Woensdag begint het nieuwe seizoen van ‘Grillmasters’. Om mee te kunnen doen aan het tweede seizoen halen sommige kandidaten alles uit de kast. Of... [naar artikel]
Woensdag begint het nieuwe seizoen van ‘Grillmasters’. Om mee te kunnen doen aan het tweede seizoen halen sommige kandidaten alles uit de kast. Of... [naar artikel]
‘Familie’-acteur Roel Vanderstukken draaft op als gastjurylid in ‘Grillmasters’. Kandidaat Wannes is geen onbekende voor de acteur. Wannes kende... [naar artikel]
Jan Verheyen en zijn gezin zijn deze week gastjuryleden bij de Franse week in ‘Grillmasters’, waarbij de kandidaten een perfecte côte à l’os moeten... [naar artikel]
Gastjurylid Stefaan Degand is gek op Spaanse tapas. Hij voelt zich dus in z’n nopjes op het ‘Grillmasters’-domein, en zijn aanwezigheid blijft niet... [naar artikel]
Regi ‘Waar zijn die handjes?’ Penxten voelt zich helemaal thuis in de Zuid-Afrikaanse braaiwereld. Hij is daarom het ideale gastjurylid om de... [naar artikel]
In ‘Grillmasters’ zijn Luc Appermont en Bart Kaëll juryleden van dienst, en dat vinden Jo & Martina lang niet erg. Jo houdt van de muziek van Bart... [naar artikel]
Ja, steak met friet is zalig. Maar soms mag het wel eens iets anders zijn: iets gezonder, iets unieker, iets met nog een tikkeltje meer smaak zelfs. In dat geval: zoete aardappel to the rescue! Zeker als je hem heerlijk krokant bakt en serveert met een frisse honing-limoendressing. Yumm! [naar artikel]
“Steak au poivre is een van de absolute klassiekers voor wie al eens een brasserie binnenstapt. Straf dat je die met moeite in de helft van de zaken redelijk tot lekker op je bord krijgt. En dan druk ik het eigenlijk nog positief uit.” Dat zegt sterrenchef Danny Horseele nadat hij als een ware toerist op en rond de Antwerpse Grote Markt zijn benen onder tafel stak, in de hoop een lekker stukje vlees te krijgen. “Ik vraag me af of sommige van die chefs hun eigen eten zelf al eens proeven. Ik twijfel eraan.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.