Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Nieuwsblad

37 arrestaties bij verboden Mars op Brussel: “Ze waren daar niet met goede bedoelingen”

15/09/2019 - 15:01
"Op en rond het Spanjeplein in Brussel zijn zondagmiddag 37 betogers gearresteerd. Zij wilden de verboden Mars op Brussel toch laten doorgaan. Dat heeft Ilse Van de keere, woordvoerster van de politiezone Brussel Hoofdstad-Elsene, bevestigd. “Ze waren daar niet met goede bedoelingen.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. 37 arrestaties bij verboden Mars op Brussel: “Ze waren daar niet met goede bedoelingen” (15/09/2019 - Het Nieuwsblad)

Op en rond het Spanjeplein in Brussel zijn zondagmiddag 37 betogers gearresteerd. Zij wilden de verboden Mars op Brussel toch laten doorgaan. Dat heeft Ilse Van de keere, woordvoerster van de politiezone Brussel Hoofdstad-Elsene, bevestigd. “Ze waren daar niet met goede bedoelingen.” [naar artikel]


2. ‘Hij loog tegen haar – leugens, leugens, leugens.’ Terugblikkend waren de bedoelingen van Poetin heel duidelijk, vele maanden voor de invasie (02/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Taxichauffeur breekt in bij vrouw nadat hij haar naar huis brengt, maar neemt niks mee: “Wat waren zijn bedoelingen?” (23/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Een Amerikaanse vrouw schrok zich rot toen ze op een ochtend de beelden van haar beveiligingscamera bekeek. Ze ontdekte dat de Uber-chauffeur die haar en haar vriendje de avond ervoor naar huis had gebracht, plots in haar flat stond terwijl het koppel lag te slapen. De man keek wat rond en vertrok toen weer, zonder iets te stelen. “Ik had liever gehad dat hij ons had bestolen”, aldus Gigi Rao die de politie contacteerde en haar verhaal op TikTok deelde. “Want wat waren zijn bedoelingen?” Volgens de Amerikaanse media heeft Uber de chauffeur intussen verbannen van de app en werkt het bedrijf mee met het politieonderzoek. [naar artikel]


4. “Hun bedoelingen waren nochtans goed”: mama en zoon voor rechter nadat paard sterft door ondervoeding (26/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

De correctionele rechtbank van Hasselt heeft zich maandagochtend gebogen over een schrijnende zaak van verwaarlozing van vier honden en drie paarden. Een Truiense moeder (46) stond samen met haar zoon (22) terecht nadat politiediensten door een anonieme klacht gealarmeerd werden dat de dieren niet goed verzorgd werden. Ter plaatse bleek dat ook te kloppen: “Er zijn inderdaad dingen gebeurd die niet moesten gebeuren, maar om daarvoor veroordeeld te worden...”, pleitte hun advocaat. [naar artikel]


5. Verboden betogingen in Brussel leveren 488 arrestaties op: politie vindt Bengaals vuur, katapult en messen bij opgepakte betogers (31/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Zo’n vijfhonderd betogers werden deze middag opgepakt tijdens een verboden manifestatie tegen de coronamaatregelen in Brussel. Dat niet alle manifestanten uit waren op een vreedzaam verloop, blijkt uit de vondsten van de aanwezige agenten. De Brusselse politie ontdekte onder meer messen, Bengaals vuur en gebitsbeschermers in de zakken van de gearresteerde aanwezigen. [naar artikel]


6. Man beklimt justitiepaleis in Brussel: “Iemand met slechte bedoelingen kan dat ook” (26/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Een man is op het Brusselse Justitiepaleis geklommen om aan te tonen dat de beveiliging er niets voorstelt. “Het is erg makkelijk om hier binnen te... [naar artikel]


7. Opnieuw 50 arrestaties in Brussel, politie massaal aanwezig: “Jongeren waren in bezit van wapens” (30/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Na een woelige nacht was het vrijdagmiddag opnieuw onrustig in de hoofdstad. De politie is massaal aanwezig in de Anneessenswijk, vlak bij het Brusselse Zuidstation. In de loop van de dag werden reeds 50 jongeren aangehouden. [naar artikel]


8. Opnieuw 50 arrestaties in Brussel, politie massaal aanwezig: ‘Jongeren waren in bezit van wapens’ (30/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!