Club en Genk houden het op 1-1 na intense topper

01/09/2019 - 16:27
"Veel opwinding, weinig goed voetbal en geen winnaar in de eerste topper van het seizoen. Club Brugge en Genk kregen kansen genoeg om de volle buit..."

1. Club en Genk houden het op 1-1 na intense topper (01/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Veel opwinding, weinig goed voetbal en geen winnaar in de eerste topper van het seizoen. Club Brugge en Genk kregen kansen genoeg om de volle buit... [naar artikel]

2. Vier goals, maar geen winnaar na intense topper: Anderlecht en Club houden elkaar in bedwang (24/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

Veel strijd, veel doelpunten, maar geen winnaar vanmiddag in de topper tussen Anderlecht en Club Brugge. Bolasie leek paars-wit met twee goals naar... [naar artikel]

3. VIDEO. Vier goals, maar geen winnaar na intense topper: Anderlecht en Club houden elkaar in bedwang (24/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

4. Club Brugge en Genk delen de punten in intense topper (01/09/2019 - Gazet van Antwerpen)

Club Brugge en Racing Genk hebben zondag Super Sunday in de Jupiler Pro League op gang geschoten met een 1-1 gelijkspel. Club Brugge domineerde voor rust en kwam via Deli op 1-0, maar na de pauze nam Genk het commando over en scoorde Dewaest de gelijkmaker. Het is voor Club het tweede gelijkspel op rij. Blauw-zwart komt op een gedeelde tweede plaats met elf punten, Genk is vijfde met één puntje minder. [naar artikel]

5. Ieder één helft in intense topper, maar Genk baalt om uitvallen van aanvoerder Heynen (28/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge-KRC Genk werd een intense topper, waarin beide clubs één helft domineerden. Met El Khannouss en Vanaken zagen beiden ook hun beste speler scoren (1-1), bij Genk hoopt men dat de nieuwe enkelblessure van Bryan Heynen meevalt. [naar artikel]

6. LIVEBLOG ANTWERP-GENK. Voorlopig geen goals in intense topper (06/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Voor zowel Genk als Antwerp staat er heel wat op het spel. Beide ploegen kunnen bij een overwinning de derde plaats pakken. Wint Genk voor het tweede weekend op rij of pakt Antwerp hun eerste punten van de play-offs? Volg het op de voet in de liveblog hieronder. [naar artikel]

7. Gent en Club Brugge delen de punten in intense topper (22/12/2019 - Metro)

De topper van de twintigste speeldag in de Jupiler Pro League heeft deze namiddag geen winnaar opgeleverd. AA Gent en Club Brugge speelden 1-1 gelijk in de Ghelamco Arena. De bezoekers kwamen op het uur op voorsprong via Dennis, maar Odjidja-Ofoe stelde een kwartier voor tijd een punt veilig voor de thuisploeg. In de tussenstand […] Het bericht Gent en Club Brugge delen de punten in intense topper verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

8. Club Brugge klopt Antwerp na intense topper, maar winnend doelpunt is voer voor discussie (02/02/2020 - Het Belang van Limburg)

Drama, een cruciale VAR-beslissing en ongemeend spannend. Club Brugge-Antwerp was niet de mooiste topper, maar bracht wel de nodige animo. Een discutabel doelpunt van Vanaken in de slotfase bezorgde de leider een eerste zege in vier wedstrijden: 1-0. [naar artikel]

9. LIVE CLUB BRUGGE-UNION. Spannende slotfase van intense topper: Lazare én Lang laten enorme kansen liggen (10/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een topper op vrijdagavond in de Jupiler Pro League. Club Brugge wil tegen Union vertrouwen tanken met het oog op de Champions League-clash met Benfica. Dat leek niet te lukken - Lapoussin maakte er snel 0-1 van. Maar Vanaken kopte op slag van rust dan weer de gelijkmaker binnen. Volg de wedstrijd hieronder LIVE! [naar artikel]

10. Club Brugge en Union (dat match eindigt met veldspeler in doel) verdelen punten na intense topper (26/12/2023 - Sporza)

Geen winnaar in Club Brugge - Union. In een bijzonder intense topper kwamen beide ploegen één keer tot scoren. Op het halfuur bracht Nilsson de bezoekers met hun eerste echte kans op voorsprong. Na rust vond blauw-zwart de gelijkmaker na een (discutabele) penalty. Straf: Union eindigde de match met een veldspeler in doel na rood voor keeper Anthony Moris. [naar artikel]