Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

01 December 2021
06:37 uur

Lanaken ligt wakker van mysterieus bromgeluid: bedrijven investeren honderdduizenden euro’s

Het Belang van Limburg

25/11/2021 - 12:19

In en rond Lanaken zijn er al jaren meldingen over hinderlijke bromgeluiden waardoor bewoners slapeloze nachten beleven. Na geluidsonderzoeken nemen drie bedrijven voor honderdduizenden euro’s maatregelen om de overlast in te perken.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Mysterieus bromgeluid dat Lanaken in de ban houdt, wordt aangepakt (09/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  In Lanaken worden al enkele jaren klachten gemeld over een mysterieuze hinderlijke ‘bromtoon’. Op verzoek van het gemeentebestuur werd eind vorig jaar door de afdeling Handhaving van het departement Omgeving gestart met een onderzoek naar de mogelijke oorzaken. Dat werd onlangs afgerond. De geluidsproblematiek is geanalyseerd, wordt aangepakt en verder opgevolgd.
  [naar artikel]
 2. Mysterieus geluid houdt bewoners Lanaken wakker: “Klinkt al de hele maand als een luide sirene” (25/08/2020 - VRT NWS)
  In Rekem en Neerharen (Lanaken) is sinds begin deze maand regelmatig een hoog en luid geluid te horen, dat klinkt als een soort sirene. Afgelopen weekend was het zelfs dagelijks te horen. Verschillende buurtbewoners kloegen al dat het geluid hen ’s nachts wakker houdt. De gemeente vraagt om onmiddellijk de politie te bellen wanneer je het geluid hoort.
  [naar artikel]
 3. Onderzoek bewijst: de bromtoon van Lanaken is echt. Nu de oorzaak nog (13/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het geluidsonderzoek naar het mysterieuze bromgeluid dat Lanaken al jaren in de ban houdt, is klaar. Conclusie: er is wel degelijk een hinderlijke bromtoon hoorbaar bij momenten, maar er zijn verschillende geluidsbronnen en de omgevingsfactoren spelen ook een rol. “Het is bijzonder complex”, klinkt het.
  [naar artikel]
 4. “Honderdduizenden euro’s schade” (19/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  HASSELTNiet enkel de havens van Antwerpen, Gent, Zeebrugge en Oostende zijn getroffen door de staking van de rivierloodsen en sluiswachters. Ook Limburgse bedrijven hebben te lijden gehad van de staking die ongeveer alle verkeer op het hele Albertkanaal lam legt. De Limburgse werkgevers spreken van “honderdduizenden euro” schade voor Limburgse bedrijven. Gisteravond werd een voorlopig akkoord bereikt met de bonden en werden de acties opgeschort.
  [naar artikel]
 5. Geannuleerd bezoek Trump kost Denen honderdduizenden euro's (09/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Deense autoriteiten zijn honderdduizenden euro’s kwijt aan het geannuleerde bezoek van de Amerikaanse president Donald Trump. Die blies vorige...
  [naar artikel]
 6. Leuven in de ban van mysterieus piepgeluid (25/07/2016 - De Redactie)
  In deelgemeente Kessel-Lo houdt een mysterieus piepgeluid de buurt achter het station al nachtenlang wakker. De politie onderzoekt de zaak, maar weet niet waar het geluid vandaan komt. Voorlopig lijkt het gestopt.
  [naar artikel]
 7. Oplichter doet zich voor als acteur en maakt vrouw honderdduizenden euro’s afhandig: “Mijn vertrouwen heeft deuk gekregen” (29/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een Britse vrouw is honderdduizenden euro’s armer nadat een oplichter haar er online van wist te overtuigen dat hij de bekende Hollywoodacteur...
  [naar artikel]
 8. Weyts belooft subsidies voor transporteurs die investeren in verkeersveiligheid (05/02/2017 - De Redactie)
  Dit jaar nog kunnen bedrijven tot 100.000 euro krijgen als ze investeren in verkeersveilige maatregelen die verder gaan dan wettelijk vereist.
