De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Bestuurder (57) straft zichzelf voor dronken botsing na cafébezoek: "Voortaan met de fiets naar het werk, 27 kilometer ver"

Het Laatste Nieuws

20/09/2019 - 12:29

Sinds hij vorig jaar dronken tegen een duiker botste, neemt een 57-jarige man uit Hooglede de fiets naar het werk. “Ik besef dat ik verkeerd was”,...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Bestuurder (57) straft zichzelf voor dronken botsing na cafébezoek: "Voortaan altijd met de fiets naar het werk, 27 kilometer ver" (20/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Sinds hij vorig jaar dronken tegen een duiker botste, neemt een 57-jarige man uit Hooglede de fiets naar het werk. “Ik besef dat ik verkeerd was”,...
  [naar artikel]
 2. Dronken bestuurder rijdt maar 25 kilometer per uur op E40 en wordt aangereden: beide personen voor rechtbank (12/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  In de politierechtbank van Aalst stonden maandagochtend twee personen terecht voor een zware klap op de E40 in Aalst ‘s nachts. Een dronken bestuurder reed er zodanig traag dat een ander voertuig met 120 kilometer per uur op hem was ingereden. “Beide bestuurders hebben hier een verantwoordelijkheid", klonk het bij het OM.
  [naar artikel]
 3. Verschillende klachten van mensen die onwel werden na cafébezoek (10/06/2017 - De Redactie)
  Afgelopen weekend is een jonge vrouw overleden aan een methanolvergiftiging na een cafébezoek in de buurt van Izegem. "Maar daarmee valt momenteel nog geen link te leggen", zegt het parket.
  [naar artikel]
 4. Werk van Banksy versnippert zichzelf, Sotheby's: "We zijn gebanksyd" (06/10/2018 - VRT NWS)
  Op een veiling van Sotheby's in Londen hebben de bieders zich in een scène regelrecht uit "Mission impossible" gewaand toen een werk van de Britse kunstenaar Banksy zichzelf vernietigde. Het werk "Meisje met ballon" werd automatisch versnipperd nadat het voor 1,2 miljoen euro werd verkocht. "We zijn gebanksyd", vatte het veilighuis het onverwachte tafereel samen.
  [naar artikel]
 5. Peter Sagan: "Fiets naar het werk" (21/03/2017 - Sporza)
  Peter Sagan kent de oplossing voor het fileprobleem. "In Nederland fietst iedereen in peloton naar het werk. Meer mensen moeten dat doen", vindt hij.
  [naar artikel]
 6. Responsible Young Drivers verkoopt "Memorial ticket" voor optreden Bloc Party (10/10/2018 - VRT NWS)
  Ter gelegenheid van de 24ste Europese Nacht zonder Ongevallen, die op zaterdag 20 oktober plaatsvindt, verkoopt Responsible Young Drivers Vlaanderen het eerste "Memorial Ticket", ter nagedachtenis van de 22-jarige Maarten die door een dronken bestuurder van zijn fiets werd gereden en overleed. 
  [naar artikel]
 7. Ongeduldige bestuurder ‘toetert’ zichzelf in de val en wordt betrapt op dronken rijden (06/12/2022 - Het Nieuwsblad)
  Een ongeduldige bestuurder, die bovendien dronken bleek, kreeg van de Sint-Niklase politierechtbank een stevige boete en een rijverbod. De man had zichzelf in de val ‘getoeterd’.
  [naar artikel]
 8. Ongeduldige bestuurder ‘toetert’ zichzelf in de val en wordt betrapt op dronken rijden (06/12/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Een ongeduldige bestuurder, die bovendien dronken bleek, kreeg van de Sint-Niklase politierechtbank een stevige boete en een rijverbod. De man had zichzelf in de val ‘getoeterd’.
  [naar artikel]
 9. Snelle elektrische fiets fiscaal gelijkgesteld met gewone fiets (18/05/2017 - De Redactie)
  Dat heeft de ministerraad beslist. Daardoor breidt de fietsvergoeding van 0,23 euro per kilometer voor woon-werkverkeer vanaf dit jaar uit naar gebruikers van de "speed pedelecs".
  [naar artikel]
 10. "Zelflerende" verlichting in Mechelen: 2 km lang traject moet fietsen veiliger en aangenamer maken (28/12/2019 - VRT NWS)
  Wie vaak fiets, is het mogelijk al eens tegengekomen: fietspad-verlichting die pas feller wordt, wanneer je er ook effectief voorbij fietst. Op een aantal plaatsen in Vlaanderen bestaat het en Mechelen gaat nu nog een stap verder. Over een traject van iets meer dan 2 kilometer is er "zelflerende" verlichting geïnstalleerd: Dat is een systeem dat zichzelf aanleert op welke momenten er meer verlichting nodig is. Bekijk in bovenstaand filmpje hoe dit in zijn werk gaat.
  [naar artikel]
 11. Dronken automobilist rijdt 18-jarige fietser dood en vlucht weg (09/09/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een 18-jarige fietser is in de nacht van vrijdag op zaterdag om het leven gekomen op De Breem in Vosselaar. De jongen werd op zijn fiets aangereden door een auto. De bestuurder pleegde vluchtmisdrijf, maar heeft zichzelf zaterdagochtend aangegeven bij de politie. Hij was dronken.
  [naar artikel]
 12. Lierse werkzoekenden kunnen voortaan "sollicitatiefiets" lenen (22/11/2021 - VRT NWS)
  In Lier kunnen werkzoekenden die worden begeleid door het OCMW, de VDAB of andere organisaties voortaan gratis een elektrische fiets gebruiken om te gaan solliciteren of om een opleiding te gaan volgen. Wanneer ze werk vinden, kunnen ze de "sollicitatiefiets" ook de eerste weken nog gebruiken. Heel wat werkzoekenden geraken volgens het stadsbestuur maar moeilijk aan een job, omdat ze niet vlot op hun bestemming geraken.
  [naar artikel]
 13. Dronken bestuurder pleegt vluchtmisdrijf na botsing tegen politiecombi in Truiense binnenstad (28/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  Een 36-jarige dronken bestuurder is dinsdagvoormidddag een tijdje gearresteerd nadat hij wegvluchtte. Even daarvoor was hij tegen een politiecombi gebotst.
  [naar artikel]
 14. Dronken bestuurder is rijbewijs kwijt na botsing met ‘ezelsrug’ (04/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een dronken bestuurder heeft maandagnacht zijn auto in de prak gereden op het kruispunt van de Jules Moretuslei met de Expresweg (R11) in Wilrijk. Zijn rijbewijs werd ter plaatse ingetrokken.
  [naar artikel]
 15. "U kan te voet naar huis". Boer (74) krijgt levenslang rijverbod na zesde veroordeling voor dronken rijden (17/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Naast de man die te hard op het gaspedaal had gedrukt om een "te trage" Aixam voorbij te steken, vierden de dronken weggebruikers de voorbije week...
  [naar artikel]
 16. Rapper Macklemore komt frontaal in botsing met dronken bestuurder (01/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse rapper Macklemore is ongedeerd na een frontale aanrijding met een dronken bestuurder in Washington. De 34-jarige rapper kwam
  [naar artikel]
 17. "Koop je fiets nooit online": Niels Albert en drie andere ex-coureurs vertellen waarop je moet letten bij de aankoop van een stadsfiets (03/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Die drie kilometer naar de bakker en de slager? Tien kilometer naar je werk? Dat kan best met een stadsfiets. En, neen: het hoeft géén elektrische fiets te zijn. “Een goede stadsfiets is beter dan een slechte elektrische”, klinkt het. Maar koop je dan het best een met 3, 7 of 21 versnellingen? Welk zadel en stuur zijn je beste opties? En wat moet het kosten? Vier ex-coureurs en fietsenmakers, Niels Albert, Johan Wannijn, Rik Van Linden en Etienne De Wilde geven advies voor je aankoop.
  [naar artikel]
 18. Wynants rijdt gravelrit van 323 kilometer met Van Aert: "Een van mooiste dagen op de fiets" (02/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij gebrek aan competitie gaan profrenners dezer dagen op zoek naar andere uitdagingen. Maarten Wynants waagde zich zondag samen met Wout Van Aert en Daan Soete aan een gravelavontuur van maar liefst 323 kilometer. “Eén van mijn mooiste dagen op de fiets.”
  [naar artikel]
 19. BEKIJK - Ook op de fiets gevaarlijk, verboden én hardnekkig: berichten sturen en bellen met gsm in de hand (30/05/2022 - VRT NWS)
  Net als achter het stuur van de auto is ook gsm’en op de fiets levensgevaarlijk. Sinds kort is de boete voor een fietser even zwaar als voor een automobilist. Afleiding is samen met alcohol en snelheid een belangrijke oorzaak van verkeersongevallen. "Wie op de fiets zijn gsm gebruikt, is een gevaar voor zichzelf en anderen"
  [naar artikel]
 20. Een fietsvergoeding? Niet voor iederen (18/09/2017 - VRT NWS)
  Zijn werkgevers verplicht hun werknemers een fietsvergoeding te betalen als die met de fiets naar het werk komen? Het antwoord blijkt "neen" te zijn, al zijn er wel veel werkgevers die dat doen. En ook niet alle werknemers hebben een fietsvergoeding nodig als motivatie om op de fiets te kruipen. Ontdekte "De Inspecteur" op Radio 2.
  [naar artikel]
 21. Geen rijverbod meer voor dronken fietsers? (28/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Elk jaar verliezen honderden Belgen hun rijbewijs omdat ze dronken op de fiets zitten. Open Vld wil een einde maken aan die maatregel. "De straf
  [naar artikel]
 22. Sven Nys: "Van Aert zit niet goed in zijn vel" (28/09/2017 - Sporza)
  Sven Nys was de afgelopen weken in de VS en zag daar "een fenomeen" en een wereldkampioen op zoek naar zichzelf. "Het is een gevecht met zichzelf."
  [naar artikel]
 23. Straat zonder elektriciteit na botsing van dronken bestuurder in Riemst (23/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Zondag in de vroege ochtend heeft een dronken bestuurder een straat in Riemst een tijdje zonder elektriciteit gezet. Hij botste tegen een verlichtingspaal die dwars over de weg kwam te liggen en de hele buurt in de kou zette.
  [naar artikel]
 24. Korting op loonkosten voor werkgevers die jongeren aannemen (23/03/2018 - VRT NWS)
  De Kamer heeft de "relancewet" goedgekeurd, een pakket aan economische maatregelen uit het zomerakkoord. Werkgevers die jongeren tussen 18 en 21 jaar aannemen krijgen voortaan drie jaar lang "loonkostenkorting", dat moet bedrijven stimuleren om jongeren zonder werkervaring aan te nemen. Daarnaast moeten bedrijven voortaan verplicht nadenken over "deconnecteren" na het werk.
  [naar artikel]
 25. Gepensioneerde postbode: "Vroeger 300 bussen met de fiets, nu 800" (09/11/2018 - VRT NWS)
  Het sociaal conflict bij Bpost zit diep, al drie dagen leggen verschillende afdelingen het werk neer. Vandaag was het de beurt aan de postbodes die klagen over een steeds hogere werkdruk. Hoe is hun job de afgelopen jaren veranderd? "Terzake" dook in het rijke archief en ging praten met een gepensioneerde postbode die bijna 40 jaar op de fiets zat.
  [naar artikel]
 26. Frank Deboosere ruilt fiets voor stapschoenen: "Het is jammer maar ik heb te veel last van artrose" (14/09/2019 - VRT NWS)
  Frank Deboosere zat 3 uur per dag op de fiets, maar dat is verleden tijd. Om medische redenen moet de VRT-weerman zijn fiets aan de haak hangen. "Ik zit vol artrose en grote fietstoestanden gaan niet meer", zegt hij in "De Weekwatchers" op Radio 2.
  [naar artikel]
 27. Dronken studente verkracht, dader waarschijnlijk van geen kwaad bewust: "Iemand die dronken is kan geen instemming geven" (05/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een anonieme studente vertelde aan het Gentse studentenblad Schamper hoe ze dronken werd verkracht.  "Iemand die dronken is kan zijn of haar
  [naar artikel]
 28. Ja auto inruilen voor een (elektrische) fiets? "Je bespaart tot wel 4.591 euro per jaar" (22/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Fietsen zit in de lift: één op drie werknemers gebruikte vorig jaar de fiets om naar het werk te gaan. Is het dan nu niet hét moment om onze (tweede) auto in te ruilen voor een fiets, al dan niet met elektrische trapondersteuning? We rekenen uit wat zo’n ruil opbrengt en hoeveel het je kost als je dan toch af en toe een auto nodig hebt.
  [naar artikel]
 29. Bestelwagen rijdt Schelde in, bestuurder is ongedeerd (30/08/2021 - VRT NWS)
  Een bestelwagen is zondagavond in de Schelde in Zwijnaarde terechtgekomen. De bestuurder kon zichzelf redden door in het donker in het ijskoude water op de tast te zoeken naar een laddertje. "Hij heeft erg veel geluk gehad", klinkt het bij de hulpdiensten.
  [naar artikel]
 30. Meer mensen nemen de fiets naar het werk, onder meer door corona.  "Ze voelen zich veiliger dan op bus of trein", zegt HR-bedrijf SD Worx (18/11/2020 - VRT NWS)
  Sinds de start van de coronacrisis is het aantal fietsvergoedingen in Oost-Vlaanderen gestegen met 15 procent. Dat blijkt uit cijfers van het HR-dienstverlener SD Worx bij 1.200 bedrijven. "Mensen voelen zich veiliger op de fiets dan op het openbaar vervoer", benadrukt SD Worx.
  [naar artikel]
 31. Vanaf 1 mei betaalt je baas je nieuwe fiets (als je naar het werk fietst): zo scoor jij jaarlijks tot 2.343,6 euro (16/04/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Maandag 1 mei is een hoogdag voor iedereen die met de fiets naar het werk rijdt. Vanaf dan zijn alle werkgevers verplicht om 0,27 euro per kilometer te betalen aan alle fietsende werknemers. Dat kan je, belastingvrij jaarlijks 2.343,6 euro opbrengen. Zeg maar: je elektrische fiets bijna terugverdienen.
  [naar artikel]
 32. Vanaf 1 mei betaalt je baas je nieuwe fiets (als je naar het werk fietst): zo scoor jij jaarlijks tot 2.343,6 euro (16/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  Maandag 1 mei is een hoogdag voor iedereen die met de fiets naar het werk rijdt. Vanaf dan zijn alle werkgevers verplicht om 0,27 euro per kilometer te betalen aan alle fietsende werknemers. Dat kan je, belastingvrij jaarlijks 2.343,6 euro opbrengen. Zeg maar: je elektrische fiets bijna terugverdienen.
  [naar artikel]
 33. Politie zoekt "bestuurder met ontblote penis, die vraagt naar Penisstraat" (08/07/2016 - Het Nieuwsblad)
  De tweet van de dag komt zonder enige twijfel van de politiezone Wetteren-Laarne-Wichelen. Zij zoeken een "bestuurder, met ontblote penis" die stopte aan een bushokje "en vroeg naar de Penisstraat". Het onderzoek gaat gelukkig verder, lezen we.
  [naar artikel]
 34. Politie zoekt "bestuurder met ontblote penis, die vraagt naar Penisstraat" (08/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  De tweet van de dag komt zonder enige twijfel van de politiezone Wetteren-Laarne-Wichelen. Zij zoeken een "bestuurder, met ontblote penis" die stopte aan een bushokje "en vroeg naar de Penisstraat". Het onderzoek gaat gelukkig verder, lezen we.
  [naar artikel]
 35. Man uit Anzegem loopt 500 kilometer en mag zichzelf wereldkampioen "Backyard Running" noemen (21/10/2020 - VRT NWS)
  Een 12-voudige marathon! Dat had de Belgische ultraloper Karel Sabbe uit Anzegem nodig om de "Big Dog's Backyard Ultra World Championships" te winnen. Na een uitputtingsslag van 503 kilometer, een record, klopte hij landgenoot Merijn Geerts. Sabbe is nu wereldkampioen.
  [naar artikel]
 36. Peeters breekt twee ribben bij botsing met de fiets (17/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  CD&V-vicepremier Kris Peeters heeft twee ribben gebroken bij een botsing met de fiets. Hij zal maandag wel aan het werk gaan, klinkt het op zijn
  [naar artikel]
 37. God is voortaan genderneutraal in Zweden (24/11/2017 - VRT NWS)
  Voor de grootste Zweedse Kerk is God voortaan geslachtsloos. In haar liturgie zal niet meer gesproken worden van "Hij" of de "Heer". Professor Rik Torfs kan begrip opbrengen voor de beslissing. "Maar hopelijk komt er geen beeldenstorm van. Het zou de onnozelheid zelve zijn."
  [naar artikel]
 38. "Het was een hel en dat is het nog steeds" (08/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De weduwe van de man die begin dit jaar werd doodgereden door een dronken bestuurder, heeft een aangrijpende oproep gedaan. Mensen moeten niet
  [naar artikel]
 39. Dronken bestuurder van 62 rijdt 20 km/u (03/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een dronken bestuurder is dinsdagavond rond 20.15 uur uit het verkeer gehaald in de Van Eycklaan in Maaseik. De bestuurder viel op omdat hij in het midden van de weg reed met een snelheid van 20 km/u. De man reed door het rode verkeerslicht. Het rijbewijs van de 62-jarige bestuurder werd ingetrokken.
  [naar artikel]
 40. Dronken bestuurder valt na botsing tegen geparkeerd voertuig in slaap (20/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De lokale politie Mechelen-Willebroek heeft tijdens een weekendcontrole 43 bestuurders uit het verkeer geplukt. 36 bestuurders waren dronken, de anderen onder invloed van drugs.
  [naar artikel]
 41. Elon Musk verandert zijn jobtitel naar "Technoking of Tesla" (16/03/2021 - VRT NWS)
  Ondernemer Elon Musk moet voortaan anders worden aangesproken, nu hij zichzelf tot "Technoking of Tesla" heeft gekroond - koning van de tech van Tesla. De financieel directeur, Zach Kirkhorn, krijgt dan weer de titel "Master of Coin". Musk gaf geen verdere uitleg bij de nieuwe cryptische benamingen.
  [naar artikel]
 42. Dronken bestuurder toetert naar politie in Bilzen (18/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een 37-jarige bestuurder uit Diepenbeek heeft vorig weekend getoeterd naar de controlepost van de politie in de Schoonbeekstraat in Bilzen. Daarop werd ook die bestuurder gecontroleerd en bleek dat hij dronken was. De man blies 1,6 promille, drie keer de toegelaten norm.
  [naar artikel]
 43. Dankzij de elektrische fiets fietsen we steeds verder naar het werk (04/04/2019 - Metro)
  Dankzij de elektrische fiets is het woon-werkverkeer in steeds langere afstanden mogelijk met de fiets. Met een elektrische fiets of een speedpedelec verplaatsen pendelaars zich voor afstand die tot drie keer groter is dan met een gewone fiets. Dat blijkt uit cijfers van VAB. Met een gewone fiets pendelen werknemers tot 10 kilometer, met een elektrische fiets loopt dat op tot 15 kilometer en met een speedpedelec zelfs tot 30 à 35 kilometer. Het aandeel elektrische fietsen in woon-werkverkeer is dan ook bijna verdubbeld op twee jaar tijd. Nog potentieel Uit een onderzoek van SD Worx blijkt dat 25% van de werknemers op minder dan 10 kilometer van het werk woont. Iets meer dan een op de tien woont op 10 tot 15 kilometer en 21% woont op 15 tot 30 kilometer. Bij deze twee laatste groepen ziet VAB nog potentieel voor pendelaars die met een elektrische fiets of speedpedelec naar het werk kunnen. Daarnaast schrijft VAB dat voor een op de twee werknemers de toenemende files een factor zijn om over te stappen op de fiets als vervoersmiddel – het gebruik van leasefietsen kan dit nog verder opkrikken. Investeren in fietscultuur Fietsberaad Vlaanderen en VAB willen daarom steden en gemeenten oproepen om te investeren in een sterke fietscultuur. “Vandaag al maakt 23% van de werknemers van steden en gemeenten gebruik van de fiets, dat is 5% hoger dan het gemiddelde in Vlaanderen. Om die voorbeeldrol verder op te nemen, zouden steden en gemeenten de mogelijkheden van de elektrische fiets en ‘fietslease’ voor hun personeel kunnen bekijken. Dat kan ook personeelsleden, die verder van het werk wonen, over de streep trekken.” Het fietsend gemeentepersoneel kan ook problemen op de fietsroute intern melden. “Op die manier kan het fietsend gemeentepersoneel een actieve bijdrage geven aan een veilig en sterk fietsbeleid.” Lees ook : Regering lanceert website over mobiliteitsbudget Het bericht Dankzij de elektrische fiets fietsen we steeds verder naar het werk verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 44. Klopp verdedigt "dronken" Rooney: "Alle legendes dronken en rookten als gekken" (17/11/2016 - Sporza)
  Wayne Rooney (31) mag het dezer dagen weer uitleggen. De Engelse aanvaller zette vorig weekend na de overwinning tegen Schotland de bloemetjes buiten op een huwelijksfeest.
  [naar artikel]
 45. "Het weer" eindigt voortaan elke dag met een "mini-karaoke": bekijk hier hoe dat gaat (02/01/2020 - VRT NWS)
  Gedaan met weerspreuken in het dialect op het einde van het weerbericht op Eén. Voortaan wordt het weerpraatje van Frank, Sabine en Bram muzikaal afgesloten. "Bijna in elk nummer zit wel een vergelijking met het weer."
  [naar artikel]
 46. THES boekt zege zonder glans bij Rupel-Boom (23/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  { "content": [ { "p": "Stem hier mee voor de Beste Club van Limburg." }, { "subhead": "Stemmen kan alleen via de app" }, { "p": "Open of download de gratis HBVL-nieuwsapp" }, { "p": "Ga naar Meer en klik op Wedstrijden en acties" }, { "p": "Stem mee en maak kans op een iPhone 13 voor jezelf" }, { "p": "Meestemmen kan van 18/04 t.e.m. 01/05/2023" }, { "p": "" } ], "type": "aside-inline", "title": "Hoe kan je stemmen?" }
  [naar artikel]
 47. Dronken bestuurder (29) verliest controle over stuur na inhaalmanoeuvre, tegenliggers in shock: “We hadden dood kunnen zijn” (14/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Langs de Rijselseweg in Ieper is in de nacht van zaterdag op zondag een dronken bestuurder na een inhaalmanoeuvre met zijn Audi A4 op z’n zijkant terecht gekomen. De bestuurder raakte als bij wonder niet gewond, hij legde wel een positieve ademtest af. “Een paar meter verder en hij was tegen ons terechtgekomen", vertelt Delphine Willepotte, die met haar gezin in de tegenovergestelde richting reed.
  [naar artikel]
 48. Gentse politie vindt gestolen fiets van Senaatsvoorzitter in hangar in Charleroi (12/12/2022 - VRT NWS)
  De gestolen fiets van Senaatsvoorzitter en Gents gemeenteraadslid Stephanie D'Hose (Open VLD) is terecht. De Gentse politie heeft de fiets teruggevonden in Charleroi, samen met een hele hoop ander gestolen materiaal. D'Hose is blij, al moet ze de fiets nog in elkaar steken. "Ik heb aangifte gedaan en nu is mijn fiets terecht. Fantastisch werk van de Gentse flikken!"
  [naar artikel]
 49. Belisia nadert door overwinning bij KV Mechelen B tot op drie punten van leider Hades (23/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  { "type": "aside-inline", "title": "Hoe kan je stemmen?", "content": [ { "p": "Stem hier mee voor de Beste Club van Limburg." }, { "subhead": "Stemmen kan alleen via de app" }, { "p": "Open of download de gratis HBVL-nieuwsapp" }, { "p": "Ga naar Meer en klik op Wedstrijden en acties" }, { "p": "Stem mee en maak kans op een iPhone 13 voor jezelf" }, { "p": "Meestemmen kan van 18/04 t.e.m. 01/05/2023" }, { "p": "" } ] }
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy