LIVE. Buffalo’s en Carolo’s beginnen aan tweede helft, nu wel treffers?

28/07/2019 - 19:04
"• Charleroi - AA Gent • 1ste speeldag Jupiler Pro League • Stade du Pays de Charleroi • Aftrap: 18 uur"

1. LIVE. Buffalo’s en Carolo’s beginnen aan tweede helft, nu wel treffers? (28/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Charleroi - AA Gent • 1ste speeldag Jupiler Pro League • Stade du Pays de Charleroi • Aftrap: 18 uur [naar artikel]

2. Herrezen Teodorczyk loodst Anderlecht naar tweede plek na twee treffers tegen Essevee (03/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Na een onnodig warm slot heeft Anderlecht Zulte Waregem geklopt. Met dank aan twee goals van de herrezen Teodorczyk werd het 2-3. [naar artikel]

3. LIVE. Meteen twee goals in tweede helft: Anderlecht op rozen na treffers Santini en Dimata (05/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

• RSC Anderlecht - KV Oostende • Aftrap: 14u30 • Najar en Kums niet fit • Ref: Sébastien Delferière [naar artikel]

4. Kortrijk wint West-Vlaamse derby na weergaloze tweede helft: drie treffers in negen minuten vloeren Essevee (26/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• KV Kortrijk - Zulte Waregem • 21ste speeldag Jupiler Pro League • Guldensporenstadion • Aftrap: 14u30 [naar artikel]

5. Kerstmirakel in Kortrijk: KVK wint West-Vlaamse derby na weergaloze tweede helft: drie treffers in negen minuten vloeren Essevee (26/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Kerstmirakel in Kortrijk. Op acht minuten tijd draaide Kortrijk een dubbele achterstand om naar een voorsprong. Teddy Chevalier gaf ex-club Zulte... [naar artikel]

6. LIVE. City gaat door op haar elan: 6-0 valt snel in tweede helft, eerste vijf treffers kwamen er al na 18 minuten (21/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Ongeziene destructie. Forfaitscore op het scorebord na 18 minuten. Zelden gezien. Manchester City demonstreert tegen Watford. Een Belg doet olijk... [naar artikel]

7. LIVE. Tweede helft afgetrapt: Anderlecht leidt tegen OHL na treffers Verschaeren en Tau (18/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 9 • Lotto Park • Aftrap: 20u30 [naar artikel]

8. LIVE. Twee treffers langs beide kanten en een afgekeurde goal voor Seraing. Krijgen we nog een winnaar in de tweede helft? (22/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Slotspeeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u15 • Stade du Pairay • Westerlo is al zeker van de Europe play-offs, Seraing van degradatie [naar artikel]

9. Asperges beginnen te schieten in Bassevelde: "Vorige week zag het er slecht uit, nu kan oogst beginnen" (13/04/2022 - VRT NWS)

Ondanks de vriestemperaturen en neerslag van vorige week, kan de aspergeoogst toch beginnen. "De asperges zijn beginnen te schieten, we hopen op een mooie oogst", vertelt aspergeboer Kris Andries uit Bassevelde, bij Assenede. [naar artikel]

10. Balotelli schiet met twee treffers Nice prompt naar de leiding in Ligue 1 (21/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Mario Balotelli maakt zich al snel onsterfelijk in Nice. De 26-jarige Italiaan scoorde al twee keer bij zijn debuut voor OGC Nice tegen Olympique [naar artikel]