Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

03 August 2021
10:10 uur

Miljonairskoppel en twee kinderen sterven in helikoptercrash op Mallorca

Het Belang van Limburg

26/08/2019 - 21:11

Bij een botsing tussen een helikopter en een klein vliegtuig zijn op het Spaanse vakantie-eiland Mallorca zondag zeven mensen om het leven gekomen. Het gaat om een Duits miljonairsgezin met twee kinderen, hun piloot en twee Spaanse vrienden uit het andere toestel.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Miljonairsgezin sterft in helikoptercrash op Mallorca: “August was op weg naar restaurant om 43ste verjaardag te vieren” (26/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Bij de botsing tussen een helikopter en een vliegtuigje in Mallorca is een Duits miljonairsgezin om het leven gekomen. Zakenman August Inselkammer...
  [naar artikel]
 2. "Het kon een nieuw Maddie McCann-verhaal geweest zijn": Britten opgepakt nadat ze kinderen achterlaten in hotel om zich lam te drinken op Mallorca (22/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Op Mallorca zijn twee Britten opgepakt nadat ze hun twee kinderen herhaaldelijk achterlieten in hun hotel om zich te gaan bezatten. Vier andere...
  [naar artikel]
 3. "Het kon een ander Maddie McCann-verhaal geweest zijn": Britten opgepakt nadat ze kinderen achterlaten in hotel om zich lam te drinken op Mallorca (21/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Op Mallorca zijn twee Britten opgepakt nadat ze hun twee kinderen herhaaldelijk achterlieten in hun hotel om zich te gaan bezatten. Vier andere...
  [naar artikel]
 4. 16 kinderen in tehuis in Mallorca slachtoffer van seksueel misbruik (15/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het Spaanse eiland Mallorca is opgeschrikt door een schandaal over seksueel misbruik bij kinderen die in een tehuis wonen. In totaal zouden zestien minderjarigen - vijftien meisjes en een jongen - uit het tehuis in een prostitutienetwerk zijn terechtgekomen. Het instituut van sociale zaken in Mallorca (IMAS) heeft nu moeten toegeven dat het van verschillende zaken op de hoogte was, zo melden de lokale media woensdag.
  [naar artikel]
 5. Zestien kinderen uit tehuis in Mallorca uitgebuit in prostitutienetwerk (15/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het Spaanse eiland Mallorca is opgeschrikt door een schandaal over seksueel misbruik bij kinderen die in een tehuis wonen. In totaal zouden zestien...
  [naar artikel]
 6. Zeven mensen, onder wie minister, sterven bij helikoptercrash in Nepal (27/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een helikoptercrash in het oosten van Nepal zijn vandaag zeven mensen om het leven gekomen, onder wie ook de Nepalese minister van Toerisme...
  [naar artikel]
 7. Twee miljoen kinderen in Congo dreigen van honger te sterven (11/03/2018 - VRT NWS)
  In Congo dreigen meer dan twee miljoen kinderen van ernstige acute honger te sterven als zij niet de nodige hulp krijgen, zo hebben de Verenigde Naties volgens de Arabische nieuwszender al-Jazeera gewaarschuwd.
  [naar artikel]
 8. Twee miljoen kinderen in Congo dreigen van honger te sterven (10/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  In Congo dreigen (meer dan) twee miljoen kinderen van ernstige acute honger te sterven als zij niet de nodige hulp krijgen, zo hebben de Verenigde Naties vrijdag volgens de Arabische nieuwszender al-Jazeera gewaarschuwd.
  [naar artikel]
 9. VN: Twee miljoen kinderen in Congo dreigen van honger te sterven (10/03/2018 - Knack)
  In Congo dreigen (meer dan) twee miljoen kinderen van ernstige acute honger te sterven als zij niet de nodige hulp krijgen, zo hebben de Verenigde Naties vrijdag volgens de Arabische nieuwszender al-Jazeera gewaarschuwd.
  [naar artikel]
 10. Twee miljoen kinderen in Congo dreigen van honger te sterven (11/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In Congo dreigen (meer dan) twee miljoen kinderen van ernstige acute honger te sterven als zij niet de nodige hulp krijgen, zo hebben de Verenigde...
  [naar artikel]
 11. Twee doden bij helikoptercrash in Tsjechië (16/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Bij een helikoptercrash in het westen van Tsjechië zijn twee mensen gedood. Er zijn geen overlevenden, verklaarde de politie dinsdag aan het persbureau CTK.
  [naar artikel]
 12. Twee doden bij helikoptercrash in Tsjechië (16/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een helikoptercrash in het westen van Tsjechië zijn twee mensen gedood. Er zijn geen overlevenden, verklaarde de politie aan het persbureau
  [naar artikel]
 13. Twee doden bij helikoptercrash in hartje Londen (05/04/2019 - De Morgen)
  Het centrum van Londen werd gisterochtend opgeschrikt door een helikoptercrash waarbij de piloot en een toevallige voorbijganger omkwamen.
  [naar artikel]
 14. Twee doden en twee gewonden bij helikoptercrash in Australië (05/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij een helikoptercrash in het noordwesten van Australië zijn zaterdag een man en een meisje om het leven gekomen. Een vrouw en een ander kind verkeren in kritieke toestand, meldden Australische media, onder verwijzing naar de politie van de deelstaat West-Australië.
  [naar artikel]
 15. Minstens drie doden bij militaire helikoptercrash in Afghanistan (02/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een helikoptercrash in Afghanistan zijn vandaag zeker drie mensen om het leven gekomen. Het gaat om twee militairen uit het Afghaanse leger en...
  [naar artikel]
 16. Honderdduizenden kinderen sterven in Congolese Kasaï-provincie (12/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  new yorkIn de Congolese regio Kasaï dreigen zo’n 400.000 kinderen de volgende dagen en weken te sterven aan ondervoeding. In totaal zijn de helft van alle kinderen in Kasaï zwaar ondervoed, zegt Unicef.
  [naar artikel]
 17. Truienaar Tim Wellens schenkt Lotto-Soudal twee op twee in Mallorca (27/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Tim Wellens (Lotto-Soudal) heeft vrijdag solo de Trofeo Serra de Tramuntana gewonnen, dat is de tweede van vier eendagswedstrijden op Mallorca die samen de Challenge Mallorca (Spa/1.1) vormen. Land- en ploeggenoot Louis Vervaeke maakte even later het feest compleet door na de 153 kilometer tussen Soller en Deia de tweede plaats te pakken.
  [naar artikel]
 18. Ruim 100.000 baby's sterven jaarlijks door oorlog (15/02/2019 - De Morgen)
  Elk jaar sterven 100.000 pasgeboren kinderen in gewapende conflicten. Dat blijkt vandaag uit een nieuw rapport van de ngo Save the Children. In 2017 leefden zowat 420 miljoen kinderen - of 18 procent van alle kinderen ter wereld - in conflictgebieden, 30 miljoen meer dan het jaar voordien.
  [naar artikel]
 19. Twee Amerikaanse soldaten omgekomen bij helikoptercrash in Afghanistan (20/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In Afghanistan zijn twee Amerikaanse soldaten om het leven gekomen bij een helikoptercrash. Dat heeft de NAVO-missie in Afghanistan, Resolute...
  [naar artikel]
 20. Vier kinderen sterven bij woningbrand in Wisconsin (26/06/2019 - Metro)
  Bij een woningbrand in de Amerikaanse staat Wisconsin zijn zes mensen om het leven gekomen, onder wie vier kinderen. Dat heeft de nieuwszender CNN bericht. De twee jongens en de twee meisjes waren tussen tien maanden en zeven jaar oud. Ook een 32-jarige man en een 34-jarige vrouw bleven in de vlammen. Of de slachtoffers familie zijn van mekaar, is niet bekend. Twee vrouwen konden zich redden uit het brandende huis. De brand brak uit in Langlade, in een woning gemaakt uit hout. Het vuur verspreidde zich razendsnel. Bron: Belga   Het bericht Vier kinderen sterven bij woningbrand in Wisconsin verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 21. Na twee jaar opnieuw stierengevechten toegelaten op Mallorca (16/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Torero's op het Spaanse eiland Mallorca mogen, na een verbod dat twee jaar duurde, weer stieren doden. Op 9 augustus wordt op de Plaza de Toros in...
  [naar artikel]
 22. Twee kinderen van twee en acht jaar sterven tijdens straatrace (13/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bij een uit de hand gelopen straatrace zijn zaterdag in Moeskroen, in de provincie Henegouwen, twee kinderen van 4 en 8 jaar om het leven gekomen. Hun stiefvader zat aan het stuur van een van de gecrashte auto’s.
  [naar artikel]
 23. Ook vriendinnen van dochter mijnmagnaat overleven helikoptercrash niet (06/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Twee dagen na de helikoptercrash op de Bahama’s die het leven kostte aan mijnmagnaat Chris Cline en zijn dochter, zijn de namen van drie...
  [naar artikel]
 24. Europese studie bevestigt dat zeer weinig besmette kinderen sterven aan Covid-19 (26/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Covid-19, de ziekte die wordt veroorzaakt door het coronavirus, is over het algemeen mild voor kinderen. Minder dan één procent van kinderen met Covid-19 sterven eraan, blijkt uit een Europese studie die gepubliceerd is in The Lancet Child & Adolescent Health.
  [naar artikel]
 25. VN: elke dag sterven 7000 pasgeboren kinderen (19/10/2017 - Knack)
  De kindersterfte is wereldwijd sinds het jaar 2000 zo goed als gehalveerd, maar toch sterven er dagelijks nog altijd 7000 pasgeboren kinderen.
  [naar artikel]
 26. Jaarlijks sterven 1,7 miljoen kinderen door ongezond milieu (06/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Zowat 1,7 miljoen jonge kinderen sterven elk jaar voortijdig door milieuvervuiling en andere milieuproblemen. Dat zegt de
  [naar artikel]
 27. De dodelijke tol van valse medicijnen: jaarlijks sterven tot 300.000 kinderen (13/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Jaarlijks sterven naar schatting tot 300.000 kinderen, waarschuwen onderzoekers, door een forse toename van vervalste medicijnen of geneesmiddelen van slechte kwaliteit.
  [naar artikel]
 28. De lekkerste paella van het eiland en 6 andere must do’s in Mallorca (17/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Toen ze als student stage liep op Mallorca, viel Hermelien De Vos als een blok voor een lokale barman. Vandaag wonen ze met hun twee dochters in...
  [naar artikel]
 29. Zwangere vrouw en kind sterven bij helikoptercrash in Nepal (08/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In het dorpje Balkot, in het centrum van Nepal, is een helikopter neergestort die op weg was naar de hoofdstad Kathmandu. De piloot en de vijf
  [naar artikel]
 30. Vrouw en twee kinderen sterven bij ongeval in Lessen (07/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Drie mensen, onder wie twee kinderen, zijn vanochtend om het leven gekomen bij verkeersongeval in Lessen (Henegouwen). Het ongeval gebeurde om
  [naar artikel]
 31. Twee kinderen en volwassene sterven bij ongeval in Lessen (07/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Vrijdagochtend zijn drie mensen, onder wie twee kinderen, om het leven gekomen bij verkeersongeval in Lessen (Henegouwen). Het ongeval gebeurde
  [naar artikel]
 32. Twee kinderen en man sterven bij ongeval in Lessen (07/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Drie mensen, onder wie twee kinderen, zijn vanochtend om het leven gekomen bij verkeersongeval in Lessen (Henegouwen). Het ongeval gebeurde om
  [naar artikel]
 33. Twee kinderen sterven bij woningbrand in Luik (20/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een krachtige woningbrand in Luik heeft gisterenavond het leven gekost aan twee kinderen van 7 en 11 jaar. Dat is vandaag vernomen van de Luikse...
  [naar artikel]
 34. Twee kinderen van 4 en 8 jaar sterven tijdens straatrace (13/02/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een uit de hand gelopen straatrace zijn zaterdag in Moeskroen, in de provincie Henegouwen, twee kinderen van 4 en 8 jaar om het leven gekomen. Hun stiefvader zat aan het stuur van een van de gecrashte auto’s.
  [naar artikel]
 35. Twee kinderen sterven bij woningbrand in Luik (20/10/2017 - VRT NWS)
  Een zware woningbrand in Luik heeft gisteravond het leven gekost aan twee kinderen van 7 en 11 jaar. De precieze oorzaak is niet bekend, maar de brand zou per ongeluk ontstaan zijn. 
  [naar artikel]
 36. Unicef: “Meer kinderen sterven door gebrek aan toegang tot veilig water dan door kogels” (22/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In conflictlanden lopen kinderen jonger dan 15 jaar bijna drie keer meer kans om te sterven aan ziekten die diarree veroorzaken dan door direct...
  [naar artikel]
 37. Twee Amerikaanse soldaten omgekomen bij helikoptercrash in Afghanistan (20/11/2019 - Metro)
  In Afghanistan zijn twee Amerikaanse soldaten om het leven gekomen bij een helikoptercrash. Dat heeft de NAVO-missie in Afghanistan, Resolute Support, bekendgemaakt in een persbericht. De oorzaak van de crash wordt onderzocht. Voorlopig lijkt het er niet op dat de crash veroorzaakt is door vijandelijk vuur, klinkt het Resolute Support geeft verder geen details vrij. Een woordvoerder van de talibanstrijders claimde dat een Chinook-helikopter is neergehaald in het district Charkh in de zuidoostelijke provincie Logar. De taliban eisen steeds de verantwoordelijkheid op voor helikopter- of dronecrashes. Momenteel bevinden zich ongeveer 12.000 Amerikaanse soldaten in Afghanistan. Bron: Belga   Het bericht Twee Amerikaanse soldaten omgekomen bij helikoptercrash in Afghanistan verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 38. VIDEO. Auto's meegesleurd tijdens zondvloed op Mallorca: twee doden (10/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Hevige regenval veroorzaakt zware overstromingen op het Spaanse eiland Mallorca. In het oostelijke dorpje Sant Llorenç des Cardassar staan de...
  [naar artikel]
 39. Duikers verliezen arm en been bij gruwelijk motorbootongeluk op Mallorca (30/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Twee twintigers zijn vrijdag zwaargewond geraakt bij een gruwelijk ongeluk voor de kust van Mallorca. De Duitsers (26 en 20) waren driehonderd...
  [naar artikel]
 40. “1,4 miljoen kinderen dreigen van honger te sterven in 4 Afrikaanse landen” (21/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bijna 1,4 miljoen kinderen dreigen dit jaar van honger te sterven in Nigeria, Somalië, Zuid-Soedan en Jemen. Dat heeft het VN-kinderfonds Unicef bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 41. Nepalese vrouw en twee kinderen sterven in 'menstruatiehut’ (10/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een Nepalese vrouw en haar twee kinderen zijn dood aangetroffen in een hut. De vrouw moest daar volgens een lokale, inmiddels verboden traditie,...
  [naar artikel]
 42. Vader en twee kinderen sterven in woningbrand (09/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 43. Basketbalster Kobe Bryant overleden in helikoptercrash (26/01/2020 - Express)
  In de Verenigde Staten is basketbalster Kobe Bryant (41) gestorven als gevolg van een helikoptercrash. Dat melden de Amerikaanse nieuwsmedia TMZ en ABC 7. Later meer. The post Basketbalster Kobe Bryant overleden in helikoptercrash appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 44. Saoedische prins komt om in helikoptercrash (05/11/2017 - De Tijd)
  22:45 In Saoedi-Arabië is een prins omgekomen bij een helikoptercrash dicht bij de grens met Jemen.
  [naar artikel]
 45. Zes kinderen en twee volwassenen sterven in koelwagen, wachtend op mensensmokkelaars (16/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In Libië zijn honderd migranten aangetroffen in een koelwagen. De ordediensten vonden ook acht doden, onder wie zes kinderen.
  [naar artikel]
 46. Wielertoerist (52) overlijdt twee weken na zware val in Mallorca: “Een echte topkerel verloren" (31/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  Patrick ‘Patje’ Winters uit Bocholt is gisteren op 52-jarige leeftijd overleden nadat hij op 14 maart zwaar ten val was gekomen tijdens een fietstocht met De Brueghelbikers in Mallorca.
  [naar artikel]
 47. In Duitsland werden in enkele jaren tijd drie kinderen doodgehongerd door hun ouders (11/04/2019 - De Morgen)
  Volgens de kinder-bescherming sterven in Duitsland elke week twee kinderen aan mishandeling of verwaarlozing
  [naar artikel]
 48. Ruim 100.000 zuigelingen sterven jaarlijks door oorlog (15/02/2019 - Knack)
  Elk jaar sterven 100.000 pasgeboren kinderen in gewapende conflicten. Dat blijkt vrijdag uit een nieuw rapport van de ngo Save the Children.
  [naar artikel]
 49. Ruim 100.000 baby's sterven jaarlijks door oorlog (15/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Elk jaar sterven 100.000 pasgeboren kinderen in gewapende conflicten. Dat blijkt vandaag uit een nieuw rapport van de ngo Save the Children. In...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.