  [naar artikel]
 9. Celstraf en honderdduizenden euro’s schadevergoeding voor gesjoemel met diamanten (04/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Antwerpse strafrechter heeft een voormalig diamanthandelaar veroordeeld tot een celstraf van twee jaar, waarvan een jaar met uitstel, voor oplichting en misbruik van vertrouwen. De man verduisterde diamanten van een tiental klanten die hem de kostbare goederen in consignatie hadden gegeven. Hij moet ook voor honderdduizenden euro’s aan schadevergoeding betalen.
  [naar artikel]
 10. Celstraf en honderdduizenden euro’s schadevergoeding voor gesjoemel met diamanten (04/11/2021 - Het Nieuwsblad)
  De Antwerpse strafrechter heeft een voormalig diamanthandelaar veroordeeld tot een celstraf van twee jaar, waarvan een jaar met uitstel, voor oplichting en misbruik van vertrouwen. De man verduisterde diamanten van een tiental klanten die hem de kostbare goederen in consignatie hadden gegeven. Hij moet ook voor honderdduizenden euro’s aan schadevergoeding betalen.
  [naar artikel]
 11. Onderzoek naar herkomst mysterieus gezoem in Lanaken (13/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  De milieu-inspectie zal de komende weken een onderzoek voeren naar de herkomst van het mysterieuze gezoem dat Lanaken in de ban houdt. Dat is vrijdag beslist op een overleg tussen de Vlaamse Milieu Maatschappij en de gemeente Lanaken.
  [naar artikel]
 12. Linda uit Kanne ligt al sinds oktober wakker van voortdurend bromgeluid (24/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Linda Smulders (40) uit de Bovenstraat in Kanne is ten einde raad. Sinds eind oktober vorig jaar – toen de Watergroep de oude leidingen in haar straat verving - hoort ze in haar woning voortdurend een laag gezoem, alsof er iets rondgepompt wordt. Ondanks de vele onderzoeken en extra ingrepen van de Watergroep en Infrax blijft ze het geluid horen.
  [naar artikel]
 13. “Tachtig nieuwe jobs bij Sappi in Lanaken” (15/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Sappi gaat 50 miljoen euro investeren in de papierfabriek in Lanaken. Dit zou goed zijn voor 80 nieuwe jobs in de vestiging. Dat meldt hln.be. Bij Sappi wil er voorlopig niemand reageren op het nieuws.
  [naar artikel]
 14. Bijna helft bedrijven verwacht minder te investeren door coronacrisis (03/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Bijna helft bedrijven verwacht minder te investeren door coronacrisis De coronacrisis heeft een impact gehad op de investeringsstrategieën van bedrijven in België. Zowat 46 procent van de bedrijven verwacht minder te investeren, slechts 5 procent denkt meer te investeren. Dat blijkt uit cijfers die de Europese Investeringsbank (EIB) vrijdag bekendgemaakt heeft tijdens een gezamenlijke onlineconferentie met de Nationale Bank van België. Zowat vier op […] Lees dit artikel: Bijna helft bedrijven verwacht minder te investeren door coronacrisis
  [naar artikel]
 15. Weyts belooft tot 100.000 euro subsidie voor transporteurs die investeren in verkeersveiligheid (05/02/2017 - Knack)
  De Vlaamse overheid wil transporteurs belonen die investeren in verkeersveilige vrachtwagens. Dit jaar nog kunnen bedrijven tot 100.000 euro krijgen, luidt het in een persmededeling van Vlaams minister voor Mobiliteit Ben Weyts.
  [naar artikel]
 16. Intel gaat 80 miljard euro investeren om chips in Europa te produceren (10/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Intel gaat 80 miljard euro investeren om chips in Europa te produceren De plannen voor een fabriek dat halfgeleiders (chips) moet produceren voor auto’s in Ierland, liggen op tafel. Er moeten hierna nog twee fabrieken volgen. “Auto’s worden computers met wielen”, zegt CEO Pat Gelsinger tegen Wired.  Een investering van zo’n 80 miljard euro om meer dan tien jaar chips te produceren in Europa. Dat is het […] Lees dit artikel: Intel gaat 80 miljard euro investeren om chips in Europa te produceren
  [naar artikel]
 17. Bijna helft bedrijven verwacht minder te investeren door coronacrisis (03/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  De coronacrisis heeft een impact gehad op de investeringsstrategieën van bedrijven in België. Zowat 46 procent van de bedrijven verwacht minder te investeren, slechts 5 procent denkt meer te investeren. Dat blijkt uit cijfers die de Europese Investeringsbank (EIB) vrijdag bekendgemaakt heeft tijdens een gezamenlijke onlineconferentie met de Nationale Bank van België.
