Gazet van Antwerpen

Leicester knikkert Club Brugge uit Europa

22/11/2016 - 22:54
"Club Brugge blijft in de Champions League na een 2-1-verlies in Leicester achter met een pijnlijke 0 op 15. Op de vijfde speeldag in Groep G begon een vertimmerd blauw-zwart rampzalig tegen de Engelse kampioen: een vroeg doelpunt van Okazaki en een strafschop van Mahrez zorgden voor een 2-0-ruststand. Izquierdo deed in de tweede helft de Brugse hoop herleven met een heerlijk doelpunt. Club zag een betere helft echter niet beloond met een tweede treffer, ondermeer omdat twee Brugse treffers (terecht) werden afgekeurd voor buitenspel. Gescoord werd er niet meer, waardoor Leicester geplaatst is voor de volgende ronde terwijl de Belgische kampioen troosteloos laatste staat. Met nul punten."

1. Leicester knikkert Club Brugge uit Europa (22/11/2016 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge blijft in de Champions League na een 2-1-verlies in Leicester achter met een pijnlijke 0 op 15. Op de vijfde speeldag in Groep G begon een vertimmerd blauw-zwart rampzalig tegen de Engelse kampioen: een vroeg doelpunt van Okazaki en een strafschop van Mahrez zorgden voor een 2-0-ruststand. Izquierdo deed in de tweede helft de Brugse hoop herleven met een heerlijk doelpunt. Club zag een betere helft echter niet beloond met een tweede treffer, ondermeer omdat twee Brugse treffers (terecht) werden afgekeurd voor buitenspel. Gescoord werd er niet meer, waardoor Leicester geplaatst is voor de volgende ronde terwijl de Belgische kampioen troosteloos laatste staat. Met nul punten. [naar artikel]

2. Wat een domper! Dinamo Kiev knikkert Club Brugge uit Europa League na late goal Buyalskiy (25/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Doodzonde. Lang leek er geen vuiltje aan de lucht voor een nog altijd fel gehandicapt Club Brugge tegen Dinamo Kiev, maar vijf minuten voor tijd scoorde Buyalskiy de enige goal van de wedstrijd. En de goal die ervoor zorgt dat níet Club, maar wel Kiev morgen in de potten gaat voor de loting van de 1/16de finales van de Europa League... [naar artikel]

3. Wat een domper! Dinamo Kiev knikkert Club Brugge met late goal uit Europa League (25/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Doodzonde. Lang leek er geen vuiltje aan de lucht voor een na vanavond nog wat feller gehandicapt Club Brugge tegen Dinamo Kiev, maar vijf minuten voor tijd scoorde Buyalskiy de enige goal van de wedstrijd. En de goal die ervoor zorgt dat níet Club, maar wel Kiev morgen in de potten gaat voor de loting van de 1/16de finales van de Europa League... [naar artikel]

4. Atlético knikkert enthousiast Leicester uit de Champions League na gelijkspel (18/04/2017 - Het Belang van Limburg)

Het sprookjesjaar van Leicester City zit er op. In 2017 speelde het tegen alle verwachting in kampioen in Engeland, stootte het door in de groepsfase van de Champions League en haalde het zelfs de kwartfinale, maar daar bleek Atlético een maatje te sterk. De Spanjaarden speelden 1-1 gelijk in Engeland na de 1-0 zege in eigen huis en stoten zo door naar de halve finale van het kampioenenbal. [naar artikel]

5. Eupen knikkert Club Brugge uit de Beker (29/11/2016 - Knack)

Eupen heeft Club Brugge uit de Beker van België gewipt. De Oostkantonners wonnen in de achtste finales met 3-2, dankzij een doelpunt van Siebe Blondelle in de 97e minuut. Bij de rust stond Eupen 1-0 voor. [naar artikel]

6. Eupen knikkert Club Brugge uit de Beker, STVV met strafschoppen voorbij KV Mechelen (30/11/2016 - Knack)

Eupen heeft Club Brugge uit de Beker van België gewipt. De Oostkantonners wonnen in de achtste finales met 3-2, dankzij een doelpunt van Siebe Blondelle in de 97e minuut. Bij de rust stond Eupen 1-0 voor. STVV had verlengingen en strafschoppen nodig om voorbij KV Mechelen te komen. [naar artikel]

7. Club Brugge knikkert bekerhouder Zulte Waregem pas na verlengingen uit Croky Cup (30/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge heeft zich als achtste en laatste ploeg naar de kwartfinales van de Croky Cup gevoetbald na een 2-3 overwinning. In een lastige bekerwedstrijd, die door de hevige sneeuwval in de tweede helft nog wat moeilijker werd, trok blauw-zwart pas in de verlengingen aan het langste eind. Emmanuel Dennis mocht zich matchwinnaar noemen met de 2-3 winning goal na 106 minuten spelen in barre omstandigheden. [naar artikel]