02/12/2016 - 22:36
"KV Mechelen heeft in het absolute slot de zege binnengehaald tegen AS Eupen. Eupen leek lang af te stevenen op een gelijkspel en een eerste keer"

1. Invaller Jaadi, eerst niet op het wedstrijdblad, scoort enige treffer in minuut 90! (02/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen heeft in het absolute slot de zege binnengehaald tegen AS Eupen. Eupen leek lang af te stevenen op een gelijkspel en een eerste keer [naar artikel]

2. De meest controversiële degradatie: treffer in 95ste minuut wordt afgekeurd waarna derdeklasser in 99ste minuut toch verliest en degradeert (14/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

Al dan niet degraderen hangt soms aan een zijden draadje. Daar kunnen ze bij Córdoba B en Mérida na gisteren wel echt over meespreken. Thuisploeg... [naar artikel]

3. Arsenal-doelman loopt horrorblessure op, dader ontsnapt aan rood… en scoort winnende treffer in 94ste minuut (21/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Bernd Leno heeft zaterdag in het duel met Brighton & Hove Albion mogelijk een zeer ernstige knieblessure opgelopen. De Arsenal-doelman werd tijdens een sprong uit balans gebracht door Brighton-spits Neal Maupay en kwam daarna slecht neer. Over zijn toestand is nog niks geweten, maar er wordt gevreesd voor een ernstige knieblessure. Leno maakte zijn gevoelens tegenover Maupay zeer duidelijk terwijl hij met een stretcher van het veld werd gedragen. Diezelfde Maupay scoorde, ironisch genoeg, de winnende treffer voor Brighton in de 94ste minuut. [naar artikel]

4. Doelman Alisson scoort winnende treffer in 95ste minuut en houdt CL-droom Liverpool in leven (16/05/2021 - Het Belang van Limburg)

Liverpool blijft nog in de running voor een Champions League-ticket. Daarvoor mogen de Reds Alisson Becker bedanken, al is dat niet om de reden die je normaal zou verwachten van de Braziliaanse keeper. Alisson scoorde in de 95ste minuut met het hoofd op een hoekschop en bezorgde Liverpool zo nog de zege op het veld van West Bromwich Albion: het werd 1-2. [naar artikel]

5. VIDEO. Onwaarschijnlijk: 35-jarige spits van Cagliari scoort winnende treffer na prachtige omhaal in 99ste (!) minuut én dat is niet de eerste keer (12/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Cagliari heeft een onwaarschijnlijke zege geboekt in de Serie A-wedstrijd tegen Sassuolo. Na negentig minuten stond de ploeg van Claudio Ranieri 0-1 achter, maar met doelpunten in de 94ste en de 99ste minuut pakte Cagliari alsnog een 2-1-zege. De tweede goal was bovendien een prachtige omhaal van Leonardo Pavoletti, die niet aan zijn proefstuk toe was. [naar artikel]

6. Onvoorstelbaar: fans Hamburg al op het veld om promotie te vieren, tot concurrent nog scoort in minuut 93 en minuut 99 (29/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Na vijf jaar in de tweede Bundesliga leek traditieclub Hamburg zich eindelijk te mogen opmaken voor promotie. Het deed op de slotspeeldag wat het moest: winnen in Sandhausen. 0-1 dankzij een snelle goal van gewezen Buffalo Jean-Luc Dompé (eerder dit seizoen nog betrokken bij een crash na een illegale straatrace). En ook het nieuws uit Heidenheim, dat niet mocht winnen bij Jahn Regensburg, was top: 1-0 in minuut 91. De fans liepen al het veld op, een volksfeest was in de maak. Alleen liep het nog helemaal fout. [naar artikel]

7. Heerlijke treffer! Rooney redt Man. United met historische 250ste treffer, Lukaku wint spitsenduel tegen Benteke (21/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Wayne Rooney heeft zich tot topschutter aller tijden van Manchester United gekroond. De Engelse international scoorde in de extra tijd tegen [naar artikel]

8. Debutant Vormer dicht bij treffer voor Oranje, al kan Gouden Schoen door treffer ex-Genkenaar niet zegevieren (31/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

Een basisplaats werd hem niet gegund, maar Ruud Vormer kreeg wel goed 45 minuten de tijd om bondscoach Ronald Koeman te overtuigen van zijn... [naar artikel]

9. Kompany deze keer wel op wedstrijdblad? (15/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

Op training kan Vincent Kompany nog altijd lachen. Tijdens het kwartiertje dat de training gisteren open was, amuseerde de Rode Duivel (30) zich [naar artikel]

10. Pro League wil 8 Belgen op wedstrijdblad in 1B (23/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

Binnen de Pro League leeft het idee om de ploegen uit 1B te verplichten minimaal acht Belgen op het wedstrijdblad te zetten. Voor de 16 clubs uit [naar artikel]