  [naar artikel]
 18. Mysterieus laag zoemgeluid maakt Lanaken hoorndol (15/11/2019 - De Standaard)
  Vanaf december voert een gespecialiseerd bedrijf metingen uit om te achterhalen waar het mysterieuze en vervelende zoemgeluid vandaan komt dat Lanaken al jaren teistert. De voorbije maanden waren er 70 klachten. 'ik was onlangs een zenuwinzinking nabij.'
  [naar artikel]
 19. Vrouw (35) ontdekt wie haar midden in de nacht wakker houdt met ‘belletje trek’ (09/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een Britse vrouw werd midden in de nacht wakker toen ze meldingen kreeg van haar geavanceerde deurbel. Lianne Jennings (35) vond het “erg griezelig” dat er iemand voor haar deur stond, maar moest hard lachen toen ze de ware dader zag op de camerabeelden. De beelden van de ‘stalker’ werden intussen al honderdduizenden keren bekeken op sociale media.
  [naar artikel]
 20. Mysterieuze brom in Lanaken wordt aangepakt: enkele bedrijven nemen maatregelen (09/11/2020 - VRT NWS)
  In Lanaken is er een plan om de mysterieuze bromtoon aan te pakken. Eerder bleek uit een studie van de Vlaamse Milieu-inspectie dat er 14 bronnen zijn die aan de basis liggen van de brom, waaronder enkele bedrijven in de buurt. Sommige van die bedrijven hebben al maatregelen genomen.
  [naar artikel]
 21. Ruim 2,5 miljoen euro voor bedrijven die investeren in duurzaam woon-werkverkeer, 430.000 euro voor Limburg (22/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Via het Pendelfonds krijgen 36 Vlaamse bedrijven samengeteld 2,56 miljoen euro overheidssteun voor investeringen in duurzaam woon-werkverkeer. Dat meldt Vlaams minister voor Mobiliteit Ben Weyts. Met de steun kunnen de bedrijven mobiliteitsoplossingen op maat uitwerken en werknemers stimuleren om meer gebruik te maken van de fiets, carpooling, openbaar vervoer en randparkings.
  [naar artikel]
 22. ‘Laat bedrijven investeren in moderne schoolapparatuur' (28/06/2018 - De Tijd)
  01:00 Bedrijven moeten een fiscale aanmoediging krijgen om te investeren in moderne machines en opleidingsapparatuur voor scholen. Dat voorstel legde de Vlaamse regering gisteren op tafel op het Overlegcomi...
  [naar artikel]
 23. Daarom investeren Belfius, KBC en Telenet miljoenen euro in startende bedrijfjes (16/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De bank Belfius investeert tien miljoen euro in startende bedrijven in Gent en Antwerpen. Ook KBC en Telenet maken miljoenen euro vrij voor starters. “We doen dat uit maatschappelijk engagement”, zeggen de bedrijven. En natuurlijk ook om veel geld te verdienen.
  [naar artikel]
 24. Waar zit de bron van de brom? Nieuw onderzoek naar geluidsoverlast in Lanaken (15/11/2019 - VRT NWS)
  De Limburgse gemeente Lanaken schakelt een nieuw bedrijf in om de oorzaak van een mysterieus laag geluid te achterhalen, dat sommige inwoners hoorndol maakt. "We moeten iets doen", zegt burgemeester Marino Keulen.
  [naar artikel]
 25. Bedrijven lenen massaal om te investeren (30/03/2017 - De Tijd)
  07:54 De Belgische bedrijven nemen meer kredieten op dan ooit tevoren. Eind vorig jaar stond de teller op ruim 140 miljard euro. Dat blijkt uit cijfers van de banken federatie Febelfin.
