Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

LIVE VUELTA (12u). Komt Roglic nog in problemen in allesbeslissende bergrit?

14/09/2019 - 10:49
"* Voorlaatste etappe Vuelta"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. LIVE VUELTA (12u). Komt Roglic nog in problemen in allesbeslissende bergrit? (14/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

* Voorlaatste etappe Vuelta [naar artikel]


2. LIVE VUELTA. Komt Roglic nog in problemen in allesbeslissende bergrit? (14/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

* Voorlaatste etappe Vuelta [naar artikel]


3. LIVE VUELTA. Tosh Van der Sande mee met vlucht van negen - Komt Roglic nog in problemen in allesbeslissende bergrit? (14/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

* Voorlaatste etappe Vuelta [naar artikel]


4. LIVE VUELTA. Tosh Van der Sande moet lossen in kopgroep - Komt Roglic nog in problemen in allesbeslissende bergrit? (14/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

* Voorlaatste etappe Vuelta [naar artikel]


5. LIVE VUELTA. Peloton nadert steeds dichter op kopgroep - Komt Roglic nog in problemen in allesbeslissende bergrit? (14/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

* Voorlaatste etappe Vuelta [naar artikel]


6. LIVE VUELTA. Peloton nadert op kopgroep - Komt Roglic nog in problemen in allesbeslissende bergrit? (14/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

* Voorlaatste etappe Vuelta [naar artikel]


7. KIJK. Roglic staat stil met kettingprobleem, Thomas wisselt op z'n gemakje van fiets: dé momenten van de allesbeslissende klimtijdrit (27/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zélfs pech stopte Primoz Roglic niet in de allesbeslissende klimtijdrit van de Giro. Op 2,5 kilometer van de meet stond de Sloveen plots stil op de Monte Lussari. Zijn ketting lag eraf door een put in de weg. Hij leek erg kostbare tijd te verliezen. Roglic legde de ketting er weer op, nadien werd hij in gang geduwd door een personeelslid van Jumbo-Visma en een toeschouwer. Serieus balen moet dat geweest zijn. Maar... het deerde hem klaarblijkelijk niet. Want zelfs met technische issues stoomde hij door naar ritwinst. En naar - zonder ongelukken - eindwinst. [naar artikel]


8. Topdag in de Vuelta voor Team Jumbo - Visma: Kuss wint zware bergrit, Roglic? nog steviger aan de leiding (08/09/2019 - Het Belang van Limburg)

Feest bij Jumbo-Visma. Hun Amerikaanse meesterknecht Sepp Kuss heeft zondag de zware bergrit in de Vuelta met aankomst op Puerto del Acebo gewonnen. Bovendien zit kopman Primoz Roglic nog steviger in het rood, nadat hij samen met eerste achtervolger Valverde de rest van de top-tien een nieuwe tik uitdeelde. [naar artikel]


9. Spektakel in Vuelta: Ion Izagirre wint kletsnatte bergrit, Carapaz neemt rode trui over van Roglic (25/10/2020 - Het Belang van Limburg)

Ion Izagirre (Astana) heeft de zesde rit in de Ronde van Spanje gewonnen. Op de slotklim naar het uitgeregende skistation naar Aramon Formigal effende zijn broer Gorka het pad, waarna Ion het afwerkte. Achter het Spaanse broederpaar kende Roglic een slechte dag en verloor ruim veertig seconden op Carapaz. De Ecuadoriaan is nu de nieuwe leider. [naar artikel]


10. LIVE VUELTA. Verstevigt Roglic rode trui in lastige bergrit? (31/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Een nieuwe dag in de Vuelta, een nieuwe zware bergrit. De elfde etappe brengt het peloton van Villaviciosa naar de Alto de la Farrapona, een slotklim van 16,5 kilometer met een gemiddeld stijgingspercentage van 6,2%. Onderweg moeten de renners ook nog één klim van derde en drie van eerste categorie over. Verstevigt Roglic zijn rode trui? Of kan Carapaz hem bedreigen? Volg het hier LIVE. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!