Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Vrouw overleden chef Il divino di Milano zet levenswerk voort: “Als ik het in het restaurant moeilijk krijg, denk ik aan Johan”

24/05/2019 - 18:44
"Drie maanden na de plotse dood van chef-kok Johan De Jaegher draait Il divino di Milano, het Italiaanse restaurant, op volle toeren. Echtgenote Sylvie Aernouts en haar team herdenken Johan door hetzelfde vakmanschap uit te stralen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Vrouw overleden chef Il divino di Milano zet levenswerk voort: “Als ik het in het restaurant moeilijk krijg, denk ik aan Johan” (24/05/2019 - Gazet van Antwerpen)

Drie maanden na de plotse dood van chef-kok Johan De Jaegher draait Il divino di Milano, het Italiaanse restaurant, op volle toeren. Echtgenote Sylvie Aernouts en haar team herdenken Johan door hetzelfde vakmanschap uit te stralen. [naar artikel]


2. Restaurant Danieli Il Divino blijft 25 uur open (04/10/2019 - Gazet van Antwerpen)

Ze hadden het zichzelf makkelijker kunnen maken, maar origineel is het wel: om zijn 25-jarig bestaan te vieren, blijft het bekende Antwerpse restaurant Danieli Il Divino 25 uur lang open. De opbrengst gaat naar het Koningin Paola Kinderziekenhuis. [naar artikel]


3. Mama’s Jasje op een bedje van Jean-Jacques bij 25 uur durende opening restaurant Danieli il Divino (01/11/2019 - Gazet van Antwerpen)

Restaurant Danieli il Divino pakt uit met de artiesten die de 25 uur durende eetmarathon in de nacht van 9 op 10 november zullen opvrolijken. Mama’s Jasje en Jean Bosco Safari zijn onmiskenbaar de hoofdschotel. Mag zeker ook niet ontbreken: Jean-Jacques, al 25 jaar zaalverantwoordelijke van de bekende Italiaan. [naar artikel]


4. Danieli il Divino krijgt broertje: Danieli Zuid (10/12/2016 - Gazet van Antwerpen)

Danieli il Divino, het Italiaans restaurant in Park Den Brandt, krijgt er een broertje bij. Tegen 18 januari transformeert de Hippodroom tot Danieli Zuid. [naar artikel]


5. Op bezoek bij Danieli Il Divino: 25 jaar, 25 uur open, 25.000 euro voor het goede doel (10/11/2019 - Gazet van Antwerpen)

Danieli Il Divino bestaat 25 jaar en dat moet gevierd. Of beter: dat zijn ze nog altijd aan het vieren. Het Antwerpse restaurant ging zaterdag klokslag 20u open om door te trekken tot zondagavond 21u. Gedurende die 25 uur zullen meer dan duizend mensen gepasseerd zijn. De opbrengst, wellicht zo’n 25.000 euro, gaat naar het ZNA Koningin Paola Kinderziekenhuis. [naar artikel]


6. Nieuwe bistro Il Divino doet alles elektronisch: "Ober moet alleen nog opdienen en afruimen" (06/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Bistro Il Divino in Genk opent op 1 juli de deuren met een concept dat helemaal is afgestemd op het post-coronatijdperk: een plaatsje reserveer je van thuis uit, via je smartphone stuur je je bestelling naar de keuken en betalen kan via Payconiq of Paypal. “De ober zal enkel nog opdienen en afruimen.” [naar artikel]


7. Culinaire toptransfer: sterrenzaak dEssensi sluit, chef naar Il divino di Milano (08/02/2021 - Gazet van Antwerpen)

Chef kok Karl Ave (46) gaat het team van Il divino di Milano versterken. dEssensi in ’s-Gravenwezel, waar Ave achter de potten stond, sluit door corona de deuren na zes succesjaren. Twee topteams worden zo verenigd in Gooreind. De chef van Il divino Johan De Jaegher overleed vorig jaar, totaal onverwacht. [naar artikel]


8. Proeven bij Danieli il Divino: een wandeling in het park of toch niet? (01/10/2022 - Gazet van Antwerpen)

Onze man of vrouw proeft anoniem. Dit keer bij het bekende Italiaanse restaurant Danieli il Divino in Antwerpen. [naar artikel]


9. Zaakvoerder Erik (45) vastberaden nadat restaurant instortte: “Dit is ons levenswerk. We gaan weer open” (22/01/2019 - Het Nieuwsblad)

Visrestaurant Den Gouden Karpel gaat opnieuw open. Daar bestaat voor de eigenaars geen twijfel over. “Alleen kunnen we onmogelijk zeggen wanneer dat zal zijn. De schade is enorm en ook wij moeten momenteel afwachten.” [naar artikel]


10. Oost-Vlaanderen blijft culinair aan de top! Restaurant Hof Van Cleve van chef Peter Goossens is nu al 20 jaar het beste restaurant van Vlaanderen. Jonge chef van het jaar is Davy Devlieghere van restaurant Julien uit Lievegem. (08/11/2022 - VRT NWS)

1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!