Volgende week woensdag opent de eerste Burger King van Limburg zijn deuren, aan de Kinepolis in Hasselt. De eerste honderd die verkleed komen als koning eten gratis. [naar artikel]
Woensdag 21 december opent op de Botermarkt in Hasselt de nieuwste vestiging van Ellis Gourmet Burger. Om dat te vieren, worden er de hele dag lang gratis hamburgers uitgedeeld. [naar artikel]
De Russische divisie van Burger King heeft zijn excuses aangeboden voor een sociale mediacampagne waarbij vrouwen werden aangemoedigd om zwanger te... [naar artikel]
Dinsdag 1 oktober opent hamburgerrestaurant Burger King de deuren in Bilzen. Aan het roer van het moderne fastfoodrestaurant staat de 44-jarige Bobby Nathoe. Als student ging Bobby werken bij McDonald’s in Nederland. “Het was mijn eerste vakantiejob en de liefde voor fastfood is nooit meer weggegaan. Na 8 jaar rechtenstudie ben ik toch weer de horeca ingedoken. Dat ik kies voor Burger King heeft alles te maken met smaak en snelheid”, aldus de gedreven ondernemer. [naar artikel]
Ruim een maand na sluiting openen fastfoodsrestaurants Quick, Burger King en McDonald’s opnieuw hun deuren. Het is te zeggen er kan weer eten afgehaald worden. Want enkel de drive-ins gaan open. Met aangepaste menu’s. McDonald’s opent morgen al, Quick en Burger King donderdag. [naar artikel]
In navolging van collega-fastfoodketen McDonald’s zou ook Burger King dolgraag zijn activiteiten in Rusland willen stoppen, maar dat gaat om contractuele redenen niet. Dat zegt de president van het moederbedrijf van de keten op de website van Restaurant Brands International. [naar artikel]
Smullen van een hamburger kan binnenkort bij Pauline Slangen (21). De Lommelse zangeres gaat samen met zeven andere bekende jongeren een week lang een hamburgerrestaurant uitbaten in Mechelen. Hun avonturen in de keuken en achter de kassa zullen te volgen zijn in Burger House op VTM GO. [naar artikel]
8 minuten en 40 seconden. Meer tijd had de Amerikaanse “professionele eter” Randy Santel niet nodig om de Godzilla Burger van 1,2 kilogram van Plein12 op te peuzelen. Vijf hamburgers, vijf repen spek en vijf plakjes kaas, aangevuld met een broodje, sla en saus. Zijn vriendin Katina Eats Kilo’s had er twee seconden meer voor nodig. “We zijn al onder de indruk als mensen hem binnen het half uur opkrijgen”, lachen uitbaters Stijn en Mieke. Randy waagde zich overigens nog aan een tweede Godzilla als dessertje. [naar artikel]
8 minuten en 40 seconden. Meer tijd had de Amerikaanse “professionele eter” Randy Santel niet nodig om de Godzilla Burger van 1,2 kilogram van Plein12 op te peuzelen. Vijf hamburgers, vijf repen spek en vijf plakjes kaas, aangevuld met een broodje, sla en saus. Zijn vriendin Katina Eats Kilo’s had er twee seconden meer voor nodig. “We zijn al onder de indruk als mensen hem binnen het half uur opkrijgen”, lachen uitbaters Stijn en Mieke. Randy waagde zich overigens nog aan een tweede Godzilla als dessertje. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.