Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

28 January 2022
23:59 uur

Ernstig ongeval en grote hinder op E40: vrachtwagen rijdt door middenberm

Het Nieuwsblad

07/04/2017 - 17:33

Een vrachtwagen is door de middenberm gegaan op de E40 tussen Brussel en Leuven, aan de snelwegparking in Everberg. Richting Luik kan het verkeer enkel over de spitsstrook, naar Brussel zijn er twee rijstroken vrij, aldus Peter Bruyninckx van het Vlaams Verkeerscentrum. De files groeien momenteel aan.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Grote hinder op E17 na ongeval met vrachtwagen in middenberm (24/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Er is grote hinder op de E17 in de buurt van Kortrijk nadat daar kort voor één uur een vrachtwagen in de middenberm dook. Dat gebeurde na een...
  [naar artikel]
 2. Vrachtwagen door middenberm op E40: zware hinder (02/05/2018 - De Standaard)
  Een vrachtwagen is op de E40 bij Erpe-Mere door de middenberm gegaan. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum. In beide richtingen is er zware hinder.
  [naar artikel]
 3. Vrachtwagen rijdt door middenberm op E40, bestuurder komt om het leven (07/04/2017 - De Standaard)
  Bij het ongeval op de E40 tussen Brussel en Leuven, waarbij een vrachtwagen door de middenberm is gegaan, is één dodelijk slachtoffer gevallen. Het gaat om de vrachtwagenchauffeur, zo meldt de Leuvense brandweer. Gewonden zouden er niet gevallen zijn. De juiste oorzaak en omstandigheden van het ongeval zijn nog niet duidelijk.
  [naar artikel]
 4. Vrachtwagen door middenberm op E40: weg weer vrijgemaakt (02/05/2018 - De Standaard)
  Een vrachtwagen is op de E40 bij Erpe-Mere door de middenberm gegaan. In beide richtingen was er zware hinder.
  [naar artikel]
 5. Vrachtwagen belandt in middenberm op E17 in Kortrijk, grote hinder richting Franse grens (24/10/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een vrachtwagen die woensdagmiddag een klapband kreeg op de E17 ter hoogte van Kortrijk, is in de middenberm beland. Daardoor is grote hinder in de richting van de Franse grens.
  [naar artikel]
 6. Grote hinder op E40 na ongeval met vrachtwagen in Everberg (07/04/2017 - De Redactie)
  Op de E40 ter hoogte van de parking van Everberg is een ernstig ongeval met een vrachtwagen gebeurd. In de beide richtingen is slechts 1 rijstrook vrij.
  [naar artikel]
 7. E17 richting Frankrijk dicht door ongeval, hinder kan nog tijdje duren (10/07/2021 - VRT NWS)
  De E17 richting Frankrijk is dicht in Kortrijk-Oost door een ongeval. De hinder kan nog een tijdje duren. Het ongeval gebeurde om half vier vannacht. Een vrachtwagen botste op een auto met Franse nummerplaat. De trekker met oplegger kantelde en kwam volledig dwars over de snelweg te liggen. De vrachtwagen raakte op de middenberm een verlichtingspaal die schuin kwam te staan. Daardoor is de linkerrijkstrook van de E17 richting Gent ook voor het verkeer afgesloten.
  [naar artikel]
 8. Vrachtwagen door middenberm op E40 in Haasrode (20/02/2018 - Metro)
  Op de E40-autosnelweg tussen Leuven en Luik heeft zich ter hoogte van Haasrode een ernstig ongeval voorgedaan met een vrachtwagen. Dat meldt de Leuvense brandweer. De truck, die geladen was met landbouwvoertuigen, ging omstreeks 22.30 uur om een nog onbekende reden door de middenberm en vatte vuur. De brandweer kon de brand blussen, maar de truck en zijn lading hebben zware schade opgelopen. De vrachtwagenchauffeur werd door de hulpdiensten overgebracht naar het ziekenhuis. Door het ongeval zijn in beide richtingen op de E40 de linker- en middenrijstrook versperd. De verkeershinder is echter beperkt. bron: Belga
  [naar artikel]
 9. E34 in Zelzate versperd door vrachtwagen in de middenberm (04/05/2017 - Het Nieuwsblad)
  De E34 in het Oost-Vlaamse Zelzate is donderdagnamiddag volledig afgesloten in de richting van Knokke nadat een vrachtwagen in de middenberm belandde. De hinder zal nog geruime tijd aanslepen, zegt het Vlaams Verkeerscentrum.
  [naar artikel]
 10. Dodelijk ongeval in Neerpelt: wagen door middenberm en gegrepen door vrachtwagen (28/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op de N74 in Neerpelt gebeurde bij de afslag van de Grote Heide een dodelijk ongeval. Een wagen die uit de richting van Hasselt kwam ging door de middenberm en werd gegrepen door een vrachtwagen uit de andere richting.
  [naar artikel]
 11. Verkeershinder op E34: vrachtwagen met staal belandt in middenberm (14/10/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Een ongeval met een vrachtwagen veroorzaakt sinds woensdagmiddag hinder op de E34 in Retie in de richting van Nederland. Daar vinden momenteel werkzaamheden aan het wegdek plaats.
  [naar artikel]
 12. Spectaculaire beelden van ongeval E17: truck slingert over weg (03/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  De E17 was woensdagochtend een tijdlang versperd nadat een vrachtwagen door de middenberm ging. Intussen zijn er spectaculaire beelden opgedoken van het ongeval. Op de beelden is te zien hoe de vrachtwagen begint te slingeren over de snelweg en uiteindelijk in de middenberm knalt.
  [naar artikel]
 13. Vrachtwagen gaat door middenberm op E313 (01/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op de E313 in Ham is rond het middaguur een vrachtwagen door de middenberm gegaan. Voor dit ongeval is een ambulance opgeroepen. Hierdoor waren de rijstroken richting Antwerpen versperd.
  [naar artikel]
 14. Uur aanschuiven: grote hinder op E17 na ongeval in Kortrijk-Oost (01/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een ongeval met een kleine vrachtwagen zorgt vanmorgen voor grote hinder op de E17 in de buurt van Kortrijk. De vrachtwagen, geladen met...
  [naar artikel]
 15. Vrachtwagen rijdt door middenberm: A12 volledig versperd (26/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De A12 in de richting van Bergen op Zoom is donderdagavond ter hoogte van Ekeren volledig versperd. Een vrachtwagen reed door de middenberm en graaide een verlichtingspaal met zich mee.
  [naar artikel]
 16. Files in Genk nadat vrachtwagen door middenberm gaat op de Europalaan (26/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op de Europalaan in Genk is dinsdagnamiddag een vrachtwagen door de middenberm gegaan. Wellicht kreeg de oplegger een klapband. De vrachtwagen ramde een boom. De trucker raakte gewond. Door het ongeval is een rijstrook versperd in de richting van As en in de richting van Genk.
  [naar artikel]
 17. Vrachtwagen gaat door middenberm op E40: zware hinder, tot drie uur aanschuiven (15/06/2020 - Het Nieuwsblad)
  Op de E40 in Zwijnaarde is een vrachtwagen door de middenberm gereden. De snelweg is daardoor in de richting van Brussel volledig versperd. Richting Oostende is één rijstrook versperd. De vertragingen lopen snel op: het is momenteel al tot 3 uur aanschuiven. Dat meldt de lokale brandweer.
  [naar artikel]
 18. Vrachtwagen ramt middenberm en kantelt: R4 versperd, kilometerslange file (25/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  De R4 is ter hoogte van het op- en afrittencomplex in Oostakker versperd in de richting van Zelzate na een zwaar ongeval met een vrachtwagen. Om een nog onduidelijke reden ging die tegen de middenberm, waardoor de vrachtwagen kantelde en op de rijbaan kwam.
  [naar artikel]
 19. Hinder op R2 door gekantelde vrachtwagen, files zwellen aan (28/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Op de R2 ter hoogte van Lillo is vrijdag hinder ontstaan door een ongeval met vrachtwagens. Een vrachtwagen kantelde er tegen een andere vrachtwagen.
  [naar artikel]
 20. Zware hinder op de E40 richting Brussel na ongeval in Merelbeke (03/02/2017 - Het Nieuwsblad)
  Er is zware hinder na een ongeval op de E40. In de richting van Brussel is een vrachtwagen op de middenberm gereden, er is maar één rijstrook vrij. Richting kust groeit de kijkfile.
  [naar artikel]
 21. Ongeval rijdt op middenberm op E313 in Herentals, snelweg afgesloten (10/07/2016 - De Redactie)
  Een Nederlandse vrachtwagen is ter hoogte van de werkzaamheden in Herentals-Industrie op een tijdelijke middenberm gereden. De snelweg is in beide richtingen afgesloten.
  [naar artikel]
 22. VIDEO. Vrachtwagen gaat dwars door middenberm in volle avondspits: kilometerslange file (07/04/2017 - Het Nieuwsblad)
  Op de E40 in Everberg is iets voor 17 uur een zwaar ongeval gebeurd met een vrachtwagen. Ter hoogte van de parking in Everberg ging een vrachtwagen dwars door de middenberm, met kilometerslange files tot gevolg. Zowel in de richting van Brussel als in de richting van Leuven staan de wagens kilometerslang aan te schuiven.
  [naar artikel]
 23. Filerijden op E313 na zwaar ongeval: vrachtwagen belandt in middenberm (09/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Op de E313 is rond 15 uur een vrachtwagen in de middenberm beland ter hoogte van de afrit Hasselt-Zuid in de richting van Antwerpen. De
  [naar artikel]
 24. Ongeval met vrachtwagen zorgt voor hinder op E19 (14/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Op de E19 gebeurde een ongeval met een vrachtwagen, net na het parkeerterrein bij Sint-Job-in-’t-Goor. Door het ongeval is de rijweg versperd, het verkeer moet er passeren via de parking. De hulpdiensten zijn ter plaatse om het wegdek te reinigen. De chauffeur van de vrachtwagen raakte gewond.
  [naar artikel]
 25. Zwaar ongeval tussen vrachtwagen en personenwagen: grote hoeveelheid mazout op de weg (18/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  Op het kruispunt van de R32 en de Roeselaarsestraat in Ardooie gebeurde woensdagochtend rond 10.30 uur een ernstig ongeval waarbij een vrachtwagen van een Turks bedrijf en een zware Volkswagen betrokken geraakten. Niemand geraakte zwaargewond, maar de personenwagen raakte wel ernstig beschadigd.
  [naar artikel]
 26. Vrachtwagen crasht op middenberm en mist tegenliggers op haar na (29/05/2017 - Het Nieuwsblad)
  Op de autosnelweg E40/A18 tussen Veurne en Jabbeke is een vrachtwagen over de middenberm van de autosnelweg gereden. De bestuurder raakte gewond en werd naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeval kon gebeuren, is nog niet duidelijk.
  [naar artikel]
 27. Ongeval met vrachtwagen veroorzaakt zware hinder op Brusselse ring: meer dan uur extra in beide richtingen (24/05/2018 - De Morgen)
  Op de Brusselse binnenring ter hoogte van Wezembeek-Oppem is vanmiddag een zwaar ongeval gebeurd. Een vrachtwagen kwam er in aanraking met enkele auto's en is gekanteld. Een van de wagens werd over de middenberm gekatapulteerd en blokkeert de buitenring. In beide richtingen staat er al meer dan een uur file.
  [naar artikel]
 28. Vrachtwagen door middenberm vliegt in brand op E17 Gentbrugge (15/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Op de E17 ter hoogte van Gentbrugge richting Antwerpen is een vrachtwagen om nog onbekende reden door de middenberm gereden. De vrachtwagen staat
  [naar artikel]
 29. Auto botst op stilstaande vrachtwagen, grote hinder op N16 (01/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Op de gewestweg N16 in Bornem is een zwaar ongeval gebeurd, dat voor grote hinder zorgt.
  [naar artikel]
 30. Grote hinder op E40 door aanrijding tussen vrachtwagen en auto: diesel op rijweg gelekt (08/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  Op de E40 in Aalst richting Brussel is woensdagochtend een ongeval gebeurd tussen een vrachtwagen en een personenwagen. De rechterrijstrook is er versperd en de hinder neemt toe. “Dat is een druk punt, dus er staat meteen veel file”, zegt Peter Bruyninckx van het Vlaams Verkeerscentrum.
  [naar artikel]
 31. Heel wat fileleed: vrachtwagen door middenberm op E34 (15/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Op de E34 ter hoogte van Turnhout is vanmiddag rond 15.35 uur een vrachtwagen door de middenberm gereden. Bij de crash raakte het voertuig een
  [naar artikel]
 32. Hinder in beide richtingen op E40 door ernstig ongeval (05/08/2018 - Het Nieuwsblad)
  Op de E40 in Oostkamp zijn zondagavond kort na 18 uur richting Oostende de linker- en middenrijstrook versperd en richting Brussel de linkerrijstrook door een ernstig ongeval. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum. De hinder zal in beide richtingen enige tijd duren.
  [naar artikel]
 33. Nu al hinder op Antwerpse Ring na vrachtwagen met klapband (27/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Antwerpse Ring richting Nederland is er al voor de ochtendfile op gang komt de nodige hinder. Ter hoogte van Deurne is een vrachtwagen tegen de middenberm gebotst. De twee linkse rijvakken zijn versperd.
  [naar artikel]
 34. Bus De Lijn rijdt verkeerslichten omver na botsing met vrachtwagen: vijf lichtgewonden (15/03/2018 - Het Nieuwsblad)
  Op het kruispunt van de Buiten-Katelijnevest en de Ketsbruggestraat in Brugge gebeurde donderdag even na de middag een spectaculair ongeval. Een Lijn-bus werd er door een vrachtwagen aangereden en reed de verkeerslichten op de middenberm omver. Vijf passagiers van de bus raakten lichtgewond door de botsing.
  [naar artikel]
 35. E19 aan grens volledig versperd na ongeval met vrachtwagens (21/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De E19 richting Antwerpen is volledig versperd aan de grensovergang met Nederland. Een vrachtwagen is tegen een andere vrachtwagen gebotst die op de pechstrook stond en in de middenberm terechtgekomen. Er vielen geen gewonden maar de volledige rijweg ligt bezaait met brokstukken. De hinder kan nog een tijdje aanslepen volgens de wegpolitie.
  [naar artikel]
 36. E19 aan grens volledig versperd na ongeval met vrachtwagens (21/03/2018 - Het Nieuwsblad)
  De E19 richting Antwerpen is volledig versperd aan de grensovergang met Nederland. Een vrachtwagen is tegen een andere vrachtwagen gebotst die op de pechstrook stond en in de middenberm terechtgekomen. Er vielen geen gewonden maar de volledige rijweg ligt bezaait met brokstukken. De hinder kan nog een tijdje aanslepen volgens de wegpolitie.
  [naar artikel]
 37. Tot zaterdag hinder op sporen tussen Kortrijk en Oudenaarde na ongeval met vrachtwagen (21/06/2019 - Het Nieuwsblad)
  Door een ongeval met een vrachtwagen en een trein op een overweg in Deerlijk, zal er nog tot zaterdagochtend hinder zijn op de lijn tussen Kortrijk en Oudenaarde. Dat zegt spoorwegbeheerder Infrabel. “Er was erg veel schade na de aanrijding.”
  [naar artikel]
 38. Vrouw zwaargewond na ongeval met vrachtwagen op R8 in Kuurne (03/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Door een zwaar ongeval is er hinder op de buitenring rond Kortrijk. Een personenwagen en een vrachtwagen botsten er op elkaar. De weg was een...
  [naar artikel]
 39. Snelweg weer vrij, maar nog steeds file op E17 na ongeval in Kortrijk-Oost (01/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een ongeval met een kleine vrachtwagen zorgde vanmorgen voor grote hinder op de E17 in de buurt van Kortrijk. De vrachtwagen, geladen met...
  [naar artikel]
 40. Zware ochtendspits door vrachtwagen met klapband (27/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op de Antwerpse Ring richting Nederland is er al voor de ochtendspits de nodige hinder. Ter hoogte van Deurne is een vrachtwagen tegen de middenberm gebotst. De twee linkse rijvakken zijn versperd.
  [naar artikel]
 41. E17 in Sint-Niklaas versperd na ongeval met vrachtwagen (03/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Op de E17 ter hoogte van Sint-Niklaas is een vrachtwagen door de middenberm gegaan. Het is onduidelijk vanuit welke richting de vrachtwagen kwam,
  [naar artikel]
 42. Nederlander rijdt onder vrachtwagen in Meer (19/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een ernstig ongeval in de transportzone van Meer is een wagen met Nederlandse nummerplaat onder een vrachtwagen gereden. De bestuurder moest door de brandweer uit het wrak bevrijd worden en werd gewond naar het ziekenhuis afgevoerd.
  [naar artikel]
 43. E40 richting Leuven grotendeels versperd: vrachtwagen gaat door middenberm (07/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De E40 tussen Brussel en Leuven zit momenteel potdicht nadat een vrachtwagen, ter hoogte van de snelwegparking in Everberg, er door de middenberm
  [naar artikel]
 44. Vrachtwagen door middenberm op E40: meer dan een uur aanschuiven in beide richtingen (02/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een vrachtwagen is op de E40 ter hoogte van Erpe-Mere door de middenberm gegaan en ligt gekanteld op de baan. De rijweg is er in twee richtingen...
  [naar artikel]
 45. E40 richting Leuven volledig versperd: vrachtwagen gaat door middenberm (07/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De E40 tussen Brussel en Leuven zit momenteel potdicht nadat een vrachtwagen, ter hoogte van de snelwegparking in Everberg, er door de middenberm
  [naar artikel]
 46. E40 richting Leuven versperd: vrachtwagen gaat door middenberm (07/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De E40 tussen Brussel en Leuven zit momenteel potdicht nadat een vrachtwagen, ter hoogte van de snelwegparking in Everberg, er door de middenberm
  [naar artikel]
 47. Vrachtwagen door middenberm op E40: uur aanschuiven in beide richtingen (02/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een vrachtwagen is op de E40 ter hoogte van Erpe-Mere door de middenberm gegaan en ligt gekanteld op de baan. De rijweg is er in twee richtingen...
  [naar artikel]
 48. Ernstige hinder op Antwerpse Ring richting Gent door ongeval aan Antwerpen-Zuid (09/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  De Antwerpse Ring gaat vrijdag richting Gent een erg moeizame avondspits tegemoet na een ernstig ongeval tussen een vrachtwagen en drie personenwagens ter hoogte van het knooppunt Zuid in Berchem. Dat zegt het Vlaams Verkeerscentrum. De vrachtwagen staat schuin over de weg en moet worden getakeld, er is slechts één rijstrook vrij.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.