Uruguay start met simpele zege tegen Ecuador aan Copa America

17/06/2019 - 10:12
"Uruguay heeft de eerste wedstrijd in de Copa América eenvoudig met 4-0 gewonnen van Ecuador. Drie doelpunten werden in de eerste helft gemaakt en ruim tien minuten voor het einde viel de 4-0 binnen."

1. Uruguay start met simpele zege tegen Ecuador aan Copa America (17/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Uruguay heeft de eerste wedstrijd in de Copa América eenvoudig met 4-0 gewonnen van Ecuador. Drie doelpunten werden in de eerste helft gemaakt en ruim tien minuten voor het einde viel de 4-0 binnen. [naar artikel]

2. Copa America – Japan verrast tegen Uruguay in Copa América (21/06/2019 - Metro)

Het nationale voetbalelftal van Japan heeft een verrassend gelijkspel laten noteren tegen Uruguay in de Copa América: 2-2. Koji Miyoshi was dé man aan Japanse zijde. Hij scoorde twee keer. Uruguay moest tot twee keer toe terugkomen van een achterstand. Na een half uur spelen zorgde oud-Ajacied Luis Suárez voor de 1-1, nadat Miyoshi in […] Het bericht Copa America – Japan verrast tegen Uruguay in Copa América verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

3. LIVE PORTUGAL-URUGUAY. Drie wijzigingen bij Portugal, Cavani vervangt Suarez bij Uruguay (28/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag groepsfase WK voetbal • Aftrap: 20u • Portugal heeft drie punten, Uruguay speelde gelijk tegen Zuid-Korea • Lusail Stadium [naar artikel]

4. LIVE GHANA-URUGUAY. Uruguay dichter bij derde goal dan Ghana bij aansluitingstreffer: Pellistri trapt naast (02/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Ghana bij draw heel dicht bij achtste finale • Uruguay telt slechts 1 op 6 • Al Janoub Stadium • Volg Zuid-Korea-Portugal hier LIVE [naar artikel]

5. Football Talk. Operatie voor Najar? - Uruguay heeft geen kind aan Ecuador (17/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

Uruguay heeft de eerste wedstrijd in de Copa América eenvoudig met 4-0 gewonnen van Ecuador. Drie doelpunten werden in de eerste helft gemaakt en... [naar artikel]

6. Nu ook Ecuador en Uruguay: deze negentien landen hebben WK-ticket al op zak (25/03/2022 - Het Belang van Limburg)

Ecuador en Uruguay plaatsten zich in de nacht van donderdag op vrijdag in de Zuid-Amerikaanse kwalificatieronde als achttiende en negentiende land voor het WK in Qatar (21 november - 18 december). Er vallen zo dus nog dertien plaatsen te verdelen. Een overzicht van de gekwalificeerde landen. [naar artikel]

7. OVERZICHT. Tissoudali scoort voor Marokko, Bongonda valt in bij Congo - Debuut van Dennis Odoi bij Ghana - Ecuador en Uruguay pakken WK-ticket (25/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Terwijl onze Rode Duivels twee experimentele oefenwedstrijden afhaspelen tegen Ierland en Burkina Faso, woedt er deze interlandperiode binnen en buiten Europa nog een felle strijd om de resterende WK-tickets. Een overzicht. [naar artikel]

8. Japan verrast met gelijkspel tegen Uruguay op Copa América (21/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Het nationale voetbalelftal van Japan heeft een verrassend gelijkspel laten noteren tegen Uruguay in de Copa América: 2-2. Koji Miyoshi was dé man aan Japanse zijde. Hij scoorde twee keer. [naar artikel]

9. Japan verrast tegen Uruguay in Copa América, ook oude bekende doet duit in het zakje (21/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

Het nationale voetbalelftal van Japan heeft een verrassend gelijkspel laten noteren tegen Uruguay in de Copa América: 2-2. Koji Miyoshi was dé man... [naar artikel]