Soms heb je van dat nieuws dat je maar al te graag wil geloven. Zeker als je na een iets te uitbundig avondje uit heel graag pizza als ontbijt wil. Een Amerikaanse diëtiste claimt dat het in elk geval een stuk gebalanceerder is dan een kom vol cornflakes. Chelsey Amer is de dame die deze […] Het bericht “Ontbijt liever met pizza dan met cornflakes” verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Wilde feestvierders die bij het ochtendgloren nog graag pizza eten zullen het beamen: de Italiaanse delicatesse is een pico bello ontbijt. Dat wordt nu (voor een deel toch) bevestigd door de Amerikaanse diëtiste Chelsey Amer. “Het is misschien een verrassing, maar één pizzapunt bevat evenveel calorieën als een kom ontbijtgranen met volle melk”, zo begint Amer […] [naar artikel]
Volgens de Chelsey Amer, diëtiste uit New York, kan je beter een pizza als ontbijt nemen dan een kom cornflakes. Want pizza bevat tenminste niet zoveel suiker en er liggen nog wat groentjes op. Maar voor je morgenvroeg een een Quatro Stagioni in de oven steekt, nog even dit. [naar artikel]
‘Ontbijt als een keizer, lunch als een koning en dineer als een bedelaar’, zo luidt het spreekwoord. Al spreekt de ‘intermittent fasting’-beweging dat weer tegen. Hoe zit het nu écht met het ontbijt? Mag je het overslaan, of beter niet? En als je ‘s ochtends eet, wat leg je dan best op het bord? HLN-chef en voedingsdeskundige Sandra Bekkari beantwoordt de 7 meest gestelde vragen over het ontbijt. [naar artikel]
Elmo Lê van zet deze week de blik op oneindig. Vandaag: het beste kookprogramma op het digitale televisienetwerk, The Pizza Show. [naar artikel]
Een klassieker zoals pizza is altijd een succesnummer wanneer je haar op het menu zet. Toch kun je niet élke pizza zomaar ‘pizza’ noemen. Het exemplaar moet eerst aan een paar voorwaarden voldoen. 5 pizza-experten verzamelen alle musthaves voor het comfortfood en verklappen hoe je best zelf aan de slag gaat met deeg en beleg. En schuif je die dan in een houtoven of gasoven? ”Een pizza moet een perfecte mix van korst en beleg zijn, je moet alles kunnen proeven.” [naar artikel]
Een klassieker zoals pizza is altijd een succesnummer wanneer je haar op het menu zet. Toch kun je niet élke pizza zomaar ‘pizza’ noemen. Het exemplaar moet eerst aan een paar voorwaarden voldoen. 5 pizza-chefs verzamelen alle musthaves voor het comfortfood en verklappen hoe je best zelf aan de slag gaat met deeg en beleg. En schuif je die dan in een houtoven of gasoven? ”Een pizza moet een perfecte mix van korst en beleg zijn, je moet alles kunnen proeven.” [naar artikel]
We zijn allemaal soms liever lui dan moe. Zeker als wekker je om zes uur 's ochtends uit je veel te behaaglijke bed rinkelt. En dan stelt zich [naar artikel]
Voor de ene een kop koffie, voor de andere een boterham met kaas, en voor nog iemand anders helemaal niets: iedereen ontbijt anders. “Toch is een gezond ontbijt écht belangrijk”, vertelt HLN-chef Sandra Bekkari. In dag 3 van de ‘Start Gezond’-challenge legt ze uit hoe je een gezond ontbijt samenstelt en hoe je zo een energiedip voorkomt in de namiddag. “Eet nooit elke dag hetzelfde.” [naar artikel]
‘Ontbijt als een keizer, lunch als een koning en dineer als een bedelaar’, zo luidt het spreekwoord. Al spreekt de ‘intermittent fasting’-beweging dat weer tegen. Hoe zit het nu écht met het ontbijt? Mag je het overslaan, of beter niet? En als je ‘s ochtends eet, wat leg je dan best op het bord? HLN-chef en voedingsdeskundige Sandra Bekkari beantwoordt de 7 meest gestelde vragen over het ontbijt. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.