Pizza margherita met tomaten, mozzarella en basilicum is niet enkel de goedkoopste maar ook de populairste pizza van de lokale Italiaan. Dat [naar artikel]
Niets is zo simpel, maar toch zo veelzijdig als quiche. Met zongedroogde tomaten en brie krijgt deze quiche een pittige smaak. Serveer er een [naar artikel]
Pasen in het vooruitzicht, maar nog geen inspiratie voor de paasbrunch? Dankzij deze vijf recepten van Sandra Bekkari uit haar boek ‘Fast Food 3' tover je probleemloos een smakelijke én gezonde brunch op tafel. In de plaats van de typische wortelcake of asperges met een gekookt eitje kiest ze onder andere voor gevulde appels, bodemloze quiche en vooral: voor eindeloos eetgenot. Smakelijk! [naar artikel]
Wie niet uitgenodigd is aan de feesttafel ter ere van de officiële kroning van koning Charles III, kan toch mee smullen met de koninklijke familie. Want daags na de kroning, op zondag 7 mei dus, wordt aan de Britten gevraagd om op verschillende plaatsen samen te komen voor de ‘Coronation Big Lunch’. Op het menu? Een ‘coronation’ ofte kroningsquiche, gekozen door het vorstenpaar zelf. Maar niet iedereen is daar even blij mee. [naar artikel]
Geitenkaas met rode uien en tijm is een geweldige combinatie. Tel daar een taartbodem van zelfgemaakt kruimeldeeg bij, en je krijgt een geweldig [naar artikel]
Spek, eieren, room en kaas: dat is de originele quiche lorraine. Ondertussen heb ik er al tientallen varianten op gemaakt, en elke keer weer [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]
Zalm is het perfecte ingrediënt om een lekker voorgerecht te maken. In combinatie met het bladerdeeg en de spinazie zal het bezoek er zeker van smullen. [naar artikel]
Mals, feestelijk en klaar in een wip. Ja hoor, peuzelen toegestaan. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.