Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

20 May 2022
08:58 uur

Politie plukt dertiger met zwaar opgefokte step uit verkeer: “Kon tot 104 kilometer per uur halen”

Gazet van Antwerpen

12/01/2022 - 09:27

De lokale politie heeft in Mechelen een bestuurder van een step uit het verkeer geplukt. De dertiger reed met de step in een zone 30 met een snelheid van 43 kilometer per uur. Met de opgefokte step, die niet eens verzekerd was, kan je tot 104 kilometer per uur rijden.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Na de opgefokte brommer... de opgefokte e-step: tot 120 kilometer per uur op wankele tweewieler (12/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De politie van Mechelen heeft dinsdag een elektrische step in beslag genomen die 104 kilometer per uur haalt. Een Belgisch record sneuvelde daarmee niet, want afgelopen zomer plukte de politie van Brussel al een opgedreven step uit het verkeer met een topsnelheid van 109 per uur – en online zijn er zelfs te koop die 120 per uur halen. Officieel mogen de wankele tweewielers nochtans maar 25 per uur rijden. “Maar iedereen die ook maar een béétje handig is, kan die begrenzing met een simpele knip omzeilen.”
  [naar artikel]
 2. Elektrische step haalt snelheid tot 104 kilometer per uur: snelheidsbegrenzer uitschakelen blijkt koud kunstje (12/01/2022 - Het Nieuwsblad)
  104 kilometer per uur. Zo snel kon een opgevoerde elektrische step die de Mechelse politie dinsdag uit het verkeer haalde. Elektrische steps hebben een begrenzer die de topsnelheid beperkt tot 25 km per uur. Maar in vijf minuten heb je dat systeem eruit. “Zoiets uitroeien is onmogelijk”, zegt een verkoper van elektrische steps. “Maar het gebeurt wel steeds minder.”
  [naar artikel]
 3. Opgefokte bromfiets dertig dagen aan de ketting (10/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een patrouille van de politiezone Demerdal heeft een opgefokte bromfiets uit het verkeer geplukt op de Leuvensesteenweg in Diest, meldde de politie zaterdagavond. De bromfiets kon ruim 70 km/uur halen en werd bestuurd door een 16-jarige uit Kortenaken. De duozitter, een 17-jarige uit Bekkevoort, droeg geen valhelm. De bromfiets is voor dertig dagen in beslag genomen. De eigenaar moet dan de nodige aanpassingswerken laten uitvoeren alvorens de bromfiets terug in het verkeer mag worden gebracht. (tb)
  [naar artikel]
 4. Alweer elektrische step die 100 kilometer per uur rijdt uit verkeer gehaald: bestuurder gevat nadat hij politie voorbij raast (14/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Nadat eerder al in Brussel en Mechelen elektrische steps die meer dan 100 kilometer per uur haalden in beslag genomen werden, was het donderdag in het Vlaams-Brabantse Meise opnieuw prijs. Daar onderschepte de politie een bestuurder op een step die 99 kilometer per uur haalde.
  [naar artikel]
 5. Nederlandse politie plukt opgefokte brommobiel van de weg (03/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De politie heeft vandaag in Maastricht een brommobiel van de weg gehaald, die in werkelijkheid harder dan 100 km/u kon rijden. Het was een...
  [naar artikel]
 6. Opgefokte bromfiets uit verkeer gehaald (30/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Agenten van de politiezone Demerdal hebben donderdag een opgefokte bromfiets uit het verkeer gehaald. De bromfiets klasse A haalde een snelheid van 65 km/uur. De bromfiets van de 24-jarige man uit Veerle-Laakdal is onmiddellijk in beslag genomen.
  [naar artikel]
 7. Elektrische step haalt snelheid tot 104 km per uur: snelheidsbegrenzer uitschakelen blijkt koud kunstje (12/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  104 km per uur. Zo snel kon een opgevoerde elektrische step die de Mechelse politie dinsdag uit het verkeer haalde. Elektrische steps hebben een begrenzer die de topsnelheid beperkt tot 25 km per uur. Maar in vijf minuten heb je dat systeem eruit. “Zoiets uitroeien is onmogelijk”, zegt een verkoper van elektrische steps. “Maar het gebeurt wel steeds minder.”
  [naar artikel]
 8. Elektrische step haalt snelheid tot 104 km per uur: snelheidsbegrenzer uitschakelen blijkt koud kunstje (12/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  104 km per uur. Zo snel kon een opgevoerde elektrische step die de Mechelse politie dinsdag uit het verkeer haalde. Elektrische steps hebben een begrenzer die de topsnelheid beperkt tot 25 km per uur. Maar in vijf minuten heb je dat systeem eruit. “Zoiets uitroeien is onmogelijk”, zegt een verkoper van elektrische steps. “Maar het gebeurt wel steeds minder.”
  [naar artikel]
 9. Twee opgefokte bromfietsen voor 30 maanden aan de ketting (05/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politie van Heusden-Zolder heeft bij verkeerscontroles twee opgefokte bromfietsen uit het verkeer gehaald. Een tweewieler haalde een snelheid van 67 km/uur terwijl die maar 25 km/uur mag rijden. De eigenaars zijn hun vervoermiddel voor 30 maanden kwijt.
  [naar artikel]
 10. Elektrische step met zadel rukt op, en nu werd ook eerste boete uitgedeeld: “Hetzelfde als bromfiets, dus rijbewijs nodig” (27/09/2021 - Het Nieuwsblad)
  De politie van zone Sint-Truiden-Gingelom-Nieuwerkerken heeft deze week een elektrische step met zadel uit het verkeer gehaald omdat de bestuurder geen rijbewijs had en geen helm droeg. Zo’n aangepaste step wordt in België gelijkgesteld met (de regels voor) een bromfiets.
  [naar artikel]
 11. Straat kreunt onder te snel en te zwaar verkeer: “Je hebt schrik om je voordeur open te doen, ik kreeg zelfs eens de spiegel van een bus tegen mijn hoofd” (16/08/2021 - Het Nieuwsblad)
  Bewoners van de Prins Boudewijnlaan in Assenede vragen maatregelen, nu de situatie met snel en zwaar verkeer in de straat stilaan onhoudbaar wordt. De oplossing is volgens de buren nochtans simpel. “Dwing die snelheid van 30 per uur gewoon af. Controleer. Dat zou al veel problemen oplossen.”
  [naar artikel]
 12. Nieuwe campagne spoort mensen aan na te denken voor ze dier in huis halen: “Geen zak chips die je voor feestavond uit het rek plukt” (14/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Net voor de eindejaarsperiode komt Vlaams minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA) op de proppen met een campagne die de bevolking moet aansporen om "goed na te denken voor ze een dier in huis halen". Dieren zijn nog altijd een populair cadeau voor kerstmis of nieuwjaar. “Dieren kunnen een prachtig geschenk zijn, maar alleen als het een doordachte beslissing is. Een dier is geen zak chips die je voor feestavond uit het rek plukt”, zegt Weyts.
  [naar artikel]
 13. Antwerpse politie plukt ontsnapte gevangene van step (26/08/2021 - Het Nieuwsblad)
  In Antwerpen heeft de lokale politie een 19-jarige jongeman gevat die geseind stond als ontsnapte gevangene. Dat gebeurde toen een politiepatrouille de man in kwestie aansprak omdat hij samen met een kompaan op een step reed.
  [naar artikel]
 14. Dertiger ‘geflitst’ aan 696 kilometer per uur waar hij maar 50 mocht rijden (06/05/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een Opel Astra is niet meteen een wagen waarmee je duizelingwekkende snelheden kan halen. Toch reed de Opel van een automobilist uit het Waalse Quiévrain volgens een flitsboete van de politie maar liefst 696 kilometer per uur.
  [naar artikel]
 15. Patrick Lefevere zag onzichtbaar Quick-Step Alpha Vinyl: “Op vijftig kilometer van de streep had ik al door dat het niets zou worden” (26/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  “Zwak. Om heel snel te vergeten.” Ploegbaas Patrick Lefevere wond er geen doekjes om. “Al op vijftig kilometer van de streep zag ik de bui hangen toen Yves Lampaert, toch een van dé favorieten, begon op kop te rijden. Ik dacht: auw, auw, ik heb het al door.Dit wordt niets vandaag.”
  [naar artikel]
 16. Dieven stelen prijsduivenkoppel bij topkweker in Halen: “Mijn levenswerk is weg” (17/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bij duivenkweker Roger Hermans (72) in Loksbergen (Halen) is in de nacht van vrijdag op zaterdag zijn topkweekkoppel gestolen. “Mijn levenswerk ben ik kwijt”, zucht de zwaar aangeslagen kweker van het gekende duo Hermans-Bonné. “Dat moest er dit rampjaar 2021 nog bijkomen. De ene tegenslag volgde de andere op.”
  [naar artikel]
 17. Politie plukt zestienjarige chauffeur uit het verkeer in Beringen (05/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  De politie van Beringen-Ham-Tessenderlo plukte voorbije weekend een chauffeur van amper 16 jaar uit het verkeer. Hij reed rond met een vriend van 17 jaar.
  [naar artikel]
 18. Politie Texas treft zwaar verwaarloosde kinderen aan met lichaam van broertje: “Hartverscheurend, zoiets nog nooit gezien” (26/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In een appartement in Houston, in de Amerikaanse staat Texas, heeft de politie het lichaam van een 9-jarige jongen in verre staat van ontbinding aangetroffen, samen met drie zwaar verwaarloosde kinderen. De politie spreekt van een “gruwelijke situatie”.
  [naar artikel]
 19. Politie Texas treft zwaar verwaarloosde kinderen aan met lichaam van broertje: “Hartverscheurend, zoiets nog nooit gezien” (26/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In een appartement in Houston, in de Amerikaanse staat Texas, heeft de politie het lichaam van een 9-jarige jongen in verre staat van ontbinding aangetroffen, samen met drie zwaar verwaarloosde kinderen. De politie spreekt van een “gruwelijke situatie”.
  [naar artikel]
 20. Julian Alaphilippe na jaar in “zware” regenboogtrui: “Denk niet dat ik nog eens Vlaamse en Waalse klassiekers ga combineren” (22/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Julian Alaphilippe (29) heeft er een moeilijk jaar in de regenboogtrui opzitten. De renner van Deceuninck - Quick-Step geeft in een interview met Sport/Voetbalmagazine toe dat de trui “zwaar weegt”. “Ik werd nog drukker dan anders gesolliciteerd door de media.” Al zou hij geen nee zeggen tegen een nieuwe regenboogtrui komende zondag op het WK in Leuven.
  [naar artikel]
 21. Mechelse politie vat zwaar dronken spookrijder na achtervolging aan hoge snelheid (04/03/2019 - Het Nieuwsblad)
  De lokale politie van de zone Mechelen-Willebroek heeft het voorbije weekend bij controleacties in totaal 36 bestuurders betrapt op alcohol- en/of drugsopname in het verkeer. Eén zwaar dronken bestuurder kon pas aan een controle onderworpen worden na een helse achtervolging op de Brusselsesteenweg in Mechelen, waarbij hij aan snelheden tot 135 kilometer per uur tegen de rijrichting in reed.
  [naar artikel]
 22. Jongeman (18) slalomt met opgevoerde e-step door voetgangerstunnel: kon sneller dan 60 kilometer per uur (29/10/2021 - VRT NWS)
  In Antwerpen heeft de politie een jongeman (18) met een opgevoerde step onderschept. Hij was met extreem hoge snelheid door de Sint-Anna-voetgangerstunnel gereden. Daarbij bracht hij ook andere mensen in gevaar. De step bleek sneller dan 60 kilometer per uur te kunnen rijden en werd in beslag genomen.
  [naar artikel]
 23. Man op step (25) in levensgevaar na aanrijding op Amerikalei: “Mogelijk onder invloed van alcohol” (28/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Een 25-jarige man op een elektrische step raakte donderdagochtend levensgevaarlijk gewond bij een aanrijding op de Amerikalei in Antwerpen. “De stepper reed door het rood licht en was mogelijk onder invloed van alcohol”, zegt Willem Migom van de Antwerpse politie.
  [naar artikel]
 24. Dronken man waagt zich op snelweg met elektrische step: “Hij heeft geluk gehad” (28/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een man wilde blijkbaar snel naar huis na een avondje stappen en waagde zich op een snelweg nabij Birmingham. De kerel reed tussen auto’s die met minstens 80 kilometer per uur voorbij zoefden, maar leek zich van geen kwaad bewust. De politie van het Britse Birmingham haalde hem van de weg en stelde vast dat hij meer dan één glaasje teveel op had. Nu waarschuwt het korps op Twitter dat “elektrische steps en dergelijke niet thuishoren op snelweg”. “Dommerik”, klinkt het in de reacties op het bericht. “Hij heeft veel geluk gehad dat hij niet gewond raakte. Of erger.”
  [naar artikel]
 25. Politie betrapt opnieuw snelheidsduivel op e-step: tweewieler haalt maar liefst 99 km/uur (14/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Na de opgefokte brommertjes zal de lokale politie voortaan ook strenger controleren op elektrische steps. Bij controles deze week zijn twee e-steps in beslag genomen die maar liefst drie keer sneller reden dan wettelijk is toegelaten.
  [naar artikel]
 26. Politie betrapt opnieuw snelheidsduivel op e-step: tweewieler haalt maar liefst 99 km/uur (14/01/2022 - Het Nieuwsblad)
  Na de opgefokte brommertjes zal de lokale politie voortaan ook strenger controleren op elektrische steps. Bij controles deze week zijn twee e-steps in beslag genomen die maar liefst drie keer sneller reden dan wettelijk is toegelaten.
  [naar artikel]
 27. Bestuurder rijdt tijdens rijverbod met step die 85 kilometer per uur haalt (27/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ondanks een rijverbod trok een Antwerpenaar er zaterdag op uit met een step die liefst 85 kilometer per uur haalde. De wijkwerking van Merksem en Ekeren van de politie nam in totaal liefst zes bromfietsen en twee steps in beslag. De agenten vonden ook een luchtdrukpistool en betrapte een dealer.
  [naar artikel]
 28. Onherkenbaar Quick.Step-Alpha Vinyl beleeft één van zijn moeilijkste dagen sinds lang: “We zaten nooit in de wedstrijd” (27/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Oei, Quick.Step-Alpha Vinyl. Dít zijn we niet gewoon van Lefevere’s stoottroepen in een Vlaamse (semi-)klassieker. Doorgaans is hun wil wet. En kan de concurrentie alleen maar ondergaan. Nu werd het team 204 kilometer lang in een pijnlijk defensief gedwongen. “We zaten nooit in de wedstrijd.”
  [naar artikel]
 29. Moeder BMW-chauffeur Paolo (34) na drama in Strépy: “Ook wíj snappen er niets van, maar gerechtigheid moet geschieden” (22/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Gerechtigheid moet geschieden”, zegt de moeder van Paolo F., de dertiger die zondag zijn zwarte BMW 5-reeks recht in de carnavalisten stuurde en pas bijna een kilometer verderop stopte. Op een paar honderden meters van het huis van zijn ouders. “We snappen er niets van. Paolo heeft nog nooit iets misdaan.”
  [naar artikel]
 30. Politie neemt opnieuw opgefokte bromfietsen in beslag (29/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Motoragenten van de zone Heusden-Zolder hebben vorig weekend controles gehouden om overlast en overdreven snelheid aan te pakken. In een dag zijn vier opgefokte bromfietsen in beslag genomen. Die haalden snelheden die tot driemaal hoger lagen dan toegelaten.
  [naar artikel]
 31. Dertiger ‘geflitst’ met 696 km/u waar hij maar 50 mocht rijden (06/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een Opel Astra is niet meteen een wagen waarmee je duizelingwekkende snelheden kan halen. Toch reed de Opel van een automobilist uit het Waalse Quiévrain volgens een flitsboete van de politie maar liefst 696 kilometer per uur.
  [naar artikel]
 32. Dertiger ‘geflitst’ met 696 km/u waar hij maar 50 mocht rijden (06/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een Opel Astra is niet meteen een wagen waarmee je duizelingwekkende snelheden kan halen. Toch reed de Opel van een automobilist uit het Waalse Quiévrain volgens een flitsboete van de politie maar liefst 696 kilometer per uur.
  [naar artikel]
 33. Politie haalt zwaar dronken vrouw uit verkeer: “Ze had 3,5 promille in haar bloed” (17/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De politie van Mechelen-Willebroek heeft vrijdagavond een vrouw uit het verkeer gehaald die zwaar dronken was. Na een ademtest beek dat ze maar liefst 3,5 promille in haar bloed had. Dat is ongeveer het equivalent van een tiental pinten bier.
  [naar artikel]
 34. Politie haalt trage tractor op A12 uit het verkeer (21/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De lokale politie Mechelen-Willebroek heeft tijdens een midweek-actie alweer 211 te hard rijdende chauffeurs geflitst. Maar ze haalden ook een landbouwtrekker uit het verkeer die met 40 kilometer per uur op de A12 reed.
  [naar artikel]
 35. Man (35) betrapt met elektrische step die 104 km/u kon rijden (12/01/2022 - VRT NWS)
  In Mechelen heeft de politie een man betrapt op een elektrische step die 104 kilometer per uur kon rijden. De man had geen enkel rijbewijs en de step was niet verzekerd. Het voertuig werd in beslag genomen.
  [naar artikel]
 36. Effecten telewerk al zichtbaar: minder verkeer en opvallend meer apotheekbezoeken (24/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De effecten van de verplichting van telewerk, sinds zaterdag van kracht, zijn duidelijk zichtbaar op de weg. Dat blijkt uit cijfers van het Vlaams Verkeerscentrum. “De ochtendspitsen hebben veel minder lange files en dat geldt ook voor de avond”, zegt Peter Bruyninckx bij HLN LIVE. “Vanmorgen hadden we op de piek slechts tachtig kilometer file, terwijl dat op een gemiddelde werkdag 150 tot 160 kilometer file bedraagt.”
  [naar artikel]
 37. Zwaar verkeer zorgt voor hinder op Maasbrug<BR /> (26/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Tot en met woensdag blijft de Maasbrug in Maaseik gesloten voor zwaar verkeer. De politie van de zone Maasland verplicht vrachtwagenchauffeurs een andere route te nemen.
  [naar artikel]
 38. Vrouw lastiggevallen vlak bij plek waar Julie Van Espen is vermoord: “Niemand wilde mij helpen” (27/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Afgelopen woensdagnamiddag reed studente Tine Jacobs met haar step langs de Deurnesebaan in Merksem naar huis met haar step. Op een bepaald moment werd ze lastiggevallen en klemgereden door een autobestuurder. Toen ze viel, stapte een man uit en belde de geschrokken studente meteen de politie. “Ik ben heel teleurgesteld nadat geen enkele voorbijganger me heeft geholpen”, zegt ze aan ATV.
  [naar artikel]
 39. Nederlandse politie plukt omgebouwd 25 km-racemonster van de weg (03/04/2019 - Metro)
  De politie heeft woensdag in Maastricht een 25 kilometer-auto van de weg gehaald, die in werkelijkheid harder dan 100 km/u kon rijden. Het was een bestelauto waarvan de snelheid wordt beperkt tot 25 kilometer per uur, en vervolgens door de Rijksdienst voor het Wegverkeer als zodanig wordt gekeurd. De snelheid van zo&#8217;n auto wordt feitelijk beperkt door twee bouten die onder het gaspedaal worden aangebracht, waardoor het pedaal niet ver kan worden ingetrapt. In het van de weg geplukte voertuig bleken die originele bouten te zijn vervangen door kortere bouten. Daardoor kon flink gas worden gegeven. Omdat de auto ook een automatische versnellingsbak had, kon de teller makkelijk de 100 passeren. De politie heeft het voertuig in beslag genomen. Bron: Belga   Het bericht Nederlandse politie plukt omgebouwd 25 km-racemonster van de weg verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 40. Nederlandse politie plukt omgebouwd 25 km-racemonster van de weg (04/04/2019 - Metro)
  De politie heeft woensdag in Maastricht een 25 kilometer-auto van de weg gehaald, die in werkelijkheid harder dan 100 km/u kon rijden. Het was een bestelauto waarvan de snelheid wordt beperkt tot 25 kilometer per uur, en vervolgens door de Rijksdienst voor het Wegverkeer als zodanig wordt gekeurd. De snelheid van zo&#8217;n auto wordt feitelijk beperkt door twee bouten die onder het gaspedaal worden aangebracht, waardoor het pedaal niet ver kan worden ingetrapt. In het van de weg geplukte voertuig bleken die originele bouten te zijn vervangen door kortere bouten. Daardoor kon flink gas worden gegeven. Omdat de auto ook een automatische versnellingsbak had, kon de teller makkelijk de 100 passeren. De politie heeft het voertuig in beslag genomen. Bron: Belga   Het bericht Nederlandse politie plukt omgebouwd 25 km-racemonster van de weg verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 41. Nederlandse politie plukt omgebouwd 25 km-racemonster van de weg (03/04/2019 - Metro)
  De politie heeft woensdag in Maastricht een 25 kilometer-auto van de weg gehaald, die in werkelijkheid harder dan 100 km/u kon rijden. Het was een bestelauto waarvan de snelheid wordt beperkt tot 25 kilometer per uur, en vervolgens door de Rijksdienst voor het Wegverkeer als zodanig wordt gekeurd. De snelheid van zo&#8217;n auto wordt feitelijk beperkt door twee bouten die onder het gaspedaal worden aangebracht, waardoor het pedaal niet ver kan worden ingetrapt. In het van de weg geplukte voertuig bleken die originele bouten te zijn vervangen door kortere bouten. Daardoor kon flink gas worden gegeven. Omdat de auto ook een automatische versnellingsbak had, kon de teller makkelijk de 100 passeren. De politie heeft het voertuig in beslag genomen. bron: Belga   Het bericht Nederlandse politie plukt omgebouwd 25 km-racemonster van de weg verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 42. VTM-gezicht Hannelore Simoens vecht terug na zwaar auto-ongeval: “Ik haal rust uit de laatste gedachte die ik toen had” (28/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Een spookrijder kwam op me af met tachtig kilometer per uur en ik dacht: shit, ga ik zo sterven?” Van journaliste naar schermgezicht: het gaat Hannelore Simoens (31) in ‘De Verraders’ op VTM goed af. Nochtans veegde een zwaar auto-ongeval haar drie jaar geleden van de kaart. Hannelore trok er levensbelangrijke lessen uit, en weet nu precies wat haar mentaal en fysiek gezond houdt. “Ik verzin geen smoesjes. Ik zeg gewoon: sorry, ik heb nu echt nood aan me-time.”
  [naar artikel]
 43. Vier tieners slaan dertiger in coma in hartje Brugge: “Dit was absoluut zinloos geweld” (19/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vier minderjarigen hebben zaterdagnacht een dertiger in coma geslagen in Brugge. Ze konden even later opgepakt worden en zijn in een instelling geplaatst. Het gaat om jongeren tussen amper 14 en 16 jaar. Het slachtoffer was enkele dagen in levensgevaar. “Puur zinloos geweld”, zegt burgemeester Dirk De fauw (CD&V).
  [naar artikel]
 44. Patrick Lefevere gaf donderpreek(je) na Omloop: “Hij zei dat hij niet content was” (27/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Quick.Step-Alpha Vinyl stelde gisteren teleur in de Omloop. De blauwhemden werden 204 kilometer lang in een pijnlijk defensief gedwongen. Na afloop gaf Patrick Lefevere een donderpreek(je). “Of dat druk meebrengt? We zijn dat gewoon in deze ploeg.”
  [naar artikel]
 45. Politie en parket halen zwaar uit naar aanpak van De Wever (02/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Twee topmannen van politie en parket in Antwerpen halen in een interview met Humo zwaar uit naar de politieke aanpak van het drugsprobleem, dat al tot meer dan 60 gewelddadige incidenten heeft geleid in enkele jaren tijd.
  [naar artikel]
 46. Antwerpenaar José Miguel goed op weg om ‘1 jaar gratis’ te winnen: “Wel pittig om zeven afleveringen in een weekend in te blikken” (20/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Hij weet het al een hele tijd uit te houden in 1 jaar gratis: José Miguel Mellado Alonso (37) uit Antwerpen hoopt dus ook de overwinning binnen te halen. De dertiger met Spaanse roots heeft ook al plannen voor mocht hij het prijzengeld binnenhalen. “Ik wil een deel ervan doneren aan een vogelreservaat in Spanje”, zegt hij.
  [naar artikel]
 47. Ida wordt “extreem gevaarlijke” orkaan met windstoten van 225 kilometer per uur, mogelijk heftiger dan Katrina (28/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Orkaan Ida, die zondag aan land komt in de Amerikaanse staat Louisiana, neemt aan kracht toe. De autoriteiten melden dat Ida een “extreem gevaarlijke” orkaan van categorie 4 wordt, die “levensbedreigende overstromingen” en “catastrofale windschade” kan veroorzaken. Volgens de voorspellingen kan de orkaan windstoten van 225 kilometer per uur meenemen.
  [naar artikel]
 48. Jongeren onder de 16 mogen niet meer met een e-step rijden, maar daar is niet iedereen blij mee (17/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Jongeren onder de 16 jaar mogen zich binnenkort niet meer verplaatsen met een elektrische step. “Een goede zaak”, zegt de Truiense Anita Sterken (70), die pas nog omvergereden werd door een 12-jarige op een e-step. “Voor mij betekent dit een serieus inkomensverlies”, zegt Bjorn Quinten uit Hechtel, die e-steps verhuurt.
  [naar artikel]
 49. Automobilist geflitst met 165 kilometer per uur in bebouwde kom: “En vier minuten later werd hij weer betrapt” (20/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Blarenberglaan in Mechelen heeft de politie een ware snelheidsduivel betrapt. De chauffeur werd er geflitst met 165 kilometer per uur. Dat is 115 kilometer per uur sneller dan toegelaten.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy