27/08/2019 - 21:29
"Olympique Lyon is na drie speeldagen het maximum van de punten kwijt in de Ligue 1. De ploeg van Jason Denayer verloor dinsdagavond een uitgestelde wedstrijd in Montpellier met 1-0. Lyon speelde bijna de volledige tweede helft met een man minder."

1. Denayer lijdt met Lyon eerste nederlaag, ex-Gentenaar beslist wedstrijd met heerlijke knal (27/08/2019 - Het Belang van Limburg)

Olympique Lyon is na drie speeldagen het maximum van de punten kwijt in de Ligue 1. De ploeg van Jason Denayer verloor dinsdagavond een uitgestelde wedstrijd in Montpellier met 1-0. Lyon speelde bijna de volledige tweede helft met een man minder. [naar artikel]

2. Marc Degryse verkiest Lyon-speler Denayer boven Boyata: “Denayer moet een patron worden” (14/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Easy peasy. Dedryck Boyata (29) trainde niet, dus lijkt Jason Denayer (25) de voorkeur te krijgen centraal achterin. Volgens onze huisanalist Marc Degryse was dat sowieso al de beste optie: ­”Denayer is Boyata voorbij.” [naar artikel]

3. Vroege nominatie Puskás Award? Denayer ziet Mbappé scoren na heerlijke solo van 70 meter (05/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Paris Saint-Germain was een maatje te groot voor Olympique Lyon in de halve finale van de Franse beker. Onze landgenoot Jason Denayer zag Kylian... [naar artikel]

4. Belgen in het buitenland – Denayer dient PSG eerste nederlaag toe, Courtois houdt netten Real schoon (03/02/2019 - Metro)

Op 23e speeldag in de Franse Ligue 1 heeft Lyon zondag voor een stunt gezorgd door Paris Saint-Germain de eerste nederlaag van het seizoen toe te dienen. Lyon, met Jason Denayer 90 minuten in de basis, won met 2-1. Bij PSG kwam Thomas Meunier niet van de bank. Nochtans leek PSG, ook zonder de geblesseerde […] Het bericht Belgen in het buitenland – Denayer dient PSG eerste nederlaag toe, Courtois houdt netten Real schoon verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

5. Denayer en Lyon lijden eerste nederlaag in Montpellier, Souquet (ex-AA Gent) scoort wereldgoal (27/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

Olympique Lyon is na drie speeldagen het maximum van de punten kwijt in de Ligue 1. De ploeg van Jason Denayer verloor dinsdagavond een uitgestelde... [naar artikel]

6. STVV smeert Antwerp eerste nederlaag aan: De Norre luidt ondergang in met heerlijke krul (22/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp heeft zijn eerste nederlaag van het seizoen geleden. Op het veld van STVV ging de Great Old met 2-0 onderuit. De Kanaries doen een... [naar artikel]

7. Ommekeer na rode kaart Boyata: Frankfurt smeert Hertha 1-4-nederlaag aan, ex-STVV’er pakt uit met heerlijke assist (13/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

Een rol van anti-held voor Dedryck Boyata. De verdediger van Hertha Berlijn trok in de match tegen Eintracht Frankfürt net voor rust aan de... [naar artikel]

8. Opschudding in Duitsland: Bayern München lijdt pijnlijke nederlaag tegen middenmoter Bochum dankzij twee heerlijke goals (12/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Bayern München weet weer wat verliezen in de Bundesliga is. Der Rekordmeister ging met 4-2 onderuit op bezoek bij VfL Bochum. [naar artikel]

9. Braziliaanse Belg Andreas Pereira gooit wedstrijd op slot met deze heerlijke krul (16/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

In Valencia komt hij slechts mondjesmaat in actie, maar gisteren was Andreas Pereira wel goed bij schot. De Braziliaanse Belg, die wordt uitgeleend... [naar artikel]

10. MULTILIVE: Lewandowski trapt Bayern weer in de wedstrijd in Duitse bekerfinale - Marcelo pakt uit met heerlijke assist (19/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

Eden Hazard heeft met een rake strafschop Chelsea de achtste FA Cup geschonken (1-0). Het Manchester United van Romelu Lukaku was het kind van de... [naar artikel]