Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 June 2022
15:21 uur

AG2R trekt met twee Belgen naar de Tour, maar zonder Greg Van Avermaet: “Een sportieve keuze”

Het Belang van Limburg

23/06/2022 - 12:25

Geen Greg Van Avermaet in de Ronde van Frankrijk deze zomer. De Belg zit niet bij het achttal waarmee AG2R Citroën Team naar le grand départ trekt. “Het was een moeilijk keuze, maar ook een sportieve”, zo liet ploegleider Vincent Lavenu weten tijdens de persconferentie. Stan Dewulf en Oliver Naesen zitten wel in de selectie.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. AG2R trekt met twee Belgen naar de Tour, maar zonder Greg Van Avermaet: “Dit had ik niet zien aankomen” (23/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Geen Greg Van Avermaet in de Ronde van Frankrijk deze zomer. De Belg zit niet bij het achttal waarmee AG2R Citroën Team naar Le Grand Départ trekt. “Het was een moeilijk keuze, maar ook een sportieve”, zo liet ploegleider Vincent Lavenu weten tijdens de persconferentie. Stan Dewulf en Oliver Naesen zitten wel in de selectie.
  [naar artikel]
 2. AG2R naar de Tour zonder Greg Van Avermaet (23/06/2022 - De Standaard)
  Geen Greg Van Avermaet in de Ronde van Frankrijk deze zomer. De Belg zit niet bij het achttal waarmee AG2R Citroën Team naar le grand départ trekt. ‘Het was een moeilijke keuze, maar ook een sportieve’, liet ploegleider Vincent Lavenu weten tijdens de persconferentie. Stan Dewulf en Oliver Naesen zitten wel in de selectie.
  [naar artikel]
 3. Greg Van Avermaet baalt als een stekker na niet-selectie: “Ik was klaar om de Tour te rijden” (23/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Greg Van Avermaet flink ontgoocheld omdat hij van eigen ploeg niet naar Tour mag De koffers van Van Avermaet waren al bijna gepakt. Twee ritzeges, alles samen elf dagen in het geel en jarenlang een van de smaakmakers in de Tour: wie zou een man met dit palmares uit Frankrijk weghouden? AG2R dus. Woensdag kreeg Van Avermaet te horen dat hij de Tour niet zal rijden. Hij is er het hart van in. “Ik heb nooit een signaal gekregen dat ik zelfs maar een twijfelgeval was.”
  [naar artikel]
 4. Greg Van Avermaet baalt als een stekker na niet-selectie: “Ik was klaar om de Tour te rijden” (23/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De koffers van Van Avermaet waren al bijna gepakt. Twee ritzeges, alles samen elf dagen in het geel en jarenlang een van de smaakmakers in de Tour: wie zou een man met dit palmares uit Frankrijk weghouden? AG2R dus. Woensdag kreeg Van Avermaet te horen dat hij de Tour niet zal rijden. Hij is er het hart van in. “Ik heb nooit een signaal gekregen dat ik zelfs maar een twijfelgeval was.”
  [naar artikel]
 5. Greg Van Avermaet mag niet naar Tour: “Beslissing was niet makkelijk” (23/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Greg Van Avermaet maakt geen deel uit van de Tour-selectie van AG2R Citroën. Onze 37-jarige landgenoot reed al negen keer de Ronde van Frankrijk, maar blijft dit keer thuis. Sinds 2014 was hij ononderbroken aanwezig in de Tour, in 2015 en 2016 won hij een rit.
  [naar artikel]
 6. Geen Greg Van Avermaet in Tour de France: “Beslissing was niet makkelijk” (23/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Greg Van Avermaet maakt geen deel uit van de Tour-selectie van AG2R Citroën. Onze 37-jarige landgenoot reed al negen maal de Ronde van Frankrijk, maar blijft dit keer thuis. Sinds 2014 was hij ononderbroken aanwezig in de Tour, in 2015 en 2016 won hij een rit. “Deze beslissing is niet makkelijk om aan te kondigen”, vertelt ploegleider Vincent Lavenu. “Greg is iemand met een enorm palmares en een zeer waardevolle renner voor ons team. Maar gezien het profiel van deze Tour - met veel zware bergen - hebben we beslist om hem niet mee te nemen.”
  [naar artikel]
 7. Van Avermaet begrijpt niet-selectie voor de Tour niet: “Ploeg vond blijkbaar dat ik niet goed genoeg bergop reed” (23/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Greg Van Avermaet zit niet in de selectie van AG2R-Citroën voor de Tour de France. De 37-jarige Oost-Vlaming nam in het verleden al negen keer deel aan de Tour en was er sinds 2014 onafgebroken bij. Zelf vindt hij zijn niet-selectie “een grote verrassing”, zo zei Van Avermaet net. “Het was niet leuk om dat nieuws te vernemen, nee.”
  [naar artikel]
 8. Greg Van Avermaet hard voor zichzelf: “Dit is mijn slechtste Tour ooit” (12/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Greg Van Avermaet (AG2R Citroën) reed zich nog niet in de kijker in deze Tour de France. Normaal doet de renner altijd mee voor een ereplaats in etappes zoals naar Mûr-de-Bretagne, Landerneau, maar in deze editie was hij enkel mee met een vroege vlucht op dag zes, een rit die was voorbestemd voor de sprinters, en schoof hij ook mee in de etappe naar de Mont Ventoux, maar zonder resultaat. “Ik rijd mijn slechtste Tour ooit”, zei Van Avermaet op de tweede rustdag.
  [naar artikel]
 9. Greg Van Avermaet: "Dit is mijn slechtste Tour ooit” (12/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Greg Van Avermaet (AG2R-Citroën) reed zich nog niet in de kijker in deze Tour de France. Normaal doet de renner altijd mee voor een ereplaats in etappes zoals naar Mûr-de-Bretagne, Landerneau, maar in deze editie was hij enkel mee met een vroege vlucht op dag zes, een rit die was voorbestemd voor de sprinters, en schoof hij ook mee in de etappe naar de Mont Ventoux, maar zonder resultaat.
  [naar artikel]
 10. Twee jaar zonder zege, dat hakt er toch in bij Greg Van Avermaet: “Veel vraagtekens achter mijn naam” (01/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Zijn seizoen moet nog starten in de Ster van Bessèges, maar Greg Van Avermaet krijgt het al op zijn heupen. De kopman van AG2R-Citroën is de vragen over het uitstel van zijn booster-vaccin beu. “Ik snap de heisa niet. Er is niks aan de hand. Dankzij mijn herstelcertificaat kan ik probleemloos zonder extra vaccin koersen tot na Roubaix.” Laat hij deze week een periode van twee jaar zonder zege achter zich?
  [naar artikel]
 11. Van Avermaet begrijpt zijn niet-selectie voor de Tour de France niet: “Ploeg vond blijkbaar dat ik niet goed genoeg bergop reed” (23/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Greg Van Avermaet zit niet in de selectie van AG2R-Citroën voor de Tour de France. De 37-jarige Oost-Vlaming nam in het verleden al negen keer deel aan de Tour en was er sinds 2014 onafgebroken bij. Zelf vindt hij zijn niet-selectie “een grote verrassing”, zo zei Van Avermaet net. “Het was niet leuk om dat nieuws te vernemen, nee.”
  [naar artikel]
 12. Greg Van Avermaet tekent voor drie jaar bij AG2R: “Ik kijk uit naar de samenwerking met Naesen” (10/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De overgang is een feit. Greg Van Avermaet (35) verlaat CCC en tekent voor drie jaar bij AG2R, de ploeg van Oliver Naesen. “Ik ben zeer gemotiveerd.”
  [naar artikel]
 13. Greg Van Avermaet en Oliver Naesen al zeker van plaatsje in Tourselectie AG2R Citroën (10/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Greg Van Avermaet en Oliver Naesen rijden van 26 juni tot 18 juli de Ronde van Frankrijk. De twee Belgen maken deel uit van een eerste lijst van zes renners die zeker zijn van deelname bij het Franse team AG2R La Mondiale Citroën. Dat deelde het team vandaag mee.
  [naar artikel]
 14. Greg Van Avermaet onder de indruk: “Tour is het grootste circus ter wereld” (06/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Greg Van Avermaet is “een beetje nerveus” voor de eerste rit in deze Tour. De start in België maakt het voor hem extra speciaal. “Het blijkt nog...
  [naar artikel]
 15. AG2R haalt na Greg Van Avermaet nog twee extra versterkingen (11/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een dag nadat AG2R-La Mondiale de komst van Greg Van Avermaet bevestigde, kondigde het Franse team dinsdag opnieuw twee versterkingen aan. Het gaat om de Fransen Marc Sarreau (Groupama FDJ) en Damien Touzé (Team Cofidis). Ze ondertekenden allebei een contract voor twee seizoenen.
  [naar artikel]
 16. KOERS KORT. Van Avermaet voert team van CCC aan in BinckBank Tour, Naesen en Vandenbergh in selectie AG2R (10/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  CCC start maandag met Greg Van Avermaet als kopman aan de BinckBank Tour. Van Avermaet mikt op een goed eindklassering en krijgt onder meer...
  [naar artikel]
 17. Greg Van Avermaet trekt naar Oman: “Ritje meepikken” (10/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  BMC vaardigt met Greg Van Avermaet en Ben Hermans twee Belgen af naar de Ronde van Oman, die van 14 tot 19 februari wordt gereden.
  [naar artikel]
 18. Greg Van Avermaet rijdt zaterdag zijn 15de Primavera, zijn onmogelijke liefde: “Pogacar is favoriet. Hij zal de koers in een bepaalde plooi leggen” (17/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Zestien jaar prof, maar de oudste der klassiekers reed Greg Van Avermaet (36) nog nooit. Tot gisteren. De kopman van AG2R-Citroën eindigde 36ste in Milaan-Turijn, maar reed vooral de benen los in functie van Milaan-Sanremo. “Hopelijk kan ik op de Poggio de besten volgen.”
  [naar artikel]
 19. Greg Van Avermaet tekent voor drie jaar bij AG2R: “Zeer gemotiveerd” (10/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De overgang is een feit. Greg Van Avermaet (35) verlaat CCC en tekent voor drie jaar bij AG2R, de ploeg van Oliver Naesen. “Ik ben zeer gemotiveerd.”
  [naar artikel]
 20. Greg Van Avermaet wordt ploegmaat van Oliver Naesen bij AG2R-La Mondiale (10/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Greg Van Avermaet heeft een contract van drie jaar getekend bij AG2R-La Mondiale.
  [naar artikel]
 21. Greg Van Avermaet verlaat CCC en wordt ploegmaat van Oliver Naesen bij AG2R-La Mondiale (10/08/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Greg Van Avermaet heeft een contract van drie jaar getekend bij AG2R-La Mondiale. Dat heeft de Franse wielerformatie maandagvoormiddag bekendgemaakt. Bij AG2R-La Mondiale zal Van Avermaet ploegmaat worden van Oliver Naesen.
  [naar artikel]
 22. Greg Van Avermaet legt haarfijn uit waarom hij wacht met boosterprik tot na klassiekers: “Ik wil niet dezelfde fout maken” (12/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Greg Van Avermaet (AG2R-Citroën) zal wachten met zijn boosterprik tot na de klassiekers. “Ik denk dat je die prik heel goed moet timen”, vertelde hij op de mediadag van zijn team in het Spaanse Denia.”Vorige keer deed ik dat niet en ik wil niet diezelfde fout maken.”
  [naar artikel]
 23. Greg Van Avermaet legt haarfijn uit waarom hij wacht met boosterprik tot na klassiekers: “Ik wil niet dezelfde fout maken” (12/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Greg Van Avermaet (AG2R-Citroën) zal wachten met zijn boosterprik tot na de klassiekers. “Ik denk dat je die prik heel goed moet timen”, vertelde hij op de mediadag van zijn team in het Spaanse Denia.”Vorige keer deed ik dat niet en ik wil niet diezelfde fout maken.”
  [naar artikel]
 24. AG2R haalt na Greg Van Avermaet nu ook Bob Jungels binnen (18/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  AG2R-Citroën heeft nog een stevige naam aan de klassieke kern toegevoegd voor volgend jaar. Na Greg Van Avermaet, krijgt Oliver Naesen nu ook Bob Jungels aan zijn zijde. De Luxemburgse kampioen komt over van Deceuninck - Quick-Step.
  [naar artikel]
 25. Onze man in de Tour: “Van Avermaet had meer verwacht van het begin van deze Ronde van Frankrijk” (03/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Kazach Alexey Lutsenko won de zesde etappe in de Tour de France. Greg Van Avermaet werd derde. “Als Greg in een absolute topconditie verkeert,...
  [naar artikel]
 26. Van Avermaet gaat bij AG2R tandem vormen met Naesen: “Eindelijk hebben ze iemand gevonden om mijn drinkbussen op te halen” (10/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De overgang is een feit. Greg Van Avermaet (35) verlaat CCC en tekent voor drie jaar bij AG2R, de ploeg van Oliver Naesen. “Ik ben zeer...
  [naar artikel]
 27. Greg Van Avermaet verlaat CCC voor AG2R-La Mondiale (10/08/2020 - Knack)
  Greg Van Avermaet heeft al een nieuw team gevonden voor volgend seizoen. Het tekent een contract voor drie jaar bij het AG2R-La Mondiale van Oliver Naesen.
  [naar artikel]
 28. KOERS KORT. Greg Van Avermaet op weg naar Dimension Data - Tony Martin bekritiseert UCI na zaak-Froome: "Schande voor de sport" (06/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De start van de Tour was zijn ultieme deadline. Vóór 7 juli wilde Greg Van Avermaet weten waar zijn sportieve toekomst ligt. "Maar de kans dat ik...
  [naar artikel]
 29. Greg Van Avermaet samen met boezemvriend Naesen bij AG2R: “Olli heeft zijn goedkeuring moeten geven” (11/08/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Hij krijgt er een contract van drie jaar en vindt er zijn favoriete trainingsmaat en favoriete fietsenmerk. Eigenlijk, laat Greg Van Avermaet verstaan, is de keuze voor AG2R heel erg logisch. Al heeft die favoriete trainingsmaat wel zijn toestemming moeten geven. “Ik denk dat ze het Olli gevraagd hebben, ja. Of ik mocht komen van hem.”
  [naar artikel]
 30. Greg Van Avermaet zoekt al maanden vergeefs naar goede vorm: “Misschien was vaccin nefast voor conditie” (29/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  15 september, dan zal het precies twee jaar geleden zijn dat Greg Van Avermaet zijn laatste koers won. De GP Cycliste de Montréal was dat, in Canada. Van Avermaet wil nog wel, maar lukken doet het niet meer. En daar maakt hij zich zorgen om.
  [naar artikel]
 31. Kunnen de Belgen nog iets forceren in de slotweek? (12/04/2019 - De Morgen)
  Kleine Van Avermaet is op komst. Tijd om te gaan dus voor vader Greg. Morgen, op de tweede rustdag van de Tour in Gap, vliegt hij naar huis. Met twee etappezeges op zak - één individuele, één met het team. Opdracht volbracht. Het is nu aan de andere Belgen. Wie laat zich inspireren door Van Avermaet?
  [naar artikel]
 32. Greg Van Avermaet kijkt uit naar de Tour: 'Liever koffie dan ketonen' (22/06/2019 - Knack)
  Uiteraard gaat Greg Van Avermaet de Tour niet winnen. Maar de bergtrui pakken in de rit naar Geraardsbergen is voor Vlaanderens sympathiekste renner wel een ernstig doel. 'Uiteindelijk ben ik een van de weinige coureurs die altijd en overal hun best doen.'
  [naar artikel]
 33. Greg Van Avermaet is op zijn 35ste nog niet klaar met zijn palmares: “Ik blijf mezelf onder druk zetten” (17/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Dat nieuwe truitje van AG2R-Citroën? Nou ja. Nogal schreeuwerig, vinden we. Past niet bij de minzaamheid van Greg Van Avermaet (35). Gelukkig koerst en praat hij zelf ‘in stijl’. “Van Aert en Van der Poel? Twee toptalenten. Maar ook twee mensen. Met twee benen. Net als ik.”
  [naar artikel]
 34. Van Avermaet: "BinckBank Tour is voorbij” - Campenaerts: “Zwitser in Antwerpen, plezant!” (14/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik denk dat de koers gereden is”, zegt Greg Van Avermaet. De olympische kampioen meent dat de eindwinnaar van de BinckBank Tour nu al bekend is:...
  [naar artikel]
 35. Van Avermaet herneemt in Tour de Limousin: “WK-selectie zal ik moeten afdwingen” (17/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vijfentwintig dagen na de olympische wegrit in Tokio hervat Greg Van Avermaet vandaag de competitie in de Tour de Limousin, een vierdaagse Franse rittenkoers.
  [naar artikel]
 36. Hoe ploegmaats Van Avermaet en Naesen troost vinden bij elkaar over een slecht seizoen: “We spreken er soms wel over, dat het is om de muren van op te lopen” (13/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Greg Van Avermaet (36) en Oliver Naesen (31) zouden een nieuw droomkoppel vormen bij het Franse AG2R. Maar moesten op het einde van het seizoen troost vinden bij elkaar. Zo teleurstellend is 2021 voor beide renners geweest. 2022 moet beter, maar hoe? Van Avermaet gaat zijn boostervaccin uitstellen en Naesen gaat minder hard trainen. “Zo is dat met koers, het kan alle kanten uit.”
  [naar artikel]
 37. Van Avermaet ziet nog weinig kansen: "BinckBank Tour is voorbij” - Campenaerts: “Zwitser in Antwerpen, plezant!” (14/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik denk dat de koers gereden is”, zegt Greg Van Avermaet. De olympische kampioen meent dat de eindwinnaar van de BinckBank Tour nu al bekend is:...
  [naar artikel]
 38. Van Avermaet over Evenepoel: “Was in mijn ogen niet goed geweest als hij Giro nu al had gewonnen” (29/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Greg Van Avermaet (36) staat morgen aan de start van het Critérium du Dauphiné. ‘Gouden Greg' stoomt zich klaar voor de Tour de France en de Olympische Spelen en gaf vandaag al een stand van zaken over zijn vorm. En onze landgenoot van AG2R-Citroën had het uiteraard ook even over... de bewogen eerste Giro van Remco Evenepoel.
  [naar artikel]
 39. Greg Van Avermaet tekent voor drie jaar bij AG2R (10/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De overgang is een feit. Greg Van Avermaet verlaat CCC en tekent voor drie jaar bij AG2R, de ploeg van Oliver Naesen.
  [naar artikel]
 40. Greg Van Avermaet ontgoocheld over zijn wedstrijd: “Alaphilippe heeft mijn wedstrijd naar de vaantjes geholpen” (27/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  De eerste Omloop samen als ploegmaats van AG2R-Citroën werd geen succes voor Greg Van Avermaet (33ste) en Oliver Naesen (19de). Als zat Van Avermaet wel in de elitegroep met Julian Alpahilippe. “Maar die heeft door zo vroeg solo te willen gaan mijn koers naar de vaantjes geholpen.”
  [naar artikel]
 41. Boezemvrienden Van Avermaet en Naesen willen samen hemel bestormen bij AG2R: “Ploeg is starstruck door Greg” (19/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het leest als een prettig verhaal: twee vrienden worden na jaren ploegmaats en gaan samen de hemel bestormen. Greg Van Avermaet (35) en Oliver Naesen (30) zitten in hun wittebroodsweken, maar is de realiteit straks ook zo mooi?
  [naar artikel]
 42. Greg Van Avermaet begint aan zesde Tour: "Porte helpen en soms mijn eigen kans gaan" (05/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Greg Van Avermaet won in 2015 en 2016 een rit in de Tour de France. Vorig jaar was hij er een paar keer dichtbij, maar greep hij naast de zege. Ook...
  [naar artikel]
 43. Greg Van Avermaet: “Ik heb een mentale tik gekregen” (16/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Overal Belgen in deze Tour. Maar degene die we het meest verwacht hadden, valt het minste op. Gisteren boekte Greg Van Avermaet zijn vierde toptienplaats, toch is hij niet bezig aan de Tour die hij voor ogen had. Zeker nu zijn beste kansen op ritwinst sinds afgelopen weekend verstreken zijn. “Ik heb een mentale tik gekregen”, zegt hij eerlijk. “Maar er komen nog kansen, zeker weten.”
  [naar artikel]
 44. Tour de France: Degenkolb klopt twee Belgen in chaotische kasseienrit (15/07/2018 - De Morgen)
  De Duitser John Degenkolb heeft de negende etappe in de Ronde van Frankrijk gewonnen. Na een chaotische kasseienrit haalde hij het in de sprint voor de Belgen Greg Van Avermaet en Yves Lampaert. Van Avermaet blijf leider.
  [naar artikel]
 45. AG2R-Citroën start met Greg Van Avermaet als kopman in Milaan-Turijn (14/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  AG2R-Citroën start woensdag met Greg Van Avermaet als kopman in Milaan-Turijn (1.Pro). De 36-jarige Oost-Vlaming wil in de Italiaanse semiklassieker verder bouwen aan zijn conditie voor de voorjaarsklassiekers.
  [naar artikel]
 46. Greg Van Avermaet rijdt criteriums in Ninove en Herentals (19/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Greg Van Avermaet zal na de Tour alvast twee criteriums voor zijn rekening nemen. Zo is hij al zeker van de partij op het natourcriterium van
  [naar artikel]
 47. Ex-winnaar Greg Van Avermaet voorspelt verrassende naam als winnaar van Parijs-Roubaix: “Wout van Aert” (14/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Komende zondag zou hij naar eigen zeggen tevreden zijn met een plek in de top 10, maar in 2017 reed Greg Van Avermaet (36) in Parijs-Roubaix alle stenen uit de grond. Na een olympische titel boekte hij dat jaar in de ‘Hel van het Noorden’ zijn eerste en voorlopig enige zege in een Monument. “Ik was veruit de beste die dag”, herinnert Van Avermaet zich. En voor zondag rekent hij op een sterk terugkerende Wout van Aert - áls die al meedoet. “Hij zal er meteen staan, denk ik.”
  [naar artikel]
 48. Ex-winnaar Greg Van Avermaet voorspelt verrassende naam als winnaar van Parijs-Roubaix: “Wout van Aert” (14/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Komende zondag zou hij naar eigen zeggen tevreden zijn met een plek in de top 10, maar in 2017 reed Greg Van Avermaet (36) in Parijs-Roubaix alle stenen uit de grond. Na een olympische titel boekte hij dat jaar in de ‘Hel van het Noorden’ zijn eerste en voorlopig enige zege in een Monument. “Ik was veruit de beste die dag”, herinnert Van Avermaet zich. En voor zondag rekent hij op een sterk terugkerende Wout van Aert - áls die al meedoet. “Hij zal er meteen staan, denk ik.”
  [naar artikel]
 49. Oliver Naesen en Greg Van Avermaet rijden volgend jaar in heel opvallende outfit bij AG2R (17/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Wie komend seizoen op zoek gaat naar de overwegend blauwe en bruine outfit van AG2R-Citroën, die komt bedrogen uit. Het Franse team van onder anderen Oliver Naesen en Greg Van Avermaet kiest in 2021 voor een opvallend witte outfit, met het rode van de nieuwe sponsor Citroën op de voorkant. De bruine broek blijft wel. “Een unieke en gedurfde outfit”, klinkt het bij de Fransen.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy