BusinessAM

Premier League – Manchester United geeft Chelsea pandoering

11/08/2019 - 20:06
" Manchester United heeft Chelsea zondag een 4-0 nederlaag aangesmeerd op de eerste speeldag in de Premier League. Na een vroege waarschuwing van Chelsea, een knal van Abraham op de paal, opende Marcus Rashford op Old Trafford de score in de 18e minuut. De aanvaller van de thuisploeg zette een penalty om. Vier minuten voor rust […] Het bericht Premier League – Manchester United geeft Chelsea pandoering verscheen eerst op Metro."

1. Premier League – Manchester United geeft Chelsea pandoering (11/08/2019 - Metro)

Manchester United heeft Chelsea zondag een 4-0 nederlaag aangesmeerd op de eerste speeldag in de Premier League. Na een vroege waarschuwing van Chelsea, een knal van Abraham op de paal, opende Marcus Rashford op Old Trafford de score in de 18e minuut. De aanvaller van de thuisploeg zette een penalty om. Vier minuten voor rust […] Het bericht Premier League – Manchester United geeft Chelsea pandoering verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

2. LIVE PREMIER LEAGUE: Izquierdo scoort opnieuw voor Brighton, Lukebakio debuteert in de Premier League - Zo meteen is er Manchester City - Leicester City (10/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Naar goede gewoonte kunt u bij HLN.be weer de ontwikkelingen in de Premier League volgen en ook vandaag is het aanbod andermaal niet min! Om 13u30... [naar artikel]

3. Football Talk. Chelsea en Manchester United delen de punten - Liverpool blijft op de sukkel in Premier League (22/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Chelsea en Manchester United hebben elkaar in bedwang gehouden. Nadat ze elk een doelpunt maakten in het slot, gaf het scorebord op Stamford Bridge na affluiten 1-1 aan. [naar artikel]

4. PREMIER LEAGUE. Manchester City (zonder Haaland en Doku) zet scheve situatie recht, Onana maakt rentree met winst tegen Chelsea (10/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Manchester City is voor de derde opeenvolgende keer 1-0 achter gekomen in een Premier League-wedstrijd, maar wist tegen Luton alsnog de drie punten te pakken. De ploeg van Pep Guardiola moest nu ook Haaland missen met een blessure, maar Bernardo Silva en Jack Grealish zorgden alsnog voor de 1-2-zege. [naar artikel]

5. Premier League – Mourinho vraagt “respect” voor zijn werk na pandoering tegen Tottenham (28/08/2018 - Metro)

Manchester United ging maandagavond met de billen bloot tegen Tottenham. De ploeg van José Mourinho verloor op Old Trafford met 0-3 en blijft in de competitie achter met 3 op 9, de slechtste competitiestart van ManU sinds de oprichting van de Premier League in 1992. Na de wedstrijd ging de Portugees in de clinch met […] Het bericht Premier League – Mourinho vraagt “respect” voor zijn werk na pandoering tegen Tottenham verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

6. PREMIER LEAGUE. Aston Villa - met beperkte rol voor Youri Tielemans - deelt pandoering uit aan Brighton (30/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Brighton & Hove Albion Football Club, de vierde in de stand, heeft op de zevende speeldag in de Premier League een pandoering gekregen van Aston Villa. The Villans, waar Youri Tielemans een minuut mocht invallen en Leander Dendoncker negentig minuten op de bank bleef, wonnen met 6-1 van Brighton. Bij Brighton zat Bart Verbruggen (ex-RSCA) op de bank. [naar artikel]

7. Mag Paris Saint-Germain Champions League op zijn naam schrijven? “Real Madrid, Chelsea en Manchester City worden uit toernooi gezet wegens Super League-plannen” (19/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Real Madrid, Chelsea en Manchester City zullen vrijdag waarschijnlijk per direct uit de Champions League worden gezet vanwege hun betrokkenheid bij de oprichting van een afgescheiden Super League. “Dat verwacht ik”, gaf UEFA-bestuurslid Jesper Möller, tevens voorzitter van de Deense voetbalbond, maandag te kennen. “Ik verwacht dat het vrijdag zal gebeuren. We zullen dan wel moeten bekijken hoe we het huidige toernooi afmaken.” [naar artikel]

8. MULTILIVE buitenland: Chelsea, Manchester United én Manchester City wonnen hun wedstrijden (20/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het zit er op. Manchester City heeft een oververdiende 3-1 overwinning geboekt tegen Newcastle. Agüero scoorde de drie doelpunten voor de... [naar artikel]

9. FT buitenland. Ajax revancheert zich na pandoering en bereikt bekerfinale - Opmerkelijke tweet Chelsea gaat viraal (27/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

Ajax heeft Feyenoord uitgeschakeld in de halve finales van de Nederlandse KNVB-beker. De club uit Amsterdam won met 0-3 in De Kuip en revancheerde... [naar artikel]