BusinessAM

Red Panthers zakken naar vijfde plaats na 1-2 nederlaag tegen Nederland

08/06/2019 - 18:00
" In hun elfde wedstrijd in de Hockey Pro League hebben de Red Panthers (FIH-1) vandaag in Antwerpen met 1-2 verloren van Nederland (FIH-1). Yibbi Jansen zorgde in de 20e minuut op strafcorner voor de 0-1 ruststand. Ginella Zerbo verdubbelde in de 41e minuut de Nederlandse voorsprong. Oranje domineerde de hele tijd, maar verzuimde om nog […] Het bericht Red Panthers zakken naar vijfde plaats na 1-2 nederlaag tegen Nederland verscheen eerst op Metro."

1. Red Panthers zakken naar vijfde plaats na 1-2 nederlaag tegen Nederland (08/06/2019 - Metro)

In hun elfde wedstrijd in de Hockey Pro League hebben de Red Panthers (FIH-1) vandaag in Antwerpen met 1-2 verloren van Nederland (FIH-1). Yibbi Jansen zorgde in de 20e minuut op strafcorner voor de 0-1 ruststand. Ginella Zerbo verdubbelde in de 41e minuut de Nederlandse voorsprong. Oranje domineerde de hele tijd, maar verzuimde om nog […] Het bericht Red Panthers zakken naar vijfde plaats na 1-2 nederlaag tegen Nederland verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

2. Red Panthers vijfde in Hockey Pro League na nederlaag van Nieuw-Zeeland tegen Groot-Brittannië (23/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

Na de 1-2-nederlaag tegen Argentinië was het voor de Red Panthers afwachten wat Nieuw-Zeeland, dat drie punten achter België stond, deed tegen... [naar artikel]

3. Red Panthers lijden nederlaag tegen Nederland in Hockey Pro League (04/07/2023 - Het Belang van Limburg)

De Red Panthers hebben dinsdag in Antwerpen in hun vijftiende en voorlaatste wedstrijd van de Hockey Pro League een 1-2 nederlaag geleden tegen Nederland. Bij de rust was het 0-0. Kort erna (41e) zette Delphine Mariën de Belgische hockeyvrouwen op voorsprong. ‘s Werelds nummer een Nederland reageerde via Yibbi Jansen, die twee keer op een strafcorner (45e en 52e) scoorde. [naar artikel]

4. Red Panthers zakken met vertrouwen af naar China (18/10/2019 - Metro)

De nationale hockeyvrouwen zijn deze namiddag van op Brussels Airport vertrokken richting Changzhou, waar ze het op 25 en 26 oktober opnemen tegen China (FIH 10) voor een olympisch ticket. “De inzet is groot”, blikte coach Niels Thijssen in Zaventem vooruit op de dubbele confrontatie. Om aan het tijdsverschil te wennen, zakken de Red Panthers […] Het bericht Red Panthers zakken met vertrouwen af naar China verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

5. LIVE RED PANTHERS-NEDERLAND. Trekken onze nationale hockeyvrouwen goede lijn door tegen favoriet Nederland? (20/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Na de logische 6-0-zege tegen Italië staan de Red Panthers in hun tweede groepswedstrijd op het EK hockey voor een moeilijkere opgave tegen Nederland. Onze noorderburen klopten gisteren Spanje. Zetten de Belgen hun voet naast Nederland? Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog of kijk live op VTM. [naar artikel]

6. Producent van roze zakken reageert verbaasd op koerswending bij Fost Plus om plastic toe te laten in blauwe zakken (15/12/2017 - Het Nieuwsblad)

De plannen van Fost Plus om vanaf 1 januari in fasen over te schakelen naar een nieuwe blauwe zak waarin diverse plastics mogen gestopt worden, wekken verbazing bij het bedrijf ECO-oh! , het bedrijf dat de ‘roze zak’ produceert. [naar artikel]

7. Limburgse producent van roze zakken misnoegd over plannen met blauwe zakken (15/12/2017 - Het Belang van Limburg)

De plannen van Fost Plus om vanaf 1 januari in fasen over te schakelen naar een nieuwe blauwe zak waarin diverse plastics mogen gestopt worden, wekken verbazing bij het bedrijf ECO-oh!, het bedrijf dat de ‘roze zak’ produceert. [naar artikel]

8. ‘'Gele zakken'’ worden '‘Groene zakken'’ in Gent (25/02/2020 - VRT NWS)

De groene huisvuilzak zal vanaf 1 april de plaats van de gele overnemen in het Gentse straatbeeld. De nieuwe vuilniszak zal negen eurocent meer kosten én tien liter kleiner zijn dan z’n voorganger. “Maar wie goed sorteert, zal dat niet in de portefeuille voelen”, stelt schepen Bram Van Braeckevelt (Groen). “Sinds kort mogen er meer soorten plastic in de blauwe zak. De vervuiler betaalt, de sorteerder wordt beloond.” [naar artikel]

9. Red Panthers spelen opnieuw 2-2 gelijk in vijfde vriendschappelijke match tegen Argentinië (03/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

De nationale vouwenhockeyploeg (FIH 13) heeft gisteravond in Buenos Aires opnieuw 2-2 gelijkgespeeld tegen Argentinië (FIH 3), in hun vijfde... [naar artikel]

10. Hockey Pro League (v) – Red Panthers blijven vijfde na 1-0 zege tegen Australië (19/06/2019 - Metro)

Na vijf nederlagen op rij hebben de Red Panthers (FIH-13) woensdag op de vijftiende en voorlaatste speeldag nog eens een zege geboekt in de Hockey Pro League voor vrouwenteams. In Antwerpen versloegen ze Australië (FIH-3) met 1-0. Ambre Ballenghien scoorde in de 53e minuut op strafcorner. België is vijfde in de stand en kan zich […] Het bericht Hockey Pro League (v) – Red Panthers blijven vijfde na 1-0 zege tegen Australië verscheen eerst op Metro. [naar artikel]