  [naar artikel]
 26. Na maanden van slapeloze nachten ontdekt Hanne (32) de oorzaak van mysterieus lawaai, maar kan er weinig tegen beginnen (13/05/2020 - Het Nieuwsblad)
  Hanne Oosterlijnck (32) ligt al maanden ’s nachts wakker door een mysterieus geluid. De West-Vlaamse die uitgeweken is naar het Oost-Vlaamse dorp Balegem dacht eerst aan katten of duiven op het dak. Dinsdagnacht ontdekte ze echter de “beangstigende” oorzaak van het nachtelijk lawaai: steenmarters. Maar steenmarters zijn integraal beschermd in Vlaanderen, dus mogen ze niet worden gevangen en kan Hanne er weinig tegen beginnen. “Deprimerend”, klinkt het. “Ik wil ze geen kwaad doen, ik wil gewoon dat ze weggaan.”
  [naar artikel]
 27. Na maanden van slapeloze nachten ontdekt Hanne (32) de oorzaak van mysterieus lawaai, maar ze kan er weinig tegen beginnen (14/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Hanne Oosterlijnck (32) ligt al maanden ’s nachts wakker door een mysterieus geluid. De West-Vlaamse die uitgeweken is naar het Oost-Vlaamse dorp Balegem dacht eerst aan katten of duiven op het dak. Dinsdagnacht ontdekte ze echter de “beangstigende” oorzaak van het nachtelijk lawaai: steenmarters. Maar steenmarters zijn integraal beschermd in Vlaanderen, dus mogen ze niet worden gevangen en kan Hanne er weinig tegen beginnen. “Deprimerend”, klinkt het. “Ik wil ze geen kwaad doen, ik wil gewoon dat ze weggaan.”
  [naar artikel]
 28. 4 misverstanden over vastgoedaandelenfondsen (07/06/2017 - De Tijd)
  08:29 Wie wil investeren in vastgoed, maar geen honderdduizenden euro’s te spenderen heeft, kan zijn heil in vastgoedaandelen zoeken. Via een fonds investeert u meteen in een heel mandje van dergelijke aand...
  [naar artikel]
 29. ‘Audi gaat honderden miljoenen euro’s in Vorst investeren’ (10/11/2021 - De Tijd)
  16:57 Audi Brussels heeft met de Q8 e-tron zijn toekomst tot ver in het volgende decennium verzekerd. Daarmee gaan honderden miljoenen euro’s gepaard.
  [naar artikel]
 30. Gemeenten verliezen zelf honderdduizenden euro zonder Tomorrowland (17/06/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De gemeente Boom, thuishaven van Tomorrowland, verliest 1,3 miljoen euro aan inkomsten als Tomorrowland niet doorgaat, terwijl Rumst, waar de camping Dreamville ligt, 600.000 euro derft.
  [naar artikel]
 31. Ambtenaar verduistert honderdduizenden euro's van OCMW (22/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een medewerker van het OCMW van Luik heeft gedurende vijftien jaar honderdduizenden euro's verduisterd. Dat meldt het magazine Le Vif l'Express op...
  [naar artikel]
 32. Premier League-clubs investeren meeste in jeugdwerking, België net in top 10 (10/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Europese eersteklassers investeren dit jaar samengeteld zo’n 870 miljoen euro in hun jeugdwerking. Dat blijkt uit een rapport van de Europese...
  [naar artikel]
 33. Spijtoptant Veljkovic gaat schadevergoeding eisen: “Dit gaat de bond honderdduizenden euro’s kosten” (19/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  De tuchtstraffen die het bestuur van KV Mechelen en twee makelaars destijds opgelegd kregen voor hun vermeende rol in matchfixing aan het eind van het seizoen 2017-2018, werden door de Brusselse rechtbank nietig verklaard. Zeker in het geval van spijtoptant en makelaar Veljkovic heeft dit vonnis een cynisch kantje. Die reageerde vrijdagnamiddag meteen via zijn advocaat Kris Luyckx: “We eisen een fikse schadevergoeding. Dit gaat de Belgische voetbalbond honderdduizenden euro’s kosten.”
  [naar artikel]
 34. Vijf jaar lang geen belasting voor nieuwe bedrijven (25/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Het schepencollege treft een aantal beleidsmaatregelen om de werkgelegenheid aan te zwengelen en bedrijven te overhalen zich in Lanaken te vestigen. Zo worden nieuwe ondernemers 5 jaar lang vrijgesteld van de algemene gemeentelijke bedrijfsbelasting (AGBB). Nieuwe of bestaande bedrijven ontvangen per nieuwe of extra fulltime job een eenmalige premie van 1000 euro.
  [naar artikel]
 35. Oplichterskoppel veroordeeld voor valse bestellingen bij bouwbedrijven (15/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een 44-jarige man uit Lanaken kreeg maandag voor de correctionele rechtbank in Tongeren een celstraf van zestien maanden en een geldboete van 600 euro voor het oplichten van heel wat Limburgse bouwbedrijven. Zijn 48-jarige vrouw moet voor zes maanden naar de cel omdat zij meedeed met het plannetje van haar echtgenoot. Het koppel bestelde telkens onder een valse naam voor enkele duizenden euro’s aan dakpannen. Wanneer de goederen geleverd werden op werven in Lanaken, haalde de man ze op. De bedrijven zagen hun centen, in totaal zo’n 15.257 euro, nooit.
  [naar artikel]
 36. Tot 7 jaar cel voor elfkoppige bende achter drugslabo’s in Maasmechelen en Lanaken (02/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Tongerse correctionele rechtbank heeft gevangenisstraffen van 40 maanden tot 7 jaar opgelegd aan de leden van een elfkoppige Nederlandse bende die in 2015 in Lanaken en Maasmechelen drie drugslabo’s hebben opgezet. De elf kregen verder boetes opgelegd die variëren van zes tot dertigduizend euro. De onmiddellijke aanhouding van zes van hen bevolen.
  [naar artikel]
 37. U ligt beter wakker van het geluid van auto’s dan van dat van windturbines (10/10/2018 - De Standaard)
  De Wereldgezondheidsorganisatie adviseert een strengere geluidsnorm voor windmolens dan voor autoverkeer. Toch ligt u beter van dat laatste wakker.
  [naar artikel]
 38. U ligt beter wakker van auto’s dan van windturbines (10/10/2018 - De Standaard)
  De Wereldgezondheidsorganisatie adviseert een strengere geluidsnorm voor windmolens dan voor autoverkeer. Toch ligt u beter van dat laatste wakker.
  [naar artikel]
 39. Waar u van wakker ligt - dokter van Giel: "Investeren in thuiszorg voor ouderen en mentale gezondheidszorg is nodig"  (09/05/2019 - VRT NWS)
  Onze gezondheid en de sociale zekerheid, onze portemonnee, de toestand van het klimaat en ongecontroleerde migratie: dat zijn de onderwerpen waar u het meest van wakker ligt. Dat blijkt uit een bevraging van VRT NWS in samenwerking met de VRT-studiedienst. Vandaag hebben we het over onze gezondheid en de zorgsector. Een belangrijk thema, want onze grootste angst is om ongeneeslijk ziek te worden, zo blijkt uit het VRT onderzoek. Blijft de gezondheidszorg betaalbaar? En krijgen we op onze oude dag wel de zorg die we nodig hebben? Wij spraken hierover met Roel van Giel, huisarts en voorzitter van de Vlaamse huisartsenvereniging Domus Medica.
  [naar artikel]
 40. Mysterieus sms’je, boek over dode vrouwen en stenen kruis: de laatste ‘vondsten’ in zaak-Gabby (21/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het lichaam van Gabby Petito werd maandag gevonden, maar de familie had al langer door dat er iets aan de hand was. Een mysterieus sms’je eind augustus deed de alarmbellen bij haar moeder afgaan. Ondertussen verscheen er ook een raadselachtig kruis op de plek waar haar lichaam gevonden werd en zorgt een ontdekking van een TikTokker ook voor veel vragen.
