Thorgan Hazard bezorgt zijn club zege met twee doelpunten

23/07/2016 - 23:50
"Borussia Mönchengladbach heeft zaterdagavond een 2-1 zege geboekt tegen de Duitse derdeklasser VfL Osnabrück. Thorgan Hazard was de matchwinnaar met twee doelpunten."

1. Thorgan Hazard bezorgt zijn club zege met twee doelpunten (23/07/2016 - Het Belang van Limburg)

Borussia Mönchengladbach heeft zaterdagavond een 2-1 zege geboekt tegen de Duitse derdeklasser VfL Osnabrück. Thorgan Hazard was de matchwinnaar met twee doelpunten. [naar artikel]

2. Thorgan Hazard bezorgt Mönchengladbach oefenzege met twee doelpunten (23/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

Borussia Mönchengladbach heeft een 2-1 zege geboekt tegen de Duitse derdeklasser VfL Osnabrück. Thorgan Hazard was de matchwinnaar met twee [naar artikel]

3. Thorgan Hazard telt Young Boys uit met drie doelpunten (24/08/2016 - Sporza)

Mönchengladbach heeft zich geplaatst voor de groepsfase van de Champions League na een klinkende 6-1-zege tegen Young Boys Bern. Thorgan Hazard was een van de uitblinkers. [naar artikel]

4. Thorgan Hazard en Michy Batshuayi tonen vroege vorm met prachtige doelpunten (22/07/2017 - Het Belang van Limburg)

Rode Duivels Thorgan Hazard en Michy Batshuayi blijken al vroeg in het seizoen de juiste vorm te pakken te hebben. Hazard scoorde met een geweldig afstandsschot tegen Nice. Batshuayi was beslissend tegen Arsenal met twee doelpunten en een assist. [naar artikel]

5. Invaller Thorgan Hazard schittert met twee doelpunten, ook Origi is beslissend (07/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Borussia Mönchengladbach klopte Hertha Berlijn met 2-1. Kalou zette de bezoekers vlak voor rust op 0-1, maar invaller Thorgan Hazard wiste de achterstand eigenhandig uit. Hij scoorde binnen het laatste kwartier tweemaal op enkele minuten tijd. Hazard was bij de rust ingevallen. [naar artikel]

6. Invaller Thorgan Hazard loodst Dortmund naar volgende bekerronde met twee doelpunten (26/10/2021 - Het Belang van Limburg)

In de Duitse beker won Dortmund moeizaam tegen derdeklasser Ingolstadt. Bij de titelhouder stonden twee Belgen aan de aftrap: Thomas Meunier en Axel Witsel. Thorgan Hazard begon op de bank en viel in met twee doelpunten: 2-0. [naar artikel]

7. Thorgan Hazard bezorgt Mönchengladbach 0-1 zege in Bremen (11/02/2017 - Het Laatste Nieuws)

Borussia Mönchengladbach heeft vandaag op de twintigste speeldag van de Bundesliga een 0-1 overwinning geboekt bij Werder Bremen. Thorgan Hazard [naar artikel]

8. Thorgan Hazard bezorgt Mönchengladbach in extra tijd de volle buit (30/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Borussia Mönchengladbach heeft op de zevende speeldag in de Duitse Bundesliga met 2-1 gewonnen van Hannover 96. Rode Duivel Thorgan Hazard scoorde... [naar artikel]

9. Thorgan Hazard bezorgt Mönchengladbach de volle buit (30/09/2017 - Metro)

Borussia Mönchengladbach heeft vandaag op de zevende speeldag in de Duitse Bundesliga met 2-1 gewonnen van Hannover 96. Rode Duivel Thorgan Hazard scoorde in de blessuretijd het winnende doelpunt van op de penaltystip. In het Borussia-Park kwam de wedstrijd pas in de tweede helft op gang. Matthias Ginter (67.) opende de debatten met een intikker. […] [naar artikel]

10. Thorgan Hazard bezorgt Mönchengladbach de zege in DFB-Pokal (24/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Borussia Mönchengladbach heeft zich vandaag geplaatst voor de achtste finales van de Duitse DFB-Pokal. Thorgan Hazard nam in het duel van de tweede... [naar artikel]