Gelijkspel Waasland-Beveren - KV Kortrijk na gelekaartenspektakel

19/11/2016 - 22:06
"Bij het debuut van Cedomir Janevski speelde Waasland-Beveren gelijk tegen KV Kortrijk. De Kerels zagen een vroege voorsprong de mist ingaan na een penalty voor de Waaslanders twee minuten voor het einde. Opvallend: in de hele wedstrijd pakten de twee ploegen samen negen (!) gele kaarten. Waasland Beveren-aanvoerder Ibrahima Seck mocht tien minuten voor affluiten met rood gaan douchen, dat al voor de derde keer dit seizoen."

1. Gelijkspel Waasland-Beveren - KV Kortrijk na gelekaartenspektakel (19/11/2016 - Het Belang van Limburg)

Bij het debuut van Cedomir Janevski speelde Waasland-Beveren gelijk tegen KV Kortrijk. De Kerels zagen een vroege voorsprong de mist ingaan na een penalty voor de Waaslanders twee minuten voor het einde. Opvallend: in de hele wedstrijd pakten de twee ploegen samen negen (!) gele kaarten. Waasland Beveren-aanvoerder Ibrahima Seck mocht tien minuten voor affluiten met rood gaan douchen, dat al voor de derde keer dit seizoen. [naar artikel]

2. Thibaut Courtois blijft strijdvaardig na gelijkspel tegen Manchester City: “Al bij al is een gelijkspel zeker niet slecht” (09/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Thibaut Courtois liet tegen Manchester City nog maar eens zien waarom hij ‘El Muro’ genoemd wordt in Spanje. Onze landgenoot haalde enkele gemaakte doelpunten uit zijn doel, maar moest zich uiteindelijk toch gewonnen geven op een schot van Kevin De Bruyne. “Al ging daar wel een penaltyfout aan vooraf”, verklaarde de doelman van Real Madrid. [naar artikel]

3. Servische bondscoach na gelijkspel tegen Rode Duivels: “We verdienden misschien wel een gelijkspel” (16/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Dragan Stojkovic, de bondscoach van Servië, had veel goede dingen gezien in de vriendschappelijke interland van woensdag, in Leuven tegen de Rode Duivels. De Serviërs verloren met 1-0. “Maar we verdienden misschien wel een gelijkspel”, vond Stojkovic. [naar artikel]

4. Neto bezorgt Gent gelijkspel tegen stug verdedigend Kortrijk dat scoort via geniale hak (31/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent heeft niet kunnen winnen in het Guldensporenstadion, het bleef steken op een 1-1 gelijkspel. Kortrijk kwam op voorspron in de eerste [naar artikel]

5. Neto wist geniaal hakje Ouali uit en bezorgt AA Gent gelijkspel in Kortrijk (31/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

6. Tien Mechelaars blijven steken op scoreloos gelijkspel tegen KV Kortrijk (13/08/2016 - Gazet van Antwerpen)

KV Mechelen en KV Kortrijk hebben 0-0 gelijkgespeeld op de derde speeldag van de Jupiler Pro League. De Kerels stonden nochtans ruim tachtig minuten met een mannetje meer na een vroege rode kaart voor Nils Schouterden, maar konden dat niet uitbuiten. Bekijk de beelden vanaf 23u op Sportwereld.be. [naar artikel]

7. Oostende schiet laat wakker, gelijkspel is anticlimax voor Kortrijk (21/10/2016 - Het Belang van Limburg)

Oostende blijft erg wisselvallig presteren in de Jupiler Pro League en tegen KV Kortrijk werd dat bijna afgestraft. De bezoekers kwamen halfweg de eerste helft op voorsprong via Ouali en Gigot verdubbelde al vroeg in de tweede helft de score. De thuisploeg kon daar weinig tegenover stellen. Pas na drie wissels werd nog een slotoffensief ingezet. Dimata scoorde de aansluitingstreffer met nog vijf minuten te spelen. El Ghanassy trof nog het doelhout maar via een own goal van Gigot werd het alsnog 2-2 gelijk. [naar artikel]

8. Gelijkspel Waasland-Beveren - KV Kortrijk na gele kaartenspektakel (19/11/2016 - Gazet van Antwerpen)

9. Weiler lijkt zich te verantwoorden voor zijn bazen na gelijkspel in Kortrijk (16/09/2017 - De Morgen)

"Weiler buiten!" en "Wij willen voetbal zien!". Ook tijdens het puntenverlies in Kortrijk hadden de supporters van Anderlecht hun buik vol van het matige voetbal dat Anderlecht op de mat bracht. Bij vele fans is de maat vol en zij willen dan ook dat hun Zwitserse coach de laan wordt uitgestuurd. [naar artikel]