BusinessAM

Absenteïsmecijfers stagneerden in eerste helft van 2019

25/09/2019 - 05:01
"Het absenteïsme van de werknemers in de Belgische privésector lijkt een plafond bereikt te hebben. In vergelijking met vorig jaar bleef het lange en middellange ziektepercentage in de eerste helft van 2019 op vrijwel hetzelfde niveau. Het aantal korte afwezigheden steeg evenmin. Dat blijkt uit cijfers van meer dan 25.000 werkgevers en 200.000 werknemers die […] Het bericht Absenteïsmecijfers stagneerden in eerste helft van 2019 verscheen eerst op Metro."

1. Absenteïsmecijfers stagneerden in eerste helft van 2019 (25/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Het absenteïsme van de werknemers in de Belgische privésector lijkt een plafond bereikt te hebben. In vergelijking met vorig jaar bleef het lange... [naar artikel]

2. Inkomens stagneerden in 2015 (26/10/2017 - De Standaard)

De gemiddelde Belgische belastingbetaler is er in 2015 nauwelijks op vooruitgegaan. Dat blijkt uit de fiscale statistieken over dat jaar, die vandaag gepubliceerd werden. [naar artikel]

3. REACTIES. Storck:“Blij met dit punt, niet met eerste helft”, Jukleröd: “Niet op de afspraak in eerste helft” (05/03/2022 - Het Belang van Limburg)

Genk pakte in Jan Breydel nog maar het eerste uitpuntje van dit jaar. Tegen Cercle Brugge haalde het een 2-0 achterstand op na doelpunten van Bongonda en Heynen. “Dat is toch wel een opsteker”, vindt de Genkse middenvelder Aziz Ouattara. [naar artikel]

4. Standard bekoopt slappe eerste helft in Gent: “Zo een eerste helft wil ik nooit meer zien” (29/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Standard weet weer wat verliezen is. Genekt in Gent door een dramatische eerste helft en twee (!) gemiste strafschoppen van Kanga, twee keer gepakt door Davy Roef. “Onze eerste helft kon niet slechter”, fulmineerde een kwade Carl Hoefkens. [naar artikel]

5. LIVE. Intense tweede helft op Newcastle. Niemand minder dan Jan Vertonghen bracht de Spurs op voorsprong in de eerste helft (11/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

Eerste speeldag voor Vertonghen, Dembélé en Alderweireld in de Premier League. Met de Spurs trekken ze naar het Noorden, naar Newcastle United. Een... [naar artikel]

6. Weerbericht: zonnige eerste helft, bewolkte tweede helft van de week (12/05/2019 - Metro)

Wie deze week wil profiteren van de zon, zal de eerste helft van de week beter aan zijn trekken komen. Naar het weekend toe wordt het weer instabieler. Dat meldt het KMI. Deze namiddag zijn aan zee en over het westen de opklaringen breed. In het centrum en het oosten wisselen zon en stapelwolken elkaar […] Het bericht Weerbericht: zonnige eerste helft, bewolkte tweede helft van de week verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

7. LIVE. Flauwe eerste helft op Jan Breydel, brengt tweede helft beterschap? (13/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Vierde speeldag • Aftrap: 18u15 • Jan Breydelstadion • Beide ploegen hebben drie punten [naar artikel]

8. LIVE. Westerlo en Eupen houden elkaar voorlopig in evenwicht na kansarme eerste helft (0-0). Wie forceert een doorbraak in de tweede helft? (28/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

• ‘t Kuipke [naar artikel]

9. Simon Buysse (Filou Oostende) waarschuwt voor heen- en terugformule: “Maandag is er de eerste helft, woensdag de tweede helft” (04/06/2023 - Het Belang van Limburg)

In de halve finales van de BNXT play-offs neemt kampioen Filou Oostende het op tegen Hubo Limburg United, dat dit weekeinde in de kwartfinales de Nederlandse vicekampioen Donar Groningen uitschakelde. Maandag is er de heenmatch in Hasselt, woensdag de terugwedstrijd in Oostende. [naar artikel]