Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Casey Affleck is “groot supporter” van #MeToo-beweging, ondanks beschuldigingen van seksueel wangedrag (+ zijn nieuwe film roept controverse op)

06/08/2019 - 18:45
"Casey Affleck (43) is een groot supporter van de #MeToo-beweging. Dat heeft de acteur in de podcast van collega Dax Shepard (44) gezegd. Dat hij..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Casey Affleck is “groot supporter” van #MeToo-beweging, ondanks beschuldigingen van seksueel wangedrag (+ zijn nieuwe film roept controverse op) (06/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

Casey Affleck (43) is een groot supporter van de #MeToo-beweging. Dat heeft de acteur in de podcast van collega Dax Shepard (44) gezegd. Dat hij... [naar artikel]


2. Lierse-supporter (89) overleden nadat hij onwel werd op tribunes tijdens bekermatch: “Sinds zijn tiende was hij trouwe supporter” (28/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

De 86-jarige supporter van Lierse S.K., die gisteren tijdens de bekermatch van Lierse tegen O.H. Leuven onwel werd, is overleden. Dat maakte de club zelf bekend op zijn website. “We verliezen een supporter die 80 jaar lang de geel-zwarte kleuren heeft gesteund. In weer en in wind”, klinkt het. [naar artikel]


3. Sporting Hasselt-voorzitters Sam Kerkhofs en Rik Verheye: “Een Anderlecht-supporter en een Club-supporter die een Limburgse club overnemen, het lijkt wel het begin van een slechte mop” (14/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Sporting Hasselt leeft weer. En dat is niet in het minst te danken aan de overname door Sam Kerkhofs en Rik Verheye. De kersverse voorzitters van de amateurclub maken graag tijd voor een exclusief dubbelinterview. “We hopen de mensen vanaf november inkijk te geven in ons verhaal.” [naar artikel]


4. Cercle-supporter (18) voor rechter omdat hij tijdens derby vlag van Club Brugge in brand steekt in volle tribune: “Dergelijk wangedrag kunnen we niet dulden” (25/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

Een 18-jarige supporter van Cercle Brugge riskeert 80 uren werkstraf en 2 jaar stadionverbod voor brandstichting in de Noordtribune van het Jan Breydelstadion. Bruggeling S.M. stak tijdens de derby twee jaar geleden een vlag van stadsgenoot Club Brugge in brand. “En dat in een volle tribune”, sneerde de procureur. [naar artikel]


5. Beschuldigingen Goldman Sachs zorgen voor controverse (06/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Zijn beschuldigingen van seksueel misbruik de controverse te veel voor getroebleerde komiek-complotdenker? (18/09/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Van komiek tot complotdenker: zijn beschuldigingen over seksueel misbruik de controverse te veel voor Russell Brand? (18/09/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Prominente Canadese politici stappen op na beschuldigingen van seksueel wangedrag (26/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Twee prominente Canadese politici zijn opgestapt na beschuldigingen van seksueel wangedrag. Het gaat om Kent Hehr, de minister van Sport in het... [naar artikel]


9. Casinomagnaat Steve Wynn stapt op uit Republikeins partijbureau na beschuldigingen van seksueel wangedrag (28/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Hotelmagnaat Steve Wynn is zaterdag opgestapt als penningmeester van het Republikeins Nationaal Comité (RNC), het Republikeinse partijbureau, nadat... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!