Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

01 December 2021
07:53 uur

Procureur vordert één jaar rijverbod voor Radja Nainggolan: “Reed 106 km/u waar 50 km/u mocht.”

Het Laatste Nieuws

25/11/2021 - 13:28

Voormalig Rode Duivel en huidig Antwerp-speler Radja Nainggolan riskeert een rijverbod van een jaar, het opnieuw afleggen van zijn rijexamens en een boete van 420 euro voor een zware snelheidsovertreding en rijden onder invloed deze zomer in Antwerpen. Dat is vandaag gebleken bij het behandelen van de zaak door de politierechtbank. Nainggolan was zelf niet aanwezig, hij speelt vanavond met Antwerp in Frankfurt.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Radja Nainggolan riskeert jaar rijverbod: “Kans geven om te bewijzen dat hij niet meer in de val zal trappen” (25/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het Openbaar Ministerie vraagt een jaar rijverbod en een boete van 3.360 euro voor Antwerp-speler Radja Nainggolan (33). Eind augustus werd hij door de politie onderschept toen hij tegen meer dan honderd kilometer per uur over de Scheldekaaien reed. Daarbovenop legde hij een positieve ademtest af.
  [naar artikel]
 2. Antwerp-speler Radja Nainggolan riskeert jaar rijverbod: “Kans geven om te bewijzen dat hij niet meer in de val zal trappen” (25/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Het Openbaar Ministerie vraagt een jaar rijverbod en een boete van 420 euro voor Antwerp-speler Radja Nainggolan (33). Eind augustus werd hij door de politie onderschept toen hij tegen meer dan honderd kilometer per uur over de Scheldekaaien reed. Daarbovenop legde hij een positieve ademtest af.
  [naar artikel]
 3. Radja Nainggolan: “Fitnessen is voor bodybuilders, lopen voor atleten. Ik wil voetballen” (08/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Alle spots op Radja Nainggolan. De middenvelder van Antwerp was één van de figuren van het afgelopen weekend. Baas op de Bosuil. Vanavond kwam hij nog even terug op de gewonnen wedstrijd tegen Anderlecht van zondagavond. “Ik vond Gent veel sterker dan Union”, vertelde hij in Extra Time.
  [naar artikel]
 4. Te snel rijden, alcohol en sigaretten. Radja Nainggolan is niet aan zijn proefstuk toe: “Ik had hoogstens een glas te veel op” (22/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ai ai, Radja. Nainggolan (33) is amper één week terug in het land als speler van Antwerp en hij is zijn rijbewijs al kwijt. De ex-Rode Duivel reed te snel en was onder invloed. Het is lang niet de eerste keer dat hij het bont maakt. “Ik wens iedereen een gelukkig Nieuwjaar, behalve zij… Get a life."
  [naar artikel]
 5. 1 maand bij Antwerp, Radja Nainggolan ‘behind the scenes’: “Of hij nu met de koning of de materiaalman praat, hij heeft voor beiden evenveel respect” (16/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Radja rijdt te snel. Radja kleurt zijn haar. Radja drinkt een pint en rookt een sigaretje. Niks nieuws. Maar wie is Radja Nainggolan als er geen schijnwerpers in de buurt zijn? In de kleedkamer, tijdens de lunch, op de verzorgtafel. Dit verhaal is een ‘behind the scenes’ van Il Ninja. Eén maand Radja Nainggolan op de Bosuil, door de ogen van zij die hem omringen. “Hij is een gewone gast, zoals jij en ik.”
  [naar artikel]
 6. Radja Nainggolan: “Ik zei tegen de jonge gasten dat ze naar mij moesten luisteren en dat het dan wel goed zou komen” (07/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hét moment uit de eerste helft tussen Antwerp en Anderlecht: de schicht van Nainggolan op de dwarsligger. Radja zoals ze hem graag willen op de Bosuil. “Twee keer de lat. Dat viel tegen, maar die goal komt wel.”
  [naar artikel]
 7. Radja Nainggolan: “Er werd veel ‘shit’ over Antwerp gepraat de laatste week, dat maakt deze prestatie nog mooier” (07/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hét moment uit de eerste helft tussen Antwerp en Anderlecht: de schicht van Nainggolan op de dwarsligger. Radja zoals ze hem graag willen op de Bosuil. “Twee keer de lat. Dat viel tegen, maar die goal komt wel.”