  [naar artikel]
 41. Spijtoptant Veljkovic gaat schadevergoeding eisen van voetbalbond: “Dit gaat de bond honderdduizenden euro’s kosten” (19/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De tuchtstraffen die het bestuur van KV Mechelen en twee makelaars destijds opgelegd kregen voor hun vermeende rol in matchfixing aan het eind van het seizoen 2017-2018, werden door de Brusselse rechtbank nietig verklaard. Zeker in het geval van spijtoptant en makelaar Veljkovic heeft dit vonnis een cynisch kantje. Die reageerde vrijdagnamiddag meteen via zijn advocaat Kris Luyckx: “We eisen een fikse schadevergoeding. Dit gaat de Belgische voetbalbond honderdduizenden euro’s kosten.”
  [naar artikel]
 42. Gemeente stimuleert met een subsidie bedrijven die energiescan laten uitvoeren (31/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het gemeentebestuur van Lanaken wil de kmo’s, retailers en landbouwbedrijven stimuleren om te investeren in het energiezuinig maken van hun patrimonium en hun productieproces. Wanneer ze een energiescan laten uitvoeren, kunnen ze hiervoor rekenen op een belangrijke gemeentelijke premie.
  [naar artikel]
 43. Het grootste misverstand over Kürt Rogiers? “Dat ik een onwaarschijnlijke womanizer ben!” (11/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Kürt Rogiers, Lars uit ‘Familie’, snijdt serieuze thema’s aan in onze schminkstoel. Over kleine gelukjes, en de dingen waar hij wakker van ligt.
  [naar artikel]
 44. Een mysterieus sms’je, een boek over dode vrouwen en een stenen kruis: de laatste ‘vondsten’ in de zaak rond Gabby Petito (21/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Het lichaam van Gabby Petito werd maandag gevonden, maar de familie had al langer door dat er iets aan de hand was. Een mysterieus sms’je eind augustus deed de alarmbellen bij haar moeder afgaan. Ondertussen verscheen er ook een raadselachtig kruis op de plek waar haar lichaam gevonden werd en zorgt een ontdekking van een TikTokker ook voor veel vragen.
  [naar artikel]
 45. Tom Waes en Marc Coucke helpen bedrijven mee aan turnaround (14/11/2020 - De Tijd)
  01:05 De Antwerpse financiële groep CIM Capital heeft 50 miljoen euro ingezameld. Het doel is investeren in bedrijven in moeilijkheden om er een turnaround te realiseren. Onder anderen Marc Coucke en BV Tom...
  [naar artikel]
 46. Zangersheide pompt miljoenen in paardensport in Lanaken (30/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  LanakenDe bekende stoeterij Zangersheide gaat fors investeren, bevestigt Judy Ann Melchior. Het bedrijf voerde daartoe een kapitaalverhoging door van 15 miljoen euro.
  [naar artikel]
 47. Nederlander hackt Belgisch bedrijf en steelt honderdduizenden euro’s (29/11/2017 - Het Nieuwsblad)
  Het gerecht is op zoek naar een 47-jarige man uit Boxtel (Nederland). De man zou een Belgisch bedrijf hebben gehackt en honderdduizenden euro’s gestolen. Dat meldt de Nederlandse krant De Telegraaf.
  [naar artikel]
 48. 524 miljard euro in het rood, wie ligt daar wakker van? De Belgische overheidsschuld in perspectief (03/12/2020 - VRT NWS)
  Sinds maart besmet een virus onze economie. Beleidsmakers worden geconfronteerd met een moeilijke evenwichtsoefening: de economie ondersteunen en tegelijk de overheidsschuld onder controle houden. Door extra uitgaven en minder inkomsten is de overheidsschuld in België nu al opgelopen tot zo’n 524 miljard euro. Een duizelingwekkend bedrag dat intuïtief eigenlijk al lang niet meer te interpreteren is. Moeten we ervan wakker liggen?
  [naar artikel]
 49. Wie ligt er echt wakker van de lawaaihinder van de luchthaven van Zaventem? (22/02/2017 - De Redactie)
  In de hele discussie over de Brusselse geluidsnormen en de lawaaihinder van de luchthaven moeten we ook even stilstaan bij de inwoners van de streek. Wie ligt er echt wakker van de overvliegende vliegtuigen?
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.