Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Herman Brusselmans kijkt ‘Love Island’: "Ik wil iedereen afknallen, maar ik amuseer me wel”

30/06/2019 - 08:24
"Wat vinden onze BV’s eigenlijk van ‘Love Island’? VIER liet enkelen van hen een aflevering of twee bekijken en filmde hun reacties. Herman..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Herman Brusselmans kijkt ‘Love Island’: "Ik wil iedereen afknallen, maar ik amuseer me wel” (30/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

Wat vinden onze BV’s eigenlijk van ‘Love Island’? VIER liet enkelen van hen een aflevering of twee bekijken en filmde hun reacties. Herman... [naar artikel]


2. Herman Brusselmans: ‘Wie Herman heet, is waarschijnlijk een roker, behalve Herman De Croo en Herman Schueremans’ (19/10/2023 - Humo)

[naar artikel]


3. Herman Brusselmans en Lena over keerzijde van het ouderschap: “Ik doe alle nachten, Herman staat niet op” (24/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

“Roman heeft mijn dagen helemaal omgegooid”, zegt Herman Brusselmans (65) in ‘Story’. Er is een pittig nieuw hoofdstuk aangebroken in het leven van de schrijver, nu zijn relatie met zijn jonge, Nederlandse vriendin Lena (32) werd bekroond met de komst van een zoontje. In dit uitgebreide interview spreekt het koppel open en eerlijk over het ouderschap, dat echter ook met valkuilen komt. “Herman stond te dansen op straat, maar ik moest huilen...” [naar artikel]


4. Tom Lanoye over studententijd: "Iedereen denkt dat Herman Brusselmans rock 'n roll is, maar hij zat altijd in de les" (05/10/2017 - VRT NWS)

Zondag geeft Tom Lanoye een lezing aan zijn alma mater de UGent in het kader van de 200e verjaardag van de universiteit. Bij Radio 2 Oost-Vlaanderen haalt hij herinneringen op aan zijn studententijd. [naar artikel]


5. Herman Brusselmans verklapt naam zoontje: “Ik snap niet waarom iedereen dat altijd wil verzwijgen” (07/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Dat Herman Brusselmans (64) en zijn vriendin Lena (31) hun eerste kindje verwachten, is al een tijdje bekend. Dat het een zoontje wordt, deelde hij ook al met de wereld. Nu heeft het koppel een naam, en wachten met dat te delen doen ze niet. “Ik snap dat niet waarom iedereen dat altijd wil verzwijgen tot na de geboorte”, zegt hij. [naar artikel]


6. Iedereen blij met nieuwe coupe Herman Brusselmans, behalve dan vriendin Lena (en Dyab Abou Jahjah scheert spontaan baard af) (21/06/2023 - Humo)

[naar artikel]


7. Herman Brusselmans: ‘Iedereen ging roken, behalve ik, en ik dacht: waarom is de verlossing ook voor mij niet op komst? De vraag stellen is ze beantwoorden’ (30/10/2023 - Humo)

[naar artikel]


8. "Die mensen mogen ze één voor één afknallen": Karen Damen oogst kritiek én lof met controversiële tweet (24/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

Het waren harde beelden die een infiltrant van dierenrechtenorganisatie Animal Rights in het slachthuis van Tielt filmde: varkens werden geschopt [naar artikel]


9. Karen Damen reageert snoeihard op shockerende beelden slachthuis: “Die mensen mogen ze afknallen” (24/03/2017 - Het Belang van Limburg)

Karen Damen (42) heeft in een tweet hard gereageerd op de beelden van het slachthuis van Tielt die gisteren zijn uitgelekt. Op de beelden, die verspreid werden door dierenrechtenorganisatie Animal Rights, is te zien hoe varkens gruwelijke mishandeld worden. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!