  [naar artikel]
 8. Drie maanden na de terugkeer van Radja Nainggolan naar zijn Antwerpen, een monoloog: “Ik ben thuisgekomen, misschien zelfs voor altijd” (13/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Bij de Rode Duivels moet u hem komend weekend niet zoeken. De focus van Radja Nainggolan (33) ligt nu écht wel elders. Bij zijn club Antwerp FC, uiteraard. Maar ook bij zijn vier dochters, dicht bij hem in Antwerpen. In de stad waar hij na zeventien jaar terugkeerde. Om er misschien nooit meer weg te gaan. Radja Nainggolan over zijn roots, ‘den Tuub’, verdriet, zijn kinderen, Antwerp FC en zijn toekomst.
  [naar artikel]
 9. Nainggolan de publiciteitsstunts, Vanaken de statistieken. Maar wie is z’n geld het meest waard? “Radja blijft een zéér slimme transfer” (23/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Dronken achter het stuur, op bezoek in een kinderziekenhuis of te gast in de ‘Cooke & Verhulst Show’. Het is haast niet te tellen hoe vaak Radja Nainggolan de voorbije weken al Het Laatste Nieuws haalde in een niet-sportieve context. Hans Vanaken daarentegen valt vooral op met zijn prestaties óp het veld. Wie is z’n stevige loon (straks) het meest waard? “Voor Paul Gheysens en zijn bedrijf is Radja gewoon pure reclame.”
  [naar artikel]
 10. Hoe Radja Nainggolan zeldzaam lichtpunt was voor Antwerp op Stayen: “Iedereen houdt van hem” (22/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het leerproces bij Antwerp blijft duren. De Great Old ging onderuit op Stayen. Twee individuele fouten = een nederlaag. “Het niveau van sommigen was niet goed”, aldus Brian Priske. Eén speler die wel passie en vuur aan de dag legde: niet toevallig Radja Nainggolan.
  [naar artikel]
 11. INTERVIEW: Radja Nainggolan (33) en zijn juf Freya Piryns (45): “Als ze je zìen, dan kan je shinen” (18/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zijn eerste tattoo stond er nog lang niet op. De 12-jarige Radja Nainggolan reed nog met zijn fietsje en de tram naar school, dan naar de training en ‘s avonds laat weer naar huis. “Thuis hadden we het moeilijk, mama werkte dag en nacht voor ons. School was top. Om te voetballen op de speelplaats.” En om zijn favoriete juf Freya te zien, jong en mooi, gloedvol ambitieus in de meest multiculturele school van Vlaanderen én toen al zware Antwerp-fan.
  [naar artikel]
 12. INTERVIEW: Radja Nainggolan (33) en zijn juf Freya Piryns (45): “Als ze je zìen, dan kan je shinen” (18/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zijn eerste tattoo stond er nog lang niet op. De 12-jarige Radja Nainggolan reed nog met zijn fietsje en de tram naar school, dan naar de training en ‘s avonds laat weer naar huis. “Thuis hadden we het moeilijk, mama werkte dag en nacht voor ons. School was top. Om te voetballen op de speelplaats.” En om zijn favoriete juf Freya te zien, jong en mooi, gloedvol ambitieus in de meest multiculturele school van Vlaanderen én toen al zware Antwerp-fan.
  [naar artikel]
 13. Radja Nainggolan verrast kinderziekenhuis met bezoekje: “Een voorbeeldfunctie voor hen? Nu kom ik eens positief over hé” (08/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Radja Nainggolan (33) heeft zich vanmiddag van z’n beste kant laten zien. Twee weken na zijn stunt op de Antwerpse Scheldekaaien ging de middenvelder van Antwerp op bezoek in het kinderziekenhuis te Antwerpen en bracht hij wat cadeau’s mee. “Als je die kinderen kan doen lachen, dat is mooi om zien.”
  [naar artikel]
 14. Hoe Radja Nainggolan met een gelukje ontsnapt aan maanden rijverbod, verplichte examens en psychologische testen (23/08/2021 - Het Nieuwsblad)
  Radja Nainggolan is in het land, dat weet de politie nu ook. De ex-Rode Duivel en nieuwe ster van Antwerp werd zaterdagnacht gevat toen hij met meer dan 100 km/u door de Antwerpse binnenstad scheurde. Hij blies ook positief en moest meteen zijn rijbewijs inleveren. Nainggolan kwam even aan de telefoon: “Maar ik wil er liever niks over zeggen.” Het is niet de eerste opmerkelijke misstap van Nainggolan in het verkeer, maar hij kan niet bestraft worden als recidivist. “Hij heeft geluk”
  [naar artikel]
 15. EXCLUSIEF. Antwerp-voorzitter Paul Gheysens over stunttransfer: “Wie zou je het liefst hebben, Radja voor een kleine 2 miljoen of Vanaken voor 3 miljoen?” (13/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Radja Nainggolan die de komende maanden over de Belgische velden dartelt. Wat. Een. Stunt. Getekend, Paul Gheysens. Wij konden de Antwerp-voorzitter uitgebreid spreken. Hieronder leest u zijn relaas over dé stunttransfer van het jaar, puur en onversneden. “Nainggolan kost aan loon niet meer dan Mbokani.”
  [naar artikel]
 16. Radja Nainggolan traint voor het eerst mee met Antwerp: “Maak geen ambras, hé” (16/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Antwerp-aanwinst Radja Nainggolan (33) verscheen vandaag voor het eerst op het trainingsveld in de kleren van zijn nieuwe broodheer. Zijn eerste training met de groep.
  [naar artikel]
 17. Dit deed Radja Nainggolan voor hij dronken door Antwerpen reed: “gezellig avondje met ex-Beerschotspeler in restaurant” (23/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Radja Nainggolan ‘had zich had laten onderdompelen in een warm, nostalgisch bad met vrienden van weleer’, vertelde zijn advocaat Omar Souidi in een officiële reactie. Blijkbaar gebeurde dat afgelopen zaterdagavond in restaurant Paesano, waar hij onder meer een ex-Beerschotspeler trof.
  [naar artikel]
 18. Tanja Dexters, Nainggolan... Als BV’s in de penarie zitten, bellen ze advocaat Omar Souidi: “Hij schrijft meer persberichten dan conclusies” (02/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Nog maar net had hij een (zoveelste) brandje rond Tanja Dexters geblust, of advocaat Omar Souidi (36) mocht al opdraven om het dronken rijgedrag van Radja Nainggolan te verschonen tegenover de buitenwacht. En zo krijgt meester Souidi steeds nadrukkelijker het etiket van ‘BV-advocaat’ en dat wekt — zeker aan de Antwerpse balie — wrevel op. Iets waar Souidi zich niets van aantrekt, blijkt duidelijk uit dit gesprek: “Die bekende Vlamingen bellen mij, hé, niet omgekeerd.”
  [naar artikel]
 19. Antwerp kondigt toptransfer van Radja Nainggolan officieel aan: “Gheysens zei me dat hij kampioen wil worden met mij” (14/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het is nu ook helemaal officieel. Ex-Rode Duivel Radja Nainggolan (33) is een Antwerp-speler. De middenvelder doorstond zijn medische testen en tekende een contract voor twee jaar op de Bosuil. “Het is leuk om terug thuis te komen.”
  [naar artikel]
 20. Supporters in krantenwinkel vlak bij Bosuil dolblij met Radja: “Dat wordt een cultheld” (13/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerp pakt stevig uit met Radja Nainggolan, en daar zijn de supporters maar wat blij mee. In de dagbladhandel van Eric, vlak bij het Bosuilstadion, was de transfer dan ook hét gespreksonderwerp. Eric is voorzitter van supportersclub Leeuwlant, en ook zijn vaste klanten hebben een rood-wit hart. En dat klopt vandaag nét iets harder.
  [naar artikel]
 21. Radja Nainggolan kiest voor Antwerp: “Geen keuze tegen Beerschot-fans, maar voor mezelf” (13/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  De transfer van Radja Nainggolan zal in Antwerpen heel wat losmaken, want hij is ambassadeur bij Beerschot - de stadsrivaal van Antwerp, waar hij op het punt staat een contract te tekenen. “Ik ben opgegroeid in Beerschot en zal de club altijd dankbaar zijn, maar in een carrière moet je soms keuzes maken”, vertelde Nainggolan daarover voor de camera’s van Sporza.
  [naar artikel]
 22. Advocaat reageert na intrekken rijbewijs Nainggolan: “Radja zal een waardig ambassadeur van Antwerp worden” (22/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  “Radja geeft ootmoedig toe dat hij zich op zijn vrije zaterdagavond heeft laten meeslepen door de emoties van het moment.” Zo reageert Omar Souidi, de advocaat van Radja Nainggolan op de heisa die is ontstaan nadat het rijbewijs van de nieuwe Antwerp-aanwinst voor vijftien dagen werd ingetrokken. Zaterdagavond werd hij door de politie tegengehouden aan de Scheldekaaien in Antwerpen, toen hij aan erg hoge snelheid reed. Hij was bovendien onder invloed.
  [naar artikel]
 23. De beste préparé van het land koop je in Boechout: “Een geheim recept? Helemaal niet” (30/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Volgens sterrenchef Peter Goossens en de rest van de jury van slagerswedstrijd De Kristallen Kroon wordt de beste préparé van het land in Boechout gemaakt. Na de beste chipolata en de beste hespenworst wint beenhouwer Ben Somers nu ook de prijs voor de beste américain préparé. “Ik maak deze préparé al 35 jaar op dezelfde manier.”
  [naar artikel]
 24. Twitter smult van terugkeer Nainggolan bij Rode Duivels: "Bedankt hè, Martínez! Onze moppen over niet-selectie Radja kunnen in de vuilbak" (03/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Radja Nainggolan mag zich opnieuw Rode Duivel noemen. En daar zijn duidelijk héél wat twitterende fans van de nationale ploeg tevreden over. Een...
  [naar artikel]
 25. Nainggolan toont gouden tand (25/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Radja Nainggolan heeft zijn looks weer even bijgewerkt. De voormalige Rode Duivel speelde gisteravond met Inter 3-3 gelijk bij Fiorentina. Bij één...
  [naar artikel]
 26. “Door specifieke omstandigheden achter het stuur gekropen”: Nainggolan reageert nadat hij rijbewijs kwijt geraakt (22/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Amper een week na zijn terugkeer naar België is ex-Rode Duivel Radja Nainggolan zijn rijbewijs al kwijt. De middenvelder van Antwerp reed aan overdreven snelheid door het stadscentrum en was bovendien geïntoxiceerd. “Radja heeft zich laten meeslepen door de emoties van het moment”, klinkt het bij monde van raadsman Omar Souidi.
  [naar artikel]
 27. Waar zal Radja staan? Op de ‘6’, de ‘8’ of de ‘10’: Nainggolan kan het allemaal (16/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op welke positie zou hij gaan spelen, Radja Nainggolan (33)? “Waar ik hem ga zetten? Centraal”, schoof coach Brian Priske de hete aardappel nog even voor zich uit. Tactische inkijk in het Antwerpse middenveld.
  [naar artikel]
 28. “Nainggolan heeft iets wat de Rode Duivels soms ontberen” (23/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Moet Radja Nainggolan mee naar het WK? De Condé: “Ik denk dat hij belangrijk kan zijn voor het nationaal elftal. Ik sta er te ver af om dat soort...
  [naar artikel]
 29. Rijverbod en boete voor Rode Duivel Radja Nainggolan (28/03/2018 - De Standaard)
  Radja Nainggolan is veroordeeld wegens rijden onder invloed van alcohol. De 29-jarige Rode Duivel krijgt daarvoor één maand rijverbod en een boete van 1.600 euro opgelegd.
  [naar artikel]
 30. Omar Souidi, de advocaat van Radja Nainggolan: “Hij heeft zich laten onderdompelen in een warm nostalgisch bad en was omringd met vrienden van weleer” (23/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Radja Nainggolan heeft - via zijn advocaat - voor het eerst gereageerd op zijn te snelle en dronken rit in het centrum van Antwerpen, afgelopen weekend. Zijn advocaat zegt dat Nainggolan het “bijzonder jammer” vindt dat zijn hoofdstuk bij Antwerp in mineur is gestart.
  [naar artikel]
 31. Omar Souidi, de advocaat van Radja Nainggolan: “Hij heeft zich laten onderdompelen in een warm nostalgisch bad en was omringd met vrienden van weleer” (23/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Radja Nainggolan heeft - via zijn advocaat - voor het eerst gereageerd op zijn te snelle en dronken rit in het centrum van Antwerpen, afgelopen weekend. Zijn advocaat zegt dat Nainggolan het “bijzonder jammer” vindt dat zijn hoofdstuk bij Antwerp in mineur is gestart.
  [naar artikel]
 32. Vanavond eindelijk ‘Grote Heropening’ van discotheek Carré waar nieuwe eigenaar Vincent al 1,5 jaar van droomt (01/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Welgeteld één weekend heeft Vincent Van Trier mogen opendoen, toen hij begin 2020 de Carré overnam. En dan: anderhalfjaar discotheeklockdown. Vanavond is er de Grote Heropening van de club waar hij als jongetje al van droomde. “Ik herinner me mijn eerste keer: opgekleed stond ik in de rij, vol stress af te wachten of ik wel binnen mocht.” Vanavond mag hij zélf het uitgaansvolk binnenlaten.
  [naar artikel]
 33. Kampenaar vestigde in 2000 al record: “Wij serveerden 2.371 potten mosselen in één uur” (19/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  De aanval op het wereldrecord mosselen koken op 5 september in Hasselt, waarbij horecazaak NewConcept mikt op 1.008 mosselpotten, deed René Janssens (68) bijna in zijn koffie verslikken. “Ik kookte er twintig jaar geleden al 2.371 in één uur.”
  [naar artikel]
 34. “Door specifieke omstandigheden achter het stuur gekropen”: Nainggolan is rijbewijs kwijt nadat hij door straten scheurt en positieve alcoholtest aflegt (22/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Amper een week na zijn terugkeer naar België is ex-Rode Duivel Radja Nainggolan zijn rijbewijs al kwijt. De middenvelder van Antwerp reed aan overdreven snelheid door het stadscentrum en was bovendien geïntoxiceerd. “Radja heeft zich laten meeslepen door de emoties van het moment”, klinkt het bij monde van raadsman Omar Souidi.
  [naar artikel]
 35. Deze Vlamingen kochten een vakantiehuis voor de prijs van een hamburger: “Eén euro: daar kunt ge toch niet héél hard voor gekloot zijn, hé?” (09/08/2021 - Het Nieuwsblad)
  “Huis te koop voor 1 euro.” Zo stond het vier jaar geleden in de krant. In la dolce Italia dan nog, met uitzicht op de Siciliaanse heuvels. Heb jij dan ook even weggedroomd? Haalde jij dan ook even die éne euro uit je portefeuille, om hem vervolgens zuchtend weer weg te steken? Maar niet bij iedereen bleef het bij een dagdroom. “We gaan ons zo’n huis van één euro kopen, zei ik. Oké, antwoordde mijn man, en hij vertrok naar zijn werk.”
  [naar artikel]
 36. Rijverbod en boete voor Rode Duivel Radja Nainggolan (28/03/2018 - Het Nieuwsblad)
  Radja Nainggolan is veroordeeld wegens het rijden onder invloed van alcohol. De 29-jarige Rode Duivel - die dinsdag nog inviel tijdens de oefeninterland tegen Saudi-Arabië - krijgt daarvoor één maand rijverbod en een boete van 1.600 euro opgelegd.
  [naar artikel]
 37. Rijverbod en boete voor Rode Duivel Radja Nainggolan (28/03/2018 - De Standaard)
  Radja Nainggolan is veroordeeld wegens het rijden onder invloed van alcohol. De 29-jarige Rode Duivel - die dinsdag nog inviel tijdens de oefeninterland tegen Saudi-Arabië - krijgt daarvoor één maand rijverbod en een boete van 1.600 euro opgelegd.
  [naar artikel]
 38. Stunttransfer voor Antwerp: Radja Nainggolan komt voor twee jaar naar de Bosuil (13/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Het gaat dan toch gebeuren: Radja Nainggolan gaat zijn handtekening zetten onder een tweejarig contract bij Antwerp. Nainggolan vliegt vandaag met een privéjet naar de luchthaven van Deurne, later op de dag zal de deal helemaal beklonken zijn. Een gevoelige transfer want Nainggolan is ex-jeugdspeler en huidig ambassadeur van aartsrivaal Beerschot.
  [naar artikel]
 39. ASSISEN. “Eén van de smerigste stalkers die ik al ben tegengekomen”: procureur-generaal laat geen spaander heel van Davy Kesteman (32) (14/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Davy Kesteman (32) wist maar al te goed dat zijn relatie met Sharon Gruwez (22) voorbij was. Volgens procureur-generaal Serge Malefason had de Poperingenaar drie jaar geleden dan ook een duidelijk motief om de jonge vrouw om het leven te brengen. “Hij heeft zijn getunede BMW ingezet als wapen om Sharon te vermoorden”, hakte hij in op de beschuldigde, die hij meteen ook één van de smerigste stalkers uit zijn carrière noemde.
  [naar artikel]
 40. “Wederzijds geflirt”, “leugens”, of “één fatale sms”: verdediging Bart De Pauw trekt vrouwen een voor een in twijfel op tweede procesdag (15/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  Maaike? “Ze liegt.” Ella-June? “Een fatale sms, meer niet.” Lize? “Wederzijds flirten.” Ellen? “Actief geronseld en dus geen slachtoffer.” Dymphne? “Nooit een affaire.” Helena? “Stuurde altijd terug.” Jenka? “Leugenachtige verklaringen.” Liesa? “Gekwetst, maar nooit gestalkt.” Bart De Pauw (53) bood donderdag in tranen zijn excuses aan voor zijn “foutief” gedrag, dat hij een (serie)stalker is, ontkende hij fel. De hele dag was één langgerekte tegenaanval op álle vrouwen. “Er is met belastinggeld een dossier gefabriceerd.”ah
  [naar artikel]
 41. “Wees niet bang”: zo leg je de Franse drietand Griezmann-Mbappé-Benzema aan banden (07/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Dek goed door, laat Mbappé en Benzema niet één tegen één komen.” Maar ook: “Durf zelf aan te vallen - België heeft de driehoek Hazard, De Bruyne, Lukaku.” Moet het aanvallende trio van de Fransen ons zorgen baren? Een inschatting.
  [naar artikel]
 42. Deze Kempenaars kochten een vakantiehuis voor 1 euro: “Daar kunt ge toch niet héél hard voor gekloot zijn, hé?” (09/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  “Huis te koop voor 1 euro.” Zo stond het vier jaar geleden in de krant. In la dolce Italia dan nog, met uitzicht op de Siciliaanse heuvels. Heb jij dan ook even weggedroomd? Haalde jij dan ook even die éne euro uit je portefeuille, om hem vervolgens zuchtend weer weg te steken? Maar niet bij iedereen bleef het bij een dagdroom. “We gaan ons zo’n huis van één euro kopen, zei ik. Oké, antwoordde mijn man, en hij vertrok naar zijn werk.”
  [naar artikel]
 43. Minister Weyts gaat confrontatie aan met leerkrachten: “Ik heb u bij momenten verwenst tijdens coronacrisis” (30/08/2021 - Het Nieuwsblad)
  Kleinere klassen. Simpel. Als er één iets is waar onze drie leerkrachten en directeurs uit de basisschool om schreeuwen, dan is het dat wel. Nu is het pompen of verzuipen om les te geven in een klas waar leerproblemen en taalachterstand bijna de norm zijn geworden. “Ik néém initiatieven: het onderwijsbudget is fors gestegen”, zegt minister Ben Weyts. Directeur Jan: “Dus eigenlijk zegt u dat wij het met meer geld slechter doen dan vroeger?”
  [naar artikel]
 44. Nog één keer Romelu Lukaku, voor hij ook bij Chelsea spreekt met zijn voeten: “Mijn droom is nu realiteit” (20/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bijna is het zover. Romelu Lukaku (28) speelt tegen Arsenal zijn eerste wedstrijd voor Chelsea sinds hij op 21 augustus 2013 bij datzelfde Chelsea 26 minuten mocht invallen tegen Aston Villa. Dat is zondag precies acht jaar en één dag geleden. “Ik maakte vooruitgang. Dat wil ik nu tonen.”
  [naar artikel]
 45. Radja Nainggolan doet gulle gift aan Antwerps kinderziekenhuis: “Blij om weer positief in de belangstelling te staan” (08/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Het Koningin Paola Kinderziekenhuis (ZNA) kreeg woensdagnamiddag een speciale gast over de vloer. Radja Nainggolan, speler bij Antwerp FC, kwam speelgoed uitdelen aan de kinderen. Lachende gezichten bij patiëntjes en personeel, maar ook Radja himself genoot van de positieve belangstelling, die hij na zijn rit onder invloed door Antwerpen Centrum wel kon gebruiken. “Ik kan de klok niet terugdraaien, maar ik ben blij dat ik nu ook weer positief in het nieuws kom”, aldus Nainggolan.
  [naar artikel]
 46. Radja Nainggolan doet gulle gift aan Antwerps kinderziekenhuis: “Blij om weer positief in de belangstelling te staan” (08/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het Koningin Paola Kinderziekenhuis (ZNA) kreeg woensdagnamiddag een speciale gast over de vloer. Radja Nainggolan, speler bij Antwerp FC, kwam speelgoed uitdelen aan de kinderen. Lachende gezichten bij patiëntjes en personeel, maar ook Radja himself genoot van de positieve belangstelling, die hij na zijn rit onder invloed door Antwerpen Centrum wel kon gebruiken. “Ik kan de klok niet terugdraaien, maar ik ben blij dat ik nu ook weer positief in het nieuws kom”, aldus Nainggolan.
  [naar artikel]
 47. Radja Nainggolan doet gulle gift aan Antwerps kinderziekenhuis: “Blij om weer positief in de belangstelling te staan” (08/09/2021 - Het Nieuwsblad)
  Het Koningin Paola Kinderziekenhuis (ZNA) kreeg woensdagnamiddag een speciale gast over de vloer. Radja Nainggolan, speler bij Antwerp FC, kwam speelgoed uitdelen aan de kinderen. Lachende gezichten bij patiëntjes en personeel, maar ook Radja himself genoot van de positieve belangstelling, die hij na zijn rit onder invloed door Antwerpen Centrum wel kon gebruiken. “Ik kan de klok niet terugdraaien, maar ik ben blij dat ik nu ook weer positief in het nieuws kom”, aldus Nainggolan.
  [naar artikel]
 48. Grootste coronaproof zomerfestival van het jaar met glans geslaagd: “Eén groot feest van start tot einde” (05/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Met 35.000 bezoekers is Crammerock het grootste coronaproof zomerfestival van het jaar geworden. Wie een Covid Safe Ticket kon voorleggen, mocht twee dagen lang zonder enige restrictie volledig uit de bol gaan. En dat hebben ze ook gedaan. “Na anderhalf opsluiting, willen we maar één ding: feesten tot we erbij neervallen!”
  [naar artikel]
 49. EXCLUSIEF INTERVIEW. Wouter Vandenhaute spreekt één keer over de taxshift in de sport: “Weet je wat er zal gebeuren? Het ómgekeerde van wat minister Van Peteghem wil bereiken” (25/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “De overheid begeeft zich op glad ijs, met maatregelen die ook de doodsteek voor het Belgisch voetbal zijn.” Wouter Vandenhaute (59) reageert fel, want nieuwe fiscale regels in het voetbal dreigen de clubs miljoenen te kosten - uitgerekend nu, na twee jaar corona. “Iedereen in het voetbal bloedt. En welk cadeau krijgen wij in België? 43 miljoen euro op te hoesten.” Daarom moet het de voorzitter van Anderlecht van het hart, één keer, zonder handrem op: “Laat ons volgend jaar een globale regeling treffen over én de RSZ én de bedrijfsvoorheffing én de maatschappelijke rol van het voetbal.”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.