De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Britten vrezen dat 'boze’ Boris Johnson luie huiskat Larry de deur uitzet

Het Laatste Nieuws

24/07/2019 - 17:35

Nu de nieuwe Britse premier Boris Johnson zijn ambtswoning aan Downing Street 10 in Londen heeft betrokken, maken dierenliefhebbers in het Verenigd...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Boris Johnson: “Britten zijn dikker dan meeste Europeanen” (29/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse premier Boris Johnson erkent dat overgewicht onder Britten vaker voorkomt dan bij andere Europeanen. Johnson zei maandag in een...
  [naar artikel]
 2. Boris Johnson: “Britten dikker dan meeste Europeanen” (29/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Britse premier Boris Johnson erkent dat overgewicht onder Britten vaker voorkomt dan bij andere Europeanen. Johnson zei maandag in een radio-interview dat hij vindt dat er iets moet worden gedaan aan de obesitas in het Verenigd Koninkrijk.
  [naar artikel]
 3. Kat van Boris Johnson betrapt bij Theresa May (26/07/2016 - De Redactie)
  De nieuwe huiskat van minister van Buitenlandse Zaken Boris Johnson heeft zich misdragen. Hij is ongevraagd binnenglipt bij een van de buren, met name in Downing Street 10, waar de premier huist, maar werd snel weer buitengezet.
  [naar artikel]
 4. Ook Larry the Cat blijkt kandidaat-opvolger voor Boris Johnson (04/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Larry the Cat, de kat die al meer dan tien jaar in de ambtswoning van de Britse premier woont, blijkt ook kandidaat-opvolger te zijn voor Boris Johnson. Dat staat alleszins op billboards en folders die enkele dagen geleden opdoken in Londen, melden Britse media.
  [naar artikel]
 5. Boris Johnson waarschuwt ‘dikke’ Britten: ‘We moeten er iets aan doen’ (29/06/2020 - Express)
  Omdat overgewicht een risicofactor is bij coronapatiënten, wil de Britse premier Boris Johnson het aantal zwaarlijvige Britten omlaag krijgen. ‘We... The post Boris Johnson waarschuwt ‘dikke’ Britten: ‘We moeten er iets aan doen’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 6. De Britten vertrouwen hun politici niet meer... en dat is goed nieuws voor Boris Johnson (28/11/2019 - VRT NWS)
  De Britten trekken op 12 december naar de stembus voor vervroegde parlementsverkiezingen. Harry Paepe, kenner van het Verenigd Koninkrijk, ziet hoe de twee belangrijkste politici, Boris Johnson en Jeremy Corbyn, in de aanloop naar die verkiezingen hun geloofwaardigheid hebben verloren. Toch is dat voor Boris Johnson geen obstakel om de verkiezingen te kunnen winnen.
  [naar artikel]
 7. Boris Johnson waarschuwt Britten in brief voor moeilijke tijden (29/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Britse premier Boris Johnson waarschuwt alle Britten in een brief voor de moeilijke tijden die het land de komende weken nog zal doormaken, in de strijd tegen het coronavirus. Bij Johnson werd eerder deze week ook corona vastgesteld.
  [naar artikel]
 8. Bijna één op drie Britten wil dat Boris Johnson wet overtreedt boven nieuw Brexit-uitstel (10/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bijna 30 procent van de Britten zou liever hebben dat premier Boris Johnson de wet breekt, dan dat hij de Europese Unie opnieuw om uitstel voor de Brexit gaat vragen. Dat blijkt uit een peiling van YouGov. De helft van de Britse bevolking vindt dat Johnson zich aan de wet moet houden.
  [naar artikel]
 9. Vanmiddag krijgen de Britten uitsluitsel: wordt Boris Johnson de nieuwe bewoner van Downing Street 10? (23/07/2019 - De Morgen)
  Dinsdag weten de Britten wie de nieuwe leider van de Conservatieve partij en premier wordt. Weinigen twijfelen er nog aan dat Boris Johnson het haalt van concurrent Jeremy Hunt.
  [naar artikel]
 10. Boris Johnson op weg naar Downing Street 10 (23/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag weten de Britten wie de nieuwe leider van de Conservatieve partij en premier wordt. weinigen twijfelen er nog aan dat Boris Johnson het...
  [naar artikel]
 11. Boris Johnson op weg naar Downing Street 10 (21/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Dinsdag weten de Britten wie de nieuwe leider van de Conservatieve partij en premier wordt. Niemand twijfelt er nog aan dat Boris Johnson het wint...
  [naar artikel]
 12. Na de winst van Boris Johnson: kerstshoppen meteen duurder en andere gevolgen (13/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De eclatante verkiezingsoverwinning van Boris Johnson maakt dat de Britten zo goed als zeker op 31 januari volgend jaar uit de Europese Unie...
  [naar artikel]
 13. Boze vader confronteert premier Johnson: “De gezondheidszorg is kapot gemaakt” (18/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse premier Boris Johnson is tijdens een bezoek aan een ziekenhuis in het oosten van Londen geconfronteerd met een boze vader van een...
  [naar artikel]
 14. Duizenden Britten protesteren tegen "staatsgreep" van Johnson (31/08/2019 - VRT NWS)
  In het Verenigd Koninkrijk betogen tienduizenden mensen in meer dan dertig steden tegen het opschorten van het parlement door premier Boris Johnson. Ze spreken van een staatsgreep en vrezen dat Johnson het parlement buiten spel wil zetten om een brexit door te voeren, desnoods zonder akkoord.
  [naar artikel]
 15. Britten kreunen onder hoge energieprijzen, maar Boris Johnson gaat alweer op vakantie (16/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  De leider van een zombieregering. Het is een nieuwe kwalificatie die de Britse premier Boris Johnson heeft gekregen nu BoJo meer op vakantie is dan in Downing Street 10. Dat de meeste Britten ondertussen kreunen onder de torenhoge energieprijzen is niet van die aard om de kritiek te stillen.
  [naar artikel]
 16. Boris Johnson vraagt optimisme van Britten, maar verklaart Brussel de oorlog (25/07/2019 - Knack)
  Boris Johnson laat er geen twijfel over bestaan dat hij het spel hard wil spelen. In Brussel reageert men vol ongeloof.
  [naar artikel]
 17. Boris Johnson slechtst beoordeelde Britse premier sinds Tweede Wereldoorlog (31/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ongeveer de helft van de Britten meent dat Boris Johnson het slecht heeft gedaan als premier van het Verenigd Koninkrijk. Van alle naoorlogse Britse leiders scoort Johnson het laagst. Zo blijkt woensdag uit een poll van onderzoeksbureau Ipsos.
  [naar artikel]
 18. De bocht van Boris Johnson: 'Dit verwacht je van de Russen, maar toch niet van de Britten?' (15/09/2020 - Knack)
  Door de nieuwe plannen van Boris Johnson staan de vrede aan de (Noord-)Ierse grens, de Schotse onafhankelijkheid én de eenheid van de Europese Unie op het spel. 'Dit verwacht je van de Russen, maar toch niet van de Britten?'
  [naar artikel]
 19. 'De buitenlandminister die niet naar het buitenland kon': Britten spotten met Boris Johnson (18/07/2016 - Knack)
  De eerste dagen van Boris Johnson als kersvers minister van Buitenlandse Zaken zijn niet helemaal verlopen zoals gepland.
  [naar artikel]
 20. Wat als Britse premier Boris Johnson buiten strijd raakt? “Er is geen Plan B” (06/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wat moet er gebeuren als de Britse eerste minister Boris Johnson (55) het land niet langer kan leiden? Het is een vraag die heel wat Britten...
  [naar artikel]
 21. Boris Johnson slechtst beoordeelde naoorlogse Britse premier (31/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Ongeveer de helft van de Britten meent dat Boris Johnson het slecht heeft gedaan als premier van het Verenigd Koninkrijk. Van alle naoorlogse Britse leiders scoort Johnson het laagst. Zo blijkt woensdag uit een poll van onderzoeksbureau Ipsos.
  [naar artikel]
 22. Britse premier Boris Johnson aan het werk: lockdown afzwakken nog niet aan de orde (27/04/2020 - VRT NWS)
  In Londen heeft de Britse premier Boris Johnson het publiek voor het eerst toegesproken sinds hij besmet raakte met het coronavirus. Johnson blaakte van energie en vertrouwen, maar waarschuwde de Britten dat het nog te vroeg is om de sociale en economische beperkingen op te heffen.
  [naar artikel]
 23. Krijgt Boris zijn Brexit van de Britten? (12/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Voor het eerst sinds een eeuw gaan de Britten in kerstsfeer naar de stembussen. Geven ze de Conservatieve premier Boris Johnson de meerderheid in het Lagerhuis om uit de EU te trekken? Of slaagt Labourleider Jeremy Corbyn erin dat plan alsnog te verijdelen?
  [naar artikel]
 24. Britten zeggen vertrouwen in Boris Johnson op (12/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Na nieuwe onthullingen over alweer een borrel in Downing Street 10, in volle lockdown, is Boris Johnson stilaan al zijn geloofwaardigheid kwijt. Hoelang heeft de premier nog de steun van zijn fractie?
  [naar artikel]
 25. “Stop de staatsgreep!” Tienduizenden Britten protesteren tegen Boris Johnson (31/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Tienduizenden Britten zijn zaterdag de straat opgekomen uit protest tegen Boris Johnson. Om zijn Brexit tegen eind oktober te forceren besloot de kersverse premier deze week om het parlement vijf weken op te schorten. “Stop de staatsgreep”, luidt het bij de ontevreden massa. “Handpop van Trump.”
  [naar artikel]
 26. “Stop de staatsgreep!” Tienduizenden Britten protesteren tegen Boris Johnson (31/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Tienduizenden Britten zijn zaterdag de straat opgekomen uit protest tegen Boris Johnson. Om zijn Brexit tegen eind oktober te forceren besloot de kersverse premier deze week om het parlement vijf weken op te schorten. “Stop de staatsgreep”, luidt het bij de ontevreden massa. “Handpop van Trump.”
  [naar artikel]
 27. Welke premier krijgen de Britten met Boris Johnson? (28/06/2019 - Knack)
  Het uur van Boris Johnson breekt aan. Maar welke premier krijgt het Verenigd Koninkrijk met hem in Downing Street?
  [naar artikel]
 28. IN BEELD. Vijand van Trump en beste vriend van Boris Johnson: Larry, ‘Chief Mouser’ van Downing Street, viert 10de jubileum (14/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wat doe je als er te veel ongedierte rondloopt in de woning van de eerste minister? Dan neem je een kat. Simpel, zou je denken. Maar dat is buiten de Britten gerekend. De geadopteerde straatkat Larry kreeg de officiële titel ‘Chief Mouser’. Dat betekent zoveel als: ‘het hoofd van de afdeling muizen vangen’. In een mum van tijd was de zogenaamde diplo-kat, die vandaag zijn 10de jubileum in Downing Street viert, het beroemdste dier van het land.
  [naar artikel]
 29. Naar de pub met Boris, nog niet met Alexander (12/04/2021 - Apache)
  Er zal vandaag niet te ontsnappen vallen aan beelden van de Britse premier Boris Johnson die afzakt naar de pub om er op een terras zijn eerste pint in lange tijd te drinken. De symboliek is groot: drie maanden geleden tekenden de Britten nog de hoogste coronapieken wereldwijd op, maar nu zetten ze de deur
  [naar artikel]
 30. Afstand houden hoeft vanaf nu niet meer in Engeland, Boris Johnson roept op om “voorzichtig te blijven” (19/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse premier Boris Johnson heeft de Britten opgeroepen tot voorzichtigheid. Vandaag worden bijna alle coronamaatregelen opgeheven, maar de coronapandemie laait er op dit moment stevig op.
  [naar artikel]
 31. Boris Johnson, antipoliticus, provocateur bij uitstek, met ambities voor Britse premierschap (09/07/2018 - VRT NWS)
  Al sinds de Britse premier Theresa May in Downing Street 10 zit, aast Boris Johnson op haar plaats. Daar zijn veel Britten al langer van overtuigd. Komt het er binnenkort van, nu May mogelijk aan een vertrouwensstemming wordt onderworpen? Wordt de man met het hooimijt-kapsel, de antipoliticus, de provocateur bij uitstek de nieuwe premier van het Verenigd Koninkrijk? Een portret van Boris Johnson.
  [naar artikel]
 32. ‘Verwachting is nu dat Boris Johnson het wel zal redden, maar het is op het randje geweest’ (09/04/2020 - De Morgen)
  Boris Johnson is momenteel de enige regeringsleider die in het ziekenhuis is beland ten gevolge van een coronabesmetting. Correspondent Patrick van IJzendoorn (48) ziet hoe de Britten meeleven met hun zieke premier. Maar tegelijk neemt de kritiek toe op de lockdown.
  [naar artikel]
 33. Britten protesteren tegen Johnson (31/08/2019 - De Tijd)
  16:08 Duizenden Britten zijn zaterdag in diverse steden de straat opgegaan om te protesteren tegen premier Boris Johnson en diens controversiële stap om het parlement te laten schorsen vlak voor de brexit
  [naar artikel]
 34. Boris Johnson heeft hoge koorts en smeekt Britten om thuis te blijven (03/04/2020 - De Morgen)
  Boris Johnson (55) heeft in een filmpje op Twitter gemeld dat hij langer in zelfisolatie zal blijven omdat hij nog steeds lijdt aan Covid-19-symptomen. Johnson ging vorige week in quarantaine in Downing Street nadat hij positief had getest. Maar na een week zelfisolatie heeft hij nog steeds hoge koorts. Hij heeft de Britten gesmeekt om dit weekend thuis te blijven ondanks het mooie weer.
  [naar artikel]
 35. ?? Voor u uitgelegd: de monsteroverwinning van Boris Johnson (13/12/2019 - De Morgen)
  Boris Johnson behaalde een monsteroverwinning met de Conservatieven. Buitenlandjournalist Maarten Rabaey legt in deze video uit hoe dat komt en voor welke uitdagingen de Britten nu staan. ‘Dit wordt niet heel gemakkelijk.’
  [naar artikel]
 36. Bijna D-day voor Boris Johnson: komt er brexitdeal of blijft Westminster hopeloos verdeeld? (11/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Britten trekken morgen voor de derde keer in vijf jaar tijd naar de stembus. Voor premier Boris Johnson is het erop of eronder: haalt hij zijn...
  [naar artikel]
 37. Vanmiddag krijgen de Britten uitsluitsel: wordt Boris Johnson premier? (23/07/2019 - De Morgen)
  Boris Johnson volgt Theresa May op en wordt de nieuwe premier van het Verenigd Koninkrijk en de leider van de Conservatieve Partij. Zijn opponent Jeremy Hunt moest het onderspit delven.
  [naar artikel]
 38. Boris Johnson herschikt regering: wie moet vrezen voor zijn postje? (11/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse premier Boris Johnson neemt zijn kabinet deze week grondig onder handen. Volgens zijn woordvoerder maakt hij overmorgen bekend welke...
  [naar artikel]
 39. Wie volgt Boris Johnson op? Britten weten zo dadelijk wie hun nieuwe premier wordt (05/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Britten weten zo dadelijk eindelijk wie de nieuwe leider van de Conservatieve partij wordt. Hij of zij volgt automatisch ook Boris Johnson op als premier. De peilingen geven minister van Buitenlandse Zaken Liz Truss het meeste kans. Om 13:30 uur zal de naam van de nieuwe premier worden bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 40. Boris Johnson schermt met no deal-brexit (17/12/2019 - De Morgen)
  Boris Johnson wil wettelijk vastleggen dat de Britten de Europese Unie eind volgend jaar, aan het einde van de overgangsperiode, verlaten. Hiermee wil hij de Europese Unie onder druk zetten om zo snel mogelijk een vrijhandelsakkoord te sluiten.
  [naar artikel]
 41. Boris Johnson begint de volgende pandemie al te bestrijden: obesitas (29/12/2020 - De Morgen)
  Nu de brexit helemaal voltooid is, moeten de Britten op dieet. Dat is althans de wens van Boris Johnson. De premier wil serieus werk maken van de strijd tegen zwaarlijvigheid. Over ruim een jaar mag er niet langer allerlei ongezonds aangeboden worden bij de kassa’s van supermarkten.
  [naar artikel]
 42. Afstand houden hoeft vanaf morgen niet meer in Engeland, Boris Johnson roept op om “voorzichtig te blijven” (18/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse premier Boris Johnson heeft de Britten opgeroepen tot voorzichtigheid. Morgen worden bijna alle coronamaatregelen opgeheven, maar de coronapandemie laait er op dit moment stevig op.
  [naar artikel]
 43. Meeste Britten verwachten dat Boris Johnson volgend jaar aftreedt als premier (20/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De meeste volwassenen in Groot-Brittannië achten het waarschijnlijk dat Boris Johnson eind 2022 geen premier meer is. Dat blijkt uit een opiniepeiling die Ipsos Mori vandaag publiceerde.
  [naar artikel]
 44. En toen schonk Boris Johnson zijn thee verkeerd in (en werden de Britten woedend) (19/11/2019 - De Morgen)
  De Britse premier Boris Johnson raakte afgelopen week in opspraak toen hij in een campagnefilmpje melk in zijn theekop over het theezakje heen goot. Het Verenigd Koninkrijk werd te klein.
  [naar artikel]
 45. Boris Johnson moet langer in zelfisolatie wegens hoge koorts: hij smeekt Britten om thuis te blijven (03/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Boris Johnson (55) heeft in een filmpje op Twitter onthuld dat hij langer in zelfisolatie zal blijven omdat hij nog steeds lijdt aan een symptoom...
  [naar artikel]
 46. Boris Johnson moet langer in zelfisolatie wegens hoge koorts en smeekt Britten om thuis te blijven (03/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Boris Johnson (55) heeft in een filmpje op Twitter onthuld dat hij langer in zelfisolatie zal blijven omdat hij nog steeds lijdt aan een symptoom...
  [naar artikel]
 47. Boris Johnson moet langer in zelfisolatie wegens hoge koorts en smeekt Britten om thuis te blijven (03/04/2020 - De Morgen)
  Boris Johnson (55) heeft in een filmpje op Twitter onthuld dat hij langer in zelfisolatie zal blijven omdat hij nog steeds lijdt aan een symptoom van het nieuwe coronavirus. Johnson ging vorige week donderdag in quarantaine in Downing Street nadat hij positief had getest. Maar na een week zelfisolatie heeft hij nog steeds hoge koorts. Hij heeft de Britten gesmeekt om dit weekend thuis te blijven ondanks het mooie weer.
  [naar artikel]
 48. "Missing in action": Britse premier Boris Johnson onder vuur na tweede vakantie op korte tijd  (16/08/2022 - VRT NWS)
  Opnieuw zorgt de Britse premier Boris Johnson voor ophef. Voor de tweede keer in twee weken tijd is Johnson op reis, terwijl de Britten gebukt gaan onder stijgende inflatie en piekende energieprijzen. De premier is ook nauwelijks nog te bespeuren op het politiek toneel. Boris Johnson is nog premier van het Verenigd Koninkrijk tot 6 september, al lijkt hij volgens Britse media in zijn hoofd al premier af te zijn.
  [naar artikel]
 49. LIVE. Britten trekken naar de stembus: krijgt Johnson de kans om zijn brexitdeal erdoor te duwen? (12/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Ruim drie jaar na het brexitreferendum trekken de Britten vandaag nog maar eens naar de stembus. Premier Boris Johnson hoopt op een comfortabele...
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy