Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Sommelier van restaurant The Jane beste sommelier van België

15/09/2019 - 20:33
"Gianluca Di Taranto van het Antwerpse sterrenrestaurant The Jane is verkozen tot beste sommelier van België. Dat hebben de organisatoren, de..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Sommelier van restaurant The Jane beste sommelier van België (15/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Gianluca Di Taranto van het Antwerpse sterrenrestaurant The Jane is verkozen tot beste sommelier van België. Dat hebben de organisatoren, de... [naar artikel]


2. Sommelier van restaurant Nebo op Nieuw Zuid is beste van België: “Misschien is die Kempense spontaniteit mijn troef?” (04/10/2023 - Gazet van Antwerpen)

Michelle Gielens (30) van Restaurant Nebo op Nieuw Zuid in Antwerpen heeft de award van Beste Sommelier van België 2023 ontvangen, uitgereikt door de digitale restaurantgids Foodtaster.be. Daarmee is Michelle, afkomstig uit Dessel, de eerste vrouwelijke sommelier die die eer te beurt valt. [naar artikel]


3. Grobbendonkse sommelier haalt elfde plaats op ASI Best Sommelier of the World (12/02/2023 - Gazet van Antwerpen)

Tom Ieven (31) uit Grobbendonk heeft uiteindelijk de elfde plaats bereikt in de prestigieuze sommelierswedstrijd ASI Best Sommelier of the World in Parijs. [naar artikel]


4. Van afwasser tot sommelier in The Jane: Trésor Vets is Antwerps Sommelier of the Year (06/02/2024 - VRT NWS)

Trésor Vets uit Borgerhout is Sommelier of the Year geworden van de provincie Antwerpen. Vets is 28, heeft Rwandese roots, en werkt in het Antwerpse sterrenrestaurant The Jane. “Ik begon er als jobstudent en serveer nu wijn van 30.000 euro", zegt hij op Radio 2. [naar artikel]


5. Oost-Vlaanderen blijft culinair aan de top! Restaurant Hof Van Cleve van chef Peter Goossens is nu al 20 jaar het beste restaurant van Vlaanderen. Jonge chef van het jaar is Davy Devlieghere van restaurant Julien uit Lievegem. (08/11/2022 - VRT NWS)

1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]


6. Tom Ieven van restaurant ’t Zilte verkozen tot beste sommelier (30/09/2018 - Het Belang van Limburg)

Tom Ieven van restaurant ‘t Zilte is zondagnamiddag verkozen tot winnaar van de wedstrijd ‘Best Sommelier of Belgium 2018-2019’. Dat melden de Belgische Sommeliersgilde en de Vereniging Vlaamse Sommeliers, die de wedstrijd organiseren. Dries Corneille van De Jonkman en Gianluca di Taranto van The Jane behaalden respectievelijk de tweede en de derde plaats in deze gerenommeerde wedstrijd. [naar artikel]


7. Sommelier van restaurant The Jane verkozen tot beste van België (15/09/2019 - Gazet van Antwerpen)

Gianluca Di Taranto van het Antwerpse sterrenrestaurant The Jane is verkozen tot beste sommelier van België. Dat hebben de organisatoren, de Belgische Sommeliersgilde en de Vereniging Vlaamse Sommeliers, bekendgemaakt. [naar artikel]


8. Antwerpse wijn in beste restaurant ter wereld: “Fantastico, zei de sommelier” (27/08/2021 - Gazet van Antwerpen)

Als eerste Belgische wijn terechtkomen op de kaart van één van de beste restaurants ter wereld. Die eer is weggelegd voor Kontreir, een wijn van de Wijnfaktorij uit Antwerpen. Kontreir is een rode wijn, en wordt nu geschonken in het beroemde Spaanse restaurant El Celler de Can Roca. Het restaurant heeft drie Michelinsterren en werd de laatste jaren al verschillende keren uitgeroepen tot beste restaurant ter wereld. Patrick Nijs van de Wijnfaktorij kan het amper geloven. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!