Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

28 June 2022
05:14 uur

Yanina Wickmayer verklapt geheimen van Roos in ‘Behind The Mask’

Het Laatste Nieuws

19/01/2022 - 06:48

Yanina viel als eerste af bij ‘The Masked Singer’. In ‘Behind The Mask’ geeft ze een exclusieve inkijk in haar parcours en vertelt ze hoe ze de zware voorbereidingen combineerde met het prille moederschap.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Achter de schermen met Yanina Wickmayer in ‘Behind the mask’ (19/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Dat tennisster Yanina Wickmayer (32) in ‘The masked singer’ achter het kostuum van Roos schuilging, weet half Vlaanderen intussen wel. Maar hoe was het voor haar om dit avontuur te beleven in alle anonimiteit? In ‘Behind the mask’ blikt de afvaller voortaan elke woensdag terug op zijn of haar avontuur.
  [naar artikel]
 2. Hoe bereidde Roos zich voor en wat was haar eerste reactie na ontmaskering? Kom het allemaal te weten in ‘Behind the mask’ (15/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vrijdag werd tennisster Yanina Wickmayer (32) als eerste ontmaskerd in ‘The Masked Singer’. In ‘Behind The Mask’ op VTM GO geeft Yanina een exclusieve inkijk in haar parcours, hoe ze zich voelde bij de ontmaskering en vertelt ze hoe ze de zware voorbereidingen combineerde met het prille moederschap. “Ik heb geleerd om te multitasken.”
  [naar artikel]
 3. “Ik wist zelfs niet wat staging was”: zo bereidde Yanina Wickmayer zich voor op ‘The Masked Singer’ (15/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vrijdag werd tennisster Yanina Wickmayer (32) als eerste ontmaskerd in ‘The Masked Singer’. In ‘Behind The Mask’ op VTM GO geeft Yanina een exclusieve inkijk in haar parcours, hoe ze zich voelde bij de ontmaskering en vertelt ze hoe ze de zware voorbereidingen combineerde met het prille moederschap. “Ik heb geleerd om te multitasken.”
  [naar artikel]
 4. “Ik wist zelfs niet wat staging was”: zo bereidde Yanina Wickmayer zich voor op ‘The Masked Singer’ (15/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vrijdag werd tennisster Yanina Wickmayer (32) als eerste ontmaskerd in ‘The Masked Singer’. In ‘Behind The Mask’ op VTM GO geeft Yanina een exclusieve inkijk in haar parcours, hoe ze zich voelde bij de ontmaskering en vertelt ze hoe ze de zware voorbereidingen combineerde met het prille moederschap. “Ik heb geleerd om te multitasken.”
  [naar artikel]
 5. COLUMN. Radijsje wint ‘The Masked Singer’. Proficiat, Erik. Maar dé sensatie wordt de Cycloop (18/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Jan Segers schrijft geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende kop. Vandaag: Yanina ‘Roos’ Wickmayer.
  [naar artikel]
 6. INTERVIEW. Roos valt af in ‘The Masked Singer’: “Mijn schoonzus zal mij een trut vinden dat ik zo tegen haar gelogen heb” (15/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De eerste afvaller in het tweede seizoen van ‘The Masked Singer’ is meteen een verrassing van formaat: niemand minder dan Yanina Wickmayer (32) bleek in het pak van Roos te zitten. “Als atleet wil je altijd winnen, dus het is jammer dat ik er al na één aflevering uit Iig”, zegt ze.
  [naar artikel]
 7. Herbekijk alle optredens van ‘The Masked Singer’ én de ontmaskering van Radijsje (21/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het tweede ‘slachtoffer’ van ‘The Masked Singer’ is bekend. Na Roos Yanina Wickmayer, vorige week, moest nu ook Radijsje het masker afnemen. De speurders hadden een sterk vermoeden wie er achter dat masker zat. Hadden ze gelijk? Dat ontdek je hier!
  [naar artikel]
 8. Yanina Wickmayer onthult geslacht van haar baby (foto) (07/11/2020 - Metro)
  Tennisspeelster Yanina Wickmayer heeft op Instagram het geslacht van haar kindje verklapt. Vorige week kondigde Yanina Wickmayer (31) en haar man Jérôme Vanderzijl (32) aan dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. Nu kent ze ook het geslacht van de baby. Het blijkt een meisje te zijn. “Babygirl!”, klinkt het enthousiast op Instagram. Bijzondere uitgerekende datum Haar dochtertje is uitgerekend op 25 april, een heel speciale datum voor Yanina. “Mijn mama is nu meer dan 20 jaar geleden gestorven op 25 april. Dus toen de gynaecoloog ons de datum vertelde, was dat een bijzonder moment. Ik geloof niet dat zoiets toeval is. Het geeft me nog meer het gevoel dat dit juist is en dat het zo moest zijn”, vertelde ze onlangs in Sportweekend.   Dit bericht bekijken op Instagram   What do you guys think? Boy or girl? Een bericht gedeeld door Yanina Wickmayer (@yaninawickmayer) op 5 Nov 2020 om 1:13 (PST)   Dit bericht bekijken op Instagram   Babygirl!!! Een bericht gedeeld door Yanina Wickmayer (@yaninawickmayer) op 7 Nov 2020 om 6:39 (PST) Lees ook: Vrouw van Wout van Aert verklapt per ongeluk geslacht van hun kindje (video) Het bericht Yanina Wickmayer onthult geslacht van haar baby (foto) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 9. Yanina Wickmayer start vrijdag seizoen in Brisbane, Van Uytvanck volgende week in Auckland (27/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Yanina Wickmayer opent vrijdag haar tennisseizoen in de kwalificaties op het hardcourt van Brisbane (1 miljoen dollar) in Australië. ‘Wicky’,...
  [naar artikel]
 10. En plots is Yanina Wickmayer getrouwd... (16/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Yanina Wickmayer is vandaag in het huwelijksbootje gestapt met Jérôme Van Der Zijl. Wickmayer (27) had ruim twee jaar geleden al bekendgemaakt dat ze zou trouwen met ex-profvoetballer Van Der Zijl (28), maar tot hiertoe was er nooit een datum vooropgesteld. Dat werd dus de dag van de vrouwenfinale op Wimbledon. “Jérôme maakt van mij vandaag de gelukkigste vrouw van de wereld”, aldus Yanina Wickmayer.
  [naar artikel]
 11. Ontmaskering van Radijsje blijkt nog komischer dan zijn optredens: dit was ‘The Masked Singer’ (21/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het tweede ‘slachtoffer’ van ‘The Masked Singer’ is bekend. Na Roos Yanina Wickmayer, vorige week, moest nu ook Radijsje het masker afnemen. De speurders hadden een sterk vermoeden wie er achter dat masker zat. Hadden ze gelijk? Dat ontdek je hier! Oplettende speurders kunnen hier bovendien ook alle andere optredens opnieuw bekijken.
  [naar artikel]
 12. Yanina Wickmayer bereikt de kwartfinales in Washington (20/07/2016 - Sporza)
  Op het WTA-toernooi van Washington heeft Yanina Wickmayer afgerekend met de Chinese Zhang Shuai. Wickmayer won in twee sets.
  [naar artikel]
 13. Yanina Wickmayer wint finale in Washington (25/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Tennister Yanina Wickmayer (WTA 44) heeft gisteren het WTA-toernooi van Washington op haar naam geschreven. De 26-jarige Wickmayer was in de
  [naar artikel]
 14. Ontspannen met ‘FC De Kampioenen’ en de kat van Camille als inspiratiebron: achter de schermen van ‘The Masked Singer’ (20/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vrijdagavond werd de finale van ‘The Masked Singer’ uitgezonden op VTM. Eindelijk is nu bekend wie er dit seizoen in de pakken zat. Maar dat wil niet zeggen dat ook alle geheimen zijn prijsgegeven. In ‘Behind The Mask’ krijg je een blik achter de schermen van de populaire tv-show.
  [naar artikel]
 15. Yanina Wickmayer plaatst zich op hoofdtabel (20/03/2019 - Metro)
  Yanina Wickmayer (WTA-141) heeft zich vandaag op de hoofdtabel van het met 9.035.428 dollar gedoteerde WTA-toernooi van Miami (Florida) geplaatst. De 29-jarige Vlaams-Brabantse deed dat door de Tsjechische Kristyna Pliskova (WTA-94) in de tweede kwalificatieronde met tweemaal 6-3 te verslaan. Na Elise Mertens (WTA-14), Alison Van Uytvanck (WTA-51) en Kirsten Flipkens (WTA-56) is Wickmayer de vierde Belgische op de hoofdtabel. Bron: Belga   Het bericht Yanina Wickmayer plaatst zich op hoofdtabel verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 16. Yanina Wickmayer plaatst zich op hoofdtabel (20/03/2019 - Metro)
  Yanina Wickmayer (WTA-141) heeft zich vandaag op de hoofdtabel van het met 9.035.428 dollar gedoteerde WTA-toernooi van Miami (Florida) geplaatst. De 29-jarige Vlaams-Brabantse deed dat door de Tsjechische Kristyna Pliskova (WTA-94) in de tweede kwalificatieronde met tweemaal 6-3 te verslaan. Na Elise Mertens (WTA-14), Alison Van Uytvanck (WTA-51) en Kirsten Flipkens (WTA-56) is Wickmayer de vierde Belgische op de hoofdtabel. bron: Belga Het bericht Yanina Wickmayer plaatst zich op hoofdtabel verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 17. Behind The Mask: zo moest ‘Monster' zijn identiteit geheim houden (19/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wanneer de maskers afgaan in ‘The Masked Singer’ volgt ‘Behind The Mask’ op VTM GO het verhaal erachter. Hoe hebben de bekende gemaskerde gezichten...
  [naar artikel]
 18. Yanina Wickmayer staat in kwartfinales (02/05/2018 - Metro)
  Yanina Wickmayer (WTA 100) heeft zich geplaatst voor de kwartfinales van het WTA-toernooi in het Chinese Anning (gravel/125.000 dollar). In de tweede ronde zette Wickmayer, het derde reekshoofd, vandaag de Oezbeekse Sabina Sharipova (WTA 183) opzij. Het werd 6-3, 3-6 en 6-1 na 1 uur en 51 minuten tennis. Om door te stoten naar laatste vier, moet de 28-jarige Wickmayer voorbij de 22-jarige Russin Irina Khromacheva (WTA 210). ‘Wicky’ won hun enige eerdere ontmoeting, vorig jaar op hardcourt in Boedapest (6-4, 6-2). Wickmayer is de enige Belgische op de tabel van het Kunming Open. bron: Belga Het bericht Yanina Wickmayer staat in kwartfinales verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 19. En plots is Yanina Wickmayer getrouwd... (15/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Yanina Wickmayer is vandaag in het huwelijksbootje gestapt met Jerome Van Der Zijl. Wickmayer had ruim twee jaar geleden al bekendgemaakt dat ze zou trouwen met ex-profvoetballer Van Der Zijl, maar tot hiertoe was er nooit een datum vooropgesteld. Dat werd dus de dag van de vrouwenfinale op Wimbledon.
  [naar artikel]
 20. ‘Behind The Mask’ volgt Libelle tijdens zware repetities: “Ik moest bijna m’n songtekst aanpassen” (26/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In een nieuwe aflevering van ‘Behind The Mask’ vertelt Dina Tersago (41) op VTM GO hoe ze de voorbereidingen op ‘The Masked Singer’ beleefd heeft....
  [naar artikel]
 21. Tennisster Yanina Wickmayer krijgt twee nieuwe coaches (04/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Yanina Wickmayer zal vanaf het ITF-toernooi in het Canadese Vancouver getraind worden door Michiel Antheunis en Carl Maes. Deze zaterdag speelt Wickmayer in San Diego de finale van het World TeamTennis-toernooi.
  [naar artikel]
 22. Yanina Wickmayer strandt in kwartfinales in Anning (03/05/2018 - Metro)
  Yanina Wickmayer (WTA 100) is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de halve finales van het WTA-toernooi in het Chinese Anning (gravel/125.000 dollar). Wickmayer, het derde reekshoofd, ging donderdag in drie sets onderuit tegen de Russin Irina Khromacheva (WTA 210). Het werd 2-6, 6-3 en 6-3 na 1 uur en 48 minuten tennis.’Wicky’ had hun enige eerdere ontmoeting, vorig jaar op hardcourt in Boedapest, met 6-4, 6-2 gewonnen. De 28-jarige Wickmayer was de enige Belgische op de tabel van het Kunming Open. bron: Belga Het bericht Yanina Wickmayer strandt in kwartfinales in Anning verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 23. Yanina Wickmayer wint finale in Washington: "Zo blij na fantastische week" (25/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Tennister Yanina Wickmayer (WTA 44) heeft gisteren het WTA-toernooi van Washington op haar naam geschreven. De 26-jarige Wickmayer was in de
  [naar artikel]
 24. Yanina Wickmayer sneuvelt al in kwalificaties Brisbane (28/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Yanina Wickmayer (WTA 122) is met een valse noot begonnen aan het nieuwe tennisseizoen. Onze landgenote sneuvelde al in de eerste kwalificatieronde...
  [naar artikel]
 25. James Blunt verklapt geheimen achter monsterhit ‘You’re Beautiful’: “Het gaat over een stalker” (25/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De bekendste hit van James Blunt (45) is ongetwijfeld zijn debuutsingle: ‘You’re Beautiful’. Het nummer is 15 jaar oud, en dus verklapt de zanger...
  [naar artikel]
 26. Yanina Wickmayer strandt in kwartfinales in China (03/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Yanina Wickmayer (WTA 100) is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de halve finale van het WTA-toernooi in het Chinese Anning (gravel/125.000...
  [naar artikel]
 27. Ook Yanina Wickmayer moet na een dag huiswaarts keren (06/08/2016 - Sporza)
  Yanina Wickmayer heeft haar eerste wedstrijd op de Olympische Spelen verloren. De Tsjechische Strycova was te sterk in twee sets: 7-6, 6-1.
  [naar artikel]
 28. Yanina Wickmayer verliest van dubbelpartner Johanna Konta op toernooi van Nottingham (15/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Yanina Wickmayer (WTA 81) is er vandaag niet in geslaagd zich te plaatsen voor de kwartfinales van het WTA-grastoernooi van het Engelse
  [naar artikel]
 29. Yanina Wickmayer ontsnapt opnieuw aan monsterboete door procedurefout (25/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De correctionele rechtbank van Leuven heeft vandaag de straf- en herstelvordering tegen Yanina Wickmayer, haar vader en hun vennootschap...
  [naar artikel]
 30. Yanina Wickmayer uitgeschakeld in kwartfinales Slowakije (19/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Yanina Wickmayer (WTA 73) is er vrijdag niet in geslaagd zich te plaatsen voor de halve finales van het ITF-toernooi in het Slowaakse Trnava (gravel/100.000 dollar).
  [naar artikel]
 31. WTA Zhengzhou – Yanina Wickmayer sneuvelt in halve finales (21/04/2018 - Metro)
  Yanina Wickmayer (WTA 107) is er zaterdag niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de finale van het WTA-toernooi in het Chinese Zhengzhou (hard/125.000 dollar). De 28-jarige Wickmayer, het zesde reekshoofd, verloor in de halve finales van thuisspeelster Yafan Wang (WTA 98) in drie sets. Na twee uur en zestien minuten gaf het scorebord 6-2, 3-6 en 6-2 aan. Wang treft in de finale de winnares van het duel tussen haar landgenotes Xin-Yun Han (WTA 173) en Saisai Zheng (WTA 139). Yanina Wickmayer is in Zhengzhou ook nog actief in het dubbelspel. Met de Britse Naomi Broady vormt ze het derde reekshoofd en staat ze eveneens in de halve finales. bron: Belga Het bericht WTA Zhengzhou – Yanina Wickmayer sneuvelt in halve finales verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 32. Yanina Wickmayer keert als mama terug naar tenniscircuit: wederoptreden op 7 februari (27/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  In het Topsportcentrum Tennis Vlaanderen in het Antwerpse Wilrijk heeft Yanina Wickmayer donderdag haar comeback aangekondigd.
  [naar artikel]
 33. Yanina Wickmayer ontsnapt opnieuw aan monsterboete voor bouwovertredingen aan villa (25/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De correctionele rechtbank van Leuven heeft vandaag de straf- en herstelvordering tegen Yanina Wickmayer, haar vader en hun vennootschap...
  [naar artikel]
 34. Yanina Wickmayer geeft op in achtste finales Newport Beach (31/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Yanina Wickmayer (WTA 147) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de kwartfinales van het met 125.000 dollar gedoteerde WTA 125K Series-toernooi in...
  [naar artikel]
 35. ITF Landisville – Yanina Wickmayer in kwartfinales uitgeschakeld (10/08/2019 - Metro)
  Yanina Wickmayer (WTA-160) is er vrijdag niet in geslaagd zich voor de halve finales van het ITF-toernooi in Landisville (60.000 dollar) te plaatsen. De 29-jarige Vlaams-Brabantse werd in 1 uur en 3 minuten met 6-3 en 6-2 aan de kant gezet door het Chinese tweede reekshoofd Zhu Lin (WTA-125). Zelf was ze vijfde reekshoofd op het hardcourt in Pennsylvania. . bron: Belga Het bericht ITF Landisville – Yanina Wickmayer in kwartfinales uitgeschakeld verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 36. Yanina Wickmayer plaatst zich voor kwartfinales in dubbelspel WTA Taipei (15/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Yanina Wickmayer heeft woensdag de eerste ronde van het dubbelspel op het WTA-toernooi in Taipei (tapijt/125.000 dollar) overleefd. De 28-jarige Wickmayer rekende aan de zijde van de Russin Evgeniya Rodina af met Chin-Wei Chan en En-Shuo Liang uit Taiwan. De setstanden waren 6-2 en 7-5.
  [naar artikel]
 37. Een plaatje gezakt: Yanina Wickmayer is 53e op WTA-ranking (17/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Yanina Wickmayer zakt maandag één plaats op de nieuwe wereldranglijst in het vrouwentennis. De Belgische nummer één, die afgelopen week niet in actie kwam, is terug te vinden op de 53e stek.
  [naar artikel]
 38. Yanina Wickmayer verliest dubbelfinale WTA Zhengzhou (15/09/2019 - Metro)
  Yanina Wickmayer is er niet in geslaagd het dubbelspel op het WTA-toernooi in het Chinese Zhengzhou (hard/1,5 miljoen dollar) op haar naam te schrijven. Aan de zijde van de Sloveense Tamara Zidansek verloor Wickmayer met 6-1 en 7-6 (7/2) tegen de Amerikaanse Nicole Melicharen en Tsjechische Kveta Peschke, de eerste reekshoofden. De partij duurde 1 uur en 9 minuten. De 29-jarige Wickmayer maakte jacht op de vierde dubbelzege uit haar loopbaan. Ze won eerder in Luxemburg (2013), Washington (2016) en Indian Wells (2018/WTA 125 Series). In het enkelspel sneuvelde Wickmayer (WTA 160) in de eerste voorronde tegen de Amerikaanse Asia Muhammad (WTA 281). bron: Belga Het bericht Yanina Wickmayer verliest dubbelfinale WTA Zhengzhou verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 39. Yanina Wickmayer moet meteen inpakken (07/05/2019 - Metro)
  Yanina Wickmayer (WTA 153) is vandaag uitgeschakeld in de eerste ronde van het ITF-toernooi in het Franse Cagnes-sur-Mer (gravel/80.000 dollar). Ze verloor in twee sets van de Zwitserse qualifier Ylena In-Albon (WTA 182). Na 1 uur en 25 minuten stond de 6-3, 6-2 eindstand op het scorebord. De 29-jarige Wickmayer was de enige Belgische op de tabel in Cagnes-sur-Mer. In-Albon treft in de achtste finales haar landgenote Conny Perrin (WTA 147). Die schakelde het Israëlische achtste reekshoofd Julia Glushko (WTA 134) uit met 6-4 en 6-1. bron: Belga Het bericht Yanina Wickmayer moet meteen inpakken verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 40. Yanina Wickmayer na babybreak van 16 maanden klaar voor eerste toernooi: “Die laatste vijf kilo’s waren het moeilijkst” (27/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Het aangroeiende contingent tennismama’s begroet een nieuw lid. Yanina Wickmayer (32) maakt volgende vrijdag, tien maanden na de geboorte van dochtertje Luana, in Porto haar wederoptreden. “Ik vertrouw mijn lichaam weer voor honderd procent.“
  [naar artikel]
 41. Yanina Wickmayer zit bij laatste vier in WTA Zhengzhou (20/04/2018 - Metro)
  Yanina Wickmayer (WTA 107) heeft zich vandaag vlot geplaatst voor de halve finales van het WTA-toernooi in het Chinese Zhengzhou (hard/125.000 dollar). De 28-jarige Wickmayer, het zesde reekshoofd, haalde het in twee korte sets van de 26-jarige Japanse qualifier Mai Minokoshi (WTA 336). Na 1 uur en 6 minuten stond de 6-1, 6-3 eindstand op het scorebord. Om door te stoten naar de finale, moet Wickmayer voorbij de 23-jarige Yafan Wang (WTA 98). De als vierde geplaatste Chinese versloeg in haar kwartfinale landgenote Lin Zhu (WTA 129) met 6-4 en 7-6 (7/5). In hun enige eerdere duel, in 2013 op hardcourt in het Chinese Nanjing, trok Wickmayer met twee keer 6-2 aan het langste eind. Yanina Wickmayer is in Zhengzhou ook nog actief in het dubbelspel. Met de Britse Naomi Broady vormt ze het derde reekshoofd en staat ze eveneens in de halve finales. Bron: Belga   Het bericht Yanina Wickmayer zit bij laatste vier in WTA Zhengzhou verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 42. Yanina Wickmayer voorbij eerste horde in China (24/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Yanina Wickmayer (WTA 98) heeft zich dinsdag geplaatst voor de tweede ronde (achtste finales) op het ITF-toernooi in het Chinese Quanzhou (hard/60.000 dollar). De 28-jarige Wickmayer versloeg in de eerste ronde de Oezbeekse Sabina Sharipova (WTA 186) in twee sets: 7-6 (7/4) en 6-2. De wedstrijd duurde anderhalf uur.
  [naar artikel]
 43. Yanina Wickmayer: “Ik moet geen schrik hebben van Muguruza” (05/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het is zonder stress dat Yanina Wickmayer (WTA 96) donderdag in de tweede ronde van Wimbledon de Spaanse Garbine Muguruza (WTA 15) in de ogen kijkt. Wickmayer nam in de eerste ronde in twee sets de maat van de Oekraïense Kateryna Bondarenko (WTA 112). “Ik heb niets te verliezen”, liet de 27-jarige Antwerpse optekenen.
  [naar artikel]
 44. Australian Open – Yanina Wickmayer uitgeschakeld in eerste kwalificatieronde (08/01/2019 - Metro)
  Yanina Wickmayer (WTA 126) is dinsdag uitgeschakeld in de eerste ronde van de kwalificaties van de Australian Open in Melbourne. Wickmayer, het zeventiende reekshoofd, verloor van Kaja Kuvan (WTA 180), de Sloveense van 18 jaar, in 3 sets: 4-6, 6-4 et 7-5. Ook vorig jaar raakte Wickmayer niet verder dan de kwalificaties. Van 2009 tot 2017 speelde ze ieder jaar de Australian Open. In 2010 en 2015 behaalde ze de vierde ronde. Bron: Belga   Het bericht Australian Open – Yanina Wickmayer uitgeschakeld in eerste kwalificatieronde verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 45. Australian Open – Yanina Wickmayer uitgeschakeld in eerste kwalificatieronde (08/01/2019 - Metro)
  Yanina Wickmayer (WTA 126) is dinsdag uitgeschakeld in de eerste ronde van de kwalificaties van de Australian Open in Melbourne. Wickmayer, het zeventiende reekshoofd, verloor van Kaja Kuvan (WTA 180), de Sloveense van 18 jaar, in 3 sets: 4-6, 6-4 et 7-5. Ook vorig jaar raakte Wickmayer niet verder dan de kwalificaties. Van 2009 tot 2017 speelde ze ieder jaar de Australian Open. In 2010 en 2015 behaalde ze de vierde ronde. bron: Belga Het bericht Australian Open – Yanina Wickmayer uitgeschakeld in eerste kwalificatieronde verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 46. Yanina Wickmayer strandt in eerste kwalificatieronde WTA Brisbane (28/12/2018 - Metro)
  Yanina Wickmayer (WTA 122) is met een valse noot begonnen aan het nieuwe tennisseizoen. Ze verloor vandaag in de eerste kwalificatieronde van het WTA-toernooi in het Australische Brisbane (hard/1 miljoen dollar). De 29-jarige Wickmayer ging in drie sets onderuit tegen de 22-jarige thuisspeelster Zoe Hives (WTA 223). Het werd 4-6, 6-3 en 6-2 na 1 uur en 47 minuten wedstrijd. Elise Mertens (WTA 12) staat rechtstreeks op de hoofdtabel. Ze kent haar eerste opponente nog niet. Bron: Belga   Het bericht Yanina Wickmayer strandt in eerste kwalificatieronde WTA Brisbane verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 47. Yanina Wickmayer stapt in het huwelijksbootje (15/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Yanina Wickmayer is in het huwelijksbootje gestapt. De 27-tennisster gaf het jawoord aan Jérôme Vanderzijl. Enkel goede vrienden en familie waren
  [naar artikel]
 48. Yanina Wickmayer sneuvelt in halve finales Zhengzhou (21/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Yanina Wickmayer (WTA 107) is er vandaag niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de finale van het WTA-toernooi in het Chinese Zhengzhou...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy