De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Snelheid op A12 tussen Boom en Wilrijk verlaagd naar 70 km/u

Het Laatste Nieuws

21/03/2019 - 18:39

Op de A12 en de N177 tussen Boom en Wilrijk wordt een snelheidsverlaging doorgevoerd. Op de A12 wordt de snelheid verlaagd naar 70 kilometer per...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Maximumsnelheid verlaagd van 90 naar 70 op A12 tussen Boom en Wilrijk (21/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Op de A12 en de N177 tussen Boom en Wilrijk wordt een snelheidsverlaging doorgevoerd. Op de A12 wordt de snelheid verlaagd naar 70 kilometer per...
  [naar artikel]
 2. Maximumsnelheid verlaagt van 90 naar 70 op A12 tussen Boom en Wilrijk (21/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Op de A12 en de N177 tussen Boom en Wilrijk wordt een snelheidsverlaging doorgevoerd. Op de A12 wordt de snelheid verlaagd naar 70 kilometer per...
  [naar artikel]
 3. Snelheid op A12 verlaagd naar 70 km per uur (21/03/2019 - De Standaard)
  De maximumsnelheid op de A12 in Aartselaar zakt van 90 naar 70 km per uur tussen Boom en Wilrijk. Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) neemt die maatregel om de lange files tegen te gaan die het gevolg waren van de aanpassing van de kruispunten. ‘Met 70 km per uur moet de doorstroming weer vlotter gaan’, zegt het AWV.
  [naar artikel]
 4. Snelheid op A12 verlaagd naar amper 70 km per uur (21/03/2019 - Het Nieuwsblad)
  De maximumsnelheid op de A12 in Aartselaar zakt van 90 naar 70 km per uur tussen Boom en Wilrijk. Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) neemt die maatregel om de lange files tegen te gaan die het gevolg waren van de aanpassing van de kruispunten. “Met 70 km per uur moet de doorstroming weer vlotter gaan”, zegt het AWV.
  [naar artikel]
 5. Maximumsnelheid verlaagt van 90 naar 70 op A12 tussen Boom en Wilrijk (21/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Op de A12 tussen Boom en Wilrijk wordt een snelheidsverlaging doorgevoerd. De nieuwe maximumsnelheid is na het weekend niet langer 90 maar wel 70...
  [naar artikel]
 6. Architect heeft eigen visie op A12: “Leg in Boom, Aartselaar en Wilrijk een tunnel” (07/03/2021 - Gazet van Antwerpen)
  “Haal de gedrochten van de sleuf in Boom en het viaduct in Wilrijk weg en leg de A12 in Boom, Aartselaar en Wilrijk in een tunnel.” Dat is de visie van architect Bart Van den Bossche uit Wilrijk die met zijn studie Boomsedreef aanbevelingen geeft voor het toekomstbeeld van de verkeersader die al jaren onder zware druk staat.
  [naar artikel]
 7. Vanaf 1 september wordt de snelheid op de Brusselse ring verlaagd naar 100 km per uur (05/06/2020 - Het Nieuwsblad)
  De snelheid op de Ring rond Brussel wordt in het kader van het Vlaamse Energie- en Klimaatplan 2021-2030 verlaagd naar 100 kilometer per uur. Dat heeft Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters (Open Vld) vrijdag meegedeeld op de Vlaamse Regering.
  [naar artikel]
 8. Na de overname van Rupel Boom: “Beerschot Wilrijk is meer dan ooit de ploeg van de zuidrand” (27/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  KFCO Beerschot Wilrijk en Rupel Boom zijn binnenkort eigendom van dezelfde mensen. Francis Vrancken van het bouwbedrijf DCA en de Saudische prins Abdullah hebben de club uit Boom overgenomen. Aan de naam en de kleuren van de amateurclub verandert er niets. De overname past in een plan van Beerschot Wilrijk om in het zuiden van Antwerpen definitief de macht te grijpen. Te beginnen met een sterke jeugdwerking.
  [naar artikel]
 9. Hele ochtend verkeersellende in Rupelstreek (28/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Het was dinsdagochtend kommer en kwel op de weg in de Rupelstreek. In Boom gebeurden twee ongevallen, in Niel belandde een boom op de rijbaan en door een defecte trein bleven twee overwegen gesloten. Daarnaast was het ook aanschuiven op de A12 tussen Boom en Wilrijk.
  [naar artikel]
 10. Snelheid op Antwerpse Ring vanaf 2025 verlaagd tot 80 kilometer per uur (29/03/2019 - De Morgen)
  De snelheid op de Antwerpse Ring zal vanaf 2025 wellicht verlaagd worden tot 80 kilometer per uur. Dat schrijft de Gazet van Antwerpen. Momenteel mag je nog - afhankelijk van de plaats en het moment - 100 of 90 kilometer per uur rijden. 
  [naar artikel]
 11. Snelheid op Hamonterweg in Pelt verlaagd naar 50 km/uur na dodelijk ongeval (09/05/2023 - Het Belang van Limburg)
  De maximumsnelheid op de Hamonterweg in Pelt is sinds kort officieel verlaagd van 70 km/uur naar 50 km/uur. De snelheidsverlaging komt er na het dodelijke ongeval in december 2022, waarbij op een oversteekplaats een 10-jarig meisje het leven liet.
  [naar artikel]
 12. FT België. Nu ook officieel: Vertenten en Delferière verliezen FIFA-badge - Beerschot-Wilrijk wil samenwerken met Rupel Boom (02/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Beerschot-Wilrijk onderzoekt de piste om een intensieve samenwerking met amateurclub Rupel Boom op te zetten. Ook andere partnerschappen met...
  [naar artikel]
 13. Prijs Deurnes kasteel verlaagd van 5 naar 4,25 miljoen euro (14/02/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De provincie heeft de vraagprijs voor kasteel Sterckshof in Deurne verlaagd van 5 naar 4,25 miljoen euro. “Geïnteresseerden kijken de kat uit de boom”, klinkt het bij de provincie. “Daarom hebben we beslist om de markt een beetje aan te porren.”
  [naar artikel]
 14. Gloednieuw KVC Wilrijk zet vol in op verankering in lokale gemeenschap (03/06/2020 - Gazet van Antwerpen)
  In het districtshuis van Wilrijk wordt vanavond een gloednieuwe voetbalclub boven de doopvont gehouden. KVC Wilrijk is het resultaat van maandenlange nauwe samenwerking tussen leden van het voormalige KFCO Wilrijk, dat in een fusie met Beerschot is opgegaan, en SK Wilrijk-JAS. Het nieuwe KVC Wilrijk zal ook komend seizoen zowel in tweede als vierde provinciale met een eerste elftal uitkomen.
  [naar artikel]
 15. Tia Hellebaut krijgt adviserende rol bij Beerschot Wilrijk na overname Rupel Boom: “Ik ken weinig van voetbal maar mental coaching kan grote winst opleveren” (26/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Amateurploeg Rupel Boom komt in handen van 1B-club Beerschot Wilrijk. In het nieuwe project krijgt de jeugdwerking een centrale rol, zo is dinsdag bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 16. Beerschot Wilrijk neemt Rupel Boom over (25/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot en Rupel Boom krijgen dezelfde eigenaars. De clubs spreken al langer met elkaar en aanvankelijk was er enkel sprake van een ‘verregaande samenwerking’, maar nu blijkt dat de Saudische prins Abdullah en het Vlaamse bouwbedrijf DCA, de eigenaars van Beerschot Wilrijk, ook Rupel Boom overnemen. Er is evenwel geen sprake van een échte fusie, de twee clubs blijven naast elkaar bestaan.
  [naar artikel]
 17. Hoofdaandeelhouder KV Mechelen reageert op uithaal Beerschot Wilrijk-top: “Wij weten dat we onschuldig zijn” (14/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De aanloop naar de beslissende return tussen KV Mechelen en Beerschot Wilrijk verliep tot donderdag in een opvallend gemoedelijke sfeer. Tot Beerschot Wilrijk-topman Francis Vrancken in deze krant zei dat hij “zeker” was dat Beerschot Wilrijk naar 1A gaat.
  [naar artikel]
 18. Luxewagen gaat met hoge snelheid van de baan en rukt volledige boom uit in Antwerpen (11/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een 38-jarige bestuurder heeft maandag een ravage aangericht toen hij met zijn auto, een Maserati, van de baan ging op de Prins Boudewijnlaan in Edegem. Volgens getuigen gebeurde de crash, waarbij een volledige boom werd uitgerukt, aan zeer hoge snelheid.
  [naar artikel]
 19. Beerschot Wilrijk neemt Rupel Boom over: Tia Hellebaut en Frans Van de Weyngaert mee aan boord (26/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De eigenaars van Beerschot Wilrijk hebben Rupel Boom overgenomen. Oud-scheidsrechter Frans Van de Weyngaert en ex-atlete Tia Hellebaut stappen mee in het project. Dat is deze ochtend officieel bevestigd op een persconferentie.
  [naar artikel]
 20. Luxewagen gaat met hoge snelheid van de baan en rukt volledige boom uit in Edegem (11/01/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Een 38-jarige bestuurder heeft maandag een ravage aangericht toen hij met zijn auto, een Maserati, van de baan ging op de Prins Boudewijnlaan in Edegem. Volgens getuigen gebeurde de crash, waarbij een volledige boom werd uitgerukt, aan zeer hoge snelheid.
  [naar artikel]
 21. Drie zwaargewonden bij zware crash in Wilrijk (17/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een Mercedes is zondagochtend rond 6.30 uur met hoge snelheid tegen een verkeersgeleider geknald op de R11 in Wilrijk. Twee van de drie
  [naar artikel]
 22. Huwelijk Beerschot Wilrijk en Rupel Boom is bijna rond (27/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Begin november maakte Gazet van Antwerpen bekend dat Beerschot Wilrijk en Rupel Boom vanaf volgend seizoen intensief gaan samenwerken. Centraal stond een gezamenlijke jeugdwerking, op termijn zou een samenwerking op alle niveaus tot de opties behoren. Vier maanden later is het ‘huwelijkscontract’ nog niet officieel getekend, maar is de laatste rechte lijn in zicht. Eind maart worden wellicht de finale handtekeningen gezet. ‘Het zal een win-win voor alle partijen worden’, zegt Eric Roef, voorzitter van Beerschot Wilrijk.
  [naar artikel]
 23. Maximum snelheid op enkele gewestwegen verlaagd tot 50 km/u (12/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  De maximaal toegelaten snelheid op een aantal gewestwegen in Leopoldsburg is recent gewijzigd. Aan de schoolpoorten van De Heppening werd een variabele zone 30 ingevoerd zowel op de Beringsesteenweg als op de Hamsesteenweg. Op de Leopoldsburgsesteenweg mocht tot voor kort nog 70 km per uur gereden worden tussen de bebouwde kom van Leopoldsburg en Heppen, maar voortaan geldt voor de hele strook een beperking tot 50 km per uur. Op de Lommelsessteenweg geldt voortaan tussen de Quatre Bras en de kerk van Strooiendorp een beperking tot 50 km per uur met daarbij nog een variabele zone 30 aan de school. Op de Hechtelsesteenweg mag het verkeer komende van Hechtel nog 50 km per uur rijden vanaf het kruispunt met de Keizerin Charlottelaan.
  [naar artikel]
 24. Tweede dag op rij dodelijk ongeval in Zwalm: auto knalt met hoge snelheid tegen boom (10/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Er is voor de tweede dag op rij een dodelijk ongeval gebeurd in Zwalm. Zondagochtend knalde een auto met hoge snelheid tegen een boom in de Noordlaan. De bestuurder overleefde de klap niet.
  [naar artikel]
 25. Tweede dag op rij dodelijk ongeval in Zwalm: auto knalt met hoge snelheid tegen boom (10/05/2020 - Het Nieuwsblad)
  Er is voor de tweede dag op rij een dodelijk ongeval gebeurd in Zwalm. Zondagochtend knalde een auto met hoge snelheid tegen een boom in de Noordlaan. De bestuurder overleefde de klap niet.
  [naar artikel]
 26. Beerschot Wilrijk onderzoekt “intensieve samenwerking” met Rupel Boom (02/11/2018 - Metro)
  Beerschot Wilrijk onderzoekt de piste om een intensieve samenwerking met amateurclub Rupel Boom op te zetten. Ook andere partnerschappen met diverse ploegen uit Zuid-Antwerpen worden onderzocht, zo maakten de Kielse Ratten vandaag bekend. “Centraal staat een sterke jeugdwerking”, klinkt het. De ambitie van Beerschot Wilrijk is om op langere termijn een alliantie met meerdere clubs in het zuiden van Antwerpen op te richten. Daarin zal vooral een gezamenlijke jeugdwerking centraal staan. “De nieuwe eigenaars hebben altijd benadrukt dat ze geloven en investeren in de uitbouw van een groot en toekomstgericht project. In dat kader spreekt het voor zich dat Beerschot aan schaalvergroting wil doen”, verklaart de club op zijn website. Een concrete piste die op tafel ligt, is een intensieve samenwerking met Rupel Boom. Die amateurclub wordt al gesponsord door DCA, de mede-eigenaar van Beerschot Wilrijk. “Na de eerste gesprekken zijn zowel Beerschot als Rupel Boom positief gestemd en zien ze de meerwaarde in van het project. Er was al een band en een goeie verstandhouding tussen de clubs”, aldus het bestuur van Beerschot, dat de uitbouw van de jeugdacademie als een topprioriteit ziet. “In dat opzicht kan een samenwerking met Rupel Boom en andere clubs mogelijk een oplossing bieden. Zo een schaalvergroting biedt ook andere opportuniteiten en pluspunten.” “Beerschot en Rupel Boom willen de komende weken in alle sereniteit voort onderhandelen en zullen communiceren van zodra er meer duidelijkheid is over de vorm en de aard van een eventuele samenwerking. Vast staat dat het bestuur een brede toekomstvisie heeft en Beerschot op alle vlakken wil doen groeien.” bron: Belga Het bericht Beerschot Wilrijk onderzoekt “intensieve samenwerking” met Rupel Boom verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 27. Beerschot Wilrijk onderzoekt “intensieve samenwerking” met Rupel Boom (03/11/2018 - Metro)
  Beerschot Wilrijk onderzoekt de piste om een intensieve samenwerking met amateurclub Rupel Boom op te zetten. Ook andere partnerschappen met diverse ploegen uit Zuid-Antwerpen worden onderzocht, zo maakten de Kielse Ratten vandaag bekend. “Centraal staat een sterke jeugdwerking”, klinkt het. De ambitie van Beerschot Wilrijk is om op langere termijn een alliantie met meerdere clubs in het zuiden van Antwerpen op te richten. Daarin zal vooral een gezamenlijke jeugdwerking centraal staan. “De nieuwe eigenaars hebben altijd benadrukt dat ze geloven en investeren in de uitbouw van een groot en toekomstgericht project. In dat kader spreekt het voor zich dat Beerschot aan schaalvergroting wil doen”, verklaart de club op zijn website. Een concrete piste die op tafel ligt, is een intensieve samenwerking met Rupel Boom. Die amateurclub wordt al gesponsord door DCA, de mede-eigenaar van Beerschot Wilrijk. “Na de eerste gesprekken zijn zowel Beerschot als Rupel Boom positief gestemd en zien ze de meerwaarde in van het project. Er was al een band en een goeie verstandhouding tussen de clubs”, aldus het bestuur van Beerschot, dat de uitbouw van de jeugdacademie als een topprioriteit ziet. “In dat opzicht kan een samenwerking met Rupel Boom en andere clubs mogelijk een oplossing bieden. Zo een schaalvergroting biedt ook andere opportuniteiten en pluspunten.” “Beerschot en Rupel Boom willen de komende weken in alle sereniteit voort onderhandelen en zullen communiceren van zodra er meer duidelijkheid is over de vorm en de aard van een eventuele samenwerking. Vast staat dat het bestuur een brede toekomstvisie heeft en Beerschot op alle vlakken wil doen groeien.” Bron: Belga   Het bericht Beerschot Wilrijk onderzoekt “intensieve samenwerking” met Rupel Boom verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 28. Mysterieus verkeersbord is weer weg gehaald (21/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Verbazing bij de bewoners van de Oppelsenweg in Zonhoven deze maand. In de richting van Genk was de snelheid plots verlaagd naar 50 kilometer per uur. Een misverstandje, zo blijkt.
  [naar artikel]
 29. Duo crasht tegen boom tijdens wilde achtervolging en vlucht te voet verder (06/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  Dinsdagochtend omstreeks 1 uur zijn twee mannen in een auto weggevlucht voor de politie. Ze reden met hoge snelheid van Borgloon over Sint-Truiden naar Gingelom. Daar crashten ze tegen een boom en namen ze te voet het hazenpad. De politie is naar hen op zoek.
  [naar artikel]
 30. ‘Gevaarlijkste bocht van het land’ bevestigt zwarte reputatie: “Maar snelheid kan niet lager” (17/12/2021 - Het Nieuwsblad)
  De scherpe bocht van de E19 naar de binnenring doet nog steeds zijn reputatie van ‘gevaarlijkste bocht van het land’ alle eer aan. De voorbije vier maanden gebeurden er bijna 40 ongevallen met minstens zware materiële schade. Daarbij raakten ook verschillende personen gekwetst. In 2015 werd de snelheid in de bocht nochtans verlaagd naar 90 km/u en later zelfs naar 70 km/u.
  [naar artikel]
 31. Bestuurder zwaargewond na klap tegen boom (25/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Op Breem in Vosselaar, de weg die parallel loopt met de E34, is donderdagavond rond 19.30u een zwaar verkeersongeval gebeurd. Een personenwagen knalde met hoge snelheid tegen een boom.
  [naar artikel]
 32. Vanaf vandaag flitspaal aan werken E314 Zolder (19/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Aan de werfzone op de E314 in Zolder staat vanaf vandaag een mobiele flitspaal om de verlaagde snelheid van 70 km/u te controleren. Wegenwerkers leggen er een derde rijstrook aan. Voor de veiligheid van de arbeiders en de weggebruikers is de snelheid er verlaagd.
  [naar artikel]
 33. Maximumsnelheid verlaagd op Vlaamse snelwegen (02/03/2018 - Metro)
  Het Vlaams Verkeerscentrum heeft op de Vlaamse snelwegen op vraag van de wegpolitie via de dynamische signalisatieborden de maximumsnelheid verlaagd. IJzel zorgt hier en daar voor extreem gladde plekken, met slippartijen en ongevallen tot gevolg. De maximumsnelheid op de snelwegen in Antwerpen en Oost-Vlaanderen is verlaagd naar 70 km/u, in Vlaams-Brabant naar 90 km/u. In West-Vlaanderen is er een snelheidsbeperking tot 70 km/u op de A11 tussen Brugge en Knokke. Daar is er melding van heel wat slippartijen en ongevallen. In Brugge is die A11 in de richting van Knokke omstreeks 13.30 uur volledig afgesloten door de wegpolitie. Op de meeste Vlaamse snelwegen waarschuwt het Vlaams Verkeerscentrum via de tekstborden de weggebruikers voor gladheid en ijzel. Volgens het Verkeerscentrum passen de meeste weggebruikers hun snelheid goed aan. De avondspits dreigt evenwel lastig te worden. Omstreeks 13.30 uur staat de filebarometer voor de Vlaamse snelwegen op 80 kilometer, wat een uitzonderlijk hoge waarde is voor dit moment. Het Verkeerscentrum raadt weggebruikers aan om extra voorzichtig te zijn, voldoende afstand te houden en rekening te houden met langere verplaatsingstijden. bron: Belga
  [naar artikel]
 34. Man kritiek na crash tegen boom in Vosselaar (25/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In Vosselaar in de Antwerpse Kempen is vanavond een man levensgevaarlijk gewond geraakt toen hij met zijn wagen met hoge snelheid tegen een boom
  [naar artikel]
 35. Man (43) komt om het leven na klap tegen boom (20/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Een 43-jarige man uit Zutendaal is in de Wiemesmeerstraat in Genk om het leven gekomen nadat hij met hoge snelheid tegen een boom was geknald. Hij was op slag dood.
  [naar artikel]
 36. Na aanslagen in Berchem en Wilrijk nu ook schoonheidssalon in Gent geviseerd (21/02/2023 - De Standaard)
  Na aanslagen in Berchem en Wilrijk vorige week hebben onbekenden nu ook een molotovcocktail gegooid naar een schoonheidssalon in Gent. Een link tussen de incidenten wordt onderzocht. De zaak in Gent is van dezelfde keten als die in Wilrijk.
  [naar artikel]
 37. Exclusief: hier is de clip van 'Boom, Boom, Boom', mét Temptation Jill (21/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Begin juli werd de videoclip ingeblikt voor 'Boom Boom Boom', de nieuwe zomersingle van de Nederlandse topdj/producer Robert Abigail. Hier is het
  [naar artikel]
 38. Hinder op A12 in Wilrijk na stevige botsing tussen wagens (19/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het is aanschuiven op de A12 in Wilrijk richting Antwerpen na een zware aanrijding tussen twee personenwagens. Een van de betrokken bestuurders moest door de brandweer uit zijn wrak bevrijd worden.
  [naar artikel]
 39. Zaakvoerder (41) overleeft klap tegen boom niet: parket onderzoekt oorzaak (08/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een 41-jarige vader van twee is zondagavond in de Brusselmansstraat in Buggenhout met hoge snelheid tegen een boom gebotst met zijn wagen. De brandweer moest hem uit het wrak bevrijden. De zaakvoerder van een firma in Puurs-Sint-Amands werd nog naar het ziekenhuis gebracht, maar is daar overleden. Het parket voert een onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk.
  [naar artikel]
 40. Snelheidscontroles tussen 6 en 14 uur (21/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politie controleerde donderdag op snelheid op zes locaties in Heusden-Zolder. De flits registreerde tussen 6 en 14 uur 1.263 wagens. 86 procent hield zich aan de snelheid. Een iemand komt in aanmerking voor het kwijtspelen van het rijbewijs.
  [naar artikel]
 41. Vanaf 1 september 100 kilometer per uur op Brusselse ring (05/06/2020 - De Tijd)
  14:39 De snelheid op de ring rond Brussel wordt verlaagd naar 100 kilometer per uur. Dat heeft Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters vrijdag meegedeeld.
  [naar artikel]
 42. Na aanslagen in Berchem en Wilrijk nu ook schoonheidssalon in Gent geviseerd: politie onderzoekt link (21/02/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Na aanslagen in Berchem en Wilrijk vorige week hebben onbekenden nu ook een molotovcocktail gegooid naar een schoonheidssalon in Gent. Een link tussen de incidenten wordt onderzocht. De zaak in Gent is van dezelfde keten als die in Wilrijk.
  [naar artikel]
 43. Ook in Wilrijk geen kartel tussen Groen en sp.a (23/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Groen en sp.a in Wilrijk hebben beslist om apart naar de kiezer te trekken. “We zijn ervan overtuigd dat dit de sterkste manier is om ons aan de kiezer te presenteren. Het is de ambitie van beide partijen om een progressief verhaal voor Wilrijk te schrijven”, laten beide partijen weten in een persmededeling. Toch was sp.a vooraf voorstander van zo’n kartel.
  [naar artikel]
 44. Bestuurder valt in slaap achter stuur en knalt tegen boom (14/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Stationsstraat in Elen is zondag rond 6.15 uur een auto tegen een boom gereden. Bestuurder D.B. (34) was in slaap gevallen achter het stuur, en reed met een snelheid van zo’n 70 km/uur tegen een boom. De chauffeur kwam er wonderwel zonder kleerscheuren vanaf. Er werd een ademtest afgenomen, maar die bleek negatief. Het voertuig werd getakeld.
  [naar artikel]
 45. Terreurniveau verlaagd in Verenigd Koninkrijk (17/09/2017 - De Tijd)
  21:36 In Groot-Brittannië is het terreurniveau opnieuw verlaagd van 'kritiek' naar 'ernstig'.
  [naar artikel]
 46. Vanaf dinsdag 100 km per uur op Brusselse ring (28/08/2020 - De Standaard)
  Vanaf dinsdag 1 september wordt de snelheid op de Ring rond Brussel verlaagd naar 100 kilometer per uur. Dat gebeurt in het kader van het Vlaamse Energie- en ­Klimaatplan 2021-2030.
  [naar artikel]
 47. Toegelaten snelheid in straat in Ledegem in beide rijrichtingen anders: 50 en 70 kilometer per uur (12/11/2022 - VRT NWS)
  In de Rollegemkapelsestraat in Ledegem heeft een wegverzakking voor een vreemde situatie gezorgd. Richting Sint-Eloois-Winkel is de toegelaten snelheid verlaagd tot 50 kilometer per uur. Maar richting Rollegem-Kapelle mag je nog altijd 70 kilometer per uur rijden. "We willen de bestuurders op die manier bewust maken van het gevaar", zegt burgemeester Bart Dochy (CD&V).
  [naar artikel]
 48. Boom op bovenleiding door storm: geen treinen tussen Doornik en Lille-Flandres (28/07/2018 - De Standaard)
  Doordat een boom op een bovenleiding is gevallen, is er zaterdagochtend geen spoorverkeer tussen Doornik en het Franse Lille-Flandres. Ook tussen Lier en Herentals is er hinder doordat een boom op de bovenleiding dreigt te vallen.
  [naar artikel]
 49. Boom op bovenleiding door storm: geen treinen tussen Doornik en Lille-Flandres (28/07/2018 - De Standaard)
  Doordat een boom op een bovenleiding is gevallen, is er zaterdagochtend geen spoorverkeer tussen Doornik en het Franse Lille-Flandres. Ook tussen Lier en Herentals is er hinder doordat een boom op de bovenleiding dreigt te vallen.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy