Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

09 August 2022
04:06 uur

Meisje van 17 komt met haar fiets onder vrachtwagen vlakbij huis in Sint-Huibrechts-Lille: slachtoffer is ernstig gewond

Het Belang van Limburg

30/06/2022 - 17:47

Een meisje van 17 jaar is donderdagnamiddag ernstig gewond geraakt bij een ongeval vlakbij haar huis in Sint-Huibrechts-Lille. Op de Lillerheidestraat zou ze met haar fiets zijn overgestoken en daarbij onder een vrachtwagen zijn beland. Een verkeersdeskundige onderzoekt de omstandigheden.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Meisje van 17 komt met fiets onder vrachtwagen terecht: slachtoffer zwaargewond (30/06/2022 - Het Nieuwsblad)
  Een meisje van 17 jaar is donderdagnamiddag ernstig gewond geraakt bij een ongeval vlak bij haar huis in Sint-Huibrechts-Lille. Op de Lillerheidestraat zou ze met haar fiets zijn overgestoken en daarbij onder een vrachtwagen zijn beland. Een verkeersdeskundige onderzoekt de omstandigheden.
  [naar artikel]
 2. Man gewond na val van bootje op kanaal in Sint-Huibrechts-Lille (13/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een man die in Sint-Huibrechts-Lille op een plezierboot zat raakte zondag rond 12.20 uur gewond. Het slachtoffer was aan het varen op het kanaal Bocholt-Herentals toen het ter hoogte van de brug in Lille misliep. Om een onbekende reden ging hij overboord. Iemand anders sprong in het water om hem uit het kanaal te krijgen en het duo kreeg daarbij de hulp van passanten die via het jaagpad passeerden.
  [naar artikel]
 3. Auto over de kop in Sint-Huibrechts-Lille (15/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op de Peerderbaan in Sint-Huibrechts-Lille is zaterdag rond 20.45 uur een auto over de kop gegaan. Een persoon werd gewond naar het ziekenhuis gebracht. (mm)
  [naar artikel]
 4. Kat sterft bij keukenbrand in Sint-Huibrechts-Lille (23/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Maandag rond 1 uur brak in het Peltse Sint-Huibrechts-Lille brand uit in de Erkestraat. Het vuur ontstond in de keuken en ging gepaard met veel rookontwikkeling. Het huis is tijdelijk onbewoonbaar.
  [naar artikel]
 5. Twee volwassenen en twee kinderen gewond na ongeval in Sint-Huibrechts-Lille (27/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  In de Zandstraat in Sint-Huibrechts-Lille is zaterdag rond 20 uur een auto tegen een boom gebotst. Een man (32) en vrouw (31) uit Pelt raakten gewond. Twee kinderen van 5 en 8 jaar liepen lichte verwondingen op.
  [naar artikel]
 6. Politie zoekt kampeerder: man loopt waarschijnlijk rond in Sint-Huibrechts-Lille (27/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  De politie is op zoek naar een dertiger die in een tentje in de buurt van de Kettingbrug in Sint-Huibrechts-Lille logeerde. De man ging lopen toen de politie hem donderdagmiddag wilde controleren. Vermoedelijk dwaalt nog in het centrum van Sint-Huibrechts-Lille rond.
  [naar artikel]
 7. Auto slaat over de kop in Sint-Huibrechts-Lille: passagier gewond naar ziekenhuis (14/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagavond is een auto over de kop gegaan op de Sint-Antoniusstraat in Sint-Huibrechts-Lille. De bestuurder raakte als bij wonder niet gewond. Zijn passagier werd uit de auto geslingerd en is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.
  [naar artikel]
 8. Juwelen weg bij inbraak in Sint-Huibrechts-Lille (28/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie is donderdagavond een inbraak in een huis in de Erkestraat in Sint-Huibrechts-Lille gemeld. Dieven hadden de achterdeur geforceerd. Er zijn enkele juwelen verdwenen.
  [naar artikel]
 9. Juwelen weg bij inbraak in Sint-Huibrechts-Lille (19/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Dieven hebben woensdagavond bij een inbraak in de Lillerheidestraat in Sint-Huibrechts-Lille juwelen buitgemaakt. De indringers raakten binnen via de achterkant van het huis. (mm)
  [naar artikel]
 10. Tuinhuis brandt uit in Sint-Huibrechts-Lille (11/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  In Riesel in Sint-Huibrechts-Lille is maandagavond rond 19.30 uur een tuinhuis afgebrand. Dit houten gebouw stond op zo’n tien meter van het huis. De oorzaak van de brand is vermoedelijk een oververhitte houtkachel. Het tuinhuis is totaal vernield. 
  [naar artikel]
 11. Schietincident in Sint-Huibrechts-Lille: vluchtende chauffeur (20) in cel (09/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  De 20-jarige jongeman uit Nederweert (Nederland) die woensdagnamiddag gewond raakte bij een schietincident in Sint-Huibrechts-Lille zit sinds vrijdag in de gevangenis van Hasselt. Dat besliste de onderzoeksrechter vrijdag. De man wordt verdacht van gewapende weerspannigheid omdat hij probeerde in te rijden op een politieagent.
  [naar artikel]
 12. Geen buit bij inbraak in Sint-Huibrechts-Lille (14/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie is vrijdag rond 16.30 uur een inbraak op Lille Dorp is Sint-Huibrechts-Lille gemeld. Een raam en een tussendeur werden opgebroken. Op het eerste gezicht is er niets weg.
  [naar artikel]
 13. Twee auto's botsen in Sint-Huibrechts-Lille (11/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Silvy Palmans uit Hechtel-Eksel is zondagnamiddag gewond geraakt bij een ongeval in Sint-Huibrechts-Lille. Rond 17.45 uur botsten er twee auto’s op het kruispunt van de Peerderbaan en Herent. In de andere auto liep een koppel uit Linter lichte verwondingen op. (mm)
  [naar artikel]
 14. Inbraak in Sint-Huibrechts-Lille (19/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op Lillerhoef in Sint-Huibrechts-Lille is ingebroken. De feiten werden woensdag in de vooravond bij de politie gemeld.  
  [naar artikel]
 15. Twee trailmotoren gestolen in Sint-Huibrechts-Lille (27/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Jos Verlindenstraat in Sint-Huibrechts-Lille zijn twee trailmotoren gestolen. De feiten werden maandagnamiddag vastgesteld. De dieven waren het huis binnengedrongen om bij de buit te geraken.
  [naar artikel]
 16. Inbraak in Sint-Huibrechts-Lille (23/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Donderdag rond middernacht is bij de politie een inbraak in een huis op Heikant in Sint-Huibrechts-Lille gemeld. De indringers hadden tussen 20 en 22 uur een ruit aan de achterkant verbrijzeld om binnen te dringen. Op de eerste verdieping werden alle kamers doorzocht en overhoop gegooid. Of er iets is verdwenen, moet uit een inventaris blijken. (mm)
  [naar artikel]
 17. Auto gestolen in Sint-Huibrechts-Lille (07/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op de Fierkens-Heikant in Sint-Huibrechts-Lille is zondagmiddag een auto gestolen. De auto - die te koop stond - was onder een carport geparkeerd. De diefstal gebeurde toen de eigenares even weg was. (mm)
  [naar artikel]
 18. Opnieuw carnavalsstoet in Sint-Huibrechts-Lille: “We hebben carnaval in de regio gered” (26/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Weinig mensen kunnen vatten hoe ze in de Peltse deelgemeente Sint-Huibrechts-Lille uitgekeken hebben naar de eerste carnavalstoet na de coronapauze. Zaterdag mochten de Liller Meulewiekers eindelijk losgaan en dat onder een stralende zon.
  [naar artikel]
 19. Laptop en juwelen gestolen in Sint-Huibrechts-Lille (27/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op de Korte Dijk in Sint-Huibrechts-Lille is zondagnamiddag ingebroken in een huis. Een laptop en juwelen werden gestolen.
  [naar artikel]
 20. Klein brandje in Sint-Huibrechts-Lille (29/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  De brandweer is woensdagavond opgeroepen voor een brand in een huis in de Erkestraat in Sint-Huibrechts-Lille. Door een brand in de schoorsteen was het plafond beginnen smeulen. Gelukkig merkten de bewoners het tijdig op en konden de hulpdiensten verwittigen. Om het vuur te blussen moest wel een groot deel van het plafond worden opengebroken. De woning blijft bewoonbaar.
  [naar artikel]
 21. Multimedia gestolen in Sint-Huibrechts-Lille (09/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Kompenstraat in Sint-Huibrechts-Lille hebben inbrekers afgelopen weekend toegeslagen. Ze maakten multimedia buit.
  [naar artikel]
 22. Krasbiljetten gestolen in Sint-Huibrechts-Lille (13/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij een inbraak op de Kaulillerweg in Sint-Huibrechts-Lille hebben dieven krasbiljetten meegenomen. Dat is zondag rond 21 uur vastgesteld.
  [naar artikel]
 23. Vrachtwagen rijdt fietsster (32) en dochtertje (1,5) aan: moeder in levensgevaar, meisje gewond aan hoofd (29/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op een kruispunt in Sint-Katelijne-Waver is vrijdag een 32-jarige vrouw uit Putte levensgevaarlijk gewond geraakt. De vrouw werd op haar fiets aangereden door een vrachtwagen. “We hebben haar de eerste zorgen toegediend en ook afgeschermd van de zon”, vertellen enkele aannemers uit de buurt. Ook haar dochtertje van 1,5 jaar die vooraan op de fiets zat, bloedde aan het hoofd.
  [naar artikel]
 24. Bloembak vat vuur in Sint-Huibrechts-Lille (28/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  De brandweer is woensdag rond 16.30 uur opgeroepen voor een brand op de Kaulillerweg in Sint-Huibrechts-Lille. Een bloembak voor een huis was er in brand gevlogen. De vlammen waren al geblust voor de brandweer daar was. De schade bleef beperkt. (mm)
  [naar artikel]
 25. Inbraakpoging in Sint-Huibrechts-Lille (10/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie is woensdagavond een melding binnengekomen van een inbraakpoging in de Hofstraat in Sint-Huibrechts-Lille. Er is schade aan de schuifdeur. (mm)
  [naar artikel]
 26. VIDEO. Carnavalstoet trekt door Sint-Huibrechts-Lille (10/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Neerpeltse deelgemeente Sint-Huibrechts-Lille trokken zaterdagnamiddag meer dan 50 wagens door de centrumstraten. Het weer zat mee dus mocht de stoet van de Liller Meulewiekers rekenen op enkele duizenden toeschouwers.
  [naar artikel]
 27. Meisje (13) in elkaar geslagen in Sint-Niklaas, omstaanders maken filmpje (08/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  In Sint-Niklaas is donderdagavond in de stationsbuurt een meisje van 13 in mekaar geslagen door een groepje jongeren. Het slachtoffer raakte niet ernstig gewond, maar is zwaar onder de indruk. En ook nu is er een filmpje van de vechtpartij gemaakt, dat circuleert op de sociale media. Voor het meisje en haar familie is dat erg confronterend. Ze dient samen met haar moeder klacht in bij de politie.
  [naar artikel]
 28. Meisje (13) in elkaar geslagen in Sint-Niklaas, omstaanders maken filmpje (08/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  In Sint-Niklaas is donderdagavond in de stationsbuurt een meisje van 13 in mekaar geslagen door een groepje jongeren. Het slachtoffer raakte niet ernstig gewond, maar is zwaar onder de indruk. En ook nu is er een filmpje van de vechtpartij gemaakt, dat circuleert op de sociale media. Voor het meisje en haar familie is dat erg confronterend. Ze dient samen met haar moeder klacht in bij de politie.
  [naar artikel]
 29. Tienermeisje komt om onder vrachtwagen in Beerse (05/08/2019 - Metro)
  In het centrum van Beerse in de Antwerpse Kempen is zondagavond een tienermeisje omgekomen toen ze onder een vrachtwagen terechtkwam. Dat zegt burgemeester Bart Craane. Het parket heeft een verkeersdeskundige aangesteld om de precieze omstandigheden van het ongeval te onderzoeken, want die zijn nog bijzonder onduidelijk. Zo moet nog worden uitgeklaard of het meisje met haar fiets ten val kwam of door de vrachtwagen werd aangereden. Het slachtoffer overleed ter plaatse. bron: Belga Het bericht Tienermeisje komt om onder vrachtwagen in Beerse verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 30. Elina (4) belandt onder vrachtwagen en komt er als bij wonder ongedeerd uit (07/10/2016 - Het Nieuwsblad)
  De vierjarige Elina uit Mechelen heeft een goede engelbewaarder. Het meisje fietste met haar zus en mama naar huis en kwam onder een afdraaiende truck terecht. Haar fiets werd letterlijk verpletterd, maar Elina schoof gewoon onder de vrachtwagen door.
  [naar artikel]
 31. Auto en bestelwagen botsen in Sint-Huibrechts-Lille (13/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Dinsdag rond 13.45 uur zijn in de Lillerheidestraat in Sint-Huibrechts-Lille een auto en een bestelwagen gebotst. Een persoon werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. (mm)
  [naar artikel]
 32. Ongeval (08/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op de rotonde in Sint-Huibrechts-Lille is een 65-jarige fietser uit Neerpelt maandagavond rond 19.15 uur gewond geraakt bij een aanrijding. Een auto botste tegen de elektrische fiets die op de rotonde reed.
  [naar artikel]
 33. Inbraak in feestzaal in Sint-Huibrechts-Lille (05/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie is donderdag een inbraak in een feestzaal op de Kaulillerweg in Sint-Huibrechts-Lille gemeld. De dieven hadden een zijdeur geforceerd om binnen te geraken. Er zijn een muziekcomputer en een kassacomputer verdwenen. (gvb)
  [naar artikel]
 34. Motorfiets gestolen in Sint-Huibrechts-Lille (02/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Uit een schuur in de Jos Verlindenstraat in Sint-Huibrechts-Lille is een motorfiets van het merk Honda gestolen. De feiten werden woensdag bij de politie gemeld.  
  [naar artikel]
 35. Gereedschap gestolen uit schuur in Sint-Huibrechts-Lille (01/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdag rond 3 uur is in de Jos Verlindenstraat in Sint-Huibrechts-Lille een diefstal vastgesteld. Uit een schuur werden allerlei elektrische toestellen gestolen. (mm)
  [naar artikel]
 36. Onderzoek naar autobrand in Sint-Huibrechts-Lille (02/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op de Sint-Antoniusweg in Sint-Huibrechts-Lille is maandagmorgen een auto uitgebrand. De brandweer werd rond 1.45 uur opgeroepen. Het voertuig stond in volle vuur. De auto stond pal naast het huis. Door de hitte sprong een raam. De brandweer kon vermijden dat het vuur oversloeg naar de tweewoonst. De oorzaak van de brand is niet bekend en mogelijk verdacht. De politie is bezig met een onderzoek. 
  [naar artikel]
 37. Elektronica weg bij inbraak in Sint-Huibrechts-Lille (18/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op de Peerderbaan in Sint-Huibrechts-Lille is donderdagmiddag een inbraak ontdekt. De dieven namen een hoop elektronica, zoals een tablet, mee. (mm)
  [naar artikel]
 38. 86-jarigen Sint-Huibrechts-Lille houden reünie in meklkveebedrijf (19/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  De nog actieve 86-jarigen van Sint-Huibrechts-Lille, klasgenoten van 1935, hielden nog eens een reünie in het St-Franciscushof.
  [naar artikel]
 39. Minderjarig meisje aangerand door groep jongens na fuif (04/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  De recherche van de politiezone HANO is op zoek naar vijf jongens die na de fuif Liller Giganacht in Sint-Huibrechts-Lille bij Neerpelt een zeventienjarig meisje aanrandden. De feiten, die als ernstig worden beschouwd, vonden vorige week zondag 28 januari plaats buiten op de parking van de parochiezaal in Lille. Het tienermeisje had het feest net verlaten toen ze door de groep benaderd werd en vervolgens aangerand. Dat gebeurde tussen 1.30 en 2 uur.
  [naar artikel]
 40. Minderjarig meisje aangerand door groep jongens na fuif (04/02/2018 - Het Nieuwsblad)
  De recherche van de politiezone HANO is op zoek naar vijf jongens die na de fuif Liller Giganacht in Sint-Huibrechts-Lille bij Neerpelt een zeventienjarig meisje aanrandden. De feiten, die als ernstig worden beschouwd, vonden vorige week zondag 28 januari plaats buiten op de parking van de parochiezaal in Lille. Het tienermeisje had het feest net verlaten toen ze door de groep benaderd werd en vervolgens aangerand. Dat gebeurde tussen 1.30 en 2 uur.
  [naar artikel]
 41. Minderjarig meisje aangerand door groep jongens na fuif (04/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De recherche van de politiezone HANO is op zoek naar vijf jongens die na de fuif Liller Giganacht in Sint-Huibrechts-Lille bij Neerpelt een zeventienjarig meisje aanrandden. De feiten, die als ernstig worden beschouwd, vonden vorige week zondag 28 januari plaats buiten op de parking van de parochiezaal in Lille. Het tienermeisje had het feest net verlaten toen ze door de groep benaderd werd en vervolgens aangerand. Dat gebeurde tussen 1.30 en 2 uur.
  [naar artikel]
 42. Bushokje in Sint-Huibrechts-Lille vernield (25/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Schutterijstraat in Sint-Huibrechts-Lille is een bushokje zaterdagnamiddag vernield. Een raam is verbrijzeld maar niet gebarsten. (mm)
  [naar artikel]
 43. Meisje (12) sterft nadat ze met fiets onder vrachtwagen terechtkomt (31/03/2021 - Het Nieuwsblad)
  Een twaalfjarig meisje is woensdagmiddag om het leven gekomen nadat ze met haar fiets onder een vrachtwagen terechtkwam in Nieuwpoort. Er wordt onderzocht hoe het ongeval kon gebeuren.
  [naar artikel]
 44. Afrastering beschadigd in Sint-Huibrechts-Lille (23/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Op de Kaulillerweg in Sint-Huibrechts-Lille is de afrastering van een weide beschadigd. De eigenaar verwittigde vrijdagnamiddag de politie. (mm)
  [naar artikel]
 45. Beroep tegen nieuw njet voor woonblokken in Sint-Huibrechts-Lille (10/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  De deputatie geeft geen vergunning voor de bouw van twee appartementsblokken achter het oude gemeentehuis in Sint-Huibrechts-Lille. De ontwikkelaar gaat nu opnieuw in beroep bij de Raad voor Vergunningsbetwistingen.
  [naar artikel]
 46. Fietsster gewond in Sint-Huibrechts-Lille (25/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Donderdag rond 10.15 uur is op de rotonde van de Peerderbaan, kruispunt Venderstraat, een fietsster door een vrachtwagen geraakt. De 63-jarige jarige vrouw uit Hamont-Achel liep verwondingen op. (mm)
  [naar artikel]
 47. Moeder (32) zwaargewond en kind (1,5) lichtgewond na aanrijding door vrachtwagen: “Dit had veel erger kunnen aflopen als je de verhakkelde fiets ziet” (29/07/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Een 32-jarige fietsster is vrijdagvoormiddag ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval in de Hertstraat in Sint-Katelijne-Waver. Haar kind van 1,5 jaar oud zat ook op de fiets en raakte lichtgewond. De politie onderzoekt de juiste omstandigheden van de klap. Uit de eerste vaststellingen blijkt dat de vrachtwagen een manoeuvre uitvoerde.
  [naar artikel]
 48. Bank bij kapel vernield in Sint-Huibrechts-Lille (25/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de Zandstraat in Sint-Huibrechts-Lille hebben onbekenden in de nacht van donderdag op vrijdag een bank aan de kapel vernield.
  [naar artikel]
 49. Meisje (13) in elkaar geslagen in Sint-Niklaas, omstaanders maken filmpje (08/09/2017 - Het Nieuwsblad)
  In Sint-Niklaas isdonderdagavond in de stationsbuurt een meisje van 13 in mekaar geslagen door een groepje jongeren. Het meisje raakte niet ernstig gewond, maar is zwaar onder de indruk. En ook nu is er een filmpje van de vechtpartij gemaakt, dat circuleert op de sociale media. Voor het meisje en haar familie is dat erg confronterend. Ze dient samen met haar moeder klacht in bij de politie.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy