Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Ondanks Chinese interesse wil Benteke zich (nogmaals) bewijzen in Premier League: “Wil niet als een dief in de nacht te vertrekken”

25/05/2019 - 07:50
"“Een verloren seizoen.” Christian Benteke (28) draait niet rond de pot. Soms mag hij best wat stouter zijn, maar in zijn beestig lijf schuilt een..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Ondanks Chinese interesse wil Benteke zich (nogmaals) bewijzen in Premier League: “Wil niet als een dief in de nacht te vertrekken” (25/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

“Een verloren seizoen.” Christian Benteke (28) draait niet rond de pot. Soms mag hij best wat stouter zijn, maar in zijn beestig lijf schuilt een... [naar artikel]


2. Poetins cynische manoeuvre toont nogmaals aan dat hij geen interesse heeft in een vreedzaam samenleven met een Oekraïense buurstaat (30/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Barack en Michelle bewijzen nogmaals dat ze een topkoppel zijn (19/06/2017 - Het Laatste Nieuws)

Bij ons vond vaderdag vorige week al plaats, maar in de Verenigde Staten werden alle papa's gisteren pas in de bloemetjes gezet. Ook Michelle [naar artikel]


4. Dashcambeelden bewijzen nogmaals dat je altijd moet kijken voor je de weg oversteekt (13/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Een oplettende vrachtwagenchauffeur kon eerder dit jaar op een nippertje een drama vermijden door alle remmen toe te gooien toen enkele Noorse kinderen zonder te kijken de weg overstaken. Het incident werd gefilmd door een andere trucker die moest stoppen toen de bus met de kinderen stopte aan een bushalte. Hij verspreidt de beelden nu om voetgangers te waarschuwen altijd goed uit hun doppen te kijken als ze een weg oversteken. [naar artikel]


5. Ancelotti bevestigt nogmaals: “Eden Hazard wil zich ook volgend seizoen bewijzen bij Real” (14/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Als het aan hem ligt, speelt Eden Hazard ook volgend seizoen gewoon bij Real Madrid. Dat heeft zijn coach, Carlo Ancelotti, zopas nogmaals bevestigd op een persconferentie. [naar artikel]


6. Vandaag vertrekken nog 350 jongeren in Spanje richting ons land: “Wie negatief is, ondergaat nogmaals test” (09/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

Vandaag vertrekken nog eens 350 jongeren, die op reis waren in Spanje met reisorganisatie Summer Bash, richting ons land. “Daarvan testten 31 jongeren gisteravond al positief”, vertelt VTM NIEUWS-journaliste Aagje Vanthomme vanuit Lloret de Mar. “Wie nog negatief is, zal vanmorgen rond 10 uur opnieuw getest worden en op basis van die resultaten, worden de bussen ingedeeld.” [naar artikel]


7. ECB verhoogt de rente nogmaals met 50 basispunten tot 3,5 procent ondanks onrust in bankensector (16/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Anderlecht toont interesse in Ivoriaanse spits Traoré, maar: “Er is veel interesse en Benie is een dure speler” (30/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht en Union zijn geïnteresseerd in Benie Traoré (20), de spits van het Zweedse BK Häcken. Volgens Zweedse media deed paars-wit een bod van 2 miljoen euro, maar dat wordt ontkend door de technisch directeur van Häcken. “Veel clubs zijn geïnteresseerd.” [naar artikel]


9. Nerdland Festival verenigt 20.000 wetenschapsfans: ‘Wij bewijzen dat er meer interesse is voor wetenschap dan veel mensen denken’ (26/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!