Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Knack

Gaan we Didier Reynders missen? 'Met zijn inzicht en ervaring was hij een soort Godfather van de Wetstraat'

25/08/2019 - 12:16
" Vijf vragen over de voordracht van Didier Reynders (MR) als Europees Commissaris aan politiek journalist Olivier Mouton van Le Vif/L'Express."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Gaan we Didier Reynders missen? 'Met zijn inzicht en ervaring was hij een soort Godfather van de Wetstraat' (25/08/2019 - Knack)

Vijf vragen over de voordracht van Didier Reynders (MR) als Europees Commissaris aan politiek journalist Olivier Mouton van Le Vif/L'Express. [naar artikel]


2. Waarom de Belgisch-Amerikaanse therapeute Esther Perel zo hot is: ‘Het was inzicht na inzicht na inzicht’ (21/04/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Hoe FDF Didier Reynders in de tang houdt Het FDF, de partij van Olivier Maingain, heeft de MR van Didier Reynders volledig naar zijn hand gezet. Zonder FDF immers geen electorale winst in Brussel, en dat heeft Maingain de liberalen van Reynders heel erg (07/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Vlaams Belang blokkeert Wetstraat omdat “Wetstraat Vlaanderen blokkeert” (23/09/2020 - Het Belang van Limburg)

Het Vlaams Belang heeft woensdag om iets over 11 uur een korte “flitsactie” gevoerd in de Wetstraat, voor de Kamer. Een kleine colonne van wagens, bestuurd door parlementsleden van de partij, reed tot voor het federale parlement en hield er tien minuten halt, waardoor het verkeer tijdelijk stil kwam te liggen. “Want als de Wetstraat Vlaanderen blokkeert, dan zullen wij de Wetstraat blokkeren”, motiveert de partij de actie. [naar artikel]


5. Van "de beste ervaring ooit" tot "ik heb me leren open te stellen": 4 studenten getuigen over hun Erasmus­ervaring (18/07/2019 - VRT NWS)

Afgelopen schooljaar is een recordaantal Vlaamse studenten via het Erasmus+programma van de Europese Unie, naar het buitenland getrokken om er te studeren. Voor de studenten een geweldige ervaring waar ze in hun verdere leven veel aan hebben. Deze vier studenten vertellen enthousiast over hun tijd in het buitenland. [naar artikel]


6. ‘Werken bij Disney was een totaal nieuwe ervaring. Ik heb heel wat ervaring in de filmindustrie, maar dit had ik nog nooit gezien’ (22/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Niets is wat het lijkt in de Wetstraat, zeker niet als Reynders op het toneel verschijnt (24/01/2018 - Express)

Een ‘onschuldige reünie’ eind vorig jaar tussen Bart De Wever (N-VA) en Didier Reynders (MR) draaide uit op een conflict tussen de N-VA-voorzitter en premier Charles Michel. De zaak lijkt ondertussen gesust, maar de ontmoeting tussen Reynders en De Wever verklaart wel mee waarom de sfeer rond de jaarwisseling drastisch onder nul zakte. © epa […] The post Niets is wat het lijkt in de Wetstraat, zeker niet als Reynders op het toneel verschijnt appeared first on Express [NL]. [naar artikel]


8. Wetstraat wacht op Beke om Reynders op te volgen (06/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


9. 6 premiers, 980 ministerraden en 7.446 dagen minister: Didier Reynders neemt afscheid van de Wetstraat, maar gaan ze hem ook missen? (29/11/2019 - Het Nieuwsblad)

Na meer dan 20 jaar onafgebroken ministerschap schoof Didier Reynders (61) vrijdag voor de allerlaatste keer aan bij een ministerraad. Niemand was de voorbije decennia zo incontournable in de Wetstraat als de Luikse Brusselaar. Maar wat moeten we ons na die twee decennia herinneren van Reynders, die straks Eurocommissaris voor Justitie wordt? Niet zo heel veel, wellicht. [naar artikel]


10. ‘Door zijn open lijn met Parijs en economische ervaring is deze nieuwe Europese post een godsgeschenk voor Reynders’ (09/09/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!