alexandre Prokoptsjoek. Kim doet zo de termijn uit van zijn Chinese voorganger, die ontslag moest nemen nadat hij in oktober in eigen land werd beschuldigd van corruptie.
  [naar artikel]
 30. Ultraconservatieve Raisi in eerste ronde verkozen tot nieuwe president van Iran (19/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Iraniërs hebben in de eerste ronde een nieuwe president verkozen. Dat heeft uittredend president Hassan Rohani zaterdag gezegd. De drie andere kandidaten bij de verkiezingen van vrijdag hebben de ultraconservatieve Ebrahim Raisi al gelukgewenst met zijn overwinning. Volgens de eerste officiële, gedeeltelijke resultaten haalt Raisi 62 procent van de stemmen.
  [naar artikel]
 31. Aartsconservatief Ebrahim Raisi op weg naar Iraans presidentschap (17/06/2021 - De Tijd)
  18:01 De aartsconservatieve geestelijke Ebrahim Raisi is de grote favoriet om vrijdag verkozen te worden als opvolger van uittredend president Hassan Rohani. Hij staat bekend om zijn rol in de massa-executi...
  [naar artikel]
 32. "Opgestapte voorzitter van Interpol heeft steekpenningen aangenomen" (08/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De opgestapte, Chinese, voorzitter van de internationale politie-organisatie Interpol, Meng Hongwei, heeft steekpenningen aangenomen, zo heeft...
  [naar artikel]
 33. Interpol-topman biedt ontslag aan na arrestatie in China (07/10/2018 - Knack)
  Meng Hongwei, de voorzitter van Interpol die sinds 25 september vermist is, heeft zijn ontslag aangeboden. De Chinees wordt in zijn thuisland onderzocht voor het schenden van de wetgeving, bevestigde de anticorruptiewaakhond van de Chinese overheid zondag.
  [naar artikel]
 34. Zuid-Koreaan Kim Jong-yang nieuwe voorzitter Interpol (21/11/2018 - Metro)
  De Zuid-Koreaan Kim Jong-yang werd verkozen tot de voorzitter van Interpol voor een periode van twee jaar, meldt de internationale politiedienst op Twitter. Hij haalde het van de Russische kandidaat Alexandre Prokoptsjoek. Kim Jong-yang was al sinds begin oktober waarnemend voorzitter van de organisatie, na het ontslag van de Chinees Meng Hongwei. Die laatste wordt in China beschuldigd van corruptie, en verdween in oktober tijdens een reis naar zijn thuisland. Jong-yang zal tot 2020 het overblijvende deel van Mengs ambtstermijn op zich nemen. Jong-yang werd verkozen op de laatste dag van de algemene vergadering van Interpol in Dubai, door de vertegenwoordigers van de 194 lidstaten. De kandidatuur van Prokoptsjoek lag gevoelig bij lidstaten die op gespannen voet leven met Rusland, zoals de voormalige Sovjet-republieken Oekraïne, Litouwen en Estland. Ook vier Amerikaanse senatoren waarschuwden in een open brief dat de verkiezing van Prokoptsjoek “van de wolf een herder zou maken”. “Rusland misbruikt Interpol stelselmatig om oude rekeningen te vereffenen, en politieke tegenstanders, dissidenten en journalisten lastig te vallen”, klonk het in de brief. Alexander Prokoptsjoek was volgens de senatoren persoonlijk betrokken bij die intimidatiestrategie, en zou als Interpol-voorzitter het misbruik van internationale uitleveringsverzoeken verder institutionaliseren, en een hervorming van de instelling blokkeren. Bron: Belga   Het bericht Zuid-Koreaan Kim Jong-yang nieuwe voorzitter Interpol verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 35. Zuid-Koreaan Kim Jong-yang nieuwe voorzitter Interpol (21/11/2018 - Metro)
  De Zuid-Koreaan Kim Jong-yang werd verkozen tot de voorzitter van Interpol voor een periode van twee jaar, meldt de internationale politiedienst op Twitter. Hij haalde het van de Russische kandidaat Alexandre Prokoptsjoek. Kim Jong-yang was al sinds begin oktober waarnemend voorzitter van de organisatie, na het ontslag van de Chinees Meng Hongwei. Die laatste wordt in China beschuldigd van corruptie, en verdween in oktober tijdens een reis naar zijn thuisland. Jong-yang zal tot 2020 het overblijvende deel van Mengs ambtstermijn op zich nemen. Jong-yang werd verkozen op de laatste dag van de algemene vergadering van Interpol in Dubai, door de vertegenwoordigers van de 194 lidstaten. De kandidatuur van Prokoptsjoek lag gevoelig bij lidstaten die op gespannen voet leven met Rusland, zoals de voormalige Sovjet-republieken Oekraïne, Litouwen en Estland. Ook vier Amerikaanse senatoren waarschuwden in een open brief dat de verkiezing van Prokoptsjoek “van de wolf een herder zou maken”. “Rusland misbruikt Interpol stelselmatig om oude rekeningen te vereffenen, en politieke tegenstanders, dissidenten en journalisten lastig te vallen”, klonk het in de brief. Alexander Prokoptsjoek was volgens de senatoren persoonlijk betrokken bij die intimidatiestrategie, en zou als Interpol-voorzitter het misbruik van internationale uitleveringsverzoeken verder institutionaliseren, en een hervorming van de instelling blokkeren. bron: Belga Het bericht Zuid-Koreaan Kim Jong-yang nieuwe voorzitter Interpol verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 36. Open Vld-voorzitter Egbert Lachaert riskeert rechtszaak, ondanks parlementaire onschendbaarheid (25/11/2021 - De Morgen)
  Open Vld-voorzitter Egbert Lachaert is, ondanks zijn parlementaire onschendbaarheid, gedagvaard voor de correcionele rechtbank. Dat blijkt uit een brief die de Gentse procureur-generaal naar de Kamer stuurde, schrijft De Tijd.
  [naar artikel]
 37. Ahmed Laaouej verkozen tot voorzitter van Brusselse PS-federatie (19/10/2019 - Het Nieuwsblad)
  Kamerfractieleider en burgemeester van Koekelberg Ahmed Laaouej is zaterdag verkozen tot de nieuwe voorzitter van de Brusselse PS-federatie. Hij kreeg 52,5 procent van de stemmen.
  [naar artikel]
 38. Ahmed Laaouej verkozen tot voorzitter van Brusselse PS-federatie (2) (19/10/2019 - De Standaard)
  Kamerfractieleider en burgemeester van Koekelberg Ahmed Laaouej is zaterdag verkozen tot de nieuwe voorzitter van de Brusselse PS-federatie. Hij kreeg 52,5 procent van de stemmen.
  [naar artikel]
 39. Ahmed Laaouej verkozen tot voorzitter van Brusselse PS-federatie (19/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Kamerfractieleider en burgemeester van Koekelberg Ahmed Laaouej is zaterdag verkozen tot de nieuwe voorzitter van de Brusselse PS-federatie. Hij kreeg 52,5 procent van de stemmen.
  [naar artikel]
 40. FIFA opent onderzoek naar PSG-voorzitter (13/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Ethische Commissie van de Wereldvoetbalbond heeft een vooronderzoek geopend naar Nasser Al-Khelaïfi, voorzitter van Paris-Saint Germain en president-directeur van mediabedrijf BeIN Media. Dat heeft een woordvoerder van de FIFA vrijdag bekendgemaakt. Donderdag raakte bekend dat het Zwitserse gerecht Al-Khelaïfi en Jérôme Valcke, de voormalige secretaris-generaal van de FIFA, in het vizier heeft wegens gesjoemel bij de verkoop van tv-rechten voor het WK voetbal.
  [naar artikel]
 41. Belgische voetbalbond verkiest op 30 augustus nieuwe voorzitter (23/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op maandag 30 augustus verkiest de raad van bestuur van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) zijn nieuwe voorzitter. De kans is groot dat er voor het eerst in de bestaansgeschiedenis van de KBVB een onafhankelijke preses wordt aangeduid.
  [naar artikel]
 42. Voorzitter van Interpol wordt in China "verdacht van het overtreden van de wet" (07/10/2018 - VRT NWS)
  China heeft nu toch gereageerd op de "verdwijning" van Meng Hongwei, de voorzitter van de internationale politiedienst Interpol. Volgens Peking wordt Meng verdacht van "het overtreden van de wet". Dat lijkt te bevestigen dat Meng is opgepakt tijdens een bezoek aan zijn thuisland.
  [naar artikel]
 43. Ultraconservatief Raisi verkozen als nieuwe Iraanse president (19/06/2021 - De Tijd)
  09:45 De Iraniërs hebben in de eerste ronde een nieuwe president verkozen: de ultraconservatieve Ebrahim Raisi haalde het met 62 procent van de stemmen.
  [naar artikel]
 44. Ryan Seacrest presentator bij Oscars ondanks beschuldigingen (28/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Ondanks beschuldigingen van seksueel misbruik aan zijn adres, presenteert Ryan Seacrest gewoon de rodelopershow van de Oscars op zender E!.
  [naar artikel]
 45. Ook co-voorzitter Fox News stapt op in kader van beschuldigingen ongewenste intimiteiten (02/05/2017 - Knack)
  Bill Shine, een co-voorzitter van Fox News, is maandag opgestapt in het kader van de beschuldigingen rond ongewenste intimiteiten tegen de voormalige CEO van de zender Roger Ailes en presentator Bill O'Reilly. Shine zou de beschuldigingen genegeerd hebben.
  [naar artikel]
 46. “Interpol slaat alarm: vrachtwagen met 34.000 liter chemicaliën gestolen in België” (23/01/2018 - Het Nieuwsblad)
  Volgens internationale media heeft Interpol alarm geslagen over de diefstal van een vrachtwagen vol chemische vloeistof in het West-Vlaamse Zedelgem. Interpol zou alle Europese politiediensten gewaarschuwd hebben extra alert te zijn aan de grensposten.
  [naar artikel]
 47. “Interpol slaat alarm: vrachtwagen met 34.000 liter chemicaliën gestolen in België” (23/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Volgens internationale media heeft Interpol alarm geslagen over de diefstal van een vrachtwagen vol chemische vloeistof in het West-Vlaamse Zedelgem. Interpol zou alle Europese politiediensten gewaarschuwd hebben extra alert te zijn aan de grensposten.
  [naar artikel]
 48. “Interpol slaat alarm: vrachtwagen met 34.000 liter chemicaliën gestolen in België” (23/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Volgens internationale media heeft Interpol alarm geslagen over de diefstal van een vrachtwagen vol chemische vloeistof in het West-Vlaamse Zedelgem. Interpol zou alle Europese politiediensten gewaarschuwd hebben extra alert te zijn aan de grensposten.
  [naar artikel]
 49. Voorzitter examenjury ontkent beschuldigingen van Aarschotse schepen: "Nooit examenvragen gedeeld" (11/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De voorzitter van de examenjury van de stad Aarschot weerlegt de beschuldigingen die Christel Verlinden (Open Vld) afgelopen vrijdag uitte toen ze...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.