Omdat er al veel te veel plastic op de wereld is en niets of niemand het wil opeten, lanceert Cubzz samen met DPGMedia Rode Neuzen van marsepein.... [naar artikel]
Vijf huizen in Vlaanderen en één digitaal platform waar jongeren met psychische problemen terecht kunnen: die droom wil Rode Neuzen Dag [naar artikel]
Vlaanderen zamelde maar liefst 4.269.073 euro in voor de derde editie van Rode Neuzen Dag. Ambassadeurs Birgit Van Mol, Koen Wauters, Jonas Van... [naar artikel]
Altijd al gedroomd om met jouw favoriete BV een barbecue te houden, een privé-concert in jouw tuin of een gezellig filmavondje met popcorn? Die droom komt misschien wel uit als je dan mee op de unieke veiling Kop Op ten voordele van Rode Neuzen Dag. Snel zijn is de boodschap, want de veiling loop zondag af. [naar artikel]
Neuzenverkoper Carl Demeestere heeft deze zomer zijn vaste stek in Gent ingeruild voor de zeedijk van Koksijde. Hij heeft zijn kar met Gentse cuberdons opgesteld tegenover zijn nieuwe horecazaak "See and Sea". "Veel mensen vragen me verwonderd wat mijn kar hier staat te doen", zegt Carl. [naar artikel]
De politie in het Duitse Kiel is op zoek naar een afperser die onder dreiging met de verspreiding van vergiftigde levensmiddelen miljoenen eist [naar artikel]
Maar liefst zes maanden lang werkte de Britse Lyn Nolan (61) aan een eetbare voorstelling van Bethlehem, de geboorteplaats van Jezus. Het... [naar artikel]
Wie zoet is, krijgt lekkere marsepein. Maar vind je dat ook in de supermarkt? Herman Van Dender, gerenommeerde patissier-chocolatier en jurylid van... [naar artikel]
In deze moeilijke tijden zijn het voornamelijk de mensen in de zorgsector die dag en nacht fysiek en emotioneel hard werken om mensenlevens te redden. Hotelschool Hasselt wou deze mensen daarom een hart onder de riem steken. Zij schonken een grote hoeveelheid chocolade, marsepein en koekjes aan het personeel van de kritieke diensten en de apotheek in het Jessa Ziekenhuis in Hasselt, zodat de medewerkers zien dat hun inzet enorm geapprecieerd wordt. Die extra energie was meer dan welkom! [naar artikel]
In aanloop naar oudjaarsavond delen we deze week een voor-, hoofd-, en nagerecht uit het boek ‘Zoveel om te vieren’, dat verscheen naar aanleiding van de tiende verjaardag van kookkanaal njam! Vandaag op het menu: rustieke frambozentaartjes met marsepein [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.