Gazet van Antwerpen

ONS OORDEEL. De Mechelse scores na zwaarste nederlaag van het seizoen

28/09/2019 - 20:10
"KV Mechelen heeft zaterdagavond zijn zwaarste nederlaag van het seizoen geleden. Titelfavoriet Club Brugge is natuurlijk nooit een makkelijke tegenstander, en al zeker niet als je een uur lang met een man minder moet strijden. In een uitverkocht AFAS Stadion werd het uiteindelijk 0-5. Hier zijn onze spelersbeoordelingen."

1. ONS OORDEEL. De Mechelse scores na zwaarste nederlaag van het seizoen (28/09/2019 - Gazet van Antwerpen)

KV Mechelen heeft zaterdagavond zijn zwaarste nederlaag van het seizoen geleden. Titelfavoriet Club Brugge is natuurlijk nooit een makkelijke tegenstander, en al zeker niet als je een uur lang met een man minder moet strijden. In een uitverkocht AFAS Stadion werd het uiteindelijk 0-5. Hier zijn onze spelersbeoordelingen. [naar artikel]

2. Dallas dient regerend kampioen Golden State Warriors zwaarste nederlaag van het NBA-seizoen toe (24/03/2019 - Het Belang van Limburg)

Dallas Mavericks heeft zaterdag regerend NBA-kampioen Golden State Warriors de zwaarste nederlaag van het seizoen toegediend. In de Oracle Arena in Oakland kwamen ze dankzij een ontketende Dirk Nowitzki met 91-126 winnen. [naar artikel]

3. Eerste nederlaag van het seizoen is meteen zwaarste Europese thuisnederlaag ooit van Club Brugge (23/10/2019 - Het Belang van Limburg)

0-5 tegen Paris Saint-Germain op de derde speeldag in groep A van de Champions League. De eerste nederlaag van het seizoen voor Club Brugge na een reeks van zeventien ongeslagen wedstrijden was dinsdagavond meteen ook een hele zware. [naar artikel]

4. Wellen lijdt zwaarste nederlaag van het seizoen: “Koud gepakt op stilstaande fases” (14/11/2021 - Het Belang van Limburg)

KVK Wellen ging in Betekom met kurkdroge 3-0 cijfers onderuit, meteen de zwaarste nederlaag van het seizoen. Aan de rust liet nochtans niets vermoeden dat het bij Wellen de verkeerde kant zou opgaan. “Helemaal niet”, beaamt middenvelder Barend Winkels. “In de eerste helft waren we de betere ploeg en hadden we vijf à zes kansjes, met onder andere twee afstandsschoten van mezelf en een kopkans van Justin Vanderheiden. Alleen waren die doelpogingen niet gevaarlijk genoeg om hun doelman het vuur aan de schenen te leggen. En dan worden we binnen vijf minuten koud gepakt op twee stilstaande fases. De moed zakte bij ons in de schoenen en onze weerbaarheid was na de 3-0 helemaal verdwenen.”  [naar artikel]

5. ONS OORDEEL. Ook bij ons scoren de Mechelse doelpuntenmakers (20/09/2019 - Gazet van Antwerpen)

Het is niet de eerste en het zal wellicht ook niet de laatste zijn: een comeback van KV Mechelen. In het Guldensporenstadion van Kortrijk moest Malinwa achtervolgen, maar het keerde de scheve situatie in een dolgekke tweede helft nog helemaal om dankzij klasseflitsen van Schoofs en Vanzeir (2x). De Kakkers wonnen uiteindelijk met 2-3. Hier zijn onze spelersbeoordelingen. [naar artikel]

6. ONS OORDEEL. Drie buizen in de Mechelse achterlinie (13/12/2020 - Gazet van Antwerpen)

KV Mechelen blijft zichzelf maar in nesten voetballen. Alles oogde goed, tot Voet al in de eerste helft rood kreeg en Waasland-Beveren uiteindelijk nog met een felbevochten zege ging lopen: 2-3. De gloed van de rode lantaarn blijft zo wel erg voelbaar. Hier zijn onze spelersbeoordelingen van Malinwa. [naar artikel]

7. ONS OORDEEL. De Man van de Match stond in het Mechelse doel (30/01/2021 - Gazet van Antwerpen)

KV Mechelen heeft zijn eerste gelijkspel van het jaar behaald. Tegen Racing Genk werd het een felle strijd zonder doelpunten: 0-0. Hier zijn onze spelersbeoordelingen van Malinwa. [naar artikel]

8. ONS OORDEEL. Sterke Defour en Coucke bij Mechelse bekerzege (03/02/2021 - Gazet van Antwerpen)

KV Mechelen heeft RWDM uitgeschakeld in de Beker van België. Druijf en Shved waren de doelpuntenmakers in de 2-0 zege. De Kakkers mogen zich nu opmaken voor een duel met Beerschot in de achtste finales. Dit zijn onze beoordelingen voor de spelers van Malinwa. [naar artikel]

9. ONS OORDEEL. Mechelse zomertransfers renderen, paar vijfjes bij Antwerp (25/07/2021 - Gazet van Antwerpen)

Traditieclubs KV Mechelen en Antwerp hebben hun seizoen met een vermakelijk kijkstuk geopend. De bezoekers verzamelden een dubbele voorsprong en nadien nam Malinwa gezwind over, met drie goals in minder dan een kwartier. Goed voor de eerste Mechelse driepunter. Het nieuwe Antwerp heeft duidelijk nog werk voor de boeg. Bekijk hier onze punten voor beide ploegen. [naar artikel]

10. ONS OORDEEL. Alleen maar buizen in de Mechelse verdediging (12/09/2021 - Gazet van Antwerpen)

Het is een zondag om snel te vergeten voor KV Mechelen. Bij de rust stond het nog 1-1, maar nadien zakten de Kakkers volledig weg en haalde Anderlecht de hamer boven: 7-2. Hier zijn onze spelersbeoordelingen van Malinwa. [naar artikel]