Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

29 May 2022
13:45 uur

Bestuurder onder invloed reed transmigrant aan in Jabbeke

Metro

18/08/2018 - 12:05

Een 19-jarige transmigrant is afgelopen nacht overleden nadat hij werd aangereden op de Gistelsesteenweg in Jabbeke. De bestuurder van het voertuig pleegde vluchtmisdrijf, maar kon even later opgepakt worden. Dat zegt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. De man legde een positieve ademtest af. Een man van 19 van Vietnamese origine werd vrijdagnacht aangetroffen op […] Het bericht Bestuurder onder invloed reed transmigrant aan in Jabbeke verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Dronken bestuurder rijdt fietsende transmigrant dood (20/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  snellegemIn de nacht van vrijdag op zaterdag is in het West-Vlaamse Snellegem, bij Jabbeke, een Vietnamese transmigrant aangereden door een beschonken bestuurder. Het slachtoffer, Nguyen Vy, overleefde de aanrijding niet. Chauffeur M.M. uit Jabbeke is aangehouden. 
  [naar artikel]
 2. Transmigrant (19) overleden in Jabbeke na ongeval met vluchtmisdrijf, bestuurder blijft aangehouden (18/08/2018 - De Standaard)
  Een 19-jarige transmigrant van Vietnamese origine is vrijdagnacht overleden nadat hij werd aangereden op de Gistelsesteenweg in Jabbeke. De bestuurder van het voertuig pleegde vluchtmisdrijf, maar kon even later opgepakt worden, nadat hij een tweede ongeval had veroorzaakt. Hij blijft aangehouden.
  [naar artikel]
 3. Bestuurder die transmigrant omverreed, blijft aangehouden (19/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De bestuurder uit Jabbeke die vrijdagavond een Vietnamese transmigrant aanreed, is zondag voor de onderzoeksrechter verschenen en blijft aangehouden. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge.
  [naar artikel]
 4. Bestuurder die transmigrant omverreed, blijft aangehouden (19/08/2018 - Het Nieuwsblad)
  De bestuurder uit Jabbeke die vrijdagavond een Vietnamese transmigrant aanreed, is zondag voor de onderzoeksrechter verschenen en blijft aangehouden. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge.
  [naar artikel]
 5. Bestuurder die transmigrant omverreed, blijft aangehouden (19/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  De bestuurder uit Jabbeke die vrijdagavond een Vietnamese transmigrant aanreed, is zondag voor de onderzoeksrechter verschenen en blijft aangehouden. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge.
  [naar artikel]
 6. Bestuurder die transmigrant omverreed, blijft aangehouden (19/08/2018 - Metro)
  De bestuurder uit Jabbeke die vrijdagavond een Vietnamese transmigrant aanreed, is vandaag voor de onderzoeksrechter verschenen en blijft aangehouden. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Een 19-jarige transmigrant kwam vrijdagnacht om het leven nadat hij werd aangereden in Jabbeke. De bestuurder van het voertuig pleegde vluchtmisdrijf, maar kon even later opgepakt worden nadat hij 500 meter verder een tweede ongeval had veroorzaakt. De dertiger legde na het ongeval een positieve ademtest af. De onderzoeksrechter heeft vandaag beslist dat de man voorlopig aangehouden blijft terwijl het onderzoek loopt. Het slachtoffer maakte deel uit van een groepje transmigranten die eerder al in Noord-Frankrijk verbleven. Het parket vermoedt dat het groepje vanuit ons land naar Groot-Brittannië wil reizen. bron: Belga Het bericht Bestuurder die transmigrant omverreed, blijft aangehouden verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 7. Bestuurder dodelijk ongeval Nieuwerkerken reed onder invloed van alcohol (23/08/2019 - VRT NWS)
  De bestuurder van het dodelijke ongeval begin deze week in Nieuwerkerken, bij Aalst, reed onder invloed. Dat blijkt uit het eerste toxicologische rapport. Bij het zware ongeval kwam een 14-jarig meisje om het leven. Volgens het parket waren er geen mankementen aan de auto en was de bestuurder ook niet aan het gsm'en achter het stuur.
  [naar artikel]
 8. Twee bestuurders onder invloed in Diest (07/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bij controles in Diest op de Zichemseweg is een 45-jarige bestuurder uit Herent zijn rijbewijs kwijtgespeeld. Hij reed onder invloed van drugs. Op de Nijverheidslaan is een 55-jarige Diestenaar geverbaliseerd omdat hij onder invloed van alcohol reed.
  [naar artikel]
 9. Bestuurder onder invloed van drugs (04/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  In Bloemendaal in Dilsen heeft de politie donderdagavond rond kwart over tien een 22-jarige bestuurder geverbaliseerd. Die reed onder invloed van drugs. Zijn rijbewijs werd meteen voor 15 dagen ingetrokken. De automobilist werd naar de kant gehaald omdat hij met een kapot achterlicht reed.
  [naar artikel]
 10. Bestuurder (20) zonder rijbewijs vlucht voor controle in Diest (05/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bij weekendcontroles in Diest is een Audi naar de kant gehaald in de Koning Albertstraat. De auto maakte vreemde manoeuvres en reed weg toen de politie wilde overgaan tot controle. Na een korte achtervolging bleek de 20-jarige bestuurder uit Diest geen rijbewijs te hebben. Hij reed ook onder invloed van alcohol en drugs. Later werd in de Omer Vanaudenhovelaan nog een 39-jarige bestuurder beboet omdat die onder invloed van drugs reed. De man moest het rijbewijs inleveren.
  [naar artikel]
 11. Vooral druggebruikers betrapt bij BOB-controles in Sint-Truiden (06/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bij BOB-controles in Sint-Truiden heeft de politie vorig weekend een bestuurder betrapt die onder invloed van cocaïne en amfetamines reed. Hij had geen rijbewijs op zak en de keuring was verlopen. De bestuurder moest het rijbewijs inleveren. In de Nachtegaalstraat is nog een bestuurder betrapt onder invloed van drugs. Bij een controle op de Luikersteenweg bleek de bestuurder met vervallen keuring lachgas in de auto te hebben. Een jonge bestuurder met voorlopig rijbewijs reed zonder begeleider na 22 uur en hij had drie passagiers bij. Zijn auto werd in beslag genomen. De bestuurder had ook cannabis op zak.
  [naar artikel]
 12. Dronken man die transmigrant doodreed en vluchtmisdrijf pleegde komt weg met milde straf (04/06/2019 - Het Nieuwsblad)
  De Brugse politierechter heeft een 30-jarige man uit Jabbeke veroordeeld tot een gevangenisstraf van 15 maanden, waarvan een maand effectief, voor een dodelijk ongeval met vluchtmisdrijf. M.M. reed in dronken toestand een Vietnamese transmigrant aan. Hij kreeg ook twee jaar rijverbod en een jaar alcoholslot opgelegd.
  [naar artikel]
 13. Bestuurder van auto bij ongeval Nieuwerkerken reed onder invloed van alcohol (23/08/2019 - De Morgen)
  De bestuurder van de auto die zondagnacht betrokken was in het dodelijke verkeersongeval in Nieuwerkerken, reed onder invloed van alcohol. Dat bevestigt het parket Oost-Vlaanderen. Bij het ongeval kwam een 14-jarig meisje om het leven.
  [naar artikel]
 14. Transmigrant in Jabbeke overleden na ongeval met vluchtmisdrijf. (18/08/2018 - VRT NWS)
  Een voetganger is vrijdagavond overleden nadat hij werd aangereden op het fietspad aan de Gistelsesteenweg in Jabbeke. De bestuurder van het voertuig pleegde vluchtmisdrijf, maar kon even later opgepakt worden, nadat hij een tweede ongeval had.
  [naar artikel]
 15. Dodelijk ongeval op E40 bij Gistel: vermoedelijke transmigrant aangereden richting Jabbeke (22/01/2022 - VRT NWS)
  Om 2 uur vannacht is een persoon aangereden op de E40 ter hoogte van Gistel richting Jabbeke. Vermoedelijk gaat het om een transmigrant. Daardoor werd de snelweg een tijdje afgesloten. Het slachtoffer werd nog 200 meter meegesleurd en overleefde het ongeval niet.
  [naar artikel]
 16. Transmigrant doodgereden op E40 in Mannekensvere (10/09/2018 - Metro)
  Bij een ongeval op de E40 in Mannekensvere is gisterenavond een transmigrant om het leven gekomen. Dat bevestigt de West-Vlaamse wegpolitie. Het slachtoffer stak de snelweg over en werd gegrepen door een wagen. Het ongeval gebeurde rond 23.30 uur op de E40 richting Frankrijk. De transmigrant kwam van de snelwegparking en probeerde de snelweg over te steken. Een Tsjechische bestuurder kon de overstekende transmigrant niet meer ontwijken. Door die aanrijding kwam het ook nog tot een botsing met een wagen met een Franse nummerplaat. Beide bestuurders liepen lichte verwondingen op. De West-Vlaamse snelwegparkings vormen al jarenlang het vaste werkterrein van mensensmokkelaars. Transmigranten proberen zich te verstoppen op vrachtwagens richting Calais, om zo in het Verenigd Koninkrijk te geraken. Bij een gelijkaardig ongeval kwam in januari in Jabbeke ook al een transmigrant om het leven. bron: Belga Het bericht Transmigrant doodgereden op E40 in Mannekensvere verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 17. Transmigrant doodgereden op E40 in Mannekensvere (10/09/2018 - Metro)
  Bij een ongeval op de E40 in Mannekensvere is gisterenavond een transmigrant om het leven gekomen. Dat bevestigt de West-Vlaamse wegpolitie. Het slachtoffer stak de snelweg over en werd gegrepen door een wagen. Het ongeval gebeurde rond 23.30 uur op de E40 richting Frankrijk. De transmigrant kwam van de snelwegparking en probeerde de snelweg over te steken. Een Tsjechische bestuurder kon de overstekende transmigrant niet meer ontwijken. Door die aanrijding kwam het ook nog tot een botsing met een wagen met een Franse nummerplaat. Beide bestuurders liepen lichte verwondingen op. De West-Vlaamse snelwegparkings vormen al jarenlang het vaste werkterrein van mensensmokkelaars. Transmigranten proberen zich te verstoppen op vrachtwagens richting Calais, om zo in het Verenigd Koninkrijk te geraken. Bij een gelijkaardig ongeval kwam in januari in Jabbeke ook al een transmigrant om het leven. Bron: Belga   Het bericht Transmigrant doodgereden op E40 in Mannekensvere verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 18. Bestuurder (25) onder invloed en zonder rijbewijs rijdt rond op velg: passagier wordt geboeid afgevoerd (09/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De politie van Leuven heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een bestuurder onder invloed van drank en drugs betrapt. De 25-jarige bestuurder trok de aandacht van een politiepatrouille omdat hij links vooraan geen band meer had en gewoon op de velg reed.
  [naar artikel]
 19. Vrouw niet vervolgd voor dodelijk ongeval met transmigrant in Jabbeke (09/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een vrouw uit De Haan zal niet voor de politierechtbank moeten verschijnen voor het doodrijden van een transmigrant op de E40 in Jabbeke. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. De zaak werd geseponeerd, omdat de vrouw geen schuld treft aan het ongeval.
  [naar artikel]
 20. Bestuurder (30) uit Rosmeer rijdt gevaarlijk onder invloed van drugs (30/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een 30-jarige bestuurder uit Rosmeer is dinsdag onderschept op de Bilzersteenweg in Riemst. Met zijn sportieve wagen overschreed hij de doorlopende witte lijn tijdens het inhalen in een bocht. De bestuurder reed onder invloed van marihuana. Zijn rijbewijs werd meteen voor 15 dagen ingetrokken.
  [naar artikel]
 21. Bestuurder dodelijk ongeval Destelbergen was onder invloed en reed te snel (21/07/2019 - VRT NWS)
  De bestuurder die zaterdagochtend het dodelijk ongeval veroorzaakte in Destelbergen, Oost-Vlaanderen, is aangehouden. De man was onder invloed en reed te snel. Bij het ongeval kwam een jongen van 20 om het leven.
  [naar artikel]
 22. Bestuurder onder invloed en zonder rijbewijs bestrapt in Bilzen (02/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij controles heeft de politie drie bestuurders beboet voor inbreuken op de tuning-wetgeving. Het keuringsbewijs van de voertuigen werd ingetrokken. Een druggebruiker werd geverbaliseerd voor rijden onder invloed van amfetamines. Een bestuurder die veel te snel over de Taunusweg reed, bleek onder invloed te zijn van alcohol. Hij had noch rijbewijs noch verzekeringsbewijs.
  [naar artikel]
 23. Vijf bestuurders zonder gordel bij controles (16/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Tijdens het voorbije weekend heeft politie Sint-Truiden-Gingelom-Nieuwerkerken controles gehouden. Van de 469 gecontroleerden waren er maar 11 in overtreding. Een bestuurder reed door en bleek onder invloed van alcohol te zijn. Een van de gecontroleerden reed onder invloed van amfetamines en THC. Vijf bestuurders kregen een boete voor rijden zonder gordel, een bestuurder is beboet voor een kind zonder correct beveiligingssysteem in de auto en dan was er nog een bestuurder die het rode verkeerslicht negeerde. 
  [naar artikel]
 24. Controle (04/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de Industrielaan in Hoeselt is een auto uit het verkeer gehaald wegens bumperkleven en onverantwoord rijgedrag tijdens het drukke schoolverkeer. De bestuurder negeerde ook een oranje verkeerslicht. Bij die controle vrijdag bleek dat de boorddocumenten niet in orde waren. De bestuurder weigerde een speekseltest en bloedtest om te controleren of hij onder invloed van drugs reed. Het rijbewijs van de 26-jarige bestuurder werd ingetrokken. Alles wees erop dat hij onder invloed van drugs was.
  [naar artikel]
 25. Nederlander onder invloed van wiet in Bilzen (23/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  De politie van Bilzen haalde maandag om 11.30 uur een bestuurder naar de kant in de Maastrichterstraat. De speekseltest van de 24-jarige Maastrichtenaar was positief. Hij reed onder invloed van wiet en in zijn auto lag ook een gebruikershoeveelheid cannabis. Dit werd in beslag genomen. De bestuurder zal zich op een later tijdstip bij de politierechter moeten verantwoorden.
  [naar artikel]
 26. Bestuurder zonder rijbewijs en onder invloed van cannabis crasht na achtervolging (19/02/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een achtervolging in Merksem is een bestuurder donderdagavond gecrasht op een rotonde. Hij probeerde zich nog voor de politie te verstoppen onder een geparkeerde wagen, maar werd opgepakt. De man bleek onder invloed van cannabis en reed rond zonder rijbewijs.
  [naar artikel]
 27. Zes bestuurder onder invloed bij controles in Lanaken en Maasmechelen (13/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Politie Lanaken/Maasmechelen heeft zaterdagavond controles gehouden op rijden onder invloed. Zes bestuurders hadden te veel gedronken. Een van hen reed in een auto zonder verzekering en zonder keuring. Een bestuurder had drugs bij en werd beboet. Bij snelheidsmetingen is een bestuurder geflitst met 140 km/u, dubbel zo snel dan toegelaten. Zijn rijbewijs werd ingetrokken.  
  [naar artikel]
 28. Dronken bestuurder in druk verkeer (23/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het rijbewijs van een 52-jarige bestuurder uit Maasmechelen is ingetrokken omdat die onder invloed van alcohol reed. De politie haalde de auto uit het verkeer op de Rijksweg in Dilsen omdat de bestuurder aan hoge snelheid zwalpend over de weg reed, terwijl het druk verkeer was. De controle gebeurde dinsdag rond 15 uur.
  [naar artikel]
 29. Vrouw moet kosten na ongeval met transmigrant zelf vergoeden (06/02/2018 - De Standaard)
  De vrouw die vorige week een transmigrant aanreed op de ­autosnelweg in Jabbeke, zal een groot deel van de schade aan haar wagen zelf moeten betalen.
  [naar artikel]
 30. Bestuurder (21) die vluchtmisdrijf pleegde aangehouden: had rijverbod, reed onder invloed van drank en had drugs op zak (05/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De onderzoeksrechter in Antwerpen heeft de 21-jarige bestuurder uit Zoersel die vrijdagochtend een ongeval veroorzaakte in Wommelgem aangehouden. Hij had een rijverbod en bleek rond te rijden onder invloed van drank en drugs.
  [naar artikel]
 31. Bestuurder (21) die vluchtmisdrijf pleegde aangehouden: had rijverbod en reed onder invloed van drank en had drugs op zak (05/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De onderzoeksrechter in Antwerpen heeft de 21-jarige bestuurder uit Zoersel die vrijdagochtend een ongeval veroorzaakte in Wommelgem aangehouden. Hij had een rijverbod en bleek rond te rijden onder invloed van drank en drugs.
  [naar artikel]
 32. Bestuurder onder invloed van drugs gedraagt zich weerspannig in Tongeren (31/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagnamiddag is een bestuurder die onder invloed van drugs reed naar de kant gehaald in de Hasseltsesteenweg in Tongeren. De man was weerspannig en door zijn toestand moest hij worden geboeid voor overbrenging naar het commissariaat.
  [naar artikel]
 33. Controles (04/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  De politie heeft zaterdagnacht alcoholcontroles gehouden in Bilzen en Riemst. Niemand had te veel gedronken. Wel was er een Nederlander die onder invloed van cocaïne en heroïne reed aan de afrit van de E313 in Riemst. In Bilzen zijn heel wat parkeerboetes uitgeschreven: 7 op de markt, 2 op laad-en losplaatsen in de Brugstraat. In de Dorpsstraat in Membruggen is een bestuurder onder invloed van cocaïne en marihuana geverbaliseerd. Zijn rijbewijs werd ingetrokken. De 32-jarige bestuurder had in augustus nog bijna een van de politiemensen van de weg gereden. Een 24-jarige bestuurder die erg gehaast was, heeft vrijdag een zware boete gekregen omdat hij dubbel zo hard reed dan toegelaten. De man reed 100 km/u op een weg waar maximaal 50 mocht. De jongeman had ook wat gedronken, hij blies ‘alarm’. De bestuurder betaalde zijn boete van 174 euro meteen. Voor het onverantwoord rijgedrag en de verlopen keuring betaalde hij nog eens 174 euro.
  [naar artikel]
 34. Bestuurder onder invloed van drugs en alcohol opgepakt na achtervolging (09/06/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse politie heeft maandagnacht een 26-jarige man opgepakt na een achtervolging met hoge snelheid. Die begon op de Britselei in Antwerpen en eindigde Schoten. De bestuurder bleek onder invloed van drugs en alcohol en reed rond zonder rijbewijs.
  [naar artikel]
 35. Vierde keer onder invloed van drugs (05/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  De politie heeft vrijdag in de Maastrichterstraat in Bilzen een bestuurder uit Bilzen betrapt die onder invloed reed. De man had niets gedronken maar de speekseltest was positief. Hij had heroïne gebruikt. Het was al de vierde keer in vier jaar tijd dat de lokale politie Bilzen–Hoeselt–Riemst de Bilzenaar onder invloed van drugs betrapte. Zijn rijbewijs werd opnieuw voor 15 dagen ingetrokken. Na het afnemen van een bloedstaal mocht de bestuurder beschikken. Hij zal zich later moeten verantwoorden bij de politierechter.
  [naar artikel]
 36. Twintiger onder invloed en met voorlopig rijbewijs crasht na dollemansrit in Hoboken (05/07/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse politie heeft zaterdagavond een 20-jarige bestuurder opgepakt na een achtervolging in Hoboken. De man, die naar eigen zeggen de politie niet had opgemerkt, reed onder invloed van alcohol en drugs. Hij reed met de wagen van zijn vader en had enkel een voorlopig rijbewijs.
  [naar artikel]
 37. Benevelde bestuurder (18) krijgt klapband na crash tegen rotonde in Dilsen (27/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een 18-jarige bestuurder uit Zutendaal heeft zijn rijbewijs moeten inleveren nadat hij onder invloed van alcohol tegen de rotonde reed. De bestuurder kwam uit de richting van Genk via de Boslaan de rotonde oprijden. De bestuurder miste de bocht en reed tegen de borduur, met een klapband tot gevolg. De politie Maasland zag dit gebeuren en liet de bestuurder blazen. Zijn rijbewijs werd voor 15 dagen ingetrokken.
  [naar artikel]
 38. Bestuurder gepakt onder invloed van drugs (13/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op de Halensebaan in Webbekom is donderdag rond 0.30 uur een man (31) uit Retie betrapt die onder invloed van drugs reed. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.
  [naar artikel]
 39. Lummenaar onder invloed van drugs aan stuur (02/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bij drugscontroles in Scherpenheuvel-Zichem heeft de politie een 27-jarige bestuurder uit Lummen geverbaliseerd. De man reed onder invloed van drugs. Hij moest zijn rijbewijs inleveren.
  [naar artikel]
 40. Vooral pv’s voor drugs bij verkeerscontroles in zone Kempenland (20/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Politie Kempenland heeft donderdagavond verkeerscontroles gehouden op meerdere plaatsen in de zone. Op de Baan naar Bree in Peer had een bestuurder een glas te veel op. Een andere bestuurder reed onder invloed van drugs. Hij had ook speed bij. Een auto die niet volgens de regels getuned was kreeg een pv. Op de Baan naar Meeuwen waren twee bestuurders onder invloed van alcohol. Voor een ontbrekend kinderzitje is een boete opgesteld. Een Volkswagen die de vlucht nam werd naar de kant gehaald op de Peerderbaan. In Leopoldsburg op de Hamsesteenweg is een bestuurder bekeurd voor rijden onder invloed van drugs. Een ander had drugs bij. Ook op de Hasseltsebaan in Hechtel-Eksel is een bestuurder betrapt op drugs.
  [naar artikel]
 41. Man rijdt onder invloed van amfetamines naar zijn werk (26/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de nacht van donderdag op vrijdag heeft de politie Bilzen-Hoeselt-Riemst drie chauffeurs onder invloed van alcohol of drugs betrapt. Eén bestuurder reed onder invloed van amfetamines naar het werk en bleek nog vier andere soorten drugs te bezitten.
  [naar artikel]
 42. Onder invloed (13/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een 36-jarige bestuurster is zaterdag rond 17.30 uur betrapt op rijden onder invloed. Ze werd gecontroleerd op de Breeërweg in Maaseik. Ze moest haar rijbewijs voor 6 uren afgeven. Rond 18.15 uur merkte de politie een auto op die onverantwoord reed op de Diestersteenweg. De bestuurder voerde meerdere gevaarlijke manoeuvres uit en hij beging verkeersovertredingen. De bestuurder van 39 jaar oud moest zijn rijbewijs inleveren.
  [naar artikel]
 43. Dronken bestuurder trekt spoor van vernieling (31/10/2016 - Het Nieuwsblad)
  In het centrum van Grimbergen vond zaterdag in de vroege uurtjes een spectaculair ongeval plaats. Een bestuurder ramde eerste een gevel, nadien een hoop verkeersborden om te eindigen in een bankkantoor. De 20-jarige bestuurder reed onder invloed.
  [naar artikel]
 44. Vluchtende transmigrant doodgereden langs E40 in Jabbeke (30/01/2018 - VRT NWS)
  Langs de E40 richting Oostende is even na 23 uur gisteravond ter hoogte van Jabbeke een overstekende jongeman doodgereden.  Dat gebeurde tijdens een politiecontrole.
  [naar artikel]
 45. Fietser overleden in Jabbeke na ongeval met vluchtmisdrijf (18/08/2018 - Metro)
  Een fietser is vrijdagnacht overleden nadat hij werd aangereden op de Gistelsesteenweg in Jabbeke. De bestuurder van het voertuig pleegde vluchtmisdrijf, maar kon even later opgepakt worden, nadat hij een tweede ongeval had. Dat zegt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Een man van Vietnamese origine werd vrijdagnacht aangetroffen op de Gistelsesteenweg. De hulpdiensten werden verwittigd, maar er kon geen hulp meer baten voor het slachtoffer. De wagen die de fietser had aangereden, was na het ongeval gevlucht. Maar de bestuurder had vijfhonderd meter verder een nieuw ongeval, dit keer enkel met stoffelijke schade. Het slachtoffer van het tweede ongeval achtervolgde de bestuurder tot hij stopte, en de politie kon de man uiteindelijk arresteren. Er werd een verkeersdeskundige aangesteld. Die bevestigt dat de fietser op het fietspad werd aangereden. Volgens het parket is het slachtoffer waarschijnlijk een transmigrant. De bestuurder moet nog verhoord worden. bron: Belga Het bericht Fietser overleden in Jabbeke na ongeval met vluchtmisdrijf verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 46. Bestuurders onder invloed van drugs (29/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een 27-jarige bestuurder is dinsdagmiddag voor de zoveelste keer geverbaliseerd omdat hij niet in orde is met zijn technische schouwing. Toch was dat niet de aanleiding voor de controle door de politie. Agenten zagen de auto aan veel te hoge snelheid op de Rijksweg in Dilsen rijden. De bestuurder beging meerdere verkeersinbreuken. De jonge bestuurder bleek onder invloed van drugs. Zijn rijbewijs werd ingetrokken. Dinsdagnamiddag rond 16.45 uur is het rijbewijs ingetrokken van een 24-jarige bestuurder die onder invloed van drugs reed op de Rijksweg in Dilsen. Zijn wagen werd ingehouden omdat hij met een oldtimer reed waarvan de tijdelijke verzekering was vervallen. Hij voldeed ook niet aan de voorwaarden voor oldtimer wegens woon-werkverkeer. De jongen kreeg meerdere pv’s. Een 17-jarige bromfietser is zijn scooter kwijt omdat die veel te hard reed. Op de Hoefkamp in Dilsen werd hij dinsdagavond rond 19.45 uur betrapt. De bromfiets was opgedreven. De scooter werd getakeld.
  [naar artikel]
 47. Onder invloed bij ongeval (11/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een bestuurder die maandagavond rond 21 uur betrokken was bij een aanrijding in Engelbamp in Sint-Truiden bleek te veel te hebben gedronken. Ook op zaterdagmorgen legde een bestuurder een positieve ademtest af na een ongeval. Die bestuurder reed tegen een verkeerslicht op de Luikersteenweg.
  [naar artikel]
 48. Bestuurder onder invloed van drugs en alcohol probeert te vluchten voor politie (25/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Zondag rond 22.15 uur is een bestuurder onderschept nadat die op de Turnhoutsebaan weigerde te stoppen voor de politie. De man bleek drugs bij te hebben en reed met hoge snelheid onder invloed van alcohol en drugs. Zijn rijbewijs werd meteen ingetrokken. Hij mag het later gaan uitleggen bij de politierechter.
  [naar artikel]
 49. Pakjesbezorger onder invloed van drugs (20/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  In Bilzen is woensdagmorgen om 2.30 uur een Brusselse pakjesbezorger naar de kant gehaald omdat die met een defect dimlicht reed op de Rode Kruislaan in Bilzen. De bestuurder beging meerdere verkeersovertredingen. Tijdens de controle bleek dat de man onder invloed van marihuana en amfetamines reed. Het rijbewijs van de 26-jarige Brusselaar werd ingetrokken. Hij verklaarde dat hij pakjes aan het rondbrengen was. De agenten fouilleerden de man en hij had nog hasj bij. Dinsdag rond 22 uur betrapten de agenten nog een 38-jarige bestuurder die drugs had genomen. Die bestuurder uit Riemst werd gecontroleerd op het industrieterrein Tongeren-Oost. De Riemstenaar had geen geldig rijbewijs. Na een eerdere veroordeling voor verkeersinbreuken had hij zijn theorie- en praktijkexamen nog niet opnieuw afgelegd.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy