De helft van de horecazaken kreeg vorig jaar af te rekenen met klanten die vertrekken zonder te betalen. Bij een kwart gebeurt het zelfs maandelijks. Dat blijkt uit cijfers van het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen, waarover De Zondag bericht. [naar artikel]
De helft van de horecazaken kreeg vorig jaar af te rekenen met klanten die vertrekken zonder te betalen. Bij een kwart gebeurt het zelfs maandelijks. Dat blijkt uit cijfers van het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen, waarover De Zondag bericht. “Vorig jaar werd 51% van de horecazaken minstens één keer geconfronteerd met een geval van tafelschuimerij. […] Het bericht Eén op twee horecazaken heeft last van tafelschuimers verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
De helft van de horecazaken kreeg vorig jaar af te rekenen met klanten die vertrekken zonder te betalen. Bij een kwart gebeurt het zelfs... [naar artikel]
De helft van de horecazaken kreeg vorig jaar af te rekenen met tafelschuimers, klanten die vertrekken zonder te betalen. Bij een kwart gebeurt het zelfs maandelijks. Dat blijkt uit cijfers van het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen, die in De Zondag staan. [naar artikel]
Collega’s, opgepast: er lopen twee tafelschuimers rond en ze gaan professioneel te werk. Zéér professioneel. Dat is de boodschap die Yves Klinkhamers van eetcafé Batavier in Antwerpen wil meegeven aan iedereen die werkt in de horeca. “Ik heb zeven camera’s hangen, ze zijn op geen enkele te zien. Ze wisten heel goed waarmee ze bezig waren”, zegt hij over twee meisjes van rond de 20 jaar, een Nederlandse en een Belgische. [naar artikel]
Tafelschuimers, klanten die op restaurant gaan eten en vertrekken zonder te betalen, zijn de nagel aan de doodskist van veel restaurantuitbaters. [naar artikel]
Een kok van restaurant De Refugie in Tienen heeft zondagavond twee tafelschuimers bij de lurven gevat. De twee mannen hadden een hele avond... [naar artikel]
Maxime Lemeer, sous-chef van restaurant de Refugie in Tienen, kon een man vatten die een hele avond had gedineerd maar was weggelopen zonder te betalen. Hij en zijn tafelgenoot aten en dronken voor meer dan €200. Maar toen het tijd was om te betalen, vielen ze door de mand. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.