Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Drie ziekenhuizen in Syrië geraakt door Russische luchtaanvallen

06/05/2019 - 06:55
"Drie ziekenhuizen in het noordwesten van Syrië zijn getroffen door Russische luchtaanvallen. Dat meldt het Syrisch Observatorium van de..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Drie ziekenhuizen geraakt door Russische luchtaanvallen in noordwesten van Syrië (06/05/2019 - Metro)

Drie ziekenhuizen in het noordwesten van Syrië zijn getroffen door Russische luchtaanvallen. Dat meldt het Syrisch Observatorium van de Mensenrechten, dat verklaart dat twee instellingen buiten dienst zijn in de provincie Idlib, die dagelijks gebombardeerd wordt door het Syrisch regime en Rusland. In de regio vielen bij de bombardementen acht burgerdoden, onder wie iemand bij […] Het bericht Drie ziekenhuizen geraakt door Russische luchtaanvallen in noordwesten van Syrië verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


2. Drie ziekenhuizen in Syrië geraakt door Russische luchtaanvallen (06/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

Drie ziekenhuizen in het noordwesten van Syrië zijn getroffen door Russische luchtaanvallen. Dat meldt het Syrisch Observatorium van de... [naar artikel]


3. Live - EU haalt oprichter van ‘Russische Google’ van de sanctielijst • Drie doden bij Russische luchtaanvallen (13/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Live - Dodental na Russische luchtaanvallen stijgt tot 30 • Russische diplomaat in Polen: geen bewijs van luchtruimschending (29/12/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Presidentieel gebouw Jemen zou zijn geraakt door Saudische luchtaanvallen (07/05/2018 - VRT NWS)

Troepen van de internationale coalitie onder leiding van Saudi-Arabië zouden het presidentiële ambtsgebouw in Jemen hebben gebombardeerd, dat gebruikt wordt door de Houthi-rebellen. Bij de luchtaanvallen zouden zeker zes doden, allen burgers, en 30 gewonden zijn gevallen.  [naar artikel]


6. Burgemeester Kiev: kritieke infrastructuur beschadigd bij nachtelijke luchtaanvallen, 19-jarige gewond geraakt (02/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Kiev is in de nacht van zondag op maandag getroffen door verschillende luchtaanvallen. Dat heeft het Oekraïense leger gemeld. Via de berichtendienst Telegram werd aan de inwoners gevraagd om in hun schuilkelders te blijven. Burgemeester Vitali Klitschko meldde explosies in een noordoostelijke wijk van de stad, waarbij zeker een persoon gewond is geraakt. Bij de aanvallen raakte volgens de burgemeester ook kritieke energie-infrastructuur beschadigd, waardoor er stroomstoringen zijn ontstaan en verwarmingssystemen uitvielen. [naar artikel]


7. Live - Turks parlement neemt laatste horde weg: Finland gaat bij de NAVO • Burgerdoelen geraakt bij luchtaanvallen op Zaporizja (31/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Live - Oekraïne herdenkt de bevrijding van Boetsja • Burgerdoelen geraakt bij luchtaanvallen op Zaporizja (